Ontdek de Wereld van Social Media Management met de SMM Instap Cursus

social media managementBen jij klaar om de deuren te openen naar een wereld van mogelijkheden?

Stel je voor: online werken, flexibele uren, een stabiel inkomen en de vrijheid om te doen waar je van houdt.

Dit alles is mogelijk met het online verdienmodel dat social media management biedt.

In dit blogartikel ga ik dieper in op de SMM Instap Cursus van Ilse Kwant, de gedreven onderneemster achter Bettersocials en de Bettersocials Academy.

Deze cursus is ontworpen om jou precies te leren hoe je een social media business start en online geld verdient als Social Media Manager.

Waarom is social media management zo’n krachtig verdienmodel?

Je leert niet alleen hoe je volledig online kunt werken, maar ook hoe je een wederkerend inkomen opbouwt met zekerheid.

De voordelen spreken voor zich: vaste klanten, flexibiliteit in werktijden, de mogelijkheid om het te combineren met een baan of studie, hoge winstmarges, schaalbaarheid, en automatisering.

In de cursus ontdek je de essentiële taken van een social media manager, van het plaatsen van posts en het creëren van aantrekkelijke content tot het vergroten van de zichtbaarheid en het beheren van social media voor bedrijven.

Ilse Kwant leert je ook hoe je jouw eigen social media management business start, klanten vindt en behoudt, en zelfs hoe je kunt opschalen en automatiseren voor meer efficiëntie.

Na deze cursus ben je niet alleen goed bekend met het businessmodel, maar weet je ook of dit de juiste stap voor jou is.

Klaar om vermogen op te bouwen, te reizen en te werken waar je maar wilt, en een stabiel inkomen te verdienen vanaf je telefoon?

Lees mijn volledige review van de SMM instap cursus en ontdek hoe jij kunt beginnen aan een reis naar financiële vrijheid.

Het avontuur begint hier. 💼🚀

Wie is Ilse Kwant van Bettersocials Academy?

Ilse Kwant SMM instap cursusLaten we eerst eens kijken wie Ilse Kwant is en waarom ze jou kan helpen om online geld te verdienen met social media management.

Ilse Kwant is de gepassioneerde onderneemster die aan het roer staat van Bettersocials en de Bettersocials Academy.

Met een indrukwekkende omzet van ongeveer 30.000 euro per maand bij Bettersocials en als visionair achter de Bettersocials Academy, heeft Ilse haar leven getransformeerd met het lucratieve verdienmodel van social media management.

Haar reis begon op dertienjarige leeftijd, toen ze ontdekte hoe leuk het was om Instagram-pagina’s te beheren.

Wat begon als een hobby, groeide uit tot een diepgewortelde passie voor social media.

Ze leerde de kneepjes van het vak en werd al snel benaderd door een bedrijf dat haar vroeg hun producten te promoten op haar Instagram-account.

Hier begon Ilse Kwant haar eerste stappen te zetten in de wereld van geld verdienen met social media, ook al was het toen nog niet voldoende om volledig van te leven.

Tijdens de lockdown van 2020, toen de kapsalons sloten, realiseerde ze zich dat haar reguliere baan haar niet langer gelukkig maakte.

Ze nam een gedurfde beslissing: ze stopte als kapster en volgde een opleiding tot verkoopspecialist.

Ondertussen groeide ze door als influencer en bood ze lokale bedrijven aan hun social media te beheren.

Wat begon als een paar adviezen, groeide al snel uit tot Bettersocials, waar ze haar strategieën toepaste en de social media van bedrijven volledig overnam.

Op negentienjarige leeftijd nam Ilse Kwant afscheid van haar reguliere baan en concentreerde ze zich volledig op de groei van Bettersocials.

Haar missie is duidelijk: de social media van haar klanten naar nieuwe hoogten tillen en hen de aandacht geven die ze verdienen.

Ilse Kwant deelt haar expertise en ervaring via diverse platformen.

Met de Bettersocials Academy leidt Ilse Kwant met trots een team van jonge en ambitieuze talenten op.

Ze heeft al honderden studenten opgeleid tot Social Media Managers.

Vijf van haar topstudenten zijn toegetreden tot haar team van Social Media Managers, waardoor ze samen een dynamische groep vormen die continue feedback en verbeteringen deelt om de dienstverlening te optimaliseren.

Ze blijft niet alleen een ondernemer, maar ook een inspiratiebron voor velen die hun liefde voor social media willen omzetten in een bloeiende carrière.

Wat houdt de SMM Instap Cursus precies in?

Of je nu een ondernemer bent die meer zichtbaarheid wil opbouwen op social media of iemand die droomt van een carrière als Social Media Manager, de SMM instap cursus van Ilse Kwant is de sleutel tot het ontdekken van een lucratief verdienmodel.

