20 Manieren om online geld te verdienen (de waarheid over snel geld verdienen)

De waarheid over snel geld verdienenWil je online geld verdienen? Dan heb ik dit artikel voor jou geschreven!

Tegenwoordig kan iedereen geld verdienen op internet. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een laptop en een internetverbinding.

Je hebt bijna geen opstartkosten, je kan werken aan je online business wanneer je wil en je kan van eender waar in de wereld geld verdienen.

Klinkt fantastisch, niet?

Maar hoe werkt online geld verdienen nu eigenlijk?

En welke verschillende manieren zijn er om online geld te verdienen?

In dit artikel ga ik uitgebreid antwoorden op deze vragen (het is een héél lang artikel geworden, dus ik zou je zeker aanraden om het te bookmarken zodat je er naar kan terugkeren).

Ik ga je een overzicht geven van 20 manieren die heel goed werken in 2022 om online geld te verdienen!

Lees ze allemaal door en bepaal welke jou het meeste aanspreken om mee aan de slag te gaan.

Online geld verdienen wordt vaak in verband gebracht met verhalen over snel geld verdienen. Veel websites willen je doen geloven dat het internet ideaal is om heel snel geld te verdienen.

Hoe zit dat juist? Wat is daar van aan? Wat is er nodig om online geld te verdienen?

In dit artikel ga ik er geen doekjes om winden en ga ik je de eerlijke waarheid vertellen over wat er nodig is om geld te verdienen op internet.

Je gaat ontdekken hoe jij er in kan slagen om online geld te verdienen.

Ben je er klaar voor?

Het internet heeft nieuwe mogelijkheden gecreëerd!

Er is een revolutie aan de gang in de manier dat mensen geld kunnen verdienen.

Vandaag de dag hebben we de kans om dingen te doen die nooit voorheen mogelijk waren.

Het is vandaag mogelijk om zonder al te veel opstartkosten en binnen afzienbare tijd online geld te verdienen.

Het is nooit goedkoper en gemakkelijker geweest een eigen blog, website of social media kanaal om te toveren in een bron van inkomsten.

Via het internet is het veel gemakkelijker geworden om veel mensen te bereiken en daar een verdienmodel aan te koppelen.

Overal ter wereld beginnen gemotiveerde mensen zich te realiseren dat het tegenwoordig heel goed mogelijk is om geld te verdienen via het internet.

Elke dag duiken er meer en meer succesverhalen op van mensen die online geld verdienen met een eigen website, blog of social media kanaal.

Jij zou de volgende kunnen zijn. Je timing is perfect. De mogelijkheden op het internet liggen voor het grijpen!

Manieren om online geld te verdienen

Er zijn heel veel verschillende manieren om online geld te verdienen.

Als je de zoekterm “online geld verdienen” in Google ingeeft, kom je ongelooflijk veel verschillende methodes en manieren tegen waarmee je geld kan verdienen op internet.

Ik vond dit in het begin zeer overweldigend en verwarrend.

Er was gewoon te veel informatie te vinden zodat ik door de bomen het bos niet meer zag en er maar niet in slaagde echt aan de slag te gaan met een bepaald verdienmodel.

Money Mastermind van Jelline BrandsWat mij heel hard heeft geholpen is de Money Mastermind van Jelline Brands.

Dit is een online programma waar je leert van de allerbeste nederlandstalige ondernemers hoe je succesvol online geld kunt verdienen volgens bewezen strategieën.

Elk van hen is expert in een bepaalde manier van online geld verdienen.

Momenteel behandelt de Money Mastermind 20 online verdienmodellen.

Deze cursus heeft mij enorm geholpen om een duidelijk beeld te krijgen van elk van die verdienmodellen en dan aan de slag te gaan met de verdienmodellen die mij het beste liggen.

Ontdek er alles over in mijn uitgebreide Money Mastermind review.

Ok, maar laat ik nu eens een overzicht maken van de verschillende manieren die volgens mij het beste werken om online geld te verdienen.

Mijn lijst komt sterk overeen met de verdienmodellen die worden behandeld in de Money Mastermind, maar is niet exact hetzelfde.

In ieder geval als je heel graag online geld wil verdienen, maar nog niet weet hoe je het gaat doen, raad ik je aan om onderstaande lijst zeker door te nemen of je aan te melden voor de Money Mastermind.

Niet elke online verdienmodel is even geschikt voor iedereen.

Het komt erop aan om een verdienmodel te kiezen dat het beste bij jou past en dan aan de slag te gaan met een duidelijk actieplan van een bewezen strategie.

Ok, maar nu dus de lijst van online verdienmodellen waarmee je geld kan verdienen op internet:

1) Start een blog

Eén van de populairste en bekendste manieren waarop je geld kan verdienen op internet, is het starten van een blog.

Bloggen is een van de oudste methoden om online geld te verdienen. Het is heel geschikt voor mensen die van schrijven houden.

Je kan een blog starten op verschillende online platformen of door een software zoals WordPress te gebruiken.

WordPress is gratis en gebruiksvriendelijk. Wereldwijd zijn de meeste websites gemaakt met WordPress.

Er zijn blogs over allerlei onderwerpen, zoals reizen, mode, gezondheid, relaties, sport, koken, technologische gadgets, beleggen, investeren, … en allemaal kunnen ze een fantastische bron van inkomsten zijn.

Wanneer je jouw blog start, concentreer je dan op een bepaalde niche met zeer specifieke zoekwoorden en blijf uitbreiden naar andere relevante categorieën naarmate de populariteit van jouw blog groeit.

Zo bouw je gaandeweg een heel succesvolle blog uit.

Vergeet niet dat design ook belangrijk is voor het maken van een goede eerste indruk op bezoekers.

Het gaat een tijdje duren vooraleer je geld verdient met bloggen. Als je echter genoeg tijd en moeite investeert om een kwalitatieve blog uit te bouwen, kan je er een mooi inkomen mee verdienen op internet.

Hoe kan je juist geld verdienen met een blog?

Er zijn veel verschillende manieren waarop je geld kan verdienen met een blog. Hieronder heb ik de meest voor de hand liggende opgesomd, maar dit is zeker niet de volledige lijst:

 • Promoten van producten of diensten van anderen
 • Advertentieruimte verkopen
 • Schrijven van gesponsorde blogartikelen en reviews
 • Verkopen van je eigen producten of dienten

Spannend toch?! In dit artikel leg ik precies uit hoe beginners van start kunnen gaan om een blog op te bouwen waarmee ze geld kunnen verdienen op internet: Wat zijn de opties om geld te verdienen met bloggen en hoe begin je eraan?

Iedereen kan een blog starten. Je hoeft geen technische slimmerik te zijn en je hebt geen startkapitaal nodig.

Elke dag zijn er nieuwelingen die een eigen blog opzetten zonder enige voorkennis. Jij kan dit ook als je wil.

2) Affiliate marketing

Zou je het leuk vinden om geld te verdienen door producten aan te raden aan anderen?

Denk eens aan de keren dat je iets hebt gekocht of een dienst hebt gebruikt en niet kon wachten om je vrienden of familie erover te vertellen.

Stel je nu eens voor dat je hiervoor betaald wordt.

Dat is waar affiliate marketing op neer komt. Het is één van de populairste manieren om geld te verdienen op internet, zeker voor bloggers.

