De 5 populairste manieren om als student online geld te verdienen

online geld verdienen als studentKen je dat? Je wilt even lekker uit eten, maar je budget laat het niet toe en dus bestel je maar gewoon weer bij de plaatselijke pizzeria.

Als student heb je niet veel te besteden. Dat is soms erg frustrerend.

Je hebt het druk met jouw studie en houdt niet veel tijd over voor een bijbaantje.

Je hebt dan niet de mogelijkheid om iets te doen of om iets te kopen wat jij graag wilt.

Wat als ik jou vertel dat dit verleden tijd kan zijn?

Geen saai bijbaantje waarbij je zou willen dat je vrij bent nog voordat je bent begonnen, maar een echt goede én leuke manier om geld te verdienen via het internet.

Een extra bijbaantje is dan niet meer nodig.

Ben je benieuwd hoe? Dat lees je in dit artikel!

Ook ik ken het vanuit mijn studententijd, de moeilijkheden die je hebt als je student bent. Dit geldt al helemaal wanneer je op kot of op kamers woont.

Hoewel je goed leert hoe je met een krap budget om kan gaan, is die situatie zeker niet fijn.

Het is vervelend wanneer je graag iets voor jezelf wilt kopen of doen, maar je simpelweg het geld er niet voor hebt.

Ik heb ook talloze keren in dit soort situaties gezeten. Dat was voor mij dan ook de reden om te gaan kijken naar manieren om online geld bij te verdienen.

Ik heb verschillende dingen geprobeerd, waarvan de ene poging wat meer succes had dan de ander.

Uiteindelijk heb ik een aantal manieren gevonden die ik heel leuk vind en waarmee ik goed geld verdien.

Online verdienmodellen: Money Mastermind

In dit verband heb ik heel veel gehad aan de Money Mastermind van Jelline Brands.

Money Mastermind van Jelline BrandsDit is een online programma waarin je 20 verschillende online verdienmodellen leert kennen.

Elk verdienmodel heeft een eigen kanaal waar een expert die er zelf heel succesvol mee is, je uitlegt hoe het werkt en hoe je het zelf ook kan beginnen toepassen.

Je leert dus van de allerbeste nederlandstalige ondernemers hoe je succesvol online geld kunt verdienen met bewezen strategieën.

Daarnaast krijg je ook toegang tot de community van de Money Mastermind. Dit geeft jou de kans om te netwerken met andere ambitieuze, beginnende en gevorderde, online ondernemers die ook online geld willen gaan verdienen.

Het grote voordeel van Money Mastermind is dat je voor een goedkope prijs (€97,0 per maand) 20 verschillende verdienmodellen kan leren en dan beslissen met welke verdienmodellen jij aan de slag wil gaan.

Je vermijdt op die manier dat je 1000 euro of meer betaalt voor een dure cursus over één bepaald verdienmodel om dan na een paar weken te merken dat dat toch niet zo geschikt is voor jou.

Zo kan je op de meest budgetvriendelijke manier starten, wat belangrijk is als student.

De Beste manieren om online geld te verdienen als student

Ok, hieronder in dit artikel ga ik de 5 manieren uit de doeken doen die ik het leukste vind en die volgens mij ook het beste geschikt zijn om als student online geld te verdienen.

Deze 5 manieren zijn zowel leuk als effectief en kunnen jou een heel leuk zakcentje opleveren.

Laten we dus gauw beginnen!

Manier 1: Affiliate Marketing

De eerste manier om als student online geld te verdienen is door middel van affiliate marketing. Wil jij het inkomen grotendeels passief genereren? Dan is dit echt iets voor jou!

Wat is affiliate marketing?

Voordat jij gaat beginnen met het verdienen van geld met affiliate marketing, is het natuurlijk wel belangrijk om te weten wat affiliate marketing precies is.

Dat is makkelijk uit te leggen.

Affiliate marketing is namelijk niets meer dan het promoten van de producten van een ander.

Je hebt hiervoor dan ook geen tot weinig startkapitaal nodig. De manier waarop jij promotie plaatst mag je ook geheel zelf invullen.

Het is namelijk de bedoeling dat mensen via de door jou geplaatste promotie terecht komen bij het desbetreffende product.

