Thuis geld verdienen via het internet? Ontdek hoe jij dit ook kan doen!

Thuis geld verdienenDe gehele maatschappij is in de afgelopen jaren heel hard veranderd.

Dat is grotendeels te danken aan de opkomst van het internet.

Door het internet is het heel gemakkelijk om in contact te blijven met vrienden, online producten te kopen of van thuis uit geld te verdienen.

Steeds meer ondernemers gebruiken het internet om (veel) geld te verdienen.

Het leuke daaraan is dat je via het internet veel verschillende mogelijkheden hebt om geld te verdienen. Je kan ook een aantal verschillende mogelijkheden met elkaar combineren.

Zo kan je bijvoorbeeld een webshop starten en deze webshop via social media kanalen promoten.

Ondertussen maak je ook nog een eigen cursus en verkoop je deze cursus via digitale kanalen aan andere online ondernemers.

Moraal van het verhaal: de mogelijkheden om via internet van thuis uit geld te verdienen zijn heel uitgebreid.

In dit artikel vind je een overzicht van de populairste manieren. De mogelijkheden zijn nogal divers en hebben stuk voor stuk hun voor- en nadelen.

Het is daarom heel belangrijk om jezelf goed in te lezen, voordat je van start gaat met één van de mogelijkheden.

In dit artikel kan je in ieder geval alle relevante informatie vinden om te beslissen hoe je van thuis uit geld wil gaan verdienen!

Waarom zou je van thuis uit geld gaan verdienen?

Het verdienen van geld kan tegenwoordig op allerlei verschillende manieren. Je kan voor een baas gaan werken, je kan een eigen fysieke winkel starten of je kan met één van de verdienmodellen op internet aan de slag gaan.

Een online business heeft zo veel voordelen dat ik hier absoluut voorstander van ben.

Ten eerste biedt het internet heel veel kansen. Je bent niet gelimiteerd en kan dankzij het internet heel veel mensen bereiken en dus heel veel geld verdienen.

Veel succesvolle online ondernemers zijn je reeds voorgegaan.

Daarnaast is het een voordeel dat je met relatief weinig startkapitaal aan de slag kunt gaan.

Je hoeft niet eerst bij de bank aan te kloppen, maar kan in de meeste gevallen direct starten.

De minieme opstartkosten kan je ongetwijfeld zelf financieren, waardoor je ook minder risico loopt. Je hebt immers geen kredietverstrekker die je maandelijks terug moet betalen.

Een derde belangrijk voordeel is dat je nauwelijks risico loopt. Je hoeft bijvoorbeeld geen lening af te sluiten voor een mooi bedrijfspand of dure machines.

Nee, het enige wat je nodig hebt, is een laptop en een goede internetverbinding. Daarom is een online business ook zo goed geschikt om thuis geld te verdienen.

Als je dat met een goed idee combineert, heb je eigenlijk de wereld aan jouw voeten liggen.

Je kan redelijk snel en op een leuke manier heel wat geld verdienen van thuis uit via het internet.

Daarbij loop je nagenoeg geen risico’s, terwijl je zelf ook volledig bepaalt hoe je jouw tijd invult en waar je je mee bezig gaat houden.

Je hoeft aan niemand verantwoording af te leggen en kunt op een heel leuke manier van het ondernemen gaan genieten.

Heb jij interesse om van thuis uit geld te verdienen?

Lees dan zeker verder! In dit artikel vind je verschillende mogelijkheden die je hebt voor het opstarten van je eigen online business van thuis uit.

Manieren om thuis geld te verdienen

1) Affiliate marketing

Een heel populaire manier om van thuis uit geld te verdienen is affiliate marketing.

Het is mijn favoriete manier om geld te verdienen op internet aangezien het zoveel voordelen heeft. Ontdek ze hier: Voordelen van affiliate marketing ten opzichte van andere online verdienmodellen.

Hoe werkt affiliate marketing?Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij je samenwerkt met twee andere partijen.

Je werkt enerzijds samen met een affiliate netwerk en met een adverteerder.

De adverteerder biedt producten aan die jij vervolgens op jouw website kan promoten. Dat kan je doen nadat je via het affiliate netwerk een samenwerking aangegaan bent met één van de adverteerders.