Affiliate marketing houdt in dat je de producten van iemand anders promoot, in ruil voor een commissie.

Veel populaire producten en diensten hebben partnerprogramma’s. Je moet je aanmelden bij een affiliate netwerk om deze producten te kunnen promoten.

Je krijgt dan speciale links die je moet gebruiken bij het promoten op je blog of website.

Elke keer dat iemand een product koopt via jouw link, wordt dit bijgehouden door het affiliate netwerk en verdien jij een commissie.

Er zijn duizenden producten die je zou kunnen promoten. Om affiliate marketing te doen werken, is het belangrijk dat je producten promoot die aansluiten bij jouw niche en relevant zijn voor jouw doelgroep.

In mijn blogartikel, De beste tips om veel geld te verdienen met affiliate marketing, overloop ik alles dat je moet weten om zelf ook te kunnen starten met geld verdienen met affiliate marketing.

Affiliate marketing revolutie

Ik verdien geld met affiliate marketing, maar dit is me niet gelukt op een paar dagen tijd.

Het heeft me tijd en moeite gekost om mijn affiliate marketing business te doen groeien, net zoals elke legitieme business.

Eigenlijk is het wel grappig, de meeste nieuwe bedrijven hebben minstens 3 tot 5 jaar nodig vooraleer ze iets van winst maken, en toch verwachten veel mensen dat ze op internet onmiddellijk snel geld kunnen verdienen.

Zoals ik eerder al zei: misschien heb je geluk en slaag jij erin om snel geld te verdienen op internet, maar de meeste mensen zullen verschillende dingen moeten uitproberen vooraleer ze succesvol worden en geld zullen verdienen.

Als het specifiek gaat om affiliate marketing, vertel ik meestal dat het ongeveer 6 tot 12 maanden inspanning vergt om een mooi extra inkomen te verdienen op internet.

Je moet jezelf het volgende afvragen … Biedt jouw online business echt een hoogwaardig product of dienst aan waarvoor een redelijke persoon zou betalen?

Als het antwoord negatief is, zal je niet snel geld verdienen op internet.

Je moet een echte business bouwen die waarde biedt aan mensen vooraleer je kan verwachten om veel geld te verdienen.

In plaats van te vragen “hoe kan ik snel geld verdienen op internet?” kan je beter vragen “hoe kan ik een waardevol product of dienst aanbieden waar mensen voor zullen willen betalen?”.

De referentie in Nederland en België wat betreft affiliate marketing is Jacko Meijaard van Internet Succes Gids.

Als je ook geïnteresseerd bent om geld te verdienen met affiliate marketing raad ik je zijn cursus de Affiliate Marketing Revolutie absoluut aan.

Stap-voor-stap legt hij in zijn deze video cursus uit hoe je een affiliate marketing business kan opbouwen om geld te verdienen op internet.

Ik ben er pas in geslaagd geld te verdienen op internet na het doornemen van zijn cursus en het implementeren van alle stappen.

Lees zeker eens mijn ervaring met dit product en hoe het mij gebracht heeft waar ik nu ben.

[alert-note][one_third][/one_third] [two_third_last]

Klaar om te starten met de Affiliate Marketing Revolutie?

Klik dan nu meteen op de onderstaande rode knop en maak gebruik van de korting die momenteel loopt:

[button-red url=”https://www.geldverdienenopinternet.be/affiliatemarketingrevolutie” target=”_blank” rel=”noopener” position=”center”]Begin NU met de Affiliate Marketing Revolutie[/button-red][/two_third_last][/alert-note]

Bekijk ook zeker onderstaande video van Jacko Meijaard waarin hij zijn visie geeft over snel geld verdienen op internet.

Het komt erop neer dat hij ook aangeeft dat je niet zomaar morgen vanzelf snel geld zal verdienen, maar dat je actie moet ondernemen, blijven bijleren, toepassen wat je leert en volhouden.

Bekijk de video zeker om een realistisch beeld te krijgen van wat er nodig is om geld te verdienen op internet:

3) Start een dropshipping website

Wil je online dingen verkopen, maar weet je niet goed wat je zou moeten verkopen?

Dat is niet erg. Met dropshipping heb je zelfs je eigen product niet nodig om online geld te kunnen verdienen.

Dropshipping is een vorm van e-commerce waarbij je via een eigen webshop producten van iemand anders verkoopt.

Dropshipping stelt jou in staat om producten van een bedrijf aan te kopen en door te verkopen aan klanten, zonder dat je die producten zelf ooit in handen hebt.

Als eigenaar van een webshop bied je bepaalde producten aan, maar je hebt deze niet zelf op voorraad.De klant doet de bestelling via jouw webshop, jij geeft de bestelling door aan de leverancier en die verstuurt het product rechtstreeks naar de klant.

Als dropshipper ben je dus een tussenpersoon. Je biedt in je webshop producten aan die je zelf niet op voorraad hebt.

Je hoeft je dus helemaal geen zorgen te maken over de productie of opslag van de producten.

Het enige dat jij moet doen, is het product aan klanten verkopen. De leverancier zal het product dan rechtstreeks naar de klant verzenden.

Dropshipping is een heel populaire manier om online geld te verdienen omdat het veel voordelen heeft: je moet geen voorraad aanhouden, je hebt geen personeel nodig, je kan van overal in de wereld geld verdienen, je kan je business voor een groot stuk automatiseren, de opstartkosten zijn laag, …

Ben je geïnteresseerd om online geld te verdienen met dropshipping? Lees dan mijn artikel: Wat is dropshipping en hoe kan je ermee beginnen?

4) Verkoop jouw producten online via E-commerce

Heb je een eigen product dat je kan verkopen? Vergeet dropshipping en start in plaats daarvan je eigen e-commerce winkel.

Online producten verkopen is een van de meest voorkomende manieren om online geld te verdienen.

Met de juiste kennis en hulpmiddelen kan iedereen een e-commerce winkel opzetten en runnen.

Om aan de slag te gaan, hebt je uiteraard een product nodig.

Dit kan een product zijn dat je zelf produceert of een product dat je via een leverancier aanschaft.

Als je nog geen product hebt, moet je eerst onderzoeken welk ​​product je eenvoudig online kan verkopen.

Eenmaal je een product hebt, moet je je webwinkel opzetten.

De beste manier om jouw webwinkel in te stellen, is door een e-commerceplatform te gebruiken omdat dit het proces veel eenvoudiger maakt.

Populaire online e-commerceplatforms om jouw webwinkel te beheren zijn: WooCommerce, Shopify of Luondo.

Zodra je webwinkel is ingesteld, moet je je focussen op marketing om klanten aan te trekken en producten te verkopen.

Je kan dit doen met sociale media, online advertenties, offline advertenties, SEO of op elke andere creatieve manier die je maar kan bedenken.

Hoewel het aanvankelijk tijd kost om je webwinkel goed op te zetten en onder de aandacht te brengen, is het een fantastische manier om online geld te verdienen.

5) Verkopen op Bol.com

Iedereen in België en Nederland kent Bol.com. Wat de meeste mensen niet weten, is dat het aanbod in de webwinkel maar voor een deel bestaat uit eigen producten.