SMM instap cursus reviewDeze cursus is ontworpen voor ondernemers die hun aanwezigheid op social media willen vergroten en hun doelgroep effectiever willen bereiken.

Tegelijkertijd is het een toegankelijke introductie voor diegenen die overwegen een Social Media Manager te worden en hun eigen bedrijf willen starten.

Ilse Kwant neemt je mee op een reis door zowel alle aspecten van het verdienmodel als haar eigen inzichten.

De instapcursus is een waardevolle kennismaking met de wereld van Social Media Management en biedt niet alleen inzicht in de praktische aspecten van het vak, maar ook een persoonlijk gesprek om jouw serieuze intenties te bespreken.

De cursus, gehost op een hoogwaardig Huddle-platform, omvat 14 lessen die de basis leggen voor een succesvolle start in social media management.

En als je besluit door te gaan, opent de deur naar meer dan 124 verdiepende lessen.

Wat deze cursus onderscheidt, zijn de praktische modules die je begeleiden door de dagelijkse taken van een Social Media Manager.

Je leert niet alleen hoe je jouw eigen bedrijf opzet, maar ook de essentiële stappen om betalende klanten binnen te halen en je SMM-bedrijf te laten floreren.

De SMM instap cursus is laagdrempelig geprijsd op slechts €29, waardoor het een toegankelijke keuze is voor iedereen die serieus overweegt om in de wereld van Social Media Management te duiken.

Het is meer dan een cursus; het is een persoonlijke introductie in de mogelijkheden van Social Media Marketing, geleid door de ervaren Ilse Kwant en haar team.

Bereid je voor om jouw reis in social media te beginnen en ontdek de veelbelovende kansen die voor je liggen.

Voor wie is de SMM Instap Cursus geschikt?

Met een prijs van slechts €29, is de SMM instap cursus feitelijk geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontdekken van het Social Media Marketing verdienmodel.

De cursus is bij uitstek geschikt voor diegenen die al spelen met het idee om te starten als Social Media Manager of die simpelweg nieuwsgierig zijn naar de kansen die dit vakgebied biedt.

Met een ongekend laagdrempelige benadering maak je op een betaalbare manier kennis met de essenties van Social Media Marketing en het beroep van Social Media Manager.

Wat deze cursus extra bijzonder maakt, is de persoonlijke touch die het team van Bettersocials toevoegt.

Inbegrepen in de cursus is een persoonlijke call, waarbij je de gelegenheid hebt om met een expert van het Bettersocials-team te praten.

Wat nog opmerkelijker is, is dat je ook persoonlijke berichten van Ilse Kwant ontvangt via Instagram, wat de ervaring tot een zeer persoonlijke maakt.

Of je nu al overweegt om professioneel de wereld van Social Media Management te betreden of simpelweg nieuwsgierig bent naar wat dit verdienmodel te bieden heeft, de SMM instap cursus biedt een betaalbare en persoonlijke manier om inzicht te krijgen in de potentie van Social Media Marketing.

Lees zeker verder om nog veel meer te weten te komen over de SMM instap cursus zodat je geen twijfels hebt over wat je zal krijgen als je besluit om de cursus te kopen.

Hoe verdien je geld als Social Media Manager?

Social Media Marketing (SMM) is de praktijk waarbij bedrijven social media-platformen gebruiken om hun producten en diensten te promoten.

Het stelt bedrijven in staat om direct met hun doelgroep te communiceren en waardevolle relaties op te bouwen.

Door strategieën zoals boeiende contentcreatie en doelgericht adverteren, kunnen bedrijven de kracht van sociale media benutten om hun doelen te bereiken en hun merk te laten groeien.

SMM is een krachtig instrument in de moderne digitale marketingwereld, omdat vrijwel iedereen actief is op sociale media, wat de mogelijkheden voor gerichte marketing vergroot.

Geld verdienen als Social Media Manager is een dynamisch proces dat draait om het beheren en optimaliseren van de sociale mediakanalen van bedrijven.

Hier zijn enkele sleutelaspecten die laten zien hoe je als Social Media Manager een inkomen kunt genereren en waarde kunt toevoegen aan de online aanwezigheid van je klanten.

 1. Contentcreatie en Engagement: Een essentieel onderdeel van het takenpakket van een social media manager is het creëren van boeiende inhoud.

  Door aantrekkelijke berichten, afbeeldingen en video’s te maken, trek je de aandacht van de doelgroep.

  Community management, zoals het reageren op opmerkingen en het delen van verhalen, draagt bij aan de betrokkenheid en het opbouwen van een online gemeenschap.

 2. Adverteren en Promotie: Geld verdienen komt vaak voort uit het effectief adverteren op sociale mediaplatforms.

  Als Social Media Manager beheer je advertentiecampagnes die zijn gericht op de specifieke doelgroep van je klanten. Dit kan variëren van het vergroten van merkbekendheid tot het genereren van directe verkoop.

