Beste affiliate marketing cursus voor beginners en gevorderden? [Review 2023]

affiliate marketing cursusBen je op zoek naar de beste affiliate marketing cursus om te leren hoe je geld kan verdienen met affiliate marketing?

Aangezien je op mijn website bent terechtgekomen, neem ik aan dat je geld wil verdienen op internet.

Waarschijnlijk zal je al wel op internet gezocht hebben naar verschillende manieren om online geld te verdienen.

Er zijn op internet heel veel cursussen te vinden, maar je moet toch oppassen dat je je geld niet weggooit door een slechte cursus te kopen.

Heel wat cursussen beloven dat je in no time zonder moeite heel rijk kan worden.

Deze cursussen pretenderen dat je met hun systeem heel snel rijk kan worden en al slapend massa’s geld kan verdienen.

Veel van deze programma’s zijn echter “too good to be true” en leveren niet wat ze beloven.

Toch raad ik je absoluut aan om een goede cursus te volgen om te leren hoe je geld kan verdienen met internet aangezien dit je heel veel tijd zal besparen!

Er is zoooo veel informatie te vinden op het internet over hoe je geld kan verdienen met affiliate marketing. Als je een bewezen stappenplan kan volgen, ga je veel sneller (en met veel minder frustratie) succesvol worden.

Bij mij heeft het heel lang geduurd vooraleer ik mijn eerste commissies verdiende met affiliate marketing.

Ik heb heel lang geprobeerd alles zelf uit te zoeken aan de hand van de gratis informatie die je op internet kan vinden.

Dit gaf echter redelijk weinig resultaat.

Meermaals heb ik op het punt gestaan om de handdoek in de ring te goeien.

Het begon eigenlijk pas vooruit te gaan nadat ik een aantal goeie affiliate marketing cursussen had gevolgd en mij via die cursussen omringde met andere affiliate marketeers.

Jammer genoeg heb ik ook slechte affiliate marketing trainingen gekocht waar ik mijn geld aan heb verspild.

Maar in dit artikel ga je mijn review en ervaring ontdekken over de 3 allerbeste affiliate marketing cursussen:

Ik raad ze alledrie volmondig aan! Ik heb ze zelf gekocht en er heel veel van geleerd waardoor ik eindelijk meer commissies begon te verdienen.

In dit artikel zal ik de verschillen tussen deze 3 affiliate marketing cursussen overlopen en aangeven welke cursus voor wie het beste geschikt is.

Ik ga je vertellen wat volgens mij de ideale cursus is om als beginner te leren hoe je geld kan verdienen met affiliate marketing.

Je zal ook ontdekken welke affiliate cursus meer gericht is op gevorderden om door te breken naar het volgende niveau.

Ik ga je ook uitleggen van waar het prijsverschil tussen de cursussen komt en of dit gerechtvaardigd is.

Kortom, ben je op zoek naar een goede affiliate marketing cursus om te volgen, lees dan zeker verder zodat je de juiste keuze kan maken.

Hoe vind je de beste affiliate marketing cursus?

Er zijn VEEL trainingsprogramma’s die allemaal beloven om je met zo min mogelijk moeite rijk te maken.

Om te beginnen moet je nooit geloven als je op een verkooppagina leest dat je van de ene dag op de andere succesvol kan worden en miljoenen euro’s kan verdienen.

Het duurt nu eenmaal een tijdje vooraleer je je eerste commissie zal verdienen met affiliate marketing. Bij sommigen gaat dit wat sneller, bij anderen duurt het wat langer.

Ik heb er heel wat langer over gedaan.

De betrachting van deze website is dan ook om jou te helpen om je eerste commissie zo snel mogelijk te behalen, maar houd toch rekening met een paar maanden om niet teleurgesteld te worden door onrealistische verwachtingen.

Daarna weet je dan dat het werkt en kan je jouw inkomsten verder opschalen.

Er zijn mensen die heel veel geld verdienen met affiliate marketing, maar ze zijn er dan ook al een hele tijd mee bezig.