Een groot deel van het assortiment wordt tegenwoordig aangeleverd door derden. Daarmee gaat Bol.com zijn Amerikaanse broertje Amazon achterna.

Bol.com is oorspronkelijk gestart als een online winkel om boeken te kopen. Tegenwoordig is het een grote webwinkel waar veel ondernemers hun producten verkopen.

Verkopen op Bol.com heeft een aantal belangrijke voordelen:

 1. Je moet geen eigen webwinkel opzetten. Eigenlijk maak je gebruik van de Bol.com webwinkel om jouw producten in de etalage te zetten en te verkopen.

 2. Ten opzichte van een eigen webwinkel, heb je ook het grote voordeel dat je zelf je klanten niet moet zoeken. Massa’s mensen kopen dingen op Bol.com en vertrouwen de webshop blindelings.

 3. Een derde groot voordeel is dat Bol.com de logistiek regelt. Je kan de producten in een magazijn van Bol.com stockeren en zij regelen de levering als iemand jouw product koopt.

Maar hoe werkt het dan juist? Hoe kan je online geld verdienen door producten te verkopen op Bol.com?

Kort samengevat komt het erop neer dat je in grote hoeveelheden producten koopt in China via een online winkel zoals Alibaba.

Die producten laat je dan leveren en stockeer je in een magazijn van Bol.com. Je hebt zelf geen magazijn nodig.

Jij plaatst de producten in de Bol.com webshop. Bol.com regelt de verkoop en rekent daar een commissie voor aan.

De kans is groot dat je deze manier van online geld verdienen al wel eens hebt zien voorbij komen in een online advertentie.

Winston Zwemmer is een internet ondernemer die zelf veel geld heeft verdiend met deze manier van online geld verdienen.

Hij heeft deze kennis gebundeld in een online cursus, de Bol Masterclass.

Bol Masterclass Winston ZwemmerIn deze videocursus legt hij het hele proces haarfijn uit:

 • Hoe je weet wat voor producten goed verkopen op Bol.com
 • Hoe je ze goedkoop kan inkopen in China om ze met winst te kunnen doorverkopen
 • Hoe je ze naar een Bol.com magazijn laat komen
 • Hoe je ze in de Bol.com webshop steekt
 • En hoe je verder kan opschalen.

Je wilt natuurlijk vermijden dat je honderden producten in China aankoopt die je nadien niet aan de straatstenen verkocht krijgt.

In de cursus legt Winston uit hoe je van te voren al kan achterhalen of een product goed zal verkopen.

Verkopen op Bol.com is een interessante manier om online geld te verdienen. Als starter kan je hier snel mee beginnen aangezien je geen eigen webshop moet opzetten en de marketing voor een groot stuk door Bol.com zelf gedaan wordt.

Als je geïnteresseerd bent in deze manier van online geld verdienen, moet je dus zeker de Bol Masterclass van Winston Zwemmer eens checken.

Wil je een voorproefje krijgen van deze cursus? Geef je dan op voor zijn gratis webinar waar hij 5 simpele stappen uitlegt om een winstgevende webshop op te zetten.

6) Online beleggen

Je kan ook beslissen om geld voor jou te laten werken in plaats van zelf voor geld te werken.

Online beleggen gaat over het verhandelen van financiële producten op de financiële markten.

Je kan beleggen in allerlei producten: aandelen, opties,  obligaties, grondstoffen, valuta, fondsen, indices, cryptocurrencies, …

Door technologische ontwikkelingen is online beleggen de voorbije jaren toegankelijker dan ooit geworden. Steeds meer mensen starten met online beleggen om geld te verdienen vanuit huis.

Vroeger moest je via je lokale bankkantoor gaan als je wilde beleggen op de beurs.

Tegenwoordig kan iedereen het van huis uit doen. Het enige dat je nodig hebt is een laptop, tablet of smartphone, een internetverbinding en een (gratis) trading account.

Beleggen is een manier van online geld verdienen waarbij je heel veel winst kan maken.

Je kan op internet veel verhalen vinden van traders die mega winsten hebben gemaakt en kunnen leven van hun investeringen. Daarom spreekt het bij veel mensen tot de verbeelding.

Er zijn natuurlijk ook risico’s verbonden aan online beleggen. Het is geen garantie dat je winst maakt. Je kan ook geld verliezen.

Het is daarom belangrijk dat je weet waar je aan begint en dat je je eerst verdiept in online beleggen vooraleer je te veel geld investeert.

Kevin Timmer is een Nederlandse daytrader die een heel interessant YouTube kanaal heeft waar hij uitlegt hoe je succesvol kan worden met daytraden.

Hij toont stap voor stap wat er allemaal bij komt kijken en bespreekt ook heel veel concrete trades waar hijzelf geld mee heeft verdiend.

Het legt dus niet alleen de theorie uit, maar laat je ook echt zien hoe hij het in de praktijk toepast en zo geld verdient met daytraden.

Hieronder is bijvoorbeeld een video die je zeker moet bekijken als je geïnteresseerd bent om te starten met daytraden: het is een ultieme gids voor beginners:

Day Trading Masterclass van Kevin TimmerDaarnaast heeft hij ook een heel interessante cursus over daytraden gemaakt: de Day Trading Masterclass.

De cursus bevat 12u video training en je kan hem dagelijks live volgen terwijl hij handelt op de Amerikaanse beurs.

Hier leer je natuurlijk enorm van om zelf ook online geld te kunnen verdienen.

Daarnaast bestaat er een heel grote online community rond de Day Trading Masterclass van allemaal andere beleggers die bezig zijn met online geld verdienen door te beleggen.

Wekelijks zijn er mentoring sessies om succesvol te worden.

Je hoeft ook niet fulltime trader te worden. Je kan de strategieën perfect ook toepassen als je enkel een aantal uren naast je job beschikbaar hebt.

Lees zeker mijn review van de Day Trading Masterclass als je hier mee over wil weten.

7) Geld verdienen met cryptocurrency

Je hebt vast al wel gehoord van Bitcoin of andere cryptocurrency. Eind 2017 was het echt een hype en sprak iedereen erover.

Op de piek van de hype in december 2017 was één Bitcoin bijna 20.000 euro waard.

Daarna zakte de waarde van Bitcoin terug wat in om dan in 2020 en 2021 nog veel verder door te stijgen. In april 2021 bereikte Bitcoin zijn voorlopig hoogste waarde van ongeveer 53.000 euro.

In 2016 was Bitcoin slechts enkele honderden euro’s waard.

Als je er heel vroeg bij was en voor de hype al geïnvesteerd hebt in cryptocurrency, zal je hier heel veel geld mee hebben verdiend.

Ik laat het aan jou om de winst uit te rekenen.

Het zijn zo’n verhalen en het potentieel van cryptomunten om de toekomst van geld te veranderen die heel veel mensen geïnteresseerd maken om geld te verdienen met cryptocurrency.

Cryptomunten bieden enorme mogelijkheden om online geld te verdienen.

Dit houdt natuurlijk ook in dat er risico’s aan verbonden zijn.

Ik raad je aan om een deel van je geld te beleggen in cryptomunten. Er zijn nog altijd een hele boel mensen die zeggen dat cryptomunten de toekomst van geld volledig gaan veranderen.

Het is wel belangrijk om eerst te leren vooraleer je gaat investeren in cryptomunten.