Je krijgt vervolgens toegang tot de producten en kan gebruik maken van de productfoto’s en banners.

Je kan hierbij een eigen affiliate website opstarten, waarbij je bepaalde producten gaat promoten.

Het voordeel hiervan is dat je deze website op allerlei verschillende manieren kan opbouwen.

Je kan een vergelijkingssite maken, producten in blogs bespreken, uitgebreide reviews schrijven of een eigen affiliate webshop starten.

Het doel is uiteindelijk om jouw bezoekers te overtuigen van de aanschaf van een bepaald product of een bepaalde dienst.

De bezoeker kan vervolgens op jouw website op een link klikken, waarna hij/zij doorgestuurd wordt naar de website van de verkopende partij/adverteerder.

Gaat de bezoeker op die website uiteindelijk over tot de aankoop van een bepaald product of een bepaalde dienst, dan krijg je daar een commissie voor.

Jij hebt er immers voor gezorgd dat je de bezoeker warm hebt weten te maken voor de aanschaf van het product.

Deze commissie wordt uitgekeerd via het affiliate netwerk. Je kan dit affiliate netwerk zien als een doorgeefluik en de verbindende factor tussen de affiliate marketeers en de adverteerders.

Als jij met affiliate marketing aan de slag wilt gaan, moet je je dus eerst aanmelden bij een affiliate netwerk. Bekende netwerken zijn onder meer PayPro, Tradetracker, Awin, Daisycon, Coolblue, Bol.com en Wehkamp.

Ontdek de beste affiliate netwerken in België en Nederland en welke producten je er kan promoten.

Het is niet voor niets dat zoveel online ondernemers met affiliate marketing aan de slag zijn gegaan.

Je loopt namelijk nagenoeg geen risico. Het ergste dat er eigenlijk kan gebeuren is dat jouw affiliate website niet bij het grote publiek bekend wordt. In dat geval verdien je niet al te veel geld.

Zodra jij het voor elkaar krijgt om een succesvolle affiliate website op te zetten, kan je geld verdienen op een passieve manier.

Je kan op elk moment geld verdienen met je affiliate website, ook op momenten dat je er niet actief mee bezig bent.

Het enige waar je je bezig mee moet houden, is het het toevoegen van nieuwe content / blogs / reviews en optimaliseren van jouw website.

Lijkt het je wel wat? Ben je geïnteresseerd om geld te verdienen met affiliate marketing?

Dan raad ik je absoluut de video cursus de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard aan. Hij laat je alles stap voor stap zien en je kan over zijn schouders meekijken.

Ik ben geld beginnen verdienen met affiliate marketing door toe te passen wat ik in deze cursus heb geleerd. Mijn review vind je hier: Affiliate Marketing Revolutie review.

[alert-note][one_third][/one_third] [two_third_last]

Klaar om te starten met de Affiliate Marketing Revolutie?

Klik dan nu meteen op de onderstaande rode knop en maak gebruik van de korting die momenteel loopt:
 

[button-red url=”https://www.geldverdienenopinternet.be/affiliatemarketingrevolutie” target=”_blank” rel=”noopener” position=”center”]Begin NU met de Affiliate Marketing Revolutie[/button-red][/two_third_last][/alert-note]

2) Verkopen van cursussen / trainingen / e-books

Het aanbieden van online trainingen, cursussen en/of e-books is ook een heel populaire manier om van thuis uit geld te verdienen.

Kijk bijvoorbeeld maar eens naar het huidige aanbod van online trainingen en cursussen. Dat aanbod is écht uitgebreid te noemen.

Een voordeel hiervan is dat je volledig zelf de cursus of training kan samenstellen. Dit kost nagenoeg géén geld, maar wel veel tijd.

Als je de trainingen/cursussen eenmaal gaat verkopen, kan je een vorm van passief inkomen op gaan bouwen. Nadat je de cursus hebt gecreëerd, kan je hem verkopen aan veel mensen. Je moet de cursus enkel af en toe bijwerken om hem up to date te houden.