 3. Prestatiemeting en Analyse: Door het meten van de prestaties van sociale mediakanalen met behulp van analysetools, kun je laten zien welke impact je activiteiten hebben op het bedrijf van je klanten.

  Dit helpt bij het optimaliseren van strategieën en het aantonen van de toegevoegde waarde van jouw diensten.

 4. Diversificatie van Diensten: Naast contentcreatie en adverteren, kunnen social media managers aanvullende diensten aanbieden, zoals het opzetten van influencer-samenwerkingen, het organiseren van winacties en het ontwikkelen van strategieën voor nieuwe platformen.

 5. Diepgaande Kennis en Training: Geld verdienen vereist expertise. Met de juiste training en kennis van social media-platformen, trends en doelgroepgedrag kun je effectievere strategieën ontwikkelen en betere resultaten behalen

social media manager

Hoe is de SMM Instap Cursus opgebouwd?

De SMM instap cursus bestaat uit 10 lessen + 4 bonus lessen. Hieronder overloop ik de verschillende lessen zodat je na het lezen van deze review een goed beeld hebt van wat de cursus inhoudt.

Les 1: Welkom en introductie

In de boeiende reis van de SMM Instap Cursus, begint les 1 met een warm welkom en een inspirerende introductie.

Ilse Kwant opent de deuren naar de opwindende wereld van social media management.

Deze inleidende les vormt de basis van jouw ontdekkingstocht en biedt een glimp van wat je te wachten staat.

Ilse Kwant deelt niet alleen haar eigen reis en ervaringen in de wereld van social media, maar ze zet ook de toon voor de waardevolle lessen die volgen.

Les 1 dient als de poort naar een boeiende leerervaring, waarin de fundamenten van social media management worden gelegd en de weg wordt geopend naar een wereld vol mogelijkheden.

Les 2: Ilse leren kennen

In de tweede les van de SMM Instap Cursus staan de schijnwerpers gericht op de visionaire kracht achter Bettersocials en Bettersocials Academy: Ilse Kwant.

Deze les is als een persoonlijke ontmoeting met de vrouw die social media management naar nieuwe hoogten heeft gebracht en haar expertise wil delen.

Ilse deelt meer details over haar eigen reis, van de ontdekking van haar passie voor social media op dertienjarige leeftijd tot de oprichting van Bettersocials en Bettersocials Academy.

Leer meer over de uitdagingen, overwinningen en lessen die haar hebben gevormd.

Ontdek wat Ilse drijft in haar missie om anderen op te leiden tot succesvolle social media managers.

Leer over haar doelstellingen en waarom ze gelooft dat social media management een krachtig en toegankelijk verdienmodel is.

Deze les is meer dan alleen een kennismaking; het is een uitnodiging om te begrijpen wie Ilse Kwant is, wat haar drijft en hoe haar kennis en ervaring jouw eigen reis als social media manager kunnen verrijken.

Maak je klaar voor een inspirerende duik in de wereld van Ilse Kwant en de mogelijkheden die voor je liggen.

Les 3: De werkzaamheden

In de derde les van de SMM Instap Cursus duiken we dieper in de essentie van social media management door de specifieke werkzaamheden onder de loep te nemen.

Deze module is ontworpen om je een praktisch inzicht te geven in wat het betekent om als social media manager te werken.

Verken de dagelijkse verantwoordelijkheden die een social media manager op zich neemt.

Van het plaatsen van boeiende inhoud tot het beheren van interacties, krijg een holistisch beeld van wat er nodig is om de online aanwezigheid van een bedrijf te cultiveren.

Ontdek hoe je aantrekkelijke en relevante content creëert die aansluit bij de doelgroep van het bedrijf.

Leer meer over het gebruik van tools zoals Canva om opvallende afbeeldingen te maken en ontwikkel een goed gevoel voor wat werkt op verschillende sociale mediaplatforms.

Begrijp het belang van interactie met de doelgroep. Leer hoe je comments kunt plaatsen, verhalen kunt delen en betrokkenheid kunt bevorderen.

Ontdek strategieën om een positieve online gemeenschap rond het bedrijf op te bouwen.

Krijg inzicht in hoe je de groei van sociale media-accounts kunt stimuleren met bewezen strategieën.

Begrijp de nuances van het aantrekken van volgers en het vergroten van de zichtbaarheid van een bedrijf op platforms zoals Instagram, Facebook, LinkedIn, en TikTok.

Deze les is cruciaal omdat het de dagelijkse realiteit van een social media manager weerspiegelt.

Het biedt niet alleen theoretische kennis, maar geeft je ook praktische vaardigheden om direct toe te passen in de wereld van social media management.

Bereid je voor op een duik in de kern van de werkzaamheden en ontdek de sleutels tot succes als social media manager.

Les 4: Bettersocials Community

In de vierde les van de SMM Instap Cursus betreden we de ‘Bettersocials Community’.

