Wie is Jacko Meijaard en hoe kan hij jou helpen om online geld te verdienen?

Jacko MeijaardBen je de naam Jacko Meijaard tegengekomen en wil je meer te weten komen over hem?

Wel, dan ben je hier goed terecht gekomen. In dit artikel ga ik je alles vertellen over Jacko Meijaard en zijn online trainingen, coaching programma’s en seminars.

Ik ga antwoord geven op de vraag: ‘Wie is Jacko Meijaard en hoe kan hij jou helpen om online geld te verdienen?’

Dat ga ik doen door naar zijn verleden, zijn verwezelijkingen en zijn huidige producten en diensten te kijken.

Ik heb Jacko zelf een hele tijd geleden leren kennen en toen één van zijn trainingen aangeschaft. Nu ben ik al jaren een actief lid van zijn (online) community.

Ik ga je dus ook vertellen hoe hij mij geholpen heeft om te komen waar ik nu ben en wat hij voor jou zou kunnen betekenen.

Na het lezen van dit artikel weet je volledig wie Jacko Meijaard is. Je zal ook weten welke producten en diensten hij aanbiedt en of deze voor jou nuttig kunnen zijn.

Zoals je verder in dit artikel gaat lezen, is Jacko er in geslaagd om veel geld te verdienen met affiliate marketing.

Hij heeft een enorme community uitgebouwd en veel van zijn leden slagen er ook in om geld te verdienen met affiliate marketing dankzij zijn trainingen en coaching.

Als je ook geïnteresseerd bent om geld te verdienen met affiliate marketing, raad ik je aan om zeker verder te lezen.

Wat is de achtergrond van Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard zag op 14 februari 1991 het levenslicht. Hij groeide op in Yerseke in de provincie Zeeland in Nederland.

Hij heeft HBO Journalistiek gestudeerd in Utrecht, maar kwam er al vrij snel achter dat werken in loondienst niks voor hem is.

Hij raakte heel geïnteresseerd in de mogelijkheden van het internet. Tijdens zijn studies ontdekte hij affiliate marketing en besloot om er alles over te leren en uit te testen.

Het duurde een aantal maanden voor hij zijn eerste euro’s verdiende, maar hij begreep meteen dat als hij 15 euro kon verdienen op internet, hij ook verder kon opschalen en fulltime internet ondernemer kon worden.

Hij is zich blijven verdiepen in alles wat met internet marketing en geld verdienen op internet te maken heeft.

Wat Jacko Meijaard in de afgelopen jaren allemaal heeft gedaan?

Dat is eigenlijk te veel om op te noemen. Hij heeft een heel populaire website uitgebouwd, meerdere producten en diensten op de markt gebracht, een zeer grote online community uitgebouwd en verschillende populaire seminars georganiseerd.

Kortom: hij is heel bekend geworden in de internet marketing wereld.

Moraal van het verhaal: het verhaal van Jacko Meijaard klinkt eigenlijk als een sprookjesboek.

Hij groeide op in Zeeland en wist sindsdien eigenlijk heel Nederland en Vlaanderen te veroveren. Ik beschouw hem als dé referentie in België en Nederland op het gebied van affiliate marketing.

Zijn verhaal is een typerend voorbeeld van de uitspraak ‘Alles is mogelijk’.

Hij heeft duidelijk laten zien dat alle dromen in het leven behaald kunnen worden en dat het loont om risico’s te nemen!

Zijn business is de laatste jaren in die mate gegroeid dat hij ook geïnterviewd is door het Algemeen Dagblad.

Lees het artikel hier als je nog meer over Jacko Meijaard te weten wil komen: Loondienst is niks voor mij. Moet je vragen of je naar de tandarts mag.

En bekijk ook de video die hij hier zelf over gemaakt heeft:

Je kan Jacko ook beter leren kennen door hem te volgen of te contacteren op zijn social media platformen: Instagram account, LinkedIn account, Facebook account.

Hij maakt ook podcasts die je op spotify kan beluisteren: Jacko’s podcasts. Zijn podcasts zijn heel interessant aangezien ze gaan over allerlei onderwerpen die te maken hebben met affiliate marketing en geld verdienen op internet.

Af en toe interviewt hij ook andere succesvolle internet ondernemers wat heel interessant is om te horen hoe zij succesvol zijn geworden.

Internet Succes Gids

Internet Succes Gids logoZoals ik hierboven al aangaf, heeft Jacko Meijaard een heel populaire website InternetSuccesGids.nl opgebouwd en al meerdere producten en diensten op de markt gebracht.

Zijn producten en diensten gaan over geld verdienen op internet en dan vooral over affiliate marketing.