Het maken en online verkopen van online cursussen en trainingen kan je volledig vanuit huis doen.

Dat is ook het geval bij het maken en verkopen van een e-book. Als jij een prettige schrijfstijl hebt, kan je allerlei interessante e-books gaan verkopen.

Deze e-books kunnen informerend zijn, maar kunnen ook inspirerend zijn of bijvoorbeeld een biografie over je eigen leven.

Je kan werkelijk waar alle kanten op, zolang je maar voor een uniek onderwerp kiest. In de wereld van e-books heb je immers ook met veel concurrentie te maken.

3) Start een webshop

In de afgelopen jaren zijn er heel veel webshops gelanceerd. Het is voor jou óók mogelijk om met een webshop te gaan starten, indien je een interessant product hebt om aan te bieden.

Met een webshop kan je eigenlijk alle kanten op, terwijl je niet al te veel risico’s loopt.

Je hoeft bijvoorbeeld geen duur bedrijfspand te huren en je kunt ook het voorraadbeheer perfectioneren.

Bij het starten van een webshop moet je wel goed rekening houden met verschillende aspecten.

Zo moet je goed nadenken over de verzending en retournering van de producten. Welke verzendkosten hanteer je? Op welke manier ga je de pakketjes verzenden? En welke retourvoorwaarden ga je hanteren?

De consument is tegenwoordig steeds kritischer en kijkt daarom ook zeer aandachtig naar deze voorwaarden.

Het is aan jou de taak om een gezonde balans tussen de risico’s en de opbrengsten te vinden.

Ik raad je aan om een webshop te starten met producten waar je een passie voor hebt.

Dergelijke producten kan je immers op een enthousiaste manier verkopen, aangezien je zelf ook enthousiast over het product bent.

Je bent daardoor bovendien in staat om goede productteksten te schrijven, waardoor je nog meer geld kunt besparen.

Het opstarten van een webshop vereist niet al te veel startkapitaal, maar je moet wel rekening houden met de investering in een goede webshop.

Durf hier in te investeren, aangezien je dat geld hopelijk dubbel en dik terug gaat verdienen.

Je kan dit beter in één keer goed doen in plaats van dat je na enige tijd je webshop alweer moet laten vervangen.

4) Dropshipping

Klinkt het als muziek in de oren om producten te gaan verkopen? Wil je je daarbij echter niet bezig houden met verzendingen en retourneringen van de producten?

Dan raad ik aan om eens naar dropshipping te kijken.

Bij dropshipping verkoop jij de producten, waarna een externe partij de producten verstuurt en de retourneringen afhandelt. Deze externe partij doet dus ook het voorraadbeheer en vangt daardoor meerdere risico’s voor jou op.

Dropshipping brengt absoluut enkele belangrijke voordelen met zich mee.

Zo is het heel prettig dat je zelf geen producten moet versturen. Dat scheelt je een hoop tijd.

Ook moet je je geen zorgen maken over de retourneringen. Ook dat wordt door de externe partij afgehandeld. Het enige nadeel is uiteraard dat je dan geen geld gaat verdienen, maar je hoeft dus zelf geen tijd en moeite aan de retourneringen te besteden.

Voor veel online ondernemers is dit een zeer interessante mogelijkheid. Je hoeft namelijk alleen maar een webshop te hebben en een samenwerking met een externe partij.

Door deze webshop op een slimme manier in te stellen, worden orders direct doorgestuurd naar de externe partij.

Hierdoor heb je zelf eigenlijk geen omkijken naar de webshop. Het enige wat je moet doen, is de website continue optimaliseren.

Daarmee komt de website hoger in Google te staan en kan je meer bezoekers gaan verwelkomen.

Des te meer bezoekers op jouw website, des te groter de kans op orders is. Bij alle webshops, en dus ook bij dropshipping, draait alles uiteindelijk om het aantal bezoekers.

Optimaliseer je website dus non-stop, zodat je meer en meer bezoekers aantrekt.

5) Online marketing bureau

Heb je veel kennis van zoekmachine optimalisatie? Kan je bepaalde dingen programmeren? Of kan je een website van A tot Z helemaal opbouwen en direct voor een hoge ranking in Google zorgen?