Deze module is als een digitale ontmoetingsplaats waarin je de mogelijkheid hebt om te leren, te delen en samen te groeien met gelijkgestemden op het gebied van social media management.

Ontdek wat deze gemeenschap uniek maakt en hoe het een waardevolle bron kan worden tijdens je reis als social media manager.

Leer hoe je deel kunt nemen aan discussies, vragen kunt stellen en inzichten kunt delen.

Begrijp het belang van het opbouwen van een professioneel netwerk. Ontdek hoe je mede-cursisten kunt ontmoeten, ervaringen kunt delen en elkaar kunt ondersteunen.

Netwerken binnen de community kan resulteren in waardevolle samenwerkingen en kennisuitwisseling.

Leer hoe je constructieve feedback kunt geven en ontvangen. Ontdek hoe de community fungeert als een platform waarop je vragen kunt stellen en hulp kunt krijgen bij uitdagingen.

Dit aspect van de cursus benadrukt het belang van een ondersteunende omgeving.

De Bettersocials Community is niet zomaar een forum; het is een levendige, ondersteunende ruimte waar je de kans krijgt om te gedijen te midden van gelijkgestemden.

Door samen te werken en kennis te delen, zul je ontdekken dat de reis naar social media management niet alleen leerzaam is, maar ook verbindend en inspirerend.

Les 5: Prijzen hanteren

In de vijfde les van de SMM Instap Cursus duiken we dieper in het cruciale aspect van ‘Prijzen Hanteren’.

Het vaststellen van tarieven voor je diensten als social media manager is niet alleen een zakelijke overweging, maar het vormt ook de kern van jouw waarde als professional.

Deze module biedt inzichten en strategieën om op een doordachte manier je prijsstructuur te bepalen.

Ontdek hoe je de waarde van jouw diensten kunt beoordelen in de context van social media management.

Begrijp welke elementen van jouw aanbod waarde toevoegen aan de bedrijven die je bedient.

Leer hoe je marktonderzoek uitvoert en een analyse maakt van de tarieven die door andere social media managers worden gehanteerd.

Begrijp de verschillen in prijsstelling op basis van ervaring, niche en geografische locatie.

Ontdek het belang van transparantie bij het communiceren van je tarieven naar potentiële klanten.

Leer strategieën om je prijsstructuur effectief te presenteren, waarbij je de waarde van jouw diensten benadrukt.

Begrijp hoe je verschillende prijsopties en pakketten kunt creëren om aan de diverse behoeften van klanten te voldoen.

Leer hoe je flexibiliteit kunt bieden zonder concessies te doen aan de waarde die je levert.

Verwerf vaardigheden in prijsonderhandelingen en leer hoe je jouw waarde op een zelfverzekerde manier kunt presenteren.

Ontdek strategieën om klanten te overtuigen van de return on investment die ze zullen ervaren.

Leer hoe je professionele offertes en overeenkomsten opstelt die duidelijk de omvang van jouw diensten en de bijbehorende kosten weergeven.

Het bepalen van de juiste prijzen is niet alleen een zakelijke beslissing, maar het weerspiegelt ook jouw professionaliteit en de waarde die je aan jouw klanten biedt.

Met deze les ontwikkel je de nodige inzichten om prijsstrategieën te implementeren die niet alleen rechtvaardig zijn voor jou als social media manager, maar ook waardevol voor de bedrijven die jouw expertise zoeken.

Les 6: Je SMM business starten

In de zesde les van de SMM Instap Cursus ga je de concrete stappen ontdekken die nodig zijn om jouw Social Media Management (SMM) business te starten.

Deze module is een essentiële schakel in het ontwikkelen van een stevig fundament voor jouw onderneming, waarbij je begeleiding krijgt bij het omzetten van kennis naar actie.

Leer hoe je een onderscheidende bedrijfsnaam kiest en een passende huisstijl ontwerpt die jouw professionaliteit en merkidentiteit weerspiegelt.

Ontwikkel strategieën om online zichtbaarheid voor jouw SMM-bedrijf te creëren. Begrijp de kracht van sociale media en andere online platforms om potentiële klanten aan te trekken.

Leer hoe je een indrukwekkend portfolio samenstelt dat jouw vaardigheden en ervaring als Social Media Manager benadrukt. Ontdek hoe je jouw beste werk effectief presenteert.

Verkrijg inzichten in effectieve netwerkstrategieën om jouw diensten onder de aandacht te brengen. Ontwikkel vaardigheden om potentiële klanten te benaderen en overtuigen.

Begrijp de basisprincipes van financiële planning voor jouw SMM-bedrijf. Leer hoe je realistische financiële doelen stelt en een budget opstelt dat de groei van jouw onderneming ondersteunt.

Deze les vormt een brug tussen theoretische kennis en praktische toepassing, waarbij je wordt begeleid bij het zetten van de eerste stappen naar een bloeiende Social Media Management onderneming.