Soms ontvang je hier al commissie voor, meestal is dit ook afhankelijk van of de bezoeker ook overgaat tot aankoop van het product.

Wanneer jij het op de goede manier aanpakt, kun je elke maand een leuk extra inkomen verdienen met affiliate marketing.

Beginnen met affiliate marketing

Het is relatief makkelijk om te beginnen met affiliate marketing. Je begint namelijk met het bedenken van een plan.

Bedenk bijvoorbeeld wat voor producten je wilt gaan promoten en op welke manier. Een veelgebruikte manier hiervoor is promoten door middel van een website.

Vervolgens moet je het platform op gaan zetten. Denk dan bijvoorbeeld aan het registreren van een domeinnaam en het regelen van webhosting.

Hierna kun jij gaan zoeken naar een affiliate netwerk waarvoor jij producten kunt gaan promoten. Een populair netwerk is dat van bol.com. Deze geldt namelijk voor ieder product op de webshop.

Tenslotte kun je verder gaan bouwen aan het platform en de content gaan plaatsen, waarin jij het product promoot.

Hieronder zie je het stappenplan dat uitlegt hoe affiliate marketing werkt. Je kan nog veel meer informatie vinden in dit artikel: geld verdienen met affiliate marketing.

Hoe werkt affiliate marketing?

Voordelen affiliate marketing

Affiliate marketing kan jou als student vele voordelen bieden. Benieuwd naar welke dat zijn? Dat lees je hieronder.

Weinig kennis en startkapitaal

Om te kunnen beginnen met affiliate marketing heb je weinig kennis en startkapitaal nodig. Ideaal dus wanneer je als student niet zo heel veel te besteden hebt.

Wanneer je toch eerst wat kennis op wilt doen, heb je altijd de mogelijkheid tot het volgen van een cursus.

Geen klantenservice

Een ander groot voordeel is dat je geen klanten te woord hoeft te staan. Dit wordt namelijk gewoon geregeld door het bedrijf waar jij de producten voor promoot. Jij staat hier compleet los van.

Veel vrijheid

Dit voordeel is voor jou als student ook enorm lekker. Je hebt met affiliate marketing de beschikking over een grote mate van vrijheid. Je kunt namelijk zelf bepalen hoe, wanneer en met welke content jij de producten wil promoten.

Lees nog meer over de voordelen van affiliate marketing ten opzichte van andere online verdienmodellen.

Meer leren over affiliate marketing?

Affiliate marketing is echt een hele leuke manier om online geld te verdienen als student.

Het is mijn favoriete manier om geld te verdienen op internet. Vandaar dat ik het ook als eerste vermeld.

Ik verdien er maandelijks een leuk bedrag mee. Zie hieronder bijvoorbeeld mijn inkomsten van één bepaald affiliate netwerk voor een periode van een maand ongeveer:

affiliate marketing resultaten

Het leuke is dat dit een passief inkomen is en er maandelijks zo’n bedragen binnenkomen. Het enige dat ik moet doen is mijn affiliate business verder opschalen om nog meer bij te verdienen.

De snelste manier om succesvol te worden met affiliate marketing is door een goede cursus te volgen waarin je een bewezen stappenplan krijgt met goede begeleiding van de trainer en support van een community om dat stappenplan zelf ook te implementeren.

Ik raad je daarvoor de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard of de Affiliate Marketing Domination van Robert Jansen aan.

Als je nog niet zo bekend bent met affiliate marketing, kan je beginnen met het bekijken van de gratis video van Robert Jansen waarin hij uitlegt hoe affiliate marketing werkt en hoe hij er 10K per maand mee verdient.

Manier 2: Bloggen

We zijn dan aangekomen bij de tweede manier om online geld te verdienen als student. Deze manier staat een beetje in verband met de eerste manier affiliate marketing, maar is toch heel anders.

Bloggen wordt steeds populairder, en wanneer je het op de juiste manier aanpakt, is het voor een student een geweldig verdienmodel. Het enige wat je nodig hebt is een platform om jouw blogs te plaatsen.

Wat is bloggen?

Bloggen is vrij simpel. In principe kan iedereen hier zo mee aan de slag. Het schrijven van een blog kost voor een student dan ook niet heel veel tijd meestal.

Je kunt het gewoon doen in een tussenuur, of wanneer je jezelf aan het vervelen bent tijdens de les.

