Succesvol met Crypto dankzij de Cryptonite Academy van Corné Marchand

Crypto Academy logoBen je ook zo gefrustreerd door het gevoel dat je vastzit in een financiële sleur?

Droom je van de vrijheid om €100 of meer per dag te verdienen, maar weet je niet hoe je dit kunt bereiken?

Dan is het hoog tijd om kennis te maken met de Cryptonite Academy van Corné Marchand.

Stel je voor dat je niet langer gebonden bent aan een saaie baan waar je je niet op je plek voelt.

Geen zorgen meer over geld, geen eindeloze discussies met je baas over vrije dagen.

Wat als ik je vertelde dat er een manier is om financiële vrijheid te bereiken, en dat deze weg begint met de juiste kennis en begeleiding?

In de wereld van cryptocurrency kan het behalen van winst een uitdagende taak lijken.

Maar met de juiste strategieën en begeleiding is het mogelijk om consistent geld te verdienen, zelfs in een bear market.

Corné Marchand, een ervaren crypto trader met meer dan zeven jaar ervaring in de cryptowereld, heeft zijn unieke Cryptonite-methodes ontwikkeld om anderen te helpen dezelfde financiële vrijheid te bereiken die hij heeft ervaren.

In de Cryptonite Academy ontdek je niet alleen hoe je winstgevend kunt handelen en investeren in cryptocurrency, maar ook hoe je financiële vrijheid kunt bereiken en een leven kunt leiden dat je echt gelukkig maakt.

Met Corné’s exacte strategieën en waardevolle inzichten zul je leren hoe je geld kunt verdienen met crypto, waar je ook bent en zonder de hele dag achter je laptop te zitten.

Of je nu een complete beginner bent of al enige ervaring hebt in de wereld van crypto, de Cryptonite Academy biedt de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Cryptonite

Ontdek wat de Cryptonite Academy voor jou kan betekenen en laat je dromen werkelijkheid worden.

In onderstaande video geeft Corné Marchand je een rondleiding in de Academy zodat je weet wat je kan verwachten als je ook besluit om de cursus aan te schaffen:

Blijf zeker verder lezen om meer te ontdekken over de unieke methoden en inzichten die de Cryptonite Academy te bieden heeft.

Ik ga je ook mijn persoonlijke ervaringen en resultaten delen.

Voordelen van Geld Verdienen met Crypto

Geld verdienen met crypto biedt een unieke en krachtige manier om passief inkomen te genereren, en er zijn talloze redenen waarom dit verdienmodel meer geschikt is dan andere online methoden.

Laten we eens kijken waarom crypto een uitstekende keuze is voor wie op zoek is naar financiële vrijheid:

 1. Je laat geld voor jou werken in plaats van andersom: Met crypto-investeringen heb je de mogelijkheid om je geld voor jou te laten werken.

  In plaats van elke dag actief te moeten werken voor je inkomen, kunnen slimme investeringen in cryptomunten op de lange termijn winst opleveren zonder dat je voortdurend hoeft te handelen.

 2. Je hebt geen klanten waar je rekening mee hoeft te houden: In tegenstelling tot verdienmodellen zoals freelancen of klantenservice, waarbij je constant bezig bent met het tevredenstellen van klanten, hoef je bij crypto-investeringen geen rekening te houden met de behoeften van anderen.

 3. Je kan direct vandaag beginnen: Het mooie van geld verdienen met crypto is dat je direct kunt beginnen, zelfs als je geen voorkennis hebt.

  Met een klein bedrag kun je al beginnen met het kopen en verhandelen van cryptomunten.

 4. Je hebt maar een klein bedrag nodig om te starten: In vergelijking met bijvoorbeeld het opzetten van een online winkel of investeren in vastgoed, waarbij je vaak aanzienlijke kapitaalinjecties nodig hebt, kun je met crypto-investeringen al starten met een klein bedrag.

 5. Je hebt geen last van tijdzones, de markt is 24/7 open: Anders dan bijvoorbeeld handelen op de beurs, waarbij je gebonden bent aan openingstijden, kun je met crypto-investeringen 24 uur per dag, 7 dagen per week handelen, ongeacht waar ter wereld je bent.