Of je nu een ondernemer bent die meer zichtbaarheid op social media zoekt of iemand die serieus overweegt om als Social Media Manager te starten, deze module geeft je de nodige tools om jouw SMM business succesvol te lanceren.

Les 7: Quiz om te kijken of het bij je past

In de zevende les van de SMM Instap Cursus staat een boeiende quiz centraal die je helpt ontdekken of het Social Media Management (SMM) verdienmodel bij jou past.

Deze module is van onschatbare waarde omdat het cruciaal is om te begrijpen of deze vorm van online ondernemen aansluit bij jouw persoonlijke en zakelijke doelen.

De quiz nodigt je uit tot zelfreflectie en stelt vragen over jouw interesses, vaardigheden en ondernemersdoelen.

Het doel is om een helder beeld te krijgen van waar je enthousiast over bent en waar je krachten liggen.

Ontdek of je een natuurlijke affiniteit hebt met het beheren van sociale media.

De vragen helpen je te begrijpen of de dagelijkse taken van een Social Media Manager aansluiten bij jouw interesses en capaciteiten.

De quiz kan je inzichten geven in je zakelijk inzicht en ondernemersmentaliteit.

Het beoordelen van je bereidheid om een eigen onderneming te starten en te laten groeien in het domein van SMM.

De quiz kan je helpen bepalen of het SMM-verdienmodel compatibel is met jouw gewenste levensstijl, inclusief flexibiliteit in werkuren en locatieonafhankelijkheid.

De vragen zijn ontworpen om je te helpen bewuste beslissingen te nemen over de route die je wilt volgen.

Het is een waardevol instrument om te bepalen of de SMM Instap Cursus en het bijbehorende verdienmodel in lijn liggen met jouw verwachtingen.

Deze les is cruciaal in het proces van zelfontdekking en het maken van weloverwogen keuzes over de toekomst van jouw onderneming.

Door de quizserie van Les 7 ben je beter in staat om te bepalen of Social Media Management niet alleen een zakelijk model is dat je begrijpt, maar ook een dat jouw passies en doelen weerspiegelt.

Neem de tijd om de vragen serieus te overdenken en te beantwoorden, en laat deze module je leiden in de volgende stappen van jouw ondernemersreis.

Les 8: Klanten vinden

In de achtste les van de SMM Instap Cursus duikt Ilse Kwant diep in het fundament van een bloeiend Social Media Management-bedrijf: het aantrekken van betalende klanten.

Deze module, getiteld “Klanten Vinden,” biedt waardevolle inzichten, strategieën en praktische tips om jou te helpen de eerste stappen te zetten naar het opbouwen van een loyaal klantenbestand.

Leer effectieve methoden om potentiële klanten te identificeren.

Ontdek waar je moet zoeken en hoe je bedrijven kunt vinden die baat zouden hebben bij jouw Social Media Management-diensten.

Verfijn je vaardigheden om jezelf te presenteren en overtuigend te communiceren.

Ilse Kwant deelt strategieën om je als een waardevolle partner voor bedrijven te positioneren.

Begrijp de kunst van het benaderen van potentiële klanten op een professionele en effectieve manier.

Leer hoe je contact legt, interesse opwekt en uiteindelijk hen overtuigt om met jou samen te werken.

Ontdek technieken om je online en offline zichtbaarheid te vergroten. Ilse Kwant deelt inzichten over hoe je jezelf als een expert in het vakgebied kunt positioneren.

Leer hoe je de waarde van Social Media Management kunt communiceren aan potentiële klanten.

Dit omvat het benadrukken van de voordelen die ze kunnen behalen door jouw diensten in te schakelen.

Module 8 is een cruciale fase in de cursus, omdat het je voorbereidt om de markt te betreden en je diensten aan te bieden aan potentiële klanten.

Ilse’s begeleiding is gericht op praktische toepasbaarheid, waardoor je met vertrouwen stappen kunt zetten richting het opbouwen van een succesvol Social Media Management bedrijf.

Les 9: Klanten opstarten en beginnen met beheer

In de negende les van de SMM Instap Cursus, getiteld “Klanten Opstarten en Beginnen met Beheer,” biedt Ilse Kwant een diepgaande duik in het proces van daadwerkelijk aan de slag gaan met je klanten.

Deze module markeert de overgang van het aantrekken van klanten naar het leveren van daadwerkelijke Social Media Management-diensten.

Begrijp het belang van een effectief onboardingproces voor nieuwe klanten.

Leer hoe je een soepele overgang kunt creëren van het verwerven van een klant naar het actief beheren van hun sociale media.

Ontwikkel de vaardigheden om succesvolle intakegesprekken te voeren met nieuwe klanten.

Ilse deelt tips over het stellen van relevante vragen en het vaststellen van duidelijke verwachtingen.

Leer over het opstellen van contracten en overeenkomsten die de belangen van zowel jou als je klant beschermen.