Jacko Meijaard verdient meer dan 10.000 euro per maand én spreekt daar ook openlijk over om anderen te inspireren.

Met zijn website InternetSuccesGids.nl probeert hij om het voor iedereen mogelijk te maken om geld op internet te gaan verdienen. Hij wil mensen helpen om ook geld te verdienen op internet.

De website geeft veel informatie over alles dat er bij komt kijken om geld te kunnen verdienen op internet. Jacko laat zien wat wel, én wat niet werkt.

Zijn website staat vol met super waardevolle tips en technieken.

Sinds de start van deze website in 2014 heeft Jacko Meijaard deze website flink uit weten te breiden.

Het forum neemt een heel belangrijke plaats in. Nadat je je voor de Internet Succes Gids aangemeld hebt, krijg je toegang tot dit forum.

Via dit forum kan je al jouw vragen stellen en blijf je in contact met mensen die dezelfde doelen nastreven/najagen, namelijk geld verdienen op internet.

De Internet Succes Gids is uitgegroeid tot een waar begrip in de wereld van online/internet marketing.

Daarnaast is de Internet Succes Gids ook het platform waarop Jacko zijn product de Affiliate Marketing Revolutie aan de man brengt.

Affiliate Marketing Revolutie

Er zijn heel veel verschillende manieren waarmee je online geld kan verdienen. Lees zeker ook eens mijn artikel over de beste manieren om online geld te verdienen als je hier meer over wil weten.

Zoals eerder al vermeld in dit artikel, is Jacko Meijaard echt gespecialiseerd in affiliate marketing.

Bij deze vorm van internet marketing ga je aan de slag om producten van andere partijen te promoten.

Door die producten van andere partijen te promoten, probeer je eigenlijk om bezoekers van jouw website warm te maken voor de aanschaf van het specifieke product. Jij krijgt dan een commissie uitbetaald als ze het product kopen.

Om dat te bewerkstelligen, moet je onder meer zorgen voor hoogwaardige content én voor een goed functionerende affiliate website.

Affiliate Marketing RevolutieHoe je met affiliate marketing succesvol kunt worden, leer je volledig met de Affiliate Marketing Revolutie.

Het is een video cursus waarin Jacko je stap voor stap laat zien hoe affiliate marketing werkt en hoe jij een succesvolle affiliate website kan opbouwen.

Affiliate marketing stelt je in staat om een passief inkomen op te bouwen, terwijl je ook nog eens van financiële vrijheid kan gaan genieten.

De Affiliate Marketing Revolutie is ondertussen uitgegroeid tot een waar begrip in de wereld van internet marketing.

Heel veel mensen hebben deze cursus reeds gevolgd, waardoor zij in staat zijn om geld te verdienen met affiliate marketing.

De cursus kost niet al te veel (47 euro), is heel uitgebreid én toont jou stap voor stap wat je moet doen.

Wil je meer over de Affiliate Marketing Revolutie weten? Lees dan zeker mijn review over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard!

Ledengedeelte / Community

Als je de Affiliate Marketing Revolutie koopt, krijgt je meteen je login gegevens toegestuurd via email om toegang te krijgen tot het ledengedeelte waar je al de video’s op je eigen tempo kan bekijken.

Het ledengedeelte bestaat ook uit een uitgebreid forum waar iedereen die met de Affiliate Marketing Revolutie aan de slag is gegaan, tips, strategieën en successen uitwisselt.

Hieronder zie je hoe het ledengedeelte eruit ziet. Het forum is eigenlijk een social media platform waar de gesprekken georganiseerd zijn in verschillende ‘boards’.

Affiliate Marketing Revolutie ledengedeelte

De community bestaat op de moment dat ik dit schrijf (oktober 2020) uit bijna 10.000 leden!

Stel je dat eens voor. Dat is enorm! 10.000 mensen die ook bezig zijn met affiliate marketing waaraan je al je vragen kan stellen, waarmee je kan samenwerken en die je kunnen inspireren met hun successen.

Ik ben zelf ook heel actief op het forum om tips uit te wisselen en om geïnspireerd te raken door succesverhalen van anderen.

Dit forum is een enorme meerwaarde. Het help enorm als je een community hebt waarop je kan steunen om erin te slagen om geld te verdienen met affiliate marketing.

Het is van doorslaggevend belang dat je anderen hebt die je vooruit helpen als je even vast zit of de motivatie even kwijt bent.

De community van Jacko Meijaard komt ook in levende lijve samen. Hieronder een leuke video van het Internet Succes Gids seminarie in 2018 waar veel van de community leden naartoe zijn gekomen.

Er waren heel interessante sprekers en het was heel waardevol om met gelijkgezinden van gedachten te wisselen over affiliate marketing. Daarnaast was het ook gewoon heel gezellig.