 6. Het is iets wat je gezellig met vrienden samen kan doen: In plaats van alleen te werken, kun je met vrienden of gelijkgestemden samen strategieën bespreken, informatie uitwisselen en successen vieren in de wereld van crypto.

 7. Je leert nu al over het geld van de toekomst: Door je te verdiepen in crypto, leer je niet alleen over de huidige financiële markt, maar ook over de toekomst van geld en technologie.

 8. Bedrijven vinden mensen met kennis hierover heel interessant: Kennis over crypto en blockchain wordt steeds waardevoller op de arbeidsmarkt.

  Bedrijven zijn op zoek naar mensen met expertise op dit gebied, wat je kansen op werk vergroot.

 9. Het is iets wat echt iedereen kan leren: In tegenstelling tot complexe financiële instrumenten of technische vaardigheden die vereist zijn voor sommige online verdienmodellen, kan vrijwel iedereen leren hoe ze kunnen investeren in crypto.

 10. Van alle manieren kan je met crypto het meeste geld verdienen: Hoewel succes niet gegarandeerd is, biedt de volatiliteit en groeipotentie van de cryptomarkt de mogelijkheid om aanzienlijke winsten te behalen, soms zelfs meer dan met andere online verdienmodellen.

Geld verdienen met crypto is dus niet alleen een spannende en lonende onderneming, maar het biedt ook een scala aan voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken voor wie op zoek is naar financiële vrijheid en passief inkomen.

Wie is Corné Marchand?

Corné MarchandCorné Marchand, een naam die in de wereld van cryptocurrency synoniem staat voor succes, kennis en de verwezenlijking van financiële vrijheid.

Maar wie is deze jonge ondernemer achter deze opmerkelijke reis naar de top van de crypto-wereld?

Geboren in Nederland, ontdekte Corné Marchand al snel zijn passie voor beleggen, ondernemen en het helpen van anderen om hun doelen te bereiken.

Na verschillende banen en opleidingen te hebben geprobeerd, vond hij in 2017 zijn ware roeping in de wereld van cryptocurrency.

Corné Marchand zag de groeiende vraag naar eerlijke Nederlandstalige informatie over crypto en besloot zijn kennis te delen via zijn YouTube-kanaal.

Met kwalitatieve video’s die de complexe wereld van cryptocurrency begrijpelijk maakten, en zijn aanstekelijke enthousiasme voor crypto, groeide zijn YouTube-abonnees snel tot meer dan 68.000 volgers.

Ook op Instagram, waar zijn dagelijkse posts vol waardevolle informatie staan, groeide zijn aanhang snel.

Het groeiende aantal volgers vormde het begin van wat nu bekend staat als de hechte Cryptonite-community.

De vraag naar meer begeleiding en educatie werd steeds sterker, en in 2021 besloot Corné om zijn uitgebreide kennis over cryptocurrency te bundelen in de vorm van een crypto-cursus: de Cryptonite Academy.

De Cryptonite Academy, een bron van educatie en empowerment, heeft inmiddels duizenden deelnemers geholpen om hun weg te vinden in de wereld van crypto.

Corné Marchand wordt gedreven door nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen en een oprechte wens om kennis te delen.

Zijn vermogen om complexe concepten op een begrijpelijke manier uit te leggen, maakt hem tot een uitstekende leraar voor beginners in de wereld van crypto.

Tegenwoordig geniet Corné van zijn financiële vrijheid in het zonnige Spanje, waar hij blijft werken aan zijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om succesvol en winstgevend de cryptowereld te betreden.

Met zijn Cryptonite Academy heeft hij niet alleen zijn eigen leven getransformeerd, maar ook dat van velen die zijn gevolgd.

Corné’s verhaal illustreert dat met de juiste mindset en toewijding, net als hijzelf, iedereen zijn eigen pad naar financiële vrijheid kan creëren.