Begrijp de essentiële elementen die in deze documenten moeten worden opgenomen.

Ontvang inzichten in effectieve beheerstrategieën die je kunt implementeren bij het managen van de sociale media van je klanten.

Dit omvat frequentie van posts, interactie met de doelgroep en het meten van prestaties.

Begrijp hoe je rapporten kunt opstellen en resultaten kunt evalueren.

Ilse deelt methoden om de impact van je beheerstrategieën te meten en aan te passen voor continue verbetering.

Ontwikkel strategieën om sterke klantrelaties op te bouwen en te onderhouden. Leer hoe je regelmatig kunt communiceren met je klanten en hun feedback kunt integreren.

Module 9 is een kritieke schakel in de SMM Instap Cursus omdat het de theoretische kennis vertaalt naar praktische acties.

Ilse Kwant begeleidt je door het proces van het opzetten van een solide basis voor een langdurige samenwerking met je klanten, waarbij de focus ligt op resultaatgericht en professioneel Social Media Management.

Les 10: Hoe je kan opschalen en automatiseren

Module 10 van de SMM Instap Cursus, getiteld “Hoe Je Kan Opschalen en Automatiseren,” markeert het sluitstuk van je reis naar het worden van een competente Social Media Manager.

Ilse Kwant deelt in deze module essentiële inzichten en strategieën om jouw SMM-bedrijf te laten groeien, terwijl je tegelijkertijd processen optimaliseert door middel van automatisering.

Begrijp de verschillende strategieën die je kunt toepassen om je SMM-bedrijf te laten groeien.

Leer over uitbreidingsmogelijkheden en hoe je je dienstenportfolio kunt vergroten.

Ontvang inzichten in de belangrijke overwegingen bij het schalen van je bedrijf.

Leer hoe je rekening kunt houden met groeiende klantenbestanden en toenemende werklast.

Verken diverse tools en technologieën die beschikbaar zijn voor het automatiseren van repetitieve taken.

Ilse deelt haar favoriete automatiseringsmiddelen en geeft praktische tips voor effectief gebruik.

Leer technieken om de efficiëntie van je werkprocessen te verbeteren en je productiviteit te verhogen.

Ontdek manieren om meer te doen in minder tijd, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Begrijp wanneer en hoe je kunt overwegen bepaalde taken uit te besteden.

Ilse deelt inzichten in het bouwen van een team en het delegeren van verantwoordelijkheden voor een soepele bedrijfsvoering.

Krijg inzicht in het optimaliseren van je dienstenaanbod om aan veranderende klantbehoeften te voldoen.

Leer hoe je je kunt aanpassen aan nieuwe trends in social media management.

Module 10 vormt het sluitstuk van de SMM Instap Cursus en biedt waardevolle strategieën om niet alleen je bedrijf te laten groeien maar ook om het efficiënter te beheren.

Met de inzichten van Ilse ben je nu goed uitgerust om jouw SMM-bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen, gebruikmakend van geoptimaliseerde processen en strategische groei.

Feedback & Ervaringen

Als reviewer heb ik de kans gehad om de SMM instap cursus van Ilse Kwant grondig te verkennen en te ervaren.

Mijn doel was niet alleen om de cursus vanuit mijn eigen perspectief te evalueren, maar ook om de ervaringen van anderen op het internet te onderzoeken.

Hier is een overzicht van mijn persoonlijke bevindingen:

Vanaf het allereerste begin viel de SMM Instap Cursus op door zijn gestructureerde opzet en toegankelijke inhoud.

Ilse Kwant, als ervaren social media manager, weet haar kennis op een begrijpelijke manier over te brengen.

De cursusomgeving, gebouwd met Huddle, bood een gebruiksvriendelijke ervaring, zowel op desktop als via de mobiele app.

Wat me meteen aansprak, was de focus op praktische modules die niet alleen de basis van social media management behandelden, maar ook diep ingingen op het daadwerkelijk opzetten van een bedrijf en het binnenhalen van betalende klanten.

Ilse’s persoonlijke benadering, inclusief een persoonlijke call, gaf de cursus een extra persoonlijk tintje.

Het ontdekken van de verschillende lessen, van kennismaken met Ilse tot het opschalen van je eigen SMM-bedrijf, bood een uitgebreid overzicht van wat het vak inhoudt en wat je kunt verwachten.

Naast mijn eigen ervaringen heb ik de tijd genomen om de ervaringen van andere cursisten op het internet te onderzoeken.

Wat opviel, was een overwegend positieve ontvangst. Velen prezen de toegankelijkheid van de cursus, de waardevolle inhoud en de praktische toepasbaarheid van de geleerde strategieën.

De persoonlijke betrokkenheid van Ilse Kwant en haar team werd vaak genoemd, en velen benadrukten de impact van de cursus op hun groei als social media managers.