Crypto Masterclass van Derek Westra en Patrick SuikerIk ben me er zelf in aan het verdiepen via een heel interessante cursus: de Crypto Masterclass van Derek Westra en Patrick Suiker.

Derek en Patrick hebben elk al 7 jaar ervaring in het verhandelen van cryptomunten en leren je in een gratis training hoe jij ook kan beginnen met Bitcoin en andere cryptomunten.

Na hun gratis training van 1,5 uur begrijp je precies hoe precies hoe Bitcoin en crypto werken, waarom banken er zo bang van zijn, hoe je een goeie cryptomunt ontdekt en met welke strategieën je er geld mee kan verdienen.

Ze leren je zelf om tijdens de training je eerste crypto aan te kopen voor 1 euro!

8) Start een YouTube kanaal

Youtube is een van de grootste internetplatforms ter wereld.

Voor velen is geld verdienen op YouTube de ultieme droom. YouTubers lijken tenslotte een geweldig leven te hebben en worden bewonderd door hun fans.

En aangezien het aanmaken van een YouTube-kanaal heel eenvoudig is, is dit een heel leuke manier om te starten met online geld verdienen.

Als anderen geld kunnen verdienen met YouTube, kan jij dat ook.

Maar hoewel het opstarten van een YouTube-kanaal eenvoudig is, is het iets moeilijker om er geld mee te verdienen.

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met Youtube. Je kan bijvoorbeeld je eerste honderd euro verdienen door iets te verkopen of een sponsordeal te sluiten.

Om echt succesvol te worden, moet jouw YouTube kanaal zich richten op één niche, zodat je een sterk, loyaal publiek kan opbouwen.

Je kan bijvoorbeeld make-up handleidingen maken, videogames streamen, producten beoordelen, vaardigheden aanleren, grappige video’s maken of iets anders waarvan je denkt dat er een publiek voor is.

Het geheim van geld verdienen op YouTube is om inhoud te maken die mensen willen zien.

Maak grappige titels om mensen te verleiden je video’s te bekijken en gebruik trefwoorden in je beschrijving om te optimaliseren voor YouTube-zoekopdrachten.

Zodra je de mijlpaal van 1000 abonnees hebt bereikt, kan je officieel inkomsten genereren met je kanaal met YouTube-advertenties.

Cash Cow Academy Jelline BrandsAls je geld wil verdienen met YouTube, dan moet je zeker eens de Cash Cow Academy van Jelline Brands bekijken.

De Cash Cow Academy is een online cursus waarin je leert hoe je een winstgevend YouTube-kanaal maakt, laat groeien en er geld mee kan verdienen.

Het is de enige en meest complete online cursus over geld verdienen met YouTube in Nederland én België.

9) Maak een online cursus

Als je ergens heel goed in bent of veel van af weet, kan je geld verdienen door er een online cursus over te maken.

Je hoeft niet per se een absolute expert te zijn. Iedereen heeft wel kennis of ervaring waarvoor er een doelgroep op internet te vinden is die bereid is te betalen om hier iets waardevols over bij te leren.

Het mooie aan online cursussen is dat je ze kan blijven verkopen zonder veel extra moeite eens dat je ze gecreëerd hebt.

Je hoeft ook geen tijd vrij te maken om les te geven. Je neemt je cursus gewoon op op video of je schrijft het uit in een pdf document.

Als je een relevante en nuttige cursus maakt, kan je er jarenlang passief inkomen mee blijven verdienen.

Je kan je online cursus aanbieden via je eigen blog of website, of je kan gebruik maken van online platformen zoals Udemy.

10) Schrijf een eboek

Heb je ook gezien dat er tegenwoordig over zowat elk onderwerp eboeks geschreven worden.

Van zelfhulp tot loopbaanontwikkeling, fictie verhalen tot recepten, noem maar op.

Dit komt omdat het heel eenvoudig is om een eboek te maken. Iedereen kan er een maken, ook jij.

Schrijf een eboek over je passie of interesse. Je hoeft zelf geen uitmuntende schrijfvaardigheden te bezitten. Je kan iemand inhuren om het eboek voor jou te schrijven.

Je kan veel geld verdienen op internet met een goed eboek dat waardevol, relevant en interessant is voor je doelgroep.

Nadat je het gecreëerd hebt, kan je het ook blijven verkopen via je blog en kan het dus een constante bron van passieve inkomsten worden.

Als je zelf geen blog of website hebt om je eboek te verkopen, kan je dit heel gemakkelijk doen via bol.com.

11) Word coach of mentor

Als je veel ervaring hebt in iets of een gespecialiseerde vaardigheid bezit, kan je overwegen om een coach of mentor te worden om anderen te begeleiden.

Je leert dan anderen hoe ze ook succesvol kunnen worden in iets waar jij al goed in bent.

Wat voor soort coach zou je kunnen worden?

Wel je kan je op allerlei dingen focussen, zoals bedrijfsmanagement, voedingstips, dating, beleggingsadvies, … er zijn coaches en mentors te vinden over talloze onderwerpen.

Je kan mensen offline coachen of begeleiden via seminars, trainingssessies of mastermind-groepen of online via webinars of video-tutorials.

12) Start een podcast

Ben jij een vlotte prater? Vind je het leuk om je gedachten uiteen te zetten en met anderen meningen uit te wisselen?

Wat zou je ervan denken als je geld kan verdienen op internet door te praten over onderwerpen die je interessant vindt?

Als je gepassioneerd bent over een bepaald onderwerp – het van alles zijn: geld, interieur, moederschap, tuinieren, technologie, gadgets, economie, beleggen, mode, relaties … (absoluut alles!) – kan je er een podcast over starten.

Je hebt geen ervaring nodig. Je moet er gewoon aan beginnen.

Hoe je geld kan verdienen op internet met podcasts?

Je moet er in slagen om je podcast heel populair te maken en dan kan geld verdienen via advertenties, sponsorovereenkomsten of je kan een maandelijkse abonnementskost vragen.

13) Online marketing bureau

Online marketing biedt veel kansen om online geld te verdienen. Als online marketeer help je bedrijven om bekender te worden en meer klanten te krijgen.

Een goede online marketing strategie is de laatste jaren steeds belangrijker geworden voor bedrijven.

Als je hier goed in bent en een flinke omzetstijging kan realiseren voor een bedrijf, kan je hier een stevig bedrag voor aanrekenen.

Online marketing is enorm breed. Het gaat onder andere over zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine advertenties (SEA), social media advertenties, content marketing, email marketing, conversie optimalisatie, enzovoort.

Als je wordt ingehuurd door een klein bedrijfje, verwachten ze meestal dat je met al deze strategieën aan de slag kan om uit te testen hoe je meer klanten voor hen kan genereren.

Je kan er ook voor kiezen om je te specialiseren in één subdomein en daar een echte expert in te worden.

Wanneer je vertrouwen opwekt als expert en resultaten kan leveren, besteden bedrijven dit deel van hun marketingstrategie graag aan jou uit en zullen ze je hier goed voor vergoeden.

Je kan hier een stabiel inkomen mee verdienen aangezien bedrijven online marketing activiteiten blijven nodig hebben om steeds meer klanten te vinden.

