Ilse Kwant: Social Media Management Expert & Visionair

Ilse Kwant BettersocialsStel je eens voor: je bent je eigen baas en je kan flexibel werken waar en wanneer je maar wil terwijl je geld verdient met het beheren van de social media kanalen van bedrijven!

Dit alles is mogelijk, en niemand begrijpt dit beter dan Ilse Kwant, een ware pionier en expert op het gebied van social media management.

In dit artikel ga je Ilse Kwant leren kennen en ontdekken waarom zij de geknipte persoon is als je wil leren hoe je zelf ook geld kan verdienen met social media.

Ook kom je te weten hoe haar producten de SMM instap cursus, het Bettermanage traject en het Bettermanage traject pro jou kunnen helpen om ook geld te verdienen met social media.

Als social media manager ben je verantwoordelijk voor de online aanwezigheid van bedrijven.

Vaak kiezen bedrijven hiervoor omdat ze zelf niet de tijd of kennis hebben om effectief op sociale media te opereren.

Je taken variëren van het plaatsen van posts op relevante kanalen tot het creëren van aantrekkelijke content met tools zoals Canva.

Actief reageren op comments, delen van verhalen en strategieën toepassen om de groei van de accounts te stimuleren, behoren ook tot de dagelijkse werkzaamheden.

Waarom kiezen steeds meer mensen voor social media management als hun ideale online verdienmodel?

De voordelen zijn indrukwekkend en bieden niet alleen financiële vrijheid, maar ook flexibiliteit en zekerheid.

Met de mogelijkheid om volledig online te werken, een wederkerend inkomen, vaste klanten en hoge winstmarges, opent social media management de deur naar een nieuwe manier van ondernemen.

Ok, maar wie is dus Ilse Kwant en hoe kan ze jou helpen om geld te verdienen met social media?

Laten we om te beginnen eens kijken naar haar verhaal, om daarna meer te weten te komen over haar social media kanalen, haar producten, haar vermogen, enzovoort.

Wie is Ilse Kwant?

Ilse KwantIlse Kwant is de gedreven onderneemster achter de bedrijven Bettersocials en Bettersocials Academy.

Met haar bedrijf Bettersocials beheert ze de social media kanalen van andere bedrijven.

Ze draait daar ongeveer 30.000 euro per maand mee.

Met de Bettersocials Academy leidt ze haar studenten op om ook geld te verdienen met het beheren van social media van bedrijven.

Dit verdienmodel heeft haar leven veranderd.

Als jong meisje had ze moeite met leren op school, maar dankzij social media management is ze uitgegroeid tot een succesvolle internet onderneemster.

Ze heeft op jonge leeftijd al een indrukwekkend traject afgelegd in de wereld van sociale media.

In onderstaande video deelt ze haar volledige verhaal: waar ze vandaan komt, welke stappen ze heeft gezet en waar ze naartoe gegroeid is.

Het is een heel inspirerend verhaal dat toont wat er mogelijk is als je ergens in gelooft en er voor gaat:

Op dertienjarige leeftijd ontdekte Ilse Kwant dat ze het heel erg leuk vond om pagina’s te beheren op Instagram.

Het waren pagina’s waar memes of inspirerende quotes op geplaatst werden, zonder dat er een gezicht achter de account zat.

Ze deed dit toen puur voor de lol zonder er geld mee te willen verdienen.

Toen al is haar passie voor social media ontstaan en heeft ze veel kennis opgedaan over verschillende social media platformen.

Ze focuste ook op het groeien van haar eigen Instagram account en op een dag werd ze gecontacteerd door een bedrijf dat sieraden maakt of ze hun juwelen niet wilde promoten op haar Instagram account.

Zo begon Ilse Kwant haar eerste geld te verdienen met social media beheer, maar ze kon er nog bijlange niet van leven.

In die tijd had ze een baan als schoonmaakster en daarna als kapster.