Het plan was om in September 2020 een nieuw Internet Succes Gids seminar te organiseren, maar dat is helaas niet kunnen doorgaan omwille van de corona crisis. Jacko heeft het voorlopig uitgesteld tot 2021.

10K club

Toen Jacko de mogelijkheden van online geld verdienen ontdekte, raakte hij heel gemotiveerd om dit ook te realiseren.

Hij zag jonge gasten die enkel met een laptop en internetverbinding geld verdienden van waar in de wereld ze ook maar wilden. Jacko wilde dit ook bereiken en ging er volledig voor om dit ook te bereiken.

Maar … dat ging allemaal niet zo vlot!

In het begin maakte hij veel fouten en het kost ook gewoon tijd vooraleer je geld gaat verdienen met affiliate marketing. In het begin stak hij er veel moeite in, maar leverde het niet meteen geld op.

Zijn familie en vrienden begrepen ook niet goed waar hij mee bezig was en gaven hem de raad om te focussen op het afmaken van zijn studie om een echte job te kunnen zoeken.

Toch heeft hij doorgezet omdat hij zo hard geloofde in het verdienmodel affiliate marketing.

Nu verdient Jacko meer dan 10.000 euro per maand met affiliate marketing.

Hij is ooit begonnen met het 1 op 1 coachen van een bepaalde persoon. Al vlug merkte hij dat dit zeer effectief was en die persoon veel vooruitgang boekte door Jacko’s gepersonaliseerde coaching.

Doordat mensen zagen dat Jacko heel succesvol was met affiliate marketing, kreeg hij ook meer en meer aanvragen om mensen te coachen.

Hij besloot dan ook om hier een speciale club voor op te richten: de 10K club.

De 10K club is, zoals de naam het al zegt, volledig gericht op het verdienen van 10.000 euro per maand. Jacko Meijaard omschrijft deze club overigens zelf als een ‘persoonlijk affiliate marketing coaching programma’.

Hij heeft gemerkt dat 1 op 1 coaching zo enorm veel kan doen, en hij ziet het ook in de 10K Club. Nét dat stukje persoonlijke begeleiding en het geven van instructies en mensen de juiste richting opduwen, zorgt voor (snelle) resultaten.

Omdat hij het niveau van de 10K Club hoog wil houden, en alleen échte gemotiveerde mensen wil helpen vindt er eerst een intake gesprek plaats, om te kijken of er samen een match is, en of Jacko jou ook daadwerkelijk kan helpen.

Dit zorgt er voor Jacko voor dat hij plezier blijft houden in het coachen van helpen, en dat er ook daadwerkelijk resultaten worden behaald.

Als je lid van dit programma bent geworden, krijg je van Jacko de gewenste coaching om een inkomen van 10.000 euro per maand te gaan behalen.

Dit intake gesprek noemt Jacko een ‘clarity call’.

Klinkt persoonlijke coaching van Jacko Meijaard jou als muziek in de oren? Dan kan je je hier opgeven voor zo’n clarity call.

Wil je graag meer informatie over de 10K club? Lees dan ook zeker het volgende bericht van Jacko waarin hij uitlegt waarom hij mensen is gaan coachen: 10K club waarom ik mensen ben gaan coachen.

Je vindt er ook veel feedback van mensen die de coaching al gevolgd hebben en de resultaten die ze ermee behaald hebben.

Onderstaande video geeft je ook een mooi beeld van de 10K club, waardoor je ook direct kunt bepalen of dit mogelijk iets voor jou is. De verhalen over deze club zijn veelbelovend.

Meerdere digitale ondernemers geven immers aan dat zij – dankzij de 10K club – een inkomen van meer dan 10.000 euro op hebben weten te bouwen:

Hieronder ook een video met testimonials en ervaringen van een recentere borrel van de 10K Club, namelijk van oktober 2022:

Super gaaf om te horen wat voor prachtige resultaten er behaald worden!

Het is echt heel inspirerend om te horen dat deelnemers dankzij de coaching van Jacko Meijaard financieel vrij zijn geworden, en volledig van affiliate marketing kunnen leven.

Marketheme

Op het forum in het ledengedeelte en tijdens de 1 op 1 coaching merkte Jacko dat een van de eerste problemen waar nieuwkomers tegenaan lopen, is om een eigen affiliate website op te bouwen.

MarkethemeSamen met een collega ondernemer heeft Jacko hier een oplossing voor ontwikkeld: Marketheme.

Dit is een systeem dat gebaseerd is op WordPress waarmee je op eenvoudige wijze een eigen website kan starten die geoptimaliseerd is voor affiliate marketing.