Hij heeft de weg al geplaveid, en het is aan anderen om te beslissen of ze zijn voetsporen willen volgen.

Wat is de Cryptonite Academy?

De Cryptonite Academy is volgens mijn dé ultieme cursus voor wie serieus wil leren over cryptocurrency en succesvol wil worden in de wereld van crypto trading.

Het is een heel uitgebreide cursus met meer dan 120 videolessen, ontworpen om jou de nodige kennis en vaardigheden bij te brengen om financiële onafhankelijkheid te bereiken.

De cursus is opgedeeld in twee essentiële delen.

In het eerste deel leer je de fundamenten van investeren en beleggen in crypto, inclusief de beste beveiligingstips om je cryptomunten te beschermen.

Je krijgt inzicht in de meest effectieve strategieën voor langetermijnwinsten en je leert zelfstandig fundamentele analyses uit te voeren.

Dit fundament legt de basis voor een solide begrip van de cryptomarkt.

Het tweede deel van de cursus, en tevens het meest uitgebreide, richt zich op crypto trading.

Hier duik je dieper in het analyseren van grafieken, leer je werken met tools zoals “tradingview” en krijg je inzicht in hoe exchanges functioneren.

Je verkent diverse tradingstrategieën en leert welke aanpak het meest geschikt is voor verschillende marktomstandigheden.

Dit deel biedt een diepgaande verkenning van alle aspecten van crypto trading, waardoor je zelfverzekerd en effectief kunt handelen op de cryptomarkt.

Tijdens het volgen van deze cursus kan de hoeveelheid informatie overweldigend lijken.

Daarom ontvang je aan het einde van de cursus een handig stappenplan, waardoor je precies weet waar je moet beginnen met traden.

Met de ondersteuning van de community en de grondige kennis die je hebt opgedaan in de cursus, beschik je over alle tools die je nodig hebt om succesvol en winstgevend te worden in de wereld van cryptocurrency trading.

Waaruit bestaat de Cryptonite Academy?

In deze Cryptonite Academy review wil ik je een zo duidelijk mogelijk beeld geven van hoe de Cryptonite Academy er juist uitziet en wat je precies krijgt als als je besluit om de cursus te kopen.

Cryptonite Beleggen

In het eerste deel van de Cryptonite Academy, genaamd “Cryptonite Beleggen”, maak je een grondige verkenning van de cryptowereld, met vijf modules die je stap voor stap door de fundamenten van beleggen in cryptocurrency leiden.

Module 1: Introductie

In deze eerste module krijg je een warm welkom en een overzicht van wat je kunt verwachten van het Cryptonite Beleggen-gedeelte.

Je maakt direct kennis met de Wolfpack-community en krijgt inzicht in hoe handelssignalen werken.

De module is onderverdeeld in de volgende lessen:

 1. Welkom
 2. In grote lijnen
 3. Join the Wolfpack
 4. Signalen

Module 2: De Cryptowereld

In de tweede module van de Cryptonite Academy duik je dieper in de wereld van cryptocurrency, inclusief een diepgaande verkenning van de Bitcoin-cycle.

Je leert over de basisprincipes van crypto, waarom Bitcoin goud overtreft, de blockchain-technologie, cryptocurrency-mining en de impact van Bitcoin-halveringen op de markt.

Module 2 bestaat uit de volgende lessen:

 1. Geld moet voor jou werken
 2. De crypto basics
 3. Bitcoin beter dan goud!
 4. Blockchain technologie
 5. Cryptocurrency mining
 6. Cryptocurrency wallets
 7. Bitcoin cycles, hoge pieken & diepe dalen
 8. De Bitcoin halving

Module 3: De beste crypto broker & exchanges

Deze module richt zich op het begrijpen van hoe brokers en exchanges werken en hoe je ze kunt gebruiken om crypto te kopen, verkopen en verhandelen.

Je krijgt praktische lessen over het aanmelden bij ByBit, het beheren van je ByBit-wallet, en het uitvoeren van verschillende transacties op het platform, inclusief staking en affiliatiemogelijkheden.