Maar in 2020 ging de wereld in lockdown en gingen de kapsalons dicht, dus zat ze thuis voor langere tijd.

Toen merkte ze dat ze veel stress had van haar job en niet gelukkig was.

Na lang nadenken besloot ze om te stoppen als kapster en een opleiding verkoopspecialist te gaan volgen.

Ondertussen bleef ze als influencer doorgroeien en stelde ze aan een lokaal bedrijf voor om hun social media kanaal te beheren voor een kleine vergoeding.

Toen merkte ze hoeveel impact ze met haar social media kennis kon maken voor dat bedrijf en hoeveel plezier ze eraan beleefde.

Wat begon als het geven van wat tips aan lokale bedrijven, groeide al snel uit tot een passie om hun sociale media volledig over te nemen en haar strategieën direct toe te passen.

Op haar negentiende kon ze haar reguliere baan vaarwel zeggen en focuste ze zich volledig op de groei van Bettersocials.

De Missie van Ilse Kwant

De missie van Ilse Kwant is glashelder: de social media van haar klanten een boost geven zodat ze de aandacht krijgen die ze verdienen.

Haar bedrijf, Bettersocials, heeft snel terrein gewonnen, waardoor Ilse Kwant de Bettersocials Academy heeft opgericht om anderen op te leiden tot bekwame Social Media Managers.

Hierbij hecht ze veel waarde aan transparantie, een principe dat in haar hele bedrijf is geïntegreerd.

Ilse Kwant is niet alleen de eigenaar van Bettersocials Academy, maar ook de drijvende kracht achter de Bettermanage-trajecten.

Met meer dan 200 opgeleide Social Media Managers heeft ze haar expertise en ervaring gedeeld op platformen zoals YouTube en Instagram.

De Bettermanage-trajecten zijn ontworpen om mensen in 5 weken te begeleiden naar het worden van een succesvolle Social Media Manager, met 147 waardevolle lessen die de wereld van social media marketing omvatten.

Een Team van Jonge en Ambitieuze Talenten

Met de snelle groei van Bettersocials, heeft Ilse Kwant vijf van haar topstudenten van Bettersocials Academy uitgenodigd om als Social Media Manager bij haar team aan te sluiten.

Samen vormen ze een groep jonge en ambitieuze professionals die hun krachten bundelen om klanten te voorzien van topresultaten.

Maandelijkse meetings zorgen voor continue feedback en verbeteringen om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen.

Ilse Kwant is niet alleen een ondernemer; ze is een inspiratiebron voor velen die hun liefde voor social media willen omzetten in een succesvolle carrière.

Met haar bedrijven Bettersocials en Bettersocials Academy blijft ze de standaard zetten voor effectieve social media marketing en -management.

Ilse Kwant Social Media Kanalen

Ilse Kwant is gespecialiseerd in social media management, dus haar eigen social media kanalen zullen heel populair zijn, toch?

Laten we dat even van naderbij bekijken.

Haar eigen social media kanalen hebben indrukwekkende volgersaantallen en getuigen van haar succes:

  • Het Instagram profiel van Ilse Kwant is de ideale plaats om te starten om haar beter te leren kennen. Haar Instagram is duidelijk heel populair met meer dan 60.000 volgers. Daar krijg je een inkijk in haar leven.

    Het is inspirerend om te zien dat ze zoveel leuke reisjes kan maken dankzij haar SMM bedrijven die ze van overal kan runnen. Op Instagram deelt ze heel veel tips over hoe ook jij een SMM business kan opstarten.

  • Het is ook heel interessant om je te abonneren op het YouTube kanaal van Ilse Kwant. Daar deelt ze langere video’s waarin ze haar verhaal vertelt hoe ze zelf succesvol is geworden en de stappen die jij kan zetten om ook geld te gaan verdienen met social media management.

    Op haar YouTube kanaal praat ze vooral over ondernemen, social media en zelfontwikkeling. Als je meer wil leren over ondernemen, mindset en het verdienmodel als social media manager, moet je je zeker abonneren om geen video te missen.