Als je een goede dienst aan kan bieden, geeft dat ook veel mogelijkheden om van thuis uit geld te verdienen.

Je kan je gaan verhuren aan bedrijven, waardoor je maandelijks een factuur kan sturen. Op deze manier kan je heerlijk van thuis uit werken, terwijl je jouw kwaliteiten optimaal kunt benutten.

Bij het opstarten van een online marketing bureau heb je de keuze uit allerlei mogelijke diensten.

Je kan je richten op zoekmachine optimalisatie, social media marketing of email marketing.

Online marketing heeft in de loop der jaren allerlei varianten gekregen, waardoor je een zeer interessant dienstenpakket aan kan bieden.

Het voordeel van een online marketing bureau opstarten?

Je kan de opstartkosten relatief laag houden. Je kan immers zelf een website in elkaar zetten en vervolgens gericht op zoek gaan naar klanten.

Ook hiervoor zijn er op het internet heel veel mogelijkheden te vinden.

Vervolgens ben je in staat om jouw bedrijf verder en verder uit te bouwen, terwijl je heerlijk van thuis uit.

6) Content creëren

Vind je het leuk om kwalitatieve en unieke teksten te schrijven?

Of ben je zeer handig met computerprogramma’s waardoor je prachtige illustraties en dergelijke kunt maken?

In de digitale wereld is er veel vraag naar waardevolle content. Deze content is namelijk van doorslaggevend belang om succes te hebben op internet.

Als je met affiliate marketing of met een eigen webshop aan de slag gaat, is de content bijvoorbeeld heel belangrijk.

Ook grotere bedrijven hebben dagelijks behoefte aan nieuwe content, waardoor je hier behoorlijk veel geld mee kunt gaan verdienen.

Bijkomend voordeel is dat je hier alleen een laptop en een internetverbinding voor nodig hebt en dus een goed verdienmodel is om thuis geld te verdienen.

Binnen de noemer ‘content creëren’ bestaan weer allerlei verschillende varianten.

Je kan je bijvoorbeeld toeleggen op het schrijven van geoptimaliseerde teksten. Deze webteksten, blogs, product teksten of affiliate teksten zijn geoptimaliseerd voor de bezoeker én voor Google.

Eigenaars van websites zijn bereid om hier relatief veel geld aan uit te geven, aangezien het hen tijd bespaart en ze zich zo kunnen concentreren op het verder uitbouwen van hun online business.

Een andere manier om geld te verdienen, is door grafische content te ontwikkelen.

Denk hierbij aan het ontwerpen van logo’s, folders, brochures of illustraties.

Eigenlijk alles wat je op het internet tegenkomt, is ooit door iemand gemaakt. Je kan je daardoor vast voorstellen dat hier een behoorlijke markt voor bestaat.

Weer een andere mogelijkheid is om met video’s aan de slag te gaan.

Als jij op een professionele en leuke manier video’s kunt editen, kan je veel bedrijven van dienst zijn.

Steeds meer bedrijven zien namelijk in dat video’s een absolute meerwaarde hebben.

Waarom?

Onder meer omdat bewegend beeld veel meer zegt dan woorden. Met bewegend beeld kan je prima producten of diensten promoten, terwijl je ook informatieve video’s kan gaan maken.

Voor professionele makers van video’s bestaan er steeds meer mogelijkheden om van thuis uit geld te verdienen.

Wil je aan de slag gaan met het creëren van content?

Dan geniet je van absoluut veel mogelijkheden, maar je moet ook rekening houden met flinke concurrentie.

Als je kwaliteit levert en je aan de afspraken houdt, kan je in ieder geval veel klanten/bedrijven blij maken.

Ondertussen werk je vanuit jouw eigen huis heerlijk zonder al te veel risico’s. Voor een dergelijk bedrijf heb je immers niet al te veel startkapitaal nodig.

7) Word een influencer

Dankzij de opkomst van social media kanalen zijn er ook nieuwe beroepen ontstaan.

Het meest bekende beroep daarvan is ongetwijfeld influencer.