Dit gebeurt nooit van de ene dag op de andere, dus trap niet in deze val als een verkooppagina je dit tracht wijs te maken.

Ten tweede bieden de beste affiliate marketing trainingsprogramma’s uitgebreide ondersteuning.

De meeste mensen die beginnen met affiliate marketing hebben geen idee waar ze moeten beginnen, hoe ze een website moeten opzetten, hoe ze bezoekers krijgen op hun website en hoe ze daadwerkelijk geld kunnen verdienen met hun website.

Een goed programma toont dit stap voor stap met duidelijke video’s en veel technische ondersteuning zodat je zelf ook elke stap kan toepassen.

Het is enorm waardevol als er ook een community is van gelijkgezinden die ook een affiliate marketing business aan het bouwen zijn.

Je kan heel veel tips krijgen van hen en ze zullen je ook kunnen helpen als je even niet weet hoe je iets moet aanpakken.

Dit helpt enorm om onderweg de moed niet te verliezen.

Vooraleer je een affiliate marketing cursus aanschaft, moet je je de volgende vraag stellen: “Klinkt dit geloofwaardig?”

Als iemand je een eboek van 9 euro wil verkopen dat je zal leren hoe je elke maand 10.000 euro kan verdienen op automatische piloot, klinkt dit dan geloofwaardig?

Als je erachter bent gekomen hoe je op automatische piloot 10.000 euro per maand kan verdienen, zou je deze kennis dan verkopen in een eboek van 9 euro?

Natuurlijk niet!

Je zou je focussen op het bouwen van zoveel mogelijk van deze websites om een mooi passief inkomen te verdienen.

Aan de andere kant raad ik je ook af om een van die super dure (vooral engelstalige) online cursussen van een beroemde online goeroe te kopen.

Zij durven de prijs op te drijven tot enkele duizenden euro’s met de belofte dat je dit met hun systeem gemakkelijk kan terugverdienen.

Je kan met affiliate marketing duizenden euro’s verdienen, maar zo complex is het nu ook weer niet om geld te kunnen verdienen met affiliate marketing.

Je hebt geen cursus van duizenden euro’s nodig om te begrijpen wat je moet doen om je eerste verkopen te realiseren en daarna op te schalen.

De stappen om geld te kunnen verdienen met affiliate marketing zijn duidelijk.

Het komt erop aan om de stappen ook daadwerkelijk uit te voeren en onderweg niet op te geven als je niet snel genoeg resultaat ziet.

Affiliate marketing is geen tovermiddel waarmee je morgen al passief inkomen kan verdienen. Het is wel een fantastisch verdienmodel dat weinig technische kennis en zo goed als geen opstartkosten vereist, dus perfect geschikt is voor beginners die online geld willen verdienen.

Mijn advies voor de beste affiliate marketing cursus

Zoals ik eerder in dit artikel al heb vermeld, raad ik 3 affiliate marketing cursussen aan:

Hieronder ga ik uitgebreid de verschillen tussen deze cursussen uit de doeken doen zodat je voor jezelf kan uitmaken welke affiliate marketing cursus het meest geschikt is voor jou.

Ik heb van elk van deze cursussen ook een uitgebreide review geschreven waar je nog meer informatie kan vinden.

Als je na het lezen van dit artikel nog vragen hebt over één van de cursussen, laat dan onder dit artikel zeker een reactie achter en ik zal je vraag met plezier beantwoorden om je verder te helpen.

1) Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

De eerste cursus in dit rijtje van beste affiliate marketing cursussen die ik wil behandelen, is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Als je al een beetje hebt gezocht op internet om affiliate marketing te leren, ben je Jacko Meijaard hoogstwaarschijnlijk al wel tegengekomen.

Hij is zo’n tiental jaar geleden begonnen met affiliate marketing als een van de eerste in Nederland en België, toen er nog geen duidelijke affiliate marketing cursussen bestonden.

Hij heeft het allemaal zelf uitgezocht en uitgeprobeerd en verdient nu meer dan 10.000 euro per maand met affiliate marketing.