De lessen zijn als volgt:

 1. Brokers vs exchanges
 2. Meld je aan bij ByBit
 3. Jouw ByBit wallet
 4. Geld op je account zetten
 5. Crypto kopen
 6. Crypto verkopen
 7. Crypto versturen
 8. Crypto ontvangen
 9. ByBit earn/staking
 10. Word een affiliate

Module 4: Lange Termijn Rijkdom

In de vierde module van de Cryptonite Academy leer je hoe je op lange termijn kunt investeren in crypto, evenals andere activa zoals goud, zilver, platina, aandelen, obligaties en vastgoed.

Je ontdekt strategieën zoals “Buy low, sell high” en “Dollar Cost Averaging (DCA)” om je vermogen te laten groeien en te diversifiëren.

De verschillende lessen zijn als volgt:

 1. Buy low, sell high
 2. Dollar Cost Avareging (DCA)
 3. Verspreid je vermogen
 4. Goud/zilver/platinum
 5. Aandelen/obligaties
 6. Vastgoed

Module 5: Fundamentele Analyse

Deze module behandelt het belangrijke onderwerp van fundamentele analyse, waarbij je leert hoe je projecten kunt evalueren op basis van hun use case, whitepaper, team, partnerships en nieuws.

Je ontdekt waardevolle bronnen zoals Coinmarketcap en Coinmarketcal om je te helpen weloverwogen investeringsbeslissingen te nemen.

Hieronder vind je de verschillende lessen:

 1. Use case
 2. White paper & roadmap
 3. Het team
 4. Partnerships
 5. Crypto nieuwswebsites
 6. Coinmarketcap & coinmarketcal

Met deze vijf modules van de Cryptonite Academey leg je een stevig fundament voor je kennis over beleggen in cryptocurrency, waardoor je goed voorbereid bent om succesvol te worden in de wereld van crypto trading.

Crypto Security Secrets

Crypto Security Secrets is een essentiële bonuscursus binnen de Cryptonite Academy, speciaal ontworpen om je te voorzien van alle belangrijke beveiligingstips die cruciaal zijn voor een veilige start in de wereld van cryptocurrency.

In negen uitgebreide lessen leer je alles wat je moet weten over het beveiligen van je crypto-assets en het beschermen van je investeringen.

De cursus behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder het veilig opslaan van je cryptomunten, het gebruik van beveiligde wallets, het beschermen van je persoonlijke informatie en het voorkomen van phishing en andere vormen van cybercriminaliteit.

Door deze waardevolle lessen te volgen, kun je met vertrouwen deel uitmaken van de cryptogemeenschap en je vermogen beschermen tegen mogelijke bedreigingen.

Met Crypto Security Secrets ben je goed uitgerust met de kennis en tools die nodig zijn om je crypto-activa veilig te beheren en te genieten van een gemoedsrust tijdens je reis naar financiële vrijheid.

Cryptonite Trading

Het tweede gedeelte van de Cryptonite Academy, genaamd “Cryptonite Trading”, vormt het hart van de cursus en is opgebouwd uit veertien uitgebreide modules.

Deze modules bieden een diepgaande kennis van trading en voorzien je van alle tools en strategieën die nodig zijn om succesvol te zijn in de wereld van cryptocurrency trading.

Module 1: De basics van het traden

Hier begin je met het opbouwen van een solide basis in trading. Je leert over belangrijke concepten zoals candlestick patronen, technische analyse en het gebruik van het Tradingview platform.

 1. Van schaap naar wolf
 2. Bitcoin is de leider
 3. Tradingview platform walkthrough
 4. Candlestick & patronen
 5. De basis van technische analyse

Module 2: Bybit

In deze module leer je alles over de Bybit exchange, inclusief spot trading, derivatives trading en het plaatsen van orders.

 1. Spot trading
 2. Derivatives trading
 3. Limit order plaatsen
 4. Market order plaatsen
 5. Stop/loss plaatsen
 6. TP plaatsen
 7. Stop/loss en TP tegelijk met order plaatsen
 8. Trailing stop plaatsen.