Hoewel individuele ervaringen variëren, is de SMM Instap Cursus een solide keuze voor diegenen die serieus overwegen om de wereld van social media management te betreden.

Mijn persoonlijke ervaring en het onderzoek naar ervaringen van anderen bevestigen dat de SMM Instap Cursus een waardevolle investering kan zijn voor diegenen die willen ontdekken of social media management bij hen past.

Met een evenwichtige mix van theoretische kennis en praktische toepassing, biedt de cursus een solide basis voor een mogelijke carrière als social media manager.

Lees hieronder een aantal reviews over de SMM instap cursus van op Trustpilot:

SMM instap cursus ervaringen

Andere cursussen van Ilse Kwant

De SMM instap cursus is een goedkoop product om mensen kennis te laten maken met hoe ze geld kunnen verdienen als social media manager.

Daarnaast biedt Ilse Kwant ook nog de volgende producten aan waar je nog veel dieper in gaat om de materie en je ook persoonlijke begeleiding krijgt:

Bettermanage traject

Bettermanage trajectHet Bettermanage traject is een uitgebreide reis voor iedereen die serieus is over het beheer van sociale media voor bedrijven.

Binnen 10 weken belooft dit traject niet alleen een online inkomen, maar een solide basis voor een duurzame carrière als social media manager.

De cursus omvat een diepgaande verkenning van platformen zoals Instagram, Facebook, LinkedIn en TikTok, en biedt strategieën om ze effectief te benutten.

Het begeleidt je door het formele proces van het opzetten van je eigen bedrijf, inclusief het kiezen van een bedrijfsnaam en huisstijl.

Ilse deelt haar kennis over het berekenen van tarieven en het samenstellen van aantrekkelijke dienstenpakketten.

Ze onthult meer dan 8 bewezen strategieën om klanten aan te trekken voor je social media management bedrijf.

Naast praktische zakelijke aspecten leert het traject je ook hoe je je eigen social media-kanalen optimaliseert en effectief inzet als social media manager.

Daarnaast wordt aandacht besteed aan het worden van een deskundige in User-Generated Content (UGC).

Opmerkelijk is de focus op het opschalen van je bedrijf en het verkennen van 18 extra verdienmodellen om je inkomsten te vergroten.

Het traject gaat verder dan puur zakelijke training en omvat ook de ontwikkeling van een ondernemersmentaliteit, met persoonlijke begeleiding van Ilse en een toegewijde succescoach.

Dankzij interactieve en boeiende leermethoden, waaronder live masterclasses en toegang tot een levendige community, biedt het Bettermanage Traject een holistische benadering om van jou een competente en succesvolle social media manager te maken.

Bettermange traject Pro

Bettermanage traject ProHet Bettermanage traject Pro opent de deuren naar een geavanceerde reis voor diegenen die niet alleen streven naar een online inkomen, maar ook willen schitteren in de wereld van adverteren op sociale media.

Deze uitgebreide cursus is ontworpen om je binnen 10 weken niet alleen een solide fundament te bieden als social media manager, maar ook om je te transformeren tot een bekwame adverteerder.

De cursus gaat dieper in op de platforms zoals Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok, YouTube, en Snapchat, en onthult geavanceerde strategieën om effectief te adverteren op deze kanalen.

Het omvat ook de formele procedures voor het opzetten van je eigen bedrijf en de meer creatieve aspecten, zoals het kiezen van een bedrijfsnaam en huisstijl.

In lijn met het basisprogramma leert het Bettermanage Traject Pro je hoe je je prijzen berekent, verleidelijke pakketten samenstelt en meer dan 14 geavanceerde strategieën implementeert om klanten te werven, met een specifieke nadruk op sales training.

Naast het optimaliseren van je eigen social media-kanalen en het worden van een UGC-expert, helpt het traject je te begrijpen hoe je adverteren kunt integreren in je dienstenpakket.

Een waardevolle toevoeging aan deze cursus is het uitgebreide programma voor het opschalen van je bedrijf en het verkennen van 18 extra verdienmodellen om je omzet te verhogen.

Het Bettermanage Traject Pro biedt niet alleen een uitgebreide kennisbasis, maar ook een holistische benadering, met aandacht voor mindset en persoonlijke begeleiding.

Met meer dan 170 videolessen, levenslange toegang en waardevolle bonussen, waaronder toegang tot de Bettersocials Community en live masterclasses, garandeert dit traject niet alleen succes maar ook blijvende ondersteuning op jouw reis als social media manager en adverteerder.

Voor- en nadelen van de SMM Instap Cursus

Als je overweegt om de eerste stappen te zetten in de wereld van Social Media Marketing en Social Media Management, biedt de SMM instap cursus van Ilse Kwant talloze voordelen die je onmiskenbaar zullen helpen bij het verkennen van dit veelbelovende verdienmodel.