Personen zoals Enzo Knol, Monica Geuze en Nienke Plas zijn hier typerende voorbeelden van. Zij filmen dagelijks hun leven, maken daar filmpjes van en zetten die filmpjes op YouTube.

Er zijn verrassend veel mensen die hier met veel plezier naar kijken.

Het maken van video’s is echter niet de enige mogelijkheid om een influencer te worden/om als influencer actief te zijn.

Ook als je veel volgers op bijvoorbeeld Instagram hebt, ben je interessant voor bedrijven.

Als jij interessant voor bedrijven bent, kan je al snel een influencer worden.

In opdracht van het bedrijf post jij bepaalde berichten, waarin je bijvoorbeeld een product of dienst van het bedrijf aanbiedt.

Je laat hierdoor al jouw volgers kennis maken met het product/dienst, waardoor het bedrijf aan haar naamsbekendheid werkt. In ruil voor een dergelijk bericht krijg je een bepaald bedrag.

Heb jij een interessant leven? Heb je bijvoorbeeld een unieke hobby? Of heb je veel volgers op Instagram of Facebook?

Dan kan je ook als influencer aan de slag gaan.

Ook hierbij moet je rekening houden met de nodige concurrentie. Bovendien moet je jezelf interessant maken voor bedrijven.

Je hebt dus sowieso een groot YouTube kanaal, een Instagram account met veel volgers of een populair Facebook account nodig.

8) Virtual assistant

In de afgelopen jaren zijn ook steeds meer mensen als Virtual Assistant actief.

Als VA, de afkorting van Virtual Assistant, help je bedrijven of ondernemers op afstand. Je verzorgt bijvoorbeeld de klantenservice, je helpt ondernemers met allerlei klusjes of je beheert de agenda van (drukke) ondernemers.

Het leuke van Virtual Assistant is dat geen dag hetzelfde is. Met name als je meerdere klanten hebt, zijn de werkzaamheden zeer divers.

Om als Virtual Assistant aan de slag te gaan, moet je wel het vertrouwen bij klanten opwekken.

Het is namelijk niet zomaar dat een bedrijf/ondernemer zijn/haar agenda met jou gaat delen. Dat wordt alleen gedaan als je bewezen hebt dat je kwaliteiten hebt, dat je betrouwbaar bent en dat je secuur bent.

Afspraak is afspraak is absoluut een gezegde dat opgaat voor een Virtual Assistant.

Absoluut voordeel hiervan is dat je weinig tot geen startkapitaal nodig hebt.

Je hebt eigenlijk alleen een laptop en een werkende internetverbinding nodig.

Verder moet je natuurlijk aan jouw naamsbekendheid gaan werken, maar daar bestaan genoeg goedkope/gratis mogelijkheden voor.

Waar gaat jouw keuze naar uit?

In dit artikel staan behoorlijk veel mogelijkheden opgesomd waarmee je geld van thuis uit kan verdienen.

Welke mogelijkheid spreekt jou het meeste aan?

Het mooie van veel van deze mogelijkheden is dat je nagenoeg geen startkapitaal nodig hebt. Ondertussen kan je wel veel geld gaan verdienen, terwijl je heerlijk vanuit je eigen huis aan het werk bent.

Bijkomend voordeel is dat je de mogelijkheden ook nog kan gaan combineren.

Je kan bijvoorbeeld andere bedrijven met social media gaan helpen, terwijl je zelf ook nog één of meerdere affiliate websites in beheer hebt.

Door meerdere van bovenstaande mogelijkheden te combineren, kan je absoluut een mooi maandsalaris gaan verdienen.

Ook als je een succesvolle influencer bent, kan je behoorlijk veel geld per maand gaan verdienen.

Onthoud echter dat je nooit zomaar vanzelf succesvol zal worden.

Je moet tijd en moeite investeren om van thuis uit geld te gaan verdienen.

Het verdienen van geld is leuk, maar het wordt nog leuker als je dit op een relaxte manier kan doen.

Dat is absoluut het geval als je vanuit je eigen huis kan werken, zelf je tijd in kan delen en volledig zelf kan bepalen waar je mee aan de slag gaat. Veel succes & plezier!

Laat een reactie achter