Er bestaan veel goede online cursussen om je hier in te verdiepen. Om echt een expert te worden, is het nog belangrijker om veel uit te proberen om ervaring op te bouwen.

Als je in staat bent om een positieve return on investment te genereren voor bedrijven, zal je veel geld kunnen verdienen met online marketing.

Als jouw online marketing campagnes meer geld opbrengen voor een bedrijf dan dat ze kosten, zal je hier goed voor betaald worden.

14) Social media marketing bureau

Social media is alomtegenwoordig en biedt daardoor opportuniteiten om online geld te verdienen.

Bedrijven kunnen op een relatief goedkope manier heel veel mensen bereiken via social media.

Als een social media campagne aanslaat, wordt het heel veel gedeeld door mensen en kan de campagne viraal gaan.

Er wordt tegenwoordig elke dag zo enorm veel informatie gepost op internet dat het een hele uitdaging is voor bedrijven om onder de aandacht te komen.

Bedrijven vechten onderling om de aandacht van de consument. Door deze concurrentie zijn veel bedrijven op zoek naar hulp van specialisten die dit voor hen kunnen doen.

Als je dus goed bent in het onder de aandacht brengen van bedrijven bij potentiële klanten op social media, kan je een social media marketing bureau opstarten en zo online geld verdienen.

Je werk bestaat er dan uit om de social media kanalen van een bedrijf te beheren. Je bedenkt welke updates en campagnes er gepost worden en op welke kanalen je ze plaatst (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, TikTok, …).

Het bereik van deze updates moet je dan ook analyseren en verder optimaliseren om zoveel mogelijk potentiële klanten te bereiken.

Je kan ook advertenties inzetten om je social media campagnes nog extra kracht bij te zetten.

Het is een hele klus om de social media van een bedrijf te beheren. Daarom besteden veel bedrijven dit graag uit aan specialisten en creëert dit voor jou een mogelijkheid om online geld te verdienen.

15) Word een influencer

Je hebt waarschijnlijk al wel verhalen gehoord van Instagrammers die online geld verdienen door foto’s en video’s van hun leven te posten op Instagram.

Wist je bijvoorbeeld dat de voetbalster Cristiano Ronaldo gemiddeld tussen de 800.000 en 1 miljoen euro vraagt ​​voor een gesponsorde Instagram-post?

Realitysterren, zangers en atleten zijn vaak de best betaalde influencers.

Toch kan je tegenwoordig ook als kleinere influencer met een kleiner bereik goed geld verdienen als influencer.

Misschien lijkt dit jou wel leuk en zou je hier zelf ook geld mee willen verdienen.

Een influencer is iemand die veel actieve volgers heeft op een social media platform en zo een invloed heeft op hun leven door de dingen die hij of zij post.

Om een influencer te worden moet je online een persoonlijk merk creëren en een gezonde aanhand uitbouwen.

De beste platforms om aan de slag te gaan?

Instagram, TikTok en YouTube.

Veel succesvolle influencers, die ooit gestart zijn zonder enige beroemdheid, hebben hun volgers via deze social media platformen kunnen opbouwen.

Voor bedrijven kan het heel interessant zijn om een influencer te benaderen om een product te promoten via zijn of haar social media kanaal.

Als influencer verdien je geld met zo’n samenwerking en als bedrijf verkoop je meer producten aan jouw doelgroep.

Meer en meer bedrijven gaan influencer marketing aanwenden om hun producten bij de juiste doelgroep onder de aandacht te krijgen omdat het efficiënter is dan bijvoorbeeld reclamespots op televisie of advertenties in kranten.

Dit komt omdat de volgers van een influencer een heel duidelijke doelgroep vormen en bedrijven goed kunnen inschatten of dit een doelgroep is die past bij hun producten.

Bedrijven kunnen ook beter de effectiviteit meten van hun marketing acties samen met influencers dan via traditionelere marketing kanalen.

Naast sponsoring door bedrijven zijn er nog andere manieren om geld te verdienen als influencer: je kan je eigen online winkel maken en producten verkopen, affiliate links toevoegen in je bio, jouw foto’s verkopen, advertenties in jouw podcast verkopen, merchandise maken en verkopen, betaald krijgen om te verschijnen op evenementen, …

Het is wel belangrijk dat je genoeg volgers hebt en dat ze actief zijn om geld te kunnen verdienen als influencer.

Jouw volgers moeten jou vertrouwen en jouw updates liken en sharen.

Er bestaan ook meer en meer bedrijven – zoals bijvoorbeeld Influencer Agency – die bedrijven in contact brengen met de juiste influencers.

Ze zoeken een match tussen de doelgroep van het bedrijf en de volgers van een influencer om zo effectief mogelijk producten te promoten.

16) Geld verdienen met TikTok

Heb je er ooit over gefantaseerd dat je geld krijgt om de hele dag bezig te zijn met filmpjes op je smartphone?

Dat is precies wat er gebeurt als je erachter komt hoe je geld kan verdienen met TikTok.

Er zijn meer en meer influencers die tienduizenden euro’s per maand verdienen via hun TikTok-accounts.

TikTok is ongelooflijk snel gegroeid sinds zijn debuut in 2016 – het is de eerste app die geen eigendom is van Facebook en die drie miljard installaties bereikt.

TikTok is super populair geworden. In korte tijd is het uitgegroeid tot het populairste social media platform bij jongeren.

En waar veel mensen zijn, kan je online geld verdienen.

Hoewel het geen gemakkelijke taak is om inkomsten te genereren met je TikTok-account, is het absoluut haalbaar als je de toewijding, strategie en bereidheid hebt om te leren hoe het moet.

De eerste stap is dat je een fanbase moet uitbouwen.

Je zal dus veel video’s moeten maken en publiceren op TikTok. Je moet een persoonlijke stijl vinden en video’s maken die mensen leuk vinden om te kijken.

Wanneer je bekender wordt op TikTok, zijn er verschillende mogelijkheden om online geld te verdienen met TikTok.

Je kan bijvoorbeeld eigen merchandise verkopen.

Of samenwerken met bedrijven om hun producten te promoten waar jij dan geld voor krijgt.

Viral Academy Sophia MeijerAls je echt wil doorgronden hoe je geld kan verdienen met TikTok, raad ik je aan om de cursus Viral Academy van Sophia Meijer zeker eens te bekijken.

De Viral Academy is een online cursus waarin je leert hoe je een winstgevend TikTok-kanaal maakt, laat groeien, merkbekendheid opbouwt en inkomsten genereert.

Het is meest complete online cursus over het effectief groeien en het winstgevend maken van een TikTok account in Nederland én België.

Je hoeft ook niet per se een TikTok kanaal over jezelf te maken.

Een van de meest trendy manieren om online geld te verdienen, is door TikTok consultant te worden.

Als TikTok consultant geeft je bedrijven advies over hoe ze TikTok kunnen gebruiken in hun marketing.

Merken nemen dan contact met je op om te brainstormen over video ideeën, boeiende biografieën te ontwikkelen enzovoort.

Het is de perfecte manier om geld te verdienen voor digitale nomaden: je kan de hele business vanaf jouw smartphone runnen.

In vergelijking met Instagram is TikTok relatief nieuw en nog niet alle bedrijven gebruiken het, dus als je merken helpt een solide aanwezigheid op de app te krijgen, kun je mogelijk een fortuin verdienen.