  • Ook op haar LinkedIn profiel deelt ze veel professionele informatie en video’s hoe je succesvol kan worden als Social Media Manager. Door haar te volgen op LinkedIn kan je in contact komen met interessante mensen waarmee je kan samenwerken.

  • Op haar TikTok profiel deelt ze ook heel veel leuke video’s met goeie tips.

  • Ze heeft ook een Facebook profiel, maar daar is ze minder actief. Ik denk dat ze meer inzet op de andere social media kanalen.

  • Ze heeft ook een profiel op LinkedIn en op Facebook. Op LinkedIn en Facebook is ze wel veel minder achter, hoogstwaarschijnlijk omdat haar studenten ook veel meer op YouTube, Instagram en TikTok zitten.

Ilse Kwant vermogen

Kom meer te weten over het ongelooflijke succesverhaal van Ilse Kwant in de podcast van Joar van de Dool: van 0 euro naar 100.000 euro omzet in 6 maanden.

Ze vertelt er alles over haar ondernemersreis. Met haar bedrijf waarmee ze social media voor andere bedrijven beheert draait ze een omzet van ongeveer 30.000 euro per maand.

Ook kom je meer te weten over de levensstijl die ze zich kan permitteren dankzij het vermogen dat ze heeft opgebouwd met haar bedrijven.

Ze houdt bijvoorbeeld heel veel van reizen en koopt graag iets moois als ze bepaalde omzet doelen behaalt met haar bedrijven.

Ook wil ze met haar vermogen een huis in Spanje gaan kopen.

Online Cursussen van Ilse Kwant

Het delen van kennis is een krachtig gebaar, maar voor Ilse Kwant was het niet zonder aarzeling.

Als succesvolle Social Media Manager had ze een schat aan ervaring en strategieën opgebouwd.

Toen de gedachte ontstond om haar kennis te bundelen in online cursussen, rees de vraag: zou ze potentiële concurrenten opleiden?

De angst om haar expertise te delen, met het risico anderen op te leiden die mogelijk in dezelfde markt zouden opereren, was aanvankelijk aanwezig.

Maar Ilse Kwant besefte al snel dat de sociale media wereld groot genoeg was voor iedereen om te gedijen.

Haar doel was niet alleen om haar eigen bedrijf te laten groeien, maar ook om anderen de kans te bieden hun passie voor social media om te zetten in een bloeiende carrière.

Met deze visie lanceerde Ilse Kwant Bettersocials Academy, waar ze haar waardevolle kennis en succesvolle strategieën deelde met aspirant Social Media Managers.

In de Bettersocials Academy leren studenten van A tot Z hoe ze succesvol kunnen worden als Social Media Manager.

De online cursussen, waaronder de SMM instap cursus, het Bettermanage traject en het Bettermanage traject pro, werden al snel een hit.

Ilse Kwant helpt mensen om hun business op te zetten, alles over social media te leren om een echte expert te worden en hoe je aan klanten kan komen.

En dat gaat super goed. De resultaten zijn echt enorm: binnen 10 weken konden studenten betalende klanten aantrekken en hun eigen Social Media Management bedrijf opzetten.

Wat bleek, was dat het delen van kennis niet alleen gunstig was voor de studenten, maar ook voor Ilse Kwant zelf.

De impact die ze zo heeft gemaakt op het leven van haar studenten geeft haar heel veel voldoening.

Haar topstudenten onderscheidden zich niet alleen door hun toewijding en vaardigheden, maar bleken ook een waardevolle aanwinst voor haar team te zijn.

Ilse Kwant besloot om hen als social media managers aan te nemen in haar bedrijf Bettersocials, waar ze nu samenwerken om de social media kanalen van diverse bedrijven te beheren.

De angst voor concurrentie bleek ongegrond, en in plaats daarvan groeide er een hecht team van experts die gezamenlijk de missie van Bettersocials voortzetten: het geven van een boost aan de social media van klanten en hen de aandacht te geven die ze verdienen.