Je kunt een blog zelf invullen qua invalshoek en kan zelf kiezen hoe persoonlijk jij het maakt. In principe zou je een blog kunnen zien als een persoonlijk dagboek op een website, dat regelmatig verschijnt.

Geld verdienen met bloggen

Je denkt misschien bij jezelf dat deze manier tot nu toe wel heel makkelijk klinkt. Maar hoe verdien je hier nu geld mee?

Dat is heel simpel. Je kunt namelijk gebruikmaken van AdSense. Op die manier worden er bij jou blogs relevante advertenties weergegeven. Hieruit kun je dan vervolgens geld halen.

Ook kan jij de koppeling leggen met de eerste manier: affiliate marketing. In jouw blogs kan je er namelijk ook voor kiezen om een product te promoten van een bepaald affiliate programma.

Deze blogs plaats je op jouw website en vervolgens verdien je geld door middel van de affiliate linkjes die jij verwerkt in de tekst.

Ook kun jij uiteraard jouw eigen producten gaan promoten in jouw blogs, wanneer je deze hebt. Bloggen is een bewezen effectieve manier van promotie maken en hier kun je jouw voordeel mee doen door jouw eigen producten te gaan promoten.

Je ziet dus dat bloggen erg effectief kan zijn als het gaat om het verdienen van geld. Er komen namelijk meerdere geldstromen binnen.

Dit zijn de inkomsten via AdSense en de inkomsten van eventuele affiliate marketing of het verkopen van eigen producten.

Nog meer info in dit artikel: geld verdienen met bloggen.

Meer leren over bloggen?

Spreekt het jou wel aan om geld te verdienen met een eigen blog, maar ben je op zoek naar een duidelijk stappenplan?

Dan raad ik je aan om de online cursus Van Blog Naar Business van Mick van Zadehoff te bekijken. Mick is de man achter de heel populaire blog De Moderne Nomaden.

In deze online training krijg je alle kennis die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan en wordt je persoonlijk begeleid om ook succes te bereiken.

Deze online cursus toont hoe je een eigen blog moet opzetten, hoe je duizenden bezoekers per maand krijgt en welke verdienmodellen je kan toepassen om een passief inkomen te verdienen met je blog.

Ik raad je aan om eerst Mick’s gratis webinar te bekijken of je in te schrijven voor zijn minicursus.

Manier 3: Dropshipping

Hoewel de eerste twee manieren fantastische opties zijn, doet de derde manier er helemaal niet voor onder.

Dropshipping is de derde manier om online geld te verdienen als student. Het wordt ook steeds populairder en levert voor veel studenten een leuk zakcentje op.

Wat is dropshipping?

De term klinkt misschien bekend, maar de kans bestaat dat je niet goed weet wat het nu precies is. Dat is niet erg, ik zal daarom nu deze derde manier om online geld te verdienen als student uitleggen.

Voor deze manier heb je een webwinkel nodig. Wanneer je vervolgens gebruikmaakt van dropshipping, bestelt een klant een product in jouw webwinkel.

Vervolgens bestel jij dit product bij de leverancier en deze stuurt het naar de klant.

In principe is dropshipping dus het verkopen van een product op jouw webwinkel, dat jij zelf niet op voorraad hebt. Zo bespaar jij de kosten van investeringen.

Voordelen dropshipping

Misschien lijkt deze manier jou wat ingewikkeld. Dat kan kloppen, aangezien dropshipping over het algemeen wat meer tijd kost als het gaat om dingen regelen dan de eerdergenoemde manieren.

Hoewel dit het geval is, kan dropshipping jou grote voordelen bieden. Deze zal ik hieronder voor je uitleggen.

Geen opslagruimte

Het grote voordeel van dropshipping is dat jij dus zelf niks op voorraad hoeft te hebben. Je bestelt de producten bij de leverancier en die laat jij het product bij de klant krijgen.

Je hebt dus helemaal geen opslagruimte nodig.

Weinig risico

Doordat je niet in hoeft te kopen, loop jij geen risico dat jij een investering doet, die jij niet terug gaat verdienen.

Je hoeft pas iets te betalen wanneer een klant in jouw webshop een product bestelt. Je betaalt voor de inkoopprijs, orderafhandeling en de verzending. Je verkoopprijs bestaat dan uit dit bedrag plus jouw winstmarge.