Op het forum krijg je heel snel hulp als je een vraag hebt hoe je iets moet doen met Marketheme en Jacko heeft ook een video serie gestart waarin precies wordt voorgedaan hoe je een nieuwe affiliate website opzet met Marketheme: Opzetten van een affiliate website met Marketheme.

Je moet dus gewoon volgen en de getoonde stappen ook uitvoeren voor jouw affiliate website.

Op deze manier kan je echt een vliegende start nemen, je website heel snel online hebben en je beginnen focussen op het publiceren van waardevolle content.

De website van Jacko Meijaard zelf – www.internetsuccesigds.nl – is ook met behulp van Marketheme gemaakt. Bekijk die website dus zeker eens om een beeld te krijgen van de mogelijkheden van Marketheme.

De Laptop Lifestyle

Op het moment van schrijven is Jacko Meijaard ook nog met een volgend product bezig: hij is namelijk zijn eigen boek aan het schrijven.

Dit boek gaat de passende titel ‘De Laptop Lifestyle’ krijgen en wordt eigenlijk een volledige terugblik op zijn eigen carrière als internet ondernemer.

De Laptop Lifestyle Jacko Meijaard

Jacko Meijaard gaat in zijn eigen boek zijn hele levensverhaal uit de doeken doen. Hij vertelt onder meer wat hij geleerd heeft, op welke manier hij dingen aangepakt heeft en welke tegenslagen hij ondervonden heeft.

Het is namelijk zo dat het ook bij Jacko Meijaard niet altijd voor de wind gegaan is. Met dit boek wil hij jou dan ook graag laten zien dat het bereiken van succes nooit gaat zonder obstakels te overwinnen.

Lees hier mijn review over het boek: De Laptop Lifestyle van Jacko Meijaard.

The Level Up Club

Heb je grote dromen van dingen die je wil realiseren in je leven? Wil je geld verdienen op een manier zodat je jouw leven zelf vorm kan geven?

Dan heeft Jacko Meijaard de The Level Up Club voor jou gecreëerd!

De Level Up Club is een uitgebreide dienst die je de mogelijkheid biedt om je leven naar een hoger niveau te tillen.

In deze club leer je niet alleen de basisprincipes van affiliate marketing, maar krijg je ook waardevolle lessen en inzichten om een succesvolle mindset te ontwikkelen.

Met een maandelijks lidmaatschap van slechts 27 euro krijg je toegang tot de kennis en expertise van Jacko Meijaard, die al meer dan 10 jaar actief is in het verdienmodel van affiliate marketing.

Bovendien worden er regelmatig nieuwe lessen toegevoegd, waardoor je altijd up-to-date blijft met de nieuwste strategieën en technieken.

De Level Up Club biedt verschillende voordelen, zoals toegang tot het netwerk van Jacko Meijaard, interessante bonussen en de mogelijkheid om een 10k p/m mindset te ontwikkelen.

Je leert van zowel Jacko Meijaard als andere experts, waardoor je diverse perspectieven en invalshoeken krijgt.

Hoewel de Level Up Club nog relatief nieuw is, zijn de ervaringen tot nu toe positief. Het lidmaatschap is laagdrempelig en flexibel, met de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen.

Bovendien wordt er een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie geboden, waardoor je geen enkel risico loopt.

De Level Up Club is een waardevolle investering voor iedereen die wil groeien op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

Met de juiste kennis, mindset en ondersteuning van experts kun je je leven transformeren en je doelen bereiken.

>> Aarzel niet en meld je vandaag nog aan voor de Level Up Club om direct toegang te krijgen tot deze bron van waardevolle informatie en inspiratie! <<

Ik ben zelf ook lid van de Level Up Club en heb een uitgebreide review geschreven op basis van mijn ervaringen: Level Up Club review.

Slotwoord

In dit artikel heb je een duidelijk antwoord kunnen vinden op de vraag ‘Wie is Jacko Meijaard?’.

Aan de hand van zijn leven én de verschillende producten van zijn kant, heb ik eigenlijk Jacko Meijaard van A tot Z besproken.

Ik vind het indrukwekkend dat hij al verschillende producten en diensten op de markt heeft gebracht die zo populair zijn.

Daarnaast is hij ook continu bezig is om zich te ontplooien en om andere mensen te helpen.

Met name dat laatste is in mijn ogen een zeer nobel streven en past eigenlijk perfect bij de persoonlijkheid van Jacko Meijaard.

Dit artikel laat bovendien zien dat Jacko Meijaard absoluut geen oplichter is.

Hij heeft op een eerlijke manier zijn vermogen weten te verdienen en hij is uitgegroeid tot één van de gevestigde namen in de internet marketing wereld in Nederland en België.

Laat een reactie achter