Ilse’s beslissing om haar kennis te delen heeft niet alleen haar eigen bedrijf versterkt, maar heeft ook geleid tot een gemeenschap van getalenteerde social media managers die samenwerken aan gedeelde successen.

Zou jij ook graag geld verdienen als Social Media Manager?

Kijk dan zeker eens naar onderstaande cursussen van Ilse Kwant:

SMM Instap Cursus

Heb je ooit gedroomd van een carrière waarbij je online kunt werken, je eigen baas kunt zijn, en de vrijheid hebt om te werken waar en wanneer je maar wilt?

Ilse Kwant deelt haar waardevolle kennis in haar SMM instap cursus, waarmee je de eerste stappen zet naar een lucratieve en bevredigende carrière als Social Media Manager.

Dit online verdienmodel biedt niet alleen stabiliteit maar ook de mogelijkheid om volledig online te werken.

Met hoge winstmarges, de flexibiliteit om het te combineren met een baan of studie, en de kans om je eigen schema te bepalen, is social media management een toegankelijke en winstgevende onderneming.

De SMM instap cursus biedt een overzichtelijke en praktische benadering van het opzetten van je eigen social media business.

Voor een eenmalige investering van €29,00 krijg je toegang tot waardevolle lessen die de essentiële aspecten van social media management behandelen.

Hier is een overzicht van de inhoud van de cursus:

Les 1: Welkom en Introductie

Begin je reis met een hartelijk welkom en een introductie tot wat je te wachten staat.

Ontdek de fundamenten van social media management en bereid je voor op de opwindende lessen die volgen.

Les 2: Ilse Leren Kennen

Maak kennis met Ilse Kwant, de gepassioneerde onderneemster en expert op het gebied van social media management.

Begrijp haar visie, haar reis, en wat je kunt leren van haar ervaringen.

Les 3: De Werkzaamheden

Duik in de kern van social media management door de specifieke taken en verantwoordelijkheden te verkennen.

Begrijp wat er nodig is om effectief de social media van bedrijven te beheren.

Les 4: Bettersocials Community

Ontdek de kracht van gemeenschap. Leer hoe je kunt profiteren van de Bettersocials Community en ontwikkel connecties met medestudenten en professionals in het veld.

Les 5: Prijzen Hanteren

Krijg inzicht in een cruciaal aspect van je eigen bedrijf opzetten: het bepalen van prijzen voor je diensten.

Ontdek strategieën om je waarde te maximaliseren en tegelijkertijd klantvriendelijk te blijven.

Les 6: Je SMM Business Starten

Ontvang praktische begeleiding over het starten van je eigen social media management bedrijf. Leer over de basisprincipes en krijg handige tips om succesvol van start te gaan.

Les 7: Quiz om te Kijken of het bij Je Past

Neem deel aan een quiz om te evalueren of social media management echt bij je past. Ontdek of je de kernprincipes hebt begrepen en klaar bent voor de volgende stappen.

Les 8: Klanten Vinden

Leer effectieve strategieën om potentiële klanten te identificeren en te benaderen.

Begrijp hoe je jezelf kunt presenteren als een waardevolle asset voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen vergroten.

Les 9: Klanten Opstarten en Beginnen met Beheer

Ontdek hoe je klanten succesvol opstart en begin met het beheren van hun social media accounts.

Leer de praktische stappen om een waardevolle partner te worden voor je klanten.

Les 10: Hoe Je Kan Opschalen en Automatiseren

Bereik het volgende niveau door te leren hoe je jouw social media management business kunt opschalen en automatiseren. Begrijp de sleutels tot groei en efficiëntie.

De SMM instap cursus biedt niet alleen inhoudelijke lessen maar ook praktische inzichten en interactieve quizzen om ervoor te zorgen dat je niet alleen leert, maar ook begrijpt.

