Wat is de beste affiliate marketing cursus voor beginners?

affiliate marketing cursusBen je op zoek naar de beste affiliate marketing cursus om te leren hoe je geld kan verdienen met affiliate marketing?

Aangezien je op mijn website bent terechtgekomen, neem ik aan dat je geld wil verdienen op internet.

Waarschijnlijk zal je al wel op internet gezocht hebben naar verschillende manieren om online geld te verdienen.

Er zijn op internet heel veel cursussen te vinden, maar je moet toch oppassen dat je je geld niet weggooit door een slechte cursus aan te schaffen.

Heel wat cursussen beloven dat je in no time zonder moeite heel rijk kan worden.

Deze cursussen pretenderen dat je met hun systeem heel snel rijk kan worden en al slapend massa’s geld kan verdienen.

Veel van deze programma’s zijn echter “too good to be true” en leveren niet wat ze beloven.

Toch raad ik je absoluut aan om een goede cursus te volgen om te leren hoe je geld kan verdienen met internet aangezien dit je heel veel tijd zal besparen!

Er is zoooo veel informatie te vinden op het internet over hoe je geld kan verdienen met affiliate marketing. Als je een bewezen stappenplan kan volgen, ga je veel sneller (en met veel minder frustratie) succesvol worden.

Lees hier mijn verhaal waar je kan ontdekken dat het bij mij heel lang heeft geduurd vooraleer ik mijn eerste commissies verdiende met affiliate marketing.

Het begon eigenlijk pas vooruit te gaan nadat ik de Affiliate Marketing Revolutie video cursus van Jacko Meijaard had doorgenomen.

De Affiliate Marketing Revolutie is het ideale programma om als beginner te leren hoe je geld kan verdienen met affiliate marketing. Ik raad het ten zeerste aan.

Klaar om te starten met de Affiliate Marketing Revolutie?

Klik dan nu meteen op de onderstaande rode knop en maak gebruik van de korting die momenteel loopt:

Er zijn veel redenen waarom ik de Affiliate Marketing Revolutie de beste affiliate marketing cursus vind.

Je kan mijn uitgebreide review en mijn persoonlijke ervaringen hier terugvinden: Mijn ervaring met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Hoe vind je de beste affiliate marketing cursus?

Er zijn VEEL trainingsprogramma’s die allemaal beloven om je met zo min mogelijk moeite rijk te maken.

Om te beginnen moet je nooit geloven als je op een verkooppagina leest dat je van de ene dag op de andere succesvol kan worden en miljoenen euro’s kan verdienen.

Het duurt nu eenmaal een aantal maanden vooraleer je je eerste commissie zal verdienen met affiliate marketing. Bij sommige gaat dit wat sneller, bij anderen duurt het wat langer.

Ik heb er heel wat langer over gedaan.

De betrachting van deze website is dan ook om jou te helpen om je eerste commissie zo snel mogelijk te behalen, maar houd toch rekening met een paar maanden om niet teleurgesteld te worden door onrealistische verwachtingen.

Daarna duurt het dan natuurlijk nog een tijdje om je inkomsten op te schalen.

Er zijn mensen die heel veel geld verdienen met affiliate marketing, maar ze zijn er dan ook al een hele tijd mee bezig.

Dit gebeurt nooit van de ene dag op de andere, dus trap niet in deze val als een verkooppagina je dit tracht wijs te maken.

Ten tweede bieden de beste affiliate marketing trainingsprogramma’s uitgebreide ondersteuning.

De meeste mensen die beginnen met affiliate marketing hebben geen idee waar ze moeten beginnen, hoe ze een website moeten opzetten, hoe ze bezoekers krijgen op hun website en hoe ze daadwerkelijk geld kunnen verdienen met hun website.

Een goed programma toont dit stap voor stap met duidelijke video’s en veel technische ondersteuning zodat je zelf ook elke stap kan toepassen.

Het is enorm waardevol als er ook een community is van gelijkgezinden die ook een affiliate marketing business aan het bouwen zijn.

Je kan heel veel tips krijgen van hen en ze zullen je ook kunnen helpen als je even niet weet hoe je iets moet aanpakken. Dit helpt enorm om onderweg de moed niet te verliezen.

Vooraleer je een affiliate marketing cursus aanschaft, moet je je de volgende vraag stellen: “Klinkt dit geloofwaardig?”

Als iemand je een eboek van 9 euro wil verkopen dat je zal leren hoe je elke maand 10.000 euro kan verdienen op automatische piloot, klinkt dit dan geloofwaardig?

Als je erachter bent gekomen hoe je op automatische piloot 10.000 euro per maand kan verdienen, zou je deze kennis dan verkopen in een eboek van 9 euro?

Natuurlijk niet!

Je zou je focussen op het bouwen van zoveel mogelijk van deze websites om een mooi passief inkomen te verdienen.

Aan de andere kant raad ik je ook af om een van die super dure online cursussen van een beroemde online goeroe te kopen.

Zij durven de prijs op te drijven tot enkele duizenden euro’s met de belofte dat je dit met hun systeem gemakkelijk kan terugverdienen.

Je kan met affiliate marketing duizenden euro’s verdienen, maar zo complex is het nu ook weer niet om geld te kunnen verdienen met affiliate marketing.