17) Freelance schrijver

Vind je het leuk om teksten te schrijven? Dan kan je ook als freelance schrijver online geld verdienen.

Bedrijven die op internet in de aandacht willen komen, moeten waardevolle content blijven plaatsen.

Veel bedrijven zijn op zoek naar freelance schrijvers die goeie teksten kunnen aanleveren waardoor ze hoog verschijnen in Google en gedeeld worden op social media.

Ook iedereen die een webshop of een affiliate website runt, heeft nieuwe content nodig om gevonden te worden in Google en klanten binnen te halen.

Het is nodig om je dan ook te verdiepen in zoekmachine optimalisatie (SEO) zodat de teksten die je schrijft geoptimaliseerd zijn voor Google.

Bedrijven en eigenaars van websites zijn bereid om hier relatief veel geld aan uit te geven aangezien het hen heel wat tijd bespaart en ze zich zo kunnen concentreren op het verder uitbouwen van hun business.

Typisch kan je als freelance schrijver 2 à 3 cent per woord tot 12 à 15 cent per woord vragen (afhankelijk van je ervaring).

Je hebt enkel een laptop en internetverbinding nodig, dus het is heel geschikt om van thuis uit geld te verdienen.

Je kan je diensten als freelance schrijver aanbieden op websites zoals SiteDeals.nl of Fiverr.com.

Er is een grote vraag naar freelance schrijvers, dus je kan er een mooi inkomen mee verdienen.

Het hangt er natuurlijk van af hoeveel tijd je eraan kan besteden en met welke klanten je kan samenwerken.

18) Grafisch design

Heb jij aanleg voor design? Ben je graag bezig met kleuren, typografie, lettertypes, logo’s en afbeeldingen?

Dan is het ook een mogelijkheid om online geld te verdienen als freelance grafisch ontwerper.

Grafisch designers communiceren boodschappen op een creatieve visuele manier. Ze gebruiken hiervoor allerlei design elementen zoals afbeeldingen, kleuren en lettertypes.

Je kan online geld verdienen als grafisch ontwerper door logo’s, illustraties, visitekaartjes, briefhoofden, brochures, folders, websites, advertenties, grafische afbeeldingen op social media, catalogussen, … te maken.

Als je er even over nadenkt, kom je in het dagelijkse leven en op internet super veel dingen tegen die ontworpen zijn door een grafisch designer.

Er bestaat dus een grote markt voor en het is goed geschikt om online geld te verdienen.

Maar hoe vind je je eerste klanten?

Een optie is om mee te doen aan ontwerp wedstrijden op zogenaamde design contest websites. Deze websites brengen vraag en aanbod van designs bij elkaar.

Bedrijven die een design nodig hebben, plaatsen een opdracht waar je als grafisch designer een ontwerp voor kan maken.

Op het einde kiest de opdrachtgever het winnende design en krijgt de ontwerper een vooraf afgesproken prijs.

Het voordeel voor het bedrijf is dat het kan kiezen uit verschillende ontwerpen. Het voordeel voor ontwerpers is dat er altijd opdrachten zijn om uit te kiezen, maar het nadeel is natuurlijk dat je nooit zeker bent dat je zal winnen en dus geld zal verdienen.

Twee grote Nederlandse design contest websites zijn Crowdsite.nl en BrandSupply.nl. De grootste internationale speler is 99designs.

Het prijzengeld bedraagt meestal een paar honderd euro per wedstrijd. Op de grote internationale website zijn er ook opdrachten te vinden met meer prijzengeld, tot enkele duizenden euro, maar dan is de concurrentie uiteraard ook veel groter.

Ben je niet zo’n fan van die wedstrijden en wil je zeker zijn dat je betaald krijgt voor de tijd en moeite die je in je designs steekt?

Dan is het beter om als freelancer opdrachten te vinden op websites zoals Sitedeals.nl of Fiverr.com.

19) Online teksten vertalen

Heb jij een talenknobbel en spreek je vlot een aantal verschillende talen?

Als je goed bent in talen, kan je online geld verdienen van achter je laptop door teksten te vertalen.

Dit kan gaan om teksten op websites, blogartikelen, magazines of zelf hele boeken.

Er is veel vraag naar kwalitatieve vertalingen. Een bedrijf kan meer klanten aantrekken en nieuwe markten aanboren als haar website beschikbaar is in meerdere talen. Een boek zal vaker verkocht worden als het vertaald is en op een nieuwe afzetmarkt gelanceerd wordt.

Essentieel is natuurlijk dat je de taal echt goed beheerst zodat de vertaling professioneel overkomt (en niet als een afkooksel van Google translate).

Meestal word je betaald per woord. Vertalers verdienen gemiddeld zo’n 10 cent per woord (dit kan wat verschillen afhankelijk van over welke taal het gaat).

Dat lijkt op het eerste zicht misschien niet zo heel veel, maar het tikt snel aan.

Voor het vertalen van een blogartikel van 1000 woorden, verdien je 100 euro. Voor het vertalen van een boek (dat vaak uit een 60.000tal woorden bestaat), krijg je ongeveer 6000 euro.

Om online geld te kunnen verdienen met vertalen, moet je natuurlijk wel eerst klanten vinden.

Je verdient het stabielste inkomen als je grote of wederkerende opdrachten binnenhaalt. Dan moet je niet telkens opnieuw op zoek naar nieuwe klanten.

Er zijn online platformen om vertalers en vertaalopdrachten met elkaar in contact te brengen: fairlingo is er zo één, gengo een ander.

Op freelance platformen zoals Fiverr, Upwork en Sitedeals kan je ook veel vertaalopdrachten vinden.

Op deze platformen kan je vertaalopdrachten zoeken en jezelf in de kijker zetten.

Door te googlen kan je ook veel vertaalbureau’s vinden die vaak op zoek zijn naar freelance vertalers om opdrachten uit te voeren. Een voorbeeld hiervan is vertaalbureau Perfect.

20) Spaarprogramma’s

online geld verdienen met spaarprogramma'sEen bekende manier om geld te verdienen op internet is via spaarprogramma’s.

Spaarprogramma’s zijn marketing bedrijven die online reclame campagnes opzetten voor bedrijven (de adverteerders) en voor hen mails uitsturen.

Als je je inschrijft bij zo’n spaarprogramma wordt je betaald voor de emails die je leest.

Per mail die je opent, krijg je bijvoorbeeld 0,01 cent betaald.

Je zal hier dus niet echt veel mee verdienen (je moet er niet veel voor doen).

Ik raad je aan om je bij verschillende spaarprogramma’s in te schrijven met verschillende accounts zodat je toch een aardig sommetje geld bijeen kan verdienen.

Bekende spaarprogramma’s in België en Nederland zijn:

In deze spaarprogramma’s kan je niet alleen geld verdienen via het openen van emails, maar ook door websites te bezoeken, enquêtes in te vullen, nieuwe leden aan te brengen, lotterijen en spelletjes.

Als je een vriend aanbrengt bij een spaarprogramma, krijg je daar bijvoorbeeld 1,50 euro voor. Daarnaast krijg je ook een klein deel van het geld dat je vriend gaat verdienen.