Al zijn kennis heeft hij gestoken in de Affiliate Marketing Revolutie om andere ook te leren om geld te verdienen met affiliate marketing.

Affiliate Marketing RevolutieIn deze cursus neemt Jacko je bij de hand en laat hij heel duidelijk zien wat je moet doen.

Hij legt het allemaal heel begrijpelijk uit en de cursus is op een logische manier gestructureerd zodat je telkens een volgende stap kan zetten.

Je wordt niet overdonderd met te veel informatie ineens die je in het begin nog niet nodig hebt.

Bij de cursus hoort ook een community van gelijkgezinden met momenteel al meer dan 20000 leden die je altijd vooruit willen helpen of voor inspiratie zullen zorgen.

Ik heb over de jaren heen al heel veel gehad aan deze community!

>> JA, ik wil nu meteen beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie <<

Waarom de Affiliate Marketing Revolutie?

Je kan nog veel meer ontdekken in mijn Affiliate Marketing Revolutie review. Hieronder vat ik de belangrijkste punten samen.

In tegenstelling tot andere affiliate marketing cursussen belooft de Affiliate Marketing Revolutie niet dat je van de ene dag op de andere ineens duizenden euro’s zal verdienen.

In plaats daarvan biedt de cursus een helder stappenplan waar elke stap wordt uitgelegd en getoond in een video.

Je wordt als het ware bij de hand genomen en alles wordt voor jou voorgedaan.

In de community kan je ook nog heel veel hulp en ondersteuning vinden als je ergens vragen over hebt.

De Affiliate Marketing Revolutie biedt dus:

 • Educatieve ondersteuning: alles bij elkaar bestaat de training uit maar liefst 69 video’s waarin je alles te weten komt om zelf een succesvolle affiliate website te bouwen.

  Om het extra overzichtelijk te maken is de training onderverdeeld in verschillende modules en instructieblokken die elk een bepaald onderdeel uitleggen.

 • Technische ondersteuning: in tegenstelling tot andere affiliate marketing cursussen, laat de Affiliate Marketing Revolutie je niet in het ongewisse over hoe je webhosting regelt en je website online krijgt. Zonder website kan je natuurlijk geen geld verdienen. Dit is een eerste stap waar heel wat beginners moeite mee hebben.

  De Affiliate Marketing Revolutie biedt een oplossing onder de vorm van het Marketheme pakket. Je krijgt dan een super converterende affiliate website die je enkel nog moet configureren naar je wensen. Jacko legt in de video’s stap voor stap uit hoe je dit kan doen.

  Ook als je je eigen website wil opzetten (ik heb dit bijvoorbeeld ook zelf gedaan), legt Jacko je stap voor stap uit hoe je dit doet.

 • Community support: dit is voor mij eigenlijk de belangrijkste reden waarom ik de Affiliate Marketing Revolutie de beste affiliate marketing cursus voor beginners vind.

  Je wordt lid van een community van meer dan 12000 affiliate marketeers van allerlei verschillende niveau’s. Sommige zijn misschien net zoals jij beginners. Anderen hebben al meer ervaring en succesvol verkopen gerealiseerd. Er zijn ook een hoop gevorderden die een fulltime inkopen verdienen met affiliate marketing.

  Het is dus een enorme bron van inspiratie om te gebruiken. Ik heb al talloze ideeën en tips uit deze community gehaald die mijn affiliate website al heel veel vooruit hebben geholpen.

  Ook heeft de community me telkens weer nieuwe motivatie gegeven als ik gefrustreerd raakte omdat ik er niet snel genoeg in slaagde geld te verdienen met affiliate marketing.

  In de figuur hieronder zie je de community omgeving:

Affiliate Marketing Revolutie ledengedeelte

2) Affiliate Marketing Mastery van Casper van Vliet

Ontdek hoe je een lucratieve online onderneming kunt opzetten die passief meer dan €10.000 per maand genereert.

Heb je ooit nagedacht over online geld verdienen, maar denk je dat het ingewikkeld is of technische vaardigheden vereist?