Je hebt geen cursus van duizenden euro’s nodig om te begrijpen wat je moet doen om je eerste verkopen te realiseren en daarna op te schalen.

De stappen om geld te kunnen verdienen met affiliate marketing zijn duidelijk. Het komt erop aan om de stappen ook daadwerkelijk uit te voeren en onderweg niet op te geven als je niet snel genoeg resultaat ziet.

Affiliate marketing is geen tovermiddel waarmee je morgen al passief inkomen kan verdienen. Het is wel een fantastisch verdienmodel dat weinig technische kennis en zo goed als geen opstartkosten vereist, dus perfect geschikt is voor beginners die online geld willen verdienen.

Mijn advies voor de beste affiliate marketing cursus

Om je te helpen tijd te besparen in je zoektocht, zal ik je vertellen welke affiliate marketing cursus ik absoluut aanraad.

Ik heb heel lang geprobeerd om alles zelf uit te zoeken via informatie die je gratis kan vinden op internet.

Dit was echter zonder veel resultaat.

Ik begon pas echt vooruitgang te boeken nadat ik de Affiliate Marketing Revolutie cursus van Jacko Meijaard had doorgenomen.

Klaar om te starten met de Affiliate Marketing Revolutie?

Klik dan nu meteen op de onderstaande rode knop en maak gebruik van de korting die momenteel loopt:

In deze cursus neemt Jacko je bij de hand en laat hij heel duidelijk zien wat je moet doen.

Hij legt het allemaal heel begrijpelijk uit en de cursus is op een logische manier gestructureerd zodat je telkens een volgende stap kan zetten. Je wordt niet overdonderd met te veel informatie ineens die je in het begin nog niet nodig hebt.

Bij de cursus hoort ook een community van gelijkgezinden met momenteel al meer dan 7000 leden die je altijd vooruit willen helpen of voor inspiratie zullen zorgen.

Ik heb over de jaren heen al heel veel gehad aan deze community!

Waarom de Affiliate Marketing Revolutie?

In tegenstelling tot andere affiliate marketing cursussen belooft de Affiliate Marketing Revolutie niet dat je van de ene dag op de andere ineens duizenden euro’s zal verdienen.

In plaats daarvan biedt de cursus een helder stappenplan waar elke stap wordt uitgelegd en getoond in een video.

Je wordt als het ware bij de hand genomen en alles wordt voor jou voorgedaan.

In de community kan je ook nog heel veel hulp en ondersteuning vinden als je ergens vragen over hebt.

De Affiliate Marketing Revolutie biedt dus:

 • Educatieve ondersteuning: alles bij elkaar bestaat de training uit maar liefst 69 video’s waarin je alles te weten komt om zelf een succesvolle affiliate website te bouwen.

  Om het extra overzichtelijk te maken is de training onderverdeeld in verschillende modules en instructieblokken die elk een bepaald onderdeel uitleggen.

 • Technische ondersteuning: in tegenstelling tot andere affiliate marketing cursussen, laat de Affiliate Marketing Revolutie je niet in het ongewisse over hoe je webhosting regelt en je website online krijgt. Zonder website kan je natuurlijk geen geld verdienen. Dit is een eerste stap waar heel wat beginners moeite mee hebben.

  De Affiliate Marketing Revolutie biedt een oplossing onder de vorm van het Marketheme pakket. Je krijgt dan een super converterende affiliate website die je enkel nog moet configureren naar je wensen. Jacko legt in de video’s stap voor stap uit hoe je dit kan doen.

  Ook als je je eigen website wil opzetten (ik heb dit bijvoorbeeld ook zelf gedaan), legt Jacko je stap voor stap uit hoe je dit doet.

 • Community support: dit is voor mij eigenlijk de belangrijkste reden waarom ik de Affiliate Marketing Revolutie de beste affiliate marketing cursus van België en Nederland vind.

  Je wordt lid van een community van meer dan 7000 affiliate marketeers van allerlei verschillende niveau’s. Sommige zijn misschien net zoals jij beginners. Anderen hebben al meer ervaring en succesvol verkopen gerealiseerd. Er zijn ook een hoop gevorderden die een fulltime inkopen verdienen met affiliate marketing.

  Het is dus een enorme bron van inspiratie om te gebruiken. Ik heb al talloze ideeën en tips uit deze community gehaald die mijn affiliate website al heel veel vooruit hebben geholpen.

  Ook heeft de community me telkens weer nieuwe motivatie gegeven als ik gefrustreerd raakte omdat ik er niet snel genoeg in slaagde geld te verdienen met affiliate marketing.

Begin nu meteen

Als je het beu bent om te zoeken naar een goeie affiliate marketing training en als je gewoon wil starten aan de hand van een goed en duidelijk stappenplan, dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie absoluut aan.

Je zal er geen spijt van krijgen, want je zal je affiliate business snel vooruit zien gaan.

Ik ben zelf ook nog altijd lid van de community en haal er nog voordurend tips, ondersteuning en inspiratie uit om mijn online business succesvoller te maken.

Klaar om te starten met de Affiliate Marketing Revolutie?

Klik dan nu meteen op de onderstaande rode knop en maak gebruik van de korting die momenteel loopt:

Laat een reactie achter