Als je je er op toelegt, kan je er dus wel wat geld mee verdienen, maar niet super veel.

Je kan je gratis inschrijven en toch kan je er geld mee verdienen. Is dat niet raar? Ruikt dit niet naar oplichterij?

Zeker niet! Online geld verdienen met spaarprogramma’s is 100% betrouwbaar en zeker geen oplichting.

Bedrijven betalen de spaarprogramma’s massa’s geld om hun reclame naar zoveel mogelijk mensen door te sturen.

Een deel hiervan betalen de spaarprogramma’s dan uit aan hun leden om de reclame te bekijken.

Hoe meer mensen de reclame te zien krijgen, hoe groter de kans dat er wel iemand tussen zit die hun product gaat kopen.

[divider]

Hoe ga jij online geld verdienen?

Ok, dat was een hele boterham! Het mag duidelijk zijn dat er veel verschillende manieren zijn om online geld te verdienen.

Weet je al met welke methode jij aan de slag wil gaan?

Nee, nog niet? Dat is helemaal niet erg en vrij normaal.

Ik kom veel mensen tegen die heel gemotiveerd zijn om online geld te gaan verdienen, maar niet kunnen kiezen met welk verdienmodel ze aan de slag gaan.

Of mensen die van het ene verdienmodel naar het andere springen.

Ze raken enthousiast over een bepaalde methode, bijvoorbeeld dropshipping, proberen het een paar maanden, maar raken dan gedemotiveerd omdat het niet snel genoeg gaat en switchen naar een andere methode … waarna weer hetzelfde gebeurt.

Je moet je wel echt toeleggen op een bepaalde methode om echt succesvol te kunnen worden.

Vandaar is het belangrijk dat je kiest voor een verdienmodel dat jij leuk vindt en waar je heel lang jouw energie in wil steken.

Money Mastermind van Jelline BrandsDe Money Mastermind is hier speciaal voor gemaakt. In deze cursus ontdek je 20 online verdienmodellen.

Het is niet één iemand die elk van de 20 verdienmodellen uitlegt, maar verschillende experts behandelen elk het verdienmodel waar zij specialist in zijn.

Dit is heel uniek en heel waardevol.

Hieronder vind je een overzicht van een aantal van de experts en het verdienmodel waar zij gespecialiseerd in zijn:

 1. Jelline Brands: geld verdienen met YouTube
 2. Sophia Meijer: geld verdienen met TikTok
 3. Joshua Kaats: geld verdienen met dropshipping
 4. Corné Marchand: geld verdienen met crypto
 5. Francis Neslo: hoe je een winstgevend bedrijf opzet
 6. Ilse Kwant: geld verdienen met Instagram
 7. Dzanella Tihic: geld verdienen met manifestatie
 8. Jacko Meijaard: geld verdienen met affiliate marketing
 9. Thomas Mulder: geld verdienen met Pinterest
 10. Lisanne Drost: geld verdienen met NFT’s
 11. Tijn Strikker: geld verdienen met Amazon
 12. Bryan & Vincent: geld verdienen met Bol.com
 13. Nancy Mia: hoe je een eigen webshop kunt bouwen
 14. Maxine Stevens: geld verdienen met online producten in Canva

Wacht niet langer! Meld je aan voor de Money Mastermind, kies een verdienmodel dat bij jou past en ga aan de slag met een duidelijk stappenplan en een bewezen strategie.

[divider]

De waarheid over snel geld verdienen op internet

De meeste “guru’s” en “experten” op het internet zullen alles in het werk stellen om je te proberen te overtuigen dat het mogelijk is om in een mum van tijd massa’s geld te verdienen op internet.

Van zodra je gelooft dat het mogelijk is, staan ze klaar met hun verkoopspraatje.

Ze beloven jou hun waterdicht systeem waarmee je zonder moeite snel geld kan verdienen op internet door gewoon hun super geheime en bewezen formule te volgen.

Ze tonen je zelfs foto’s van hun snelle sportwagens, grote villa’s, cheques die ze hebben ontvangen en getuigenissen van allerlei mensen die beweren dat ze in een mum van tijd zonder moeite rijk zijn geworden door de aankoop van de cursus of het programma dat jij nu ook kan aanschaffen.

Laat je niet vangen.

Het zijn allemaal leugens.

Begrijp me niet verkeerd: het is mogelijk om van de ene dag op de andere heel rijk te worden, maar dat soort succes is zoals het winnen van de lotto.

Natuurlijk kan je de lotto winnen en zo heel snel geld verdienen.

Er zijn mensen die loterij jackpots winnen of casino’s verlaten met een hoop extra geld op zak, maar is dat het soort plan waar je op wil vertrouwen om geld te verdienen?

Absoluut niet!

De echte waarheid is dat het meestal een tijd duurt vooraleer je echt succesvol bent en dat je er een inspanning voor moet leveren.

Het lijkt vaak dat iemand van de ene dag op de andere succesvol is geworden, maar in werkelijkheid zijn er al jaren hard werk en al heel veel mislukkingen aan vooraf gegaan.

En toch roept iedereen dan: “Wow! Die is snel rijk geworden!”

Zou je je niet beter focussen op het opbouwen van een echte, legitieme, lange termijn online business in plaats van de volgende “super geheime methode” of hype van het moment te zoeken om snel geld te verdienen?

Des te beter als je dan toch geluk hebt en je super snel succesvol wordt.

Zo niet, dan ben je in ieder geval een online business aan het bouwen die je geleidelijkaan meer en meer geld zal opleveren en uiteindelijk op automatische piloot kan opereren zodat je geld kan verdienen terwijl je slaapt of op reis bent.

Wat is “snel” voor jou?

Hoe snel is snel? Als je volgende week duizenden euro’s nodig hebt, kan ik je niet helpen en ben je op de verkeerde website terecht gekomen.

Iemand die je vertelt dat je met zijn systeem volgende week al bergen geld zult verdienen, liegt en probeert je waarschijnlijk iets te verkopen.

Ik ben zo niet.

Maar denk hier eens over na: waar zie jij jezelf binnen één jaar? Zou je bereid zijn om een jaar te werken om dan volgend jaar een paar honderd of duizend euro extra per maand te verdienen?

Zou je er dit jaar een inspanning voor willen leveren om volgend jaar op automatische piloot extra geld te verdienen terwijl je slaapt of terwijl je op vakantie bent?

Denk er eens over na … één jaar is zo voorbij.

Ik vind dat redelijk snel.

Ik vraag je niet om je huidige job hiervoor op te geven en je te storten in een hoop onzekerheid.

Nee ik bedoel dat je één jaar lang naast je werkuren, tijd vrij maakt om aan je online business te werken. Je kan geld verdienen op internet zonder je job te moeten opzeggen.

Binnen een jaar zal je een jaar ouder zijn. Dat staat vast.

Zal je er dan nog altijd van dromen om extra geld te verdienen via het internet of zal je dit daadwerkelijk gerealiseerd hebben?

Dan is het tijd om nu in gang te schieten.

Op een duurzame manier geld verdienen op internet

Als je je enkel focust op snel geld verdienen, heb je de verkeerde mentaliteit.

Als je echt een mooi inkomen wil verdienen op internet, zal je een volgehouden inspanning moeten leveren.