Dan heeft Casper van Vliet goed nieuws voor jou: dat is helemaal niet waar.

Met de cursus Affiliate Marketing Mastery leert hij je hoe je op een toegankelijke en eenvoudige manier succesvol kunt worden in de wereld van affiliate marketing, zonder de noodzaak van eigen producten, klanten, technische kennis of grote investeringen.

Affiliate Marketing Mastery Casper van Vliet

>> Maak via deze link gebruik van 200 euro korting voor de Affiliate Marketing Mastery <<

Affiliate marketing is het promoten van producten of diensten van andere bedrijven of personen, waarbij je een commissie verdient voor elke verkoop die via jouw unieke link wordt gedaan.

Dit verdienmodel biedt de mogelijkheid om passieve inkomsten te genereren door het opzetten van winstgevende websites.

Met behulp van zoekmachineoptimalisatie (SEO) worden deze websites geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google, waardoor ze een constante stroom van bezoekers aantrekken die op je affiliate links klikken en zo inkomsten genereren.

De cursus, ontwikkeld door de affiliate marketing expert Casper van Vliet, biedt een gedetailleerd stappenplan om je op weg te helpen.

Je leert hoe je een winstgevende niche kiest, een effectieve website opzet, hoogwaardige content creëert, en zelfs hoe je kunt profiteren van geavanceerde strategieën zoals linkbuilding en site flipping.

Bovendien wordt je begeleid in het opzetten van een e-maillijst en het benutten van social media platforms zoals TikTok en Instagram voor extra inkomsten.

De cursus bevat uitgebreide modules die stap voor stap worden behandeld, inclusief praktische tips en ‘hacks’ die je nergens anders vindt.

De kracht van AI (artificiële intelligentie) wordt geïntroduceerd als een hulpmiddel om je content te optimaliseren en te automatiseren, waardoor je sneller en efficiënter kunt groeien.

De cursus biedt niet alleen een gedetailleerde strategie, maar bevat ook waardevolle bonussen zoals ‘Email Cashmachine’ voor e-mailmarketing, inzicht in seizoenspieken zoals Black Friday, en begeleiding over hoe om te gaan met algoritme-updates van zoekmachines.

Bovendien wordt een unieke ‘Lifetime Case Study’ aangeboden, waarbij je inzicht krijgt in het opzetten en verkopen van een winstgevende website vanaf nul.

Kortom, Affiliate Marketing Mastery is een allesomvattende cursus die zowel beginners als gevorderde affiliates helpt om succesvol te worden in de lucratieve wereld van affiliate marketing.

Met bewezen strategieën, praktische tips en exclusieve bonussen, biedt deze cursus een waardevolle bron van kennis en begeleiding om passieve inkomsten te genereren en financiële vrijheid te bereiken.

3) Affiliate Marketing Meesterschap van Robert Jansen

De tweede affiliate marketing cursus in dit overzicht van beste affiliate marketing cursussen, is Affiliate Marketing Meesterschap van Robert Jansen.

Het is wel leuk om te weten dat Robert ook ooit begonnen is met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Hij is er echt 100% voor gegaan om succesvol te worden en is ondertussen ook één van de meest ervaren affiliate marketeers van Nederland en België.

Hij is al vele jaren geleden hiermee begonnen en heeft sindsdien zijn kennis alleen maar uit weten te breiden.

Jaar na jaar is hij er beter in geworden en verdient nu zo’n 10K per maand met affiliate marketing.

Hij wilde een nog uitgebreidere affiliate marketing cursus maken en daarom heeft hij Affiliate Marketing Meesterschap gecreëerd.

En ik moet toegeven dat dat gelukt is!

De Affiliate Marketing Meesterschap onderscheidt zich vooral omwille van de volgende redenen:

 • De videolessen zijn nog uitgebreider en gaan nog meer in detail. Het is dus nog gemakkelijker om te volgen wat je zelf moet doen.