Geen personeel nodig

Hoewel je een soort van business runt, is het niet nodig om personeel in dienst te nemen.

Je kan zelf eenvoudig alle benodigde handelingen voor dropshippen uitvoeren. Omdat het proces van het product bij de klant krijgen verloopt via de leverancier, heb je ook geen personeel nodig voor bijvoorbeeld inpakwerk.

Breed assortiment

Het is bij dropshipping ook erg eenvoudig om jouw aanbod uit te breiden. Je hoeft het immers toch niet op voorraad te hebben.

Dat wil dus zeggen dat jij in principe zoveel mogelijk producten aan kan bieden als dat jij wilt. Ook heb je geen last van producten die blijven liggen, omdat ze niet verkocht raken.

Meer leren over dropshipping?

Als je meer wil leren over dropshipping, moet je bij Joshua Kaats zijn. Dit is de bekendste en meest succesvolle dropshipper van Nederland en België.

Je kan alles van hem leren via zijn online cursus de Dropship Academy. Ook hij heeft een gratis webinar en gratis ebook waarin hij zijn strategieën uitlegt.

Manier 4: Online beleggen

We zijn inmiddels alweer beland bij de vierde manier om online geld te verdienen als student, namelijk online beleggen.

Misschien is deze manier van online geld verdienen tot nu toe wel de bekendste. Echter weet toch niet iedereen wat het precies inhoudt. Reden genoeg om het dus toch nog even uit te leggen.

Wat doe je bij online beleggen?

Eigenlijk is online beleggen enorm simpel. Voor een student is dit misschien niet de meest populaire manier, omdat je hiervoor wel enig startkapitaal moet hebben. Echter kan je klein beginnen en op de lange termijn behoorlijk wat rendement behalen.

Online beleggen is niets meer dan het kopen of verkopen van beleggingsproducten via het internet.

De keuze hieruit is enorm. Daarnaast is het ook erg simpel, omdat je binnen slechts een paar muisklikken aandelen of valuta hebt verhandeld.

Geld verdienen met online beleggen

Online beleggen is niet voor iedereen zomaar weggelegd. Het kan namelijk best wat kennis vereisen.

Belangrijk is namelijk dat jij trends kan ontdekken, zodat je jezelf de mogelijkheid geeft om laag in te kopen en hoog te verkopen. Zo maximaliseer je jouw inkomsten.

Meer leren over online beleggen?

Je kan de nodige kennis zelf trachten aan te leren. Dit is alleen wel af te raden, omdat er dan waarschijnlijk veel fouten gemaakt zullen worden die ook voorkomen hadden kunnen worden.

Als je alles zelf wil uitzoeken, zal je meer leergeld betalen.

Daarom raad ik aan om een goede online cursus over online beleggen te volgen zodat jij het maximale eruit kunt halen.

De beste online cursus over online beleggen die ik ken, is de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk.

Wil je al een voorsmaakje proeven? Bekijk dan zeker Harm’s gratis webinar over beleggen of download zijn gratis handleiding over succesvol beleggen in aandelen.

Manier 5: Cryptocurrencies

Cryptocurrencies. Wie heeft er de afgelopen jaren nog niet van gehoord?

Steeds weer kwam de enorme opkomst van cryptovaluta in het nieuws. Geen verrassing, want het heeft namelijk enorm veel potentie.

Wanneer je het allemaal een beetje snapt, kun je er zelfs rijk mee worden. Ook wanneer je wat minder geld erin stopt, kun je al een leuk zakcentje verdienen.

Cryptocurrencies zijn dan ook de vijfde en laatste manier om online geld te verdienen als student die we in dit artikel gaan behandelen.

Wat zijn cryptocurrencies?

Cryptocurrencies kun je zien als een online betaalmiddel. De meest bekende cryptocurrency is Bitcoin.

De verwachting is dat op de lange termijn cryptomunten misschien zelfs de valuta overnemen zoals we die nu kennen.

Dat betekent dat je binnenkort misschien wel betaald met Bitcoin, in plaats van met de euro. Door deze enorme potentie, is het dan ook geen verrassing dat wanneer je in een cryptomunt investeert, jij er enorm veel geld uit kunt halen.