Module 3: Price action trading

Je verdiept je in de wereld van price action trading, waarbij je leert over support & resistance, trendlijnen en risk management.

 1. Support & Resistance
 2. S&R Flips
 3. Trendlijnen
 4. Pattern trading
 5. Supply & demand zones
 6. Top down analysis
 7. Top down analysis 2
 8. Risk management
 9. Stop/loss plaatsen
 10. Winst nemen
 11. Trailing stop
 12. Backtesten
 13. Confluence trading
 14. Traden op price action
 15. Focus op X trading pairs

Module 4: Trading strategieën

Diverse trading strategieën worden behandeld, waaronder de Cryptonite strategie, break-out trading en moving average strategieën.

 1. Kies 1 strategie en MASTER deze
 2. Cryptonite strategie
 3. Break-out trading
 4. ABCD strategie
 5. Reversal trading
 6. Moving average strategie

Module 5: Cryptonite Pro Indicator (CPI)

Hier duik je dieper in de Cryptonite Pro Indicator van Corné, wat een krachtig hulpmiddel is bij het analyseren van de markt.

 1. Cryptonite Pro Indicator
 2. Cryptonite Pro Indicator 2

Module 6/7: Trading tools (& manieren)

Je leert over verschillende trading tools en methoden, waaronder Fibonacci retracements, RSI en volume analysis.

 1. De waarheid over indicators
 2. Fibonacci
 3. MA/EMA’s
 4. RSI
 5. Volume, VPVR

Module 8: Manieren van traden

Er wordt ingegaan op verschillende tradingsstijlen, zoals scalping, daytrading en swingtrading, evenals het handelen in futures.

 1. Scalpen
 2. Cryptonite 1% strategie
 3. Daytraden
 4. Swingtraden
 5. Wat zijn futures en hoe handel je hierin?
 6. Future trading op Bybit
 7. Shorten

Module 9/10: Psychologie & Mindset

Het belang van de juiste mindset wordt benadrukt, met lessen over het managen van emoties, het stellen van doelen en consistentie.

 1. 10% kennis 90% gemoedstoestand
 2. Be a wolf
 3. De enige tegenstander ben jij
 4. Leer goed verliezen
 5. Fuck emoties 2.0
 6. Targets stellen
 7. Angst & paniek
 8. F.O.C.U.S.
 9. Consistentie
 10. Oefening baart kunst

Module 11/12: Zo start je

Je krijgt een kant-en-klaar plan aangereikt om te beginnen met traden, inclusief het opstellen van een trading framework en het stellen van doelen.

 1. Je journey begint nu pas
 2. Simulator & paper traden
 3. If-then scenario’s
 4. Jaag nooit op een trade
 5. Noteer jouw trades
 6. Jouw trading framework
 7. Goals zetten
 8. Jouw trading regels
 9. Fuck emotie
 10. Hoe vind je partners
 11. Bedankt!.

Module 13/14: Overig en Case Studies

Tot slot worden verschillende case studies besproken, waarmee je waardevolle inzichten krijgt in zowel winnende als verloren trades, om zo fouten te voorkomen en je trading skills te verbeteren.

Met deze uitgebreide modules biedt Cryptonite Trading een complete en diepgaande training die je voorziet van alle kennis en tools die nodig zijn om succesvol te zijn als cryptocurrency trader.

Cryptonite Academy Bonussen

Naast de uitgebreide modules van de Cryptonite Academy cursus worden ook een aantal waardevolle bonussen meegeleverd, die je helpen om nog meer uit je crypto-investeringen te halen:

1. High risk, high reward

Deze bonus biedt tutorials waarin je leert hoe en op welke platformen je snel de nieuwste coins kunt kopen. Het richt zich op het verkennen van nieuwe mogelijkheden met een hoog rendement.

2. Een passief inkomen met crypto

Deze bonus onthult verschillende manieren om passief inkomen te genereren met behulp van crypto.

Van staking en yield farming tot het opzetten van masternodes, je leert hoe je je crypto-portfolio kunt laten groeien zonder actief te handelen.