 • Robert behandelt nog meer onderwerpen die komen kijken bij het runnen van een affiliate business, zoals het inschrijven van je bedrijf, het uitbesteden van werk, de boekhouding, …

 • De belangrijkste troef vind ik dat Robert een video serie heeft opgenomen waarin hij een nieuwe affiliate website opstart van nul en je gaandeweg de resultaten ziet. Dit is enorm waardevol om een goed beeld te krijgen wat er nodig is om succesvol te worden.

 • Daarnaast toont hij ook in detail hoe hij met een bepaald product met 3 dagen €15.000+ aan affiliate commissies heeft verdiend. Super waardevol en inspirerend!

Affiliate Marketing Meesterschap

>> JA, ik wil nu meteen beginnen met de Affiliate Marketing Meesterschap <<

Affiliate Marketing Meesterschap is een online cursus over affiliate marketing. Of beter gezegd: een heel uitgebreide online cursus over affiliate marketing.

In deze cursus bespreekt Robert Jansen echt alles wat met affiliate marketing te maken heeft van A tot Z.

Bij Affiliate Marketing Meesterschap draait het echter niet alleen om de cursus. Nee, ook het coaching traject is belangrijk te noemen. Met dit coaching traject helpt Robert je om zo snel mogelijk de gewenste successen te behalen.

Deze online training uit drie verschillende aspecten:

 • Het coaching aspect: je kunt te allen tijde jouw vragen stellen aan Robert. hij doet er vervolgens alles aan om een zo’n uitgebreid mogelijk antwoord te geven.

 • Het training aspect: bij het training aspect draait alles om de hierboven genoemde cursus.

 • Het reflectie aspect: in de community van de Affiliate Marketing Meesterschap kun je ook al jouw successen delen. Andere community leden doen dit ook, waardoor je hier heel veel inspiratie en motivatie uit kunt halen.

De indeling van Affiliate Marketing Meesterschap is echt uniek te noemen. Bij veel andere online producten draait het alleen om de cursus, maar bij dit online product is juist de combinatie zo interessant te noemen.

Lees nog veel meer over deze affiliate marketing cursus in mijn Affiliate Marketing Meesterschap review.

Als je nog niet meteen de volledige Affiliate Marketing Meesterschap wil kopen, heeft Robert ook een boek met een aantal bonussen om te ontdekken wat er mogelijk is met affiliate marketing en hoe je jouw eerste commissies kan verdienen.

Voor Altijd Vrij

Voor Altijd Vrij Robert JansenVoor Altijd Vrij is het eerste boek van Robert Jansen.

Het is altijd een droom van hem geweest om een boek te schrijven. Hij vond wel dat het een boek moest zijn met impact. Iets wat anderen écht helpt.

Voor Altijd Vrij is geschreven voor mensen die weten dat er veel meer mogelijk is. Meer geld. Meer vrijheid. En meer tijd hebben voor de dingen die er écht toe doen in het leven.

En dat nu eindelijk voor zichzelf willen gaan waarmaken.

Dit boek geeft je inzicht in wie Robert Jansen is, wat hij doet en hoe hij het internet voor hem aan het werk heeft gezet zodat hij een passief inkomen genereert.

En het belangrijkste: hoe jij dit ook kan doen.

Hij laat je zijn exacte methode zien waarmee hij €200.000+ heeft verdiend op het internet. En hij geeft je de informatie waarmee jij jouw online business binnen no-time online hebt en de eerste sales al maakt.

Dit kan al binnen 30 dagen.

Robert is heel praktisch en oplossingsgericht en wil je de minst mogelijke informatie geven die zorgt voor het grootst mogelijke resultaat.

Hoe sneller jij in de lucht bent hoe sneller je geld gaat verdienen en hoe eerder je kunt uitbreiden en optimaliseren; waarmee je nog meer omzet gaat draaien.

Dat is wat nu telt. Ervoor zorgen dat jij zo snel mogelijk online gaat, deze informatie in de praktijk brengt en je eerste euro’s verdient.

Iedere dag die jij wacht met live gaan is weer een dag zonder omzet. Dus beter zo snel mogelijk live gaan en stappen zetten naar online geld verdienen.

Het mooiste van allemaal: je kan het boek en de 4 bonussen kopen voor maar €5 !!