Geloof de mensen niet die je proberen wijs te maken dat je enkel op de startknop moet duwen en dat hun “super geheime” methode dan automatisch geld zal opbrengen.

Je moet een echte online business opbouwen. Het zal tijd kosten om die online business te laten groeien en bloeien.

Er zijn veel verschillende manieren waarop je geld kan verdienen op internet en er is hierover een massa informatie te vinden op het internet.

Je zou al je vrije tijd kunnen spenderen aan het lezen van blogartikelen, het deelnemen aan gesprekken op forums en het doornemen van online cursussen over geld verdienen op internet.

Ik kan begrijpen dat je je soms overweldigd voelt door al deze informatie over geld verdienen op internet en dat je niet meer weet waar te beginnen.

Ik voelde me vroeger ook vaak zo.

Maar ik ben blijven doorzetten en heb heel veel geëxperimenteerd om te achterhalen wat werkt en wat niet, en waar ik mij het beste bij voel.

Uiteindelijk kan je elke succesvolle online business terugbrengen tot 5 essentiële stappen.

Het komt er dus op aan om enkel de informatie te bestuderen die je nodig hebt voor de eerstvolgende stap en die dan toe te passen tot je succes hebt, vooraleer je info begint te vergaren over volgende stappen.

Hieronder zal ik de 5 stappen voor jou overlopen zodat je weet wat nodig is om succesvol geld te verdienen op internet:

Stap 1: Kies de juiste niche

Als eerste stap moet je een onderwerp kiezen waarop je je gaat toeleggen. In welke markt of niche wil je geld verdienen?

Je moet hier twee aspecten in rekening nemen:

 1. Wat interesseert jou? Waar weet je veel van af? Waar ben je goed in?
 2. Zijn anderen bereid om er voor te betalen? Valt er geld te verdienen in jouw markt?

Het is zeer belangrijk om hier goed over na te denken zodat je plezier beleeft aan je online business en je er ook geld mee kan verdienen.

Jij zelf weet natuurlijk het beste waar je zelf in geïnteresseerd bent of goed in bent. Daar kan ik je niet in helpen.

Als tip voor de tweede vraag, raad ik je aan om te achterhalen of er al mensen of bedrijven zijn in de niche die jij wil gaan betreden.

Dit is goed. Dan ben je zeker dat er mensen bereid zijn om te betalen voor producten in die niche.

Daarna moet je dan kijken hoe jij je met je unieke eigenschappen en talenten kan positioneren in die niche.

Wat is het unieke voordeel dat jij kan aanbieden in jouw niche zodat mensen besluiten om geld te besteden aan jouw producten?

Lees hier verder hoe je zeker kan zijn dat er geld valt te verdienen in jouw niche.

Stap 2: Bouw een online platform

Nadat je hebt besloten welke niche je wil betreden, is de tweede stap om een online platform te bouwen.

Een WordPress blog is zeer geschikt om je kennis, je verhalen en je ideeën te delen.

Het schrikt je misschien af om een eigen blog of website te bouwen aangezien je geen technische kennis hebt en niks weet van programmeren.

Ik kan je geruststellen: het opstellen van een website met WordPress is niet moeilijk en het is zeer gebruiksvriendelijk om je website te onderhouden.

Lees zeker mijn artikel over het opstarten van je eigen blog en het maken van een eigen WordPress website.

Voor je het weet heb je je eigen website online.

Stap 3: Trek bezoekers aan

Is het gelukt om je eigen website online te krijgen? … Super! Nu kan het leukste deel beginnen!

Nu kan je je content beginnen delen om bezoekers naar je website te krijgen. Dit kan je op allerlei manieren doen.

Start met het lezen van mijn overzicht van verschillende manieren om bezoekers naar je website te krijgen.

Zoekmachine optimalisatie is de duurzaamste manier aangezien je dan maand na maand vanzelf bezoekers krijgt uit Google en je processen kan opzetten om geld te verdienen terwijl je slaapt of op reis bent.

Ik raad je aan om niet te veel verschillende manieren tegelijkertijd te proberen, maar je toe te leggen op 1 of 2 manieren die jou het beste liggen en daar dan volledig voor te gaan totdat je goede resultaten bekomt.

Het is van essentieel belang dat je erin slaagt om bezoekers op je website te krijgen: als je een prachtige website hebt gebouwd, maar niemand weet ervan, ga je geen geld verdienen.

Stap 4: Bouw een mailinglijst op

Bouw een mailinglijst opOk, ben je erin geslaagd om bezoekers op je website te krijgen? … Fantastisch!

De volgende stap is dan om ervoor te zorgen dat je in contact kan blijven met deze bezoekers.

Dit doe je door die bezoekers te laten inschrijven op een mailinglijst.

Anders komen ze misschien nooit meer terug naar jouw website.

Het is enorm waardevol om een mailinglijst van mensen te hebben die geïnteresseerd zijn in wat jij te zeggen hebt.

In de meeste gevallen zal je meerdere contactmomenten nodig hebben om vertrouwen op te bouwen vooraleer mensen iets van jou gaan kopen.

Het zal niet zo vaak gebeuren dat mensen meteen iets van jouw kopen de eerste keer dat ze van jou horen wanneer ze op jouw website terecht komen.

Stap 5: Start met geld verdienen

Als je tot hier bent geraakt, dan kan nu het allerleukste deel beginnen: geld verdienen op internet.

Er zijn allerlei verschillende manieren om geld te verdienen op internet.

De 4 meest voorkomende manieren om geld te verdienen op internet zijn: diensten verkopen, producten verkopen, affiliate marketing en adverteren.

Ik heb deze verdienmodellen vergeleken wat betreft de volgende criteria:

1) Opstarttijd: hoe lang duurt het vooraleer je een deftig inkomen verdient?

2) Passief inkomen: kan je een systeem opzetten om op automatische piloot geld te verdienen of vereist het veel werk om je inkomsten te onderhouden?

3) Omzet per bezoeker: hoeveel verdien je gemiddeld aan elke bezoeker die op jouw website terecht komt?

4) Bezoekersaantal: hoeveel bezoekers per maand zal je nodig hebben om een deftig inkomen te verdienen?

Onderstaande figuur geeft het resultaat weer:

Geld verdienen op internet

Is het internet de beste manier om snel geld te verdienen?

Er zijn tal van manieren om snel geld te verdienen zonder dat je daarvoor een computer nodig hebt.

Adverteer in je buurt dat je honden wil uitlaten voor een vaste prijs.

Huur een kraam op de plaatselijke rommelmarkt en verkoop je oude spullen.

Regel een part-time job via een interim bureau en je zal volgende week al geld bijverdienen.

Veel mensen hebben eigenlijk een onrealistisch verwachtingspatroon over geld verdienen op internet. Ze denken dat je binnen een paar dagen geld kan verdienen op internet.

Eigenlijk is het gemakkelijker om in jouw buurt snel geld te verdienen dan op het internet.

MAAR, als je bereid bent om een inspanning te leveren en vol te houden, is geld verdienen op internet absoluut de meest fantastische manier om geld bij te verdienen!

Je kan 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar geld verdienen, zelfs wanneer je slaapt of terwijl je op vakantie bent.

Als je blijft verder bouwen aan je online business, zal je jaar na jaar meer verdienen.

Reacties

Laat een reactie achter