3. Crypto belasting (NL&BE)

In deze bonus leer je alles over de belastingregels met betrekking tot crypto in Nederland en België, en hoe je hiermee om moet gaan om fiscale problemen te voorkomen.

4. Cashflow masterclasses

Deze masterclasses leren je hoe je buiten crypto een extra inkomen kunt genereren.

Corné neemt verschillende online verdienmodellen van andere ondernemers mee in deze cursus, zoals bijvoorbeeld affiliate marketing en cash cow channels.

Misschien zit hier ook wel iets tussen wat je heel leuk vindt en waar je een extra bron van inkomsten mee kan opstarten.

5. Bijlagen

Dit bevat een verzameling uitgebreide gidsen en tutorials in PDF-formaat, voor het geval je liever met geschreven materiaal werkt of aanvullende naslagwerken nodig hebt.

6. Discord server Cryptonite

Toegang tot de Discord-server van Cryptonite biedt een levendige gemeenschap waar je kunt communiceren met andere leden, vragen kunt stellen en feedback kunt ontvangen.

Zowel een gratis gedeelte als een exclusief gedeelte voor premium leden, bekend als de Wolfpack community, zijn beschikbaar.

7. Wolfpack community

De Wolfpack community is een afgesloten gedeelte van de Discord-groep waarin je direct toegang krijgt tot Corné en zijn team.

Hier kun je direct chatten, vragen stellen en waardevolle inzichten delen met mede-traders.

Met deze bonussen krijg je niet alleen toegang tot uitgebreide kennis en tools, maar ook tot een actieve community die je ondersteunt op je reis naar financiële vrijheid met crypto.

Conclusie Cryptonite Academy Review

Na een diepgaande analyse van de Cryptonite Academy van Corné Marchand, is het duidelijk dat deze crypto-cursus een waardevolle bron van kennis en begeleiding is voor iedereen die interesse heeft in de wereld van cryptocurrency.

De ervaring en expertise van Corné Marchand, gecombineerd met zijn passie om anderen te helpen, komen duidelijk naar voren in de inhoud en structuur van de cursus.

Met zijn jarenlange ervaring als succesvolle trader en investeerder in de cryptowereld, heeft Corné Marchand een uniek inzicht verworven dat hij graag deelt met zijn studenten.

De Cryptonite Academy biedt niet alleen een uitgebreide uitleg van crypto trading en investeringen, maar ook praktische tips, strategieën en begeleiding om succesvol te worden in deze snel evoluerende markt.

Het feit dat duizenden mensen al hebben geprofiteerd van de Cryptonite Academy en Corné’s methoden met succes hebben toegepast, getuigt van de effectiviteit van deze cursus.

Bovendien onderstreept Corné’s missie om financiële vrijheid toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht hun achtergrond of ervaring, zijn toewijding aan het helpen van anderen om hun financiële doelen te bereiken.

Kortom, de Cryptonite Academy biedt een uitstekende kans voor iedereen die serieus wil investeren in hun kennis van cryptocurrency en hun financiële toekomst wil versterken.

Met de waardevolle informatie, begeleiding en ondersteuning die deze cursus biedt, kunnen studenten hun weg banen naar succesvolle crypto trading en investeringen.

Cryptonite

Ben je klaar om de wereld van cryptocurrency te veroveren en dagelijks geld te verdienen? Klik dan op bovenstaande link en begin vandaag nog met Cryptonite.

Duizenden deelnemers hebben al geprofiteerd van zijn expertise en begeleiding.

Het is tijd om jouw financiële toekomst in eigen handen te nemen. Word een deel van de 5% die succesvol is in de cryptowereld en laat de 95% die faalt achter je.

Jouw reis naar financiële vrijheid begint hier!

Tip: als je nog wat twijfelt, schrijf je dan zeker in voor het gratis Cryptonite webinar om Corné Marchand beter te leren kennen en te ervaren hoe hij jouw kan helpen met geld verdienen met crypto.

Laat een reactie achter