Met dit verdienmodel kun jij een vermogen opbouwen, reizen en werken combineren, verdienen vanaf je telefoon, een stabiel inkomen opbouwen, iets voor jezelf starten naast een baan of studie, werken wanneer en hoeveel je zelf wilt, en zonder risico’s starten met het veiligste online verdienmodel.

Investeer in je toekomst en ontdek de mogelijkheden van social media management met Ilse Kwant’s SMM instap cursus.

Schrijf je vandaag nog in en laat Ilse Kwant je begeleiden op je pad naar succes als Social Media Manager!

Bettermanage traject

Ben je vastbesloten om succesvol te worden als Social Media Manager en wil je niet alleen leren, maar ook daadwerkelijk resultaten behalen?

Het Bettermanage traject van Ilse Kwant biedt niet alleen een uitgebreide cursus, maar ook persoonlijke begeleiding om jouw reis naar een online inkomen als social media manager te verzekeren.

In slechts 10 weken leert het Bettermanage traject je niet alleen de basis van social media management, maar het begeleidt je ook bij het opbouwen van een rendabel bedrijf.

Je hebt persoonlijk contact met Ilse en jouw eigen succescoach om ervoor te zorgen dat je nooit lang met vragen rondloopt.

Korte maar krachtige lessen vol waardevolle informatie zorgen ervoor dat je alles beter kunt onthouden.

Levenslange toegang tot live masterclasses waarin Ilse Kwant en andere succesvolle ondernemers je helpen je bedrijf te laten groeien en een goede ondernemer te worden.

In onderstaande video geeft Ilse Kwant je een inkijk in de online training omgeving zodat je precies weet wat je kan verwachten en kan bepalen of het iets voor jou is:

Hier zijn de hoogtepunten van wat je kunt verwachten:

Bouw binnen 10 weken een wederkerend inkomen op als Social Media Manager:

Leer de essentiële stappen om snel en effectief een inkomen te genereren als social media manager.

Alles over Instagram, Facebook, LinkedIn en TikTok:

Verdiep je in de specifieke strategieën en benaderingen die nodig zijn voor elk belangrijk social media platform.

Je bedrijf opstarten:

Ontvang praktische begeleiding bij het officieel starten van je eigen social media management bedrijf, inclusief het bedenken van je bedrijfsnaam en huisstijl.

Prijzen berekenen en pakketten samenstellen:

Krijg inzicht in het vaststellen van prijzen voor je diensten en hoe je aantrekkelijke servicepakketten kunt samenstellen.

Strategieën om aan klanten te komen:

Ontdek 8+ effectieve strategieën om klanten te vinden en aan te trekken.

Hoe je je eigen social media het beste kan inzetten als Social Media Manager:

Leer hoe je jouw eigen social media effectief kunt inzetten om je diensten te promoten.

Opschalen en automatiseren van je bedrijf:

Ontwikkel inzicht in hoe je jouw social media management bedrijf kunt laten groeien en efficiënt kunt automatiseren.

Verdienmodellen voor extra inkomsten:

Ontdek hoe je extra geld kunt verdienen met User-Generated Content (UGC) en 18 andere verdienmodellen.

Succesgarantie:

Krijg de garantie dat je door Ilse en je persoonlijke succescoach wordt begeleid totdat je je eerste klant binnenhaalt en je investering terugverdient.

Voor een eenmalige investering van €1300 krijg je toegang tot 150+ duidelijke videolessen, levenslang toegang tot het Bettermanage traject, en garantie op succes.

Daarnaast ontvang je waardevolle bonussen, waaronder toegang tot de Bettersocials Community, 10 weken begeleiding, certificaat na afronding, en uitgebreide cursussen over opschalen, automatiseren, UGC, en 18 extra manieren om als Social Media Manager nog meer geld te verdienen.

Schrijf je vandaag in voor het Bettermanage traject en maak van jouw droom om Social Media Manager te worden een gegarandeerd succes!