 • Ultieme Introductie tot Social Media Marketing: De SMM Instap Cursus dient als de ultieme introductie, waardoor je op een laagdrempelige manier kunt ontdekken of het Social Media Management verdienmodel iets voor jou is.

  Voor slechts 29 euro krijg je toegang tot waardevolle inzichten en de basisprincipes van dit boeiende vakgebied.

 • Profiteren van Ilse Kwant’s Expertise: Ilse Kwant, de drijvende kracht achter Bettersocials, deelt haar uitgebreide kennis als ervaren Social Media Manager.

  Met haar succesvolle bedrijf en de Bettermanage-trajecten als referentie, krijg je toegang tot de knowhow van iemand die het vak van social media management daadwerkelijk beheerst.

 • Cursus Gemaakt met Hoge Kwaliteit Huddle: De cursus is ontwikkeld met behulp van de hoogwaardige leeromgeving Huddle.

  Hierdoor kun je de lessen niet alleen via de desktop volgen, maar ook via de mobiele app. Flexibiliteit staat centraal, waardoor je de cursus kunt volgen op het moment dat het jou het beste uitkomt.

 • Toegang tot de Basis van het Verdienmodel: Ilse deelt in de SMM Instap Cursus de essentiële basis van het social media management verdienmodel.

  Dit stelt je in staat om snel inzicht te krijgen in de kernaspecten van het vakgebied en te bepalen of het aansluit bij jouw interesses en doelen.

 • Zeer Scherp Geprijsd: Voor slechts 29 euro krijg je toegang tot deze waardevolle introductiecursus.

  Deze scherpe prijs maakt het gemakkelijk voor iedereen om kennis te maken met de wereld van social media management, zonder een grote financiële investering te hoeven doen.

Kortom, de SMM instap cursus biedt een voordelige en deskundig samengestelde reis naar de basisprincipes van Social Media Management, geleid door een ervaren professional in het vak.

Dit maakt het een waardevolle investering voor diegenen die willen verkennen en groeien binnen dit boeiende werkveld.

Hoewel de SMM Instap Cursus talloze voordelen biedt, is het belangrijk om na te gaan of er ook nadelen zijn die je in rekening moet nemen voor je beslist de cursus te kopen.

Hieronder wil ik één potentieel nadeel benadrukken, maar het is belangrijk om te onthouden dat dit gezien de lage prijs van de cursus begrijpelijk is.

 • Feitelijk Puur Een Introductie: De SMM Instap Cursus is ontworpen als een kennismaking met de wereld van Social Media Marketing en Social Media Management.

  Voor de prijs van 29 euro biedt het een solide basis, maar het is belangrijk om te erkennen dat het geen uitgebreide, diepgaande cursus is.

  Als je op zoek bent naar een meer uitgebreide training met diepgaande details, strategieën en geavanceerde vaardigheden, moet je mogelijk overwegen om door te stromen naar de gevorderde cursussen die Ilse Kwant aanbiedt.

Over het algemeen is het gebrek aan diepgang begrijpelijk gezien de prijs van de SMM Instap Cursus.

Het is belangrijk om je verwachtingen in lijn te brengen met het doel van deze introductiecursus en, indien nodig, verdere cursussen te overwegen om je vaardigheden en kennis te verdiepen.

Onthoud dat het waarderen van de cursus afhangt van je specifieke behoeften en verwachtingen, en het kan nuttig zijn om te overwegen hoe deze introductie past binnen je bredere leertraject in Social Media Management.

Wat kost de SMM Instap Cursus?

Zoals hierboven al vermeld in deze SMM Instap Cursus review, kost de SMM instap cursus slechts 29 euro, wat niet veel is.

Toch biedt de SMM Instap Cursus de perfecte introductie tot het de wereld van Social Media Management en kan je er een heel eind mee komen.

Als je merkt dat je je er nog verder in wil verdiepen om nog succesvoller te worden, raad ik aan om een Bettermanage traject van Ilse Kwant te overwegen.

Mijn Eindoordeel van deze SMM Instap Cursus Review

Na grondig de SMM instap cursus van Ilse Kwant te hebben doorgenomen, is mijn eindoordeel zeer positief.

Ilse biedt waardevolle inzichten en praktische tips die van onschatbare waarde zijn voor aspirant social media managers.

De stapsgewijze benadering maakt de cursus toegankelijk, zelfs voor beginners, en Ilse’s heldere presentatie van kennis draagt bij aan een begrijpelijke leerervaring.

Voor een bescheiden investering van 29 euro is deze cursus een uitstekende gelegenheid om te ontdekken of Social Media Marketing jouw interesse en potentieel toekomstige carrière kan aanwakkeren.

De goed gestructureerde modules bieden duidelijke richtlijnen en vormen een solide basis voor degenen die serieus overwegen om als social media manager te starten.

Kortom, een zeer waardevolle en betaalbare introductie tot de wereld van Social Media Management.

Laat een reactie achter