Robert heeft het zo goedkoop gemaakt om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met affiliate marketing en te inspireren wat er allemaal mogelijk is.

Ben je op zoek naar een gratis affiliate marketing cursus, download dan zeker het boek Voor Altijd Vrij en de bonussen. Het is zo goed als gratis en bevat toch heel waardevolle en praktische informatie.

Voor Altijd Vrij met bonussen

Conclusie beste affiliate marketing cursus 2023

Wel wat is nu de beste affiliate marketing cursus voor jou?

Hieronder vat ik mijn advies samen:

Als je nog niet zo bekend bent met affiliate marketing en je wil eerst ontdekken wat het juist inhoudt en wat er mogelijk is, zonder veel geld te spenderen, dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie absoluut aan!

Ook als je nog een beginner bent en je budget gelimiteerd is, maar je weet dat je wil beginnen met affiliate marketing, is de Affiliate Marketing Revolutie een super cursus om mee te starten.

De Affiliate Marketing Revolutie is het ideale programma om als beginner te leren hoe je geld kan verdienen met affiliate marketing. Ik raad het ten zeerste aan.

Je zal er geen spijt van krijgen, want je zal je affiliate business snel vooruit zien gaan. De cursus kost ook maar 47 euro, dus daar kan je niet echt voor sukkelen.

De uitgebreide community is ook van onschatbare waarde. Ik ben er zelf ook nog altijd lid van en haal er nog voordurend tips, ondersteuning en inspiratie uit om mijn online business succesvoller te maken.

Het is ook super leuk om andere online ondernemers te leren kennen die ook bezig zijn met affiliate marketing.

Als je er 100% voor wil gaan en bereid bent wat meer te betalen voor een affiliate marketing cursus, dan raad ik Affiliate Marketing Mastery aan.

Dit is echt de meest uitgebreide cursus waar je echt alles van A tot Z gaat leren.

Casper van Vliet begint ook bij de basis door uit te leggen wat affiliate marketing is, hoe je een goeie affiliate website bouwt, je eerste bezoekers krijgt en je eerste commissies verdient.

Hij gaat daarna nog veel verder en legt veel geavanceerdere technieken en strategieën uit.

Ook toont hij hoe hij een nieuwe affiliate website van nul heeft opgestart en hoe hij er commissies mee verdiend heeft.

In Affiliate Marketing Mastery zie je dus nog meer voorbeelden hoe de theorie echt toegepast moet worden, wat het nog gemakkelijker maakt om er zelf ook succesvol mee te worden.

Ik heb nog veel bijgeleerd van deze cursus ondanks dat ik al heel tijdje bezig was met affiliate marketing.

Affiliate Marketing Mastery is volgens mij de beste nederlandstalige affiliate marketing cursus die er momenteel op de markt is. Casper van Vliet zal een echt gevorderde affiliate marketeer van jou maken zodat je veel commissies kan verdienen.

Als je de investering voor Affiliate Marketing Mastery is te veel vindt, is de cursus Affiliate Marketing Meesterschap van Robert Jansen een heel goed alternatief.

Affiliate Marketing Meesterschap is niet zo uitgebreid als Affiliate Marketing Mastery, maar gaat toch dieper in op de materie dan Affiliate Marketing Revolutie.

Robert Jansen toont je ook geavanceerde technieken en laat ook veel praktische voorbeelden zien.

Deze cursus kan voor jou het verschil maken tussen een affiliate website die af en toe een commissie oplevert en één waarmee je dagelijkse meerdere commissies verdient.

Hieronder nog kort mijn conclusie samengevat van wat de beste affiliate marketing cursus is in 2023:

Ok, ik hoop dat ik je een duidelijk beeld heb kunnen geven van mijn ervaring met deze 3 affiliate marketing cursussen.

Heb je nog vragen over één van deze affiliate marketing cursussen?

Laat hieronder een reactie achter en stel je vraag. Ik help je graag verder zodat je zeker de juiste keuze maakt!

Reacties

Laat een reactie achter