Hoe Het Allemaal Begon

dominiqueDe eerste website die ik jaren geleden bouwde was een blog voor mijn broer en schoonzus om hun avonturen te beschrijven toen ze een jaar in Australië gingen wonen.

In het begin wist ik helemaal niet waar te beginnen en heb ik me door verschillende tutorials moeten worstelen om na een hoop mislukte pogingen – wat veel frustratie opleverde – uiteindelijk mijn eerste blog online te krijgen.

Ik weet nog dat ik super blij was dat ik er na veel zwoegen uiteindelijk in was geslaagd om volledig zelf een blog te bouwen en online te zetten.

De eerste keer is het niet evident, maar eens je weet hoe het moet, kan je een nieuwe blog in een handomdraai online zetten.

Daarna volgde er nog vele andere websites, onder andere een website om sponsorgeld in te zamelen voor een goed doel.

Ik beschouwde het als één van mijn hobbies. Als iemand een website of blog nodig had, hielp ik daar graag mee.

Ik ben ingenieur van opleiding en zoek dus graag uit hoe je dingen kan bouwen.

Lang is het een pure hobby gebleven, totdat ik ontdekte dat er bloggers waren die ook geld verdienden met hun blog.

The 4 hour work week en the $100 startupKan Je Geld Verdienen Met Een Blog?!

Toen ik meer en meer met andere bloggers in contact kwam, ontdekte ik dat er bloggers waren die erin waren geslaagd om geld te verdienen met hun blog.

Ik herinner me nog goed hoe intrigerend ik dit vond. 

Eén van die bevriende bloggers raadde me aan om de boeken The 4 Hour Work Week van Timothy Ferris en The $100 Dollar Startup van Chris Guillebeau te lezen.

Beide boeken beschrijven deze nieuwe wereld die ik ontdekt had waarin je geld kan verdienen met een eigen blog.

Meer nog: ik las zelfs verhalen van bloggers die hun website op een manier hadden opgebouwd zodat ze geld konden verdienen op automatische piloot terwijl ze aan het slapen waren of op reis waren.

In veel van die succesverhalen kon de blogger dan een fulltime inkomen verdienen met zijn blog en zijn baan opzeggen om zich volledig te focussen op zijn blog.

Ik heb zelf nooit de ambitie gehad om mijn baan op te zeggen. Ik doe mijn job graag, kan me er in uitleven en het biedt me zekerheid. Maar de gedachte dat je een eigen website kan opzetten en er geld mee kan verdienen, intrigeerde me enorm.

In de jaren daarna heb ik dan ook massa’s informatie verslonden en talloze online cursussen gekocht om hier alles over te weten te komen.

De #1 Reden Waarom Blogs Falen

De #1 reden waarom blogs falenEén van de meest gestelde vragen die je online overal tegenkomt, is hoe lang het duurt vooraleer je je eerste geld kan verdienen met een eigen blog.

De antwoorden die je online kan vinden variëren nogal, maar meestal zeggen de experts en guru’s dat je toch moet rekenen op een aantal maanden.

Wel, in mijn geval heeft het véééél langer geduurd: eerder een aantal jaren in plaats van een aantal maanden!

Ik heb meermaals uit pure frustratie omdat ik weinig tot geen vooruitgang zag de handdoek in de ring gegooid en een aantal maanden niet aan mijn blog gewerkt. Talloze keren heb ik me afgevraagd of dit wel iets voor mij was en of ik wel iets interessants te vertellen had dat iemand zou willen lezen.

Uiteindelijk begon ik telkens opnieuw omdat het me te hard intrigeerde hoe je geld kan verdienen met een eigen blog.

Er bestaan twee soorten bloggers: zij die al geld hebben verdiend met hun blog en zij die hier nog niet in geslaagd zijn.

De belangrijkste reden waarom de meeste blogs falen, is omdat de meeste bloggers opgeven nog voordat ze hun eerste geld hebben verdiend.

Het komt er dus op aan om zo snel als mogelijk je eerste geld te verdienen op internet.

Eens je je eerste geld hebt verdiend met je blog, gaat er een nieuwe wereld open. Dan heb je ervaren dat het kan en smelten al je twijfels weg als sneeuw voor de zon. Je krijgt dan zo’n enorme boost aan motivatie!

Vanaf dan moet je vooral nog meer doen van hetgeen dat werkte om nog meer geld te verdienen met je blog.

Begrijp me niet verkeerd: er bestaat geen manier waarbij je zonder veel moeite te doen binnen de korste keren geld zal verdienen op internet. Geloof die fabeltjes niet! Ik ben er jammer genoeg zelf meerdere keren ingetrapt en heb er genoeg geld aan verspeeld.

Maar er is wel een duidelijk pad dat je moet volgen als je geld wil verdienen op internet – en het is niet eens zo complex. Als je snel geld wil verdienen met je blog is het de beste strategie om met de juiste instelling een bewezen plan te volgen. Zo moet je je bijvoorbeeld volledig focussen op de eerstvolgende stap vooraleer je informatie gaat doornemen om de volgende stap uit te voeren.

Op die manier bereik je op de snelste manier je doel.

Mijn blog heeft als doel om je zo snel mogelijk je eerste geld te laten verdienen aan de hand van een duidelijk stappenplan dat je kan volgen. Van doorslaggevend belang daarbij is dat je het stappenplan uitvoert met de juiste mindset en je niet laat afleiden of opgeeft omwille van frustratie of twijfel.

Dit is waarbij ik je wil helpen. Ik wil je helpen om te vermijden dat je veel tijd verliest en de handdoek in de ring gooit omwille van de frustratie dat je geen vooruitgang boekt.

What's in it for me?Als je nog geen onderwerp hebt voor je blog, wil ik je helpen om een winstgevende niche te kiezen.

Als je nog geen blog online hebt, wil ik je helpen om je blog op te zetten.

Als je nog geen bezoekers op je blog hebt, wil ik je helpen om je blog onder de aandacht te brengen en veel lezers te krijgen.

Als je nog geen mailinglijst hebt, wil ik je helpen om veel inschrijvingen op je mailinglijst te krijgen.

Als je nog geen geld verdient hebt met je blog, wil ik je helpen om je eerste verkoop te realiseren.

Voor elk van deze stappen kan je een leven lang informatie lezen op het internet als je wil. Er is zo veel informatie te vinden dat het verlammend werkt.

Ik wil je helpen door je bij de hand te nemen en je stap voor stap vooruit te helpen zonder afgeleid te worden. 

Neem het van mij aan: eens je ervaren hebt hoe het voelt om je eerste verkoop te realiseren met je blog, krijg je zo een boost van motivatie dat je vanaf dan zelf verder kan.

Mijn doel met mijn blog is om je te helpen dit punt zo snel als mogelijk te bereiken zodat je in de statistieken niet toegevoegd wordt aan de meerderheid die opgeeft nog voor ze hun eerste geld hebben verdiend.

Als je niet al te veel tijd hebt om aan je blog te werken, dan is het belangrijk om een duidelijk stappenplan te hebben en de dingen te doen die je het meeste vooruit helpen.

Vul hieronder je naam en emailadres in om mijn gratis eboek te downloaden. Laten we erin vliegen en let’s have some fun!