Bettermanage traject pro

Ilse Kwant presenteert met trots een nog uitgebreider traject Bettermanage traject pro dat ontworpen is voor diegenen die niet alleen social media willen beheren, maar ook willen excelleren in adverteren en werken met grote(re) bedrijven.

Dit traject biedt niet alleen diepgaande kennis maar ook praktische vaardigheden om jouw diensten naar een hoger niveau te tillen.

Ook van dit traject heeft Ilse Kwant een video gemaakt om je duidelijk te laten zien wat het traject allemaal inhoudt. Zo weet je precies wat je koopt.

Op deze pagina lijst Ilse Kwant de verschillen op tussen het Bettermanage traject en het Bettermanage traject pro zodat je zelf kan beslissen welk traject het beste bij jou past.

Wat zijn de voordelen als je die extra skills ook nog onder de knie krijgt?

Meer Geld Verdienen aan 1 Klant:

Ontdek hoe je jouw diensten kunt diversifiëren en zo meer inkomsten kunt genereren vanuit één klant.

Klanten Beter Kunnen Helpen met Je Diensten:

Leer geavanceerde strategieën om klanten op een dieper niveau te ondersteunen door hen te begeleiden bij effectieve advertentiecampagnes en social media beheer.

Langdurige Samenwerkingen Opbouwen:

Creëer waardevolle en langdurige relaties met klanten door hen uitgebreide diensten aan te bieden, inclusief advertentiebeheer.

Meer Kans op Klanten:

Vergroot je kansen op het aantrekken van klanten door een breder scala aan diensten aan te bieden, waaronder adverteren voor een groter impactbereik.

Het Marketingbudget is Vaak Hoger:

Profiteer van grotere marketingbudgetten die beschikbaar zijn voor advertentiecampagnes, waardoor je de mogelijkheid hebt om op grotere schaal resultaten te boeken.

Werken met Grote(re) Bedrijven:

Leer de vaardigheden om effectief samen te werken met grote(re) bedrijven en voeg waarde toe aan hun online aanwezigheid.

Met Bettermanage traject pro ontwikkel je niet alleen geavanceerde vaardigheden, maar ook het vertrouwen om jouw social media management business naar nieuwe hoogten te brengen.

Maak de keuze die past bij jouw ambities en investeer in je succes als social media manager!

Conclusie van deze Ilse Kwant review

In de wereld van social media management en online ondernemerschap heeft Ilse Kwant zichzelf onmiskenbaar gevestigd als een ware pionier.

Haar reis, vertaald in de successen van Bettersocials en de Bettersocials Academy, weerspiegelt niet alleen haar diepgaande kennis van social media, maar ook haar ondernemersgeest.

Ilse’s transformatie van een gepassioneerde social media manager naar de  eigenaar van Bettersocials en de Bettersocials Academy is inspirerend.

Met vastberadenheid heeft ze niet alleen haar eigen succes beklommen maar heeft ze ook de ladder voor anderen neergezet.

De oprichting van de Bettersocials Academy, inclusief de SMM instap cursus, het uitgebreide Bettermanage traject en het geavanceerde Bettermanage traject pro, getuigt van haar toewijding om kennis te delen en anderen te helpen hun eigen succesverhaal te schrijven.

Of je nu een aspirant Social Media Manager bent die de basis wil leren of een professional die streeft naar geavanceerde vaardigheden en samenwerking met grote bedrijven, Ilse biedt een scala aan mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

Ilse Kwant heeft niet alleen een bedrijf opgebouwd; ze heeft een gemeenschap gecreëerd, een plek waar kennis wordt gedeeld, ambities worden gevoed, en waar successen worden gevierd.

Door haar visie en inzet heeft Ilse niet alleen individuen geholpen om geld te verdienen als Social Media Managers, maar heeft ze ook een impact gemaakt op de manier waarop we kijken naar de mogelijkheden van online ondernemen.

Laat een reactie achter