Geld verdienen met crypto

Zoals je dus inmiddels weet, is het goed mogelijk om veel geld te verdienen met cryptomunten.

Dit komt omdat de markt erg flexibel is. De ene keer kan er een koersstijging zijn van maar liefst 100%, de andere keer is er weer een flinke daling. Dat wil dus zeggen dat deze manier niet zonder risico is.

Wanneer je een veiligere optie wilt, is één van de eerste vier benoemde manieren een betere keuze. Het is alleen wel zo dat je met deze optie uiteindelijk het meeste kan verdienen.

Je kan bijvoorbeeld wel gaan daytraden met cryptocurrencies. Hierbij koop en verkoop je veel cryptomunten op één dag. Dit heeft het doel om iedere dag een beetje koerswinst te pakken.

Daytraden kost alleen wel meer tijd. Dit omdat jij lang bezig zult zijn met het analyseren van veel verschillende cryptomunten.

Meer leren over de crypto wereld?

Ik heb de crypto wereld altijd heel intrigerend gevonden, maar ik heb een hele tijd getwijfeld om er zelf ook in te investeren.

Je hoort toch af en toe verhalen dat brokers gehackt worden of dat je opgelicht wordt.

Daarom heb ik eerst de online cursus Crypto Masterclass van Patrick Suiker en Derek Westra gevolgd. Dit zijn de mannen achter AllesOverCrypto.nl en hun mantra is: “eerste leren en dan pas investeren”.

Dankzij hun cursus heb ik de nodige kennis vergaard om op een veilige manier in cryptomunten te investeren.

Inmiddels ben ik er al een hele tijd mee bezig en er een mooie extra som geld mee verdiend. Het blijft een heel leuke manier om geld bij te verdienen als student. Ik vind de hele crypto markt heel intrigerend, en zelfs lichtjes verslavend.

Conclusie

Het leven van een student gaat niet altijd over rozen. Vaak kom je geld tekort om iets leuks te doen of iets te kopen wat jij graag wilt.

Om dit op te lossen, heb ik in dit artikel gekeken naar de 5 beste manieren om als student online geld te verdienen.

Het is begrijpelijk dat jij als student niet heel veel tijd over hebt. Ook daar is rekening mee gehouden bij deze 5 manieren.

Wil jij dus als student zijnde aan de slag met online geld verdienen, probeer dan zeker één van deze opties! Dan kun jij binnenkort wél die leuke dingen doen en de spullen kopen die jij graag wilt.

Naast affiliate marketing, bloggen, dropshipping, online beleggen en cryptocurrencies zijn er nog vele andere manieren om geld te verdienen op internet.

Het is tegenwoordig ook heel populair om online geld te verdienen met social media kanalen zoals Youtube, TikTok, Instagram of Pinterest. 

Of misschien ben je geïnteresseerd in online geld verdienen met een webshop, of via Amazon of Bol.com.

Het kan ook zijn dat je heel geïntrigeerd bent door het verhandelen van NFT’s en andere crypto toepassingen.

Het is duidelijk dat het internet heel veel nieuwe mogelijkheden heeft gecreëerd om als student online geld bij te verdienen.

Al deze online verdienmodellen worden behandeld in de Money Mastermind. Elk verdienmodel wordt uit de doeken gedaan door een echte expert die er al jaren succesvol in is.

Verder krijg je ook toegang tot een community van gelijkgezinden die dezelfde doelen nastreven.

Money Mastermind van Jelline Brands

Ik raad iedereen die wil beginnen met online geld verdienen deze cursus aan. Ik kan me geen betere manier inbeelden om je eerste stappen te zetten als online ondernemer.

Zeker voor studenten met een beperkt budget is deze cursus de perfecte manier om te beginnen aangezien je voor slechts €97,0 per maand toegang krijgt tot dit enorm waardevolle pakket.

Je moet dus geen grote investering doen. Voor €97,0 krijg je toegang tot 15+ nederlandstalige experten die 20 populaire online verdienmodellen voor jou uit de doeken doen.

Het is een minimale investering, die je maximaal resultaat zal opleveren.

Waar wacht je dus nog op? Meld je vandaag nog aan voor de Money Mastermind en zet je eerste stappen om online geld te gaan verdienen als student! 

Laat een reactie achter