De beste manieren om geld te verdienen met crypto in 2021

geld verdienen met cryptoWil jij geld verdienen met crypto? Heb je verhalen gehoord van mensen die heel veel geld hebben verdiend met Bitcoin?

Bitcoin was de eerste en is nog steeds de populairste, maar het is zeker niet de enige cryptomunt waarmee geld wordt verdiend.

In de afgelopen jaren zijn de koersen van de cryptocurrencies heel hard gestegen.

Een dergelijke stijging vind je op bijvoorbeeld de aandelenmarkt niet terug, waardoor veel investeerders hun pijlen (ook) op de cryptocurrencies gericht hebben.

Is het óók voor jou mogelijk om geld te verdienen met crypto?

Op welke manieren kan je geld verdienen met crypto? Welke handelingen moet je daarvoor verrichten? En met welke risico’s moet je zoal rekening houden?

Dit zijn enkele vragen waarop je in dit artikel een passend antwoord gaat vinden!

Na het lezen van dit artikel kun je voor jezelf direct de juiste keuze maken: ga je wel of niet in crypto investeren?

Ongeacht waar je voor kiest, bestaat er geen ‘goed’ of ‘fout’. Uiteindelijk draait de keuze namelijk volledig om jouw persoonlijke voorkeuren.

Met dit artikel geef ik jou in ieder geval alle informatie om tot de juiste keuze te kunnen komen.

Als je nog niet zo bekend bent met Bitcoin en cryptocurrency, lees dan eerst: Wat is Bitcoin, hoe werkt het, hoe is het ontstaan en hoe kan je erin investeren?

Investeren in crypto

Heb je op dit moment oren naar het investeren in crypto? Dan is het allereerst van belang dat je een keuze gaat maken tussen twee verschillende strategieën.

De eerste strategie is de zogeheten short-strategie, waarbij je je richt op explosieve stijgingen van bepaalde cryptocurrencies.

Uiteraard wil je deze stijgingen vóór zijn, zodat je de crypto nog tegen een lage koers kunt kopen.

Nadat de crypto een (flinke) stijging doorgemaakt heeft, kun je de crypto vervolgens voor een hogere koers verkopen.

Het verschil tussen de inkoop- en verkoopkoers is uiteindelijk jouw winst.

Met deze strategie kun je veel geld verdienen, maar je loopt ondertussen ook veel risico. Dat risico komt puur doordat de markt volatiel is. Al de kleinste berichtgeving kan voor een flinke stijging of daling van de koers van een crypto zorgen.

Daarnaast kun je ook voor de HODL strategie gaan. De afkorting HODL staat in dit geval voor ‘Hold On for Dear Life’.

Tegelijkertijd is het echter ook uitgegroeid tot een soort van verspreking in de crypto wereld, aangezien het woord erg lijkt op het woord ‘Hold’. Dat woord geeft aan dat je iets blijft houden. De afkorting HODL is dus eigenlijk tweeledig.

Hoe dan ook: de afkorting HODL geeft aan dat je de crypto voor de lange termijn gaat behouden.

Dit doe je niet omdat je wilt profiteren van een explosieve koersstijging op de korte termijn, maar juist omdat je in de crypto geloofd op de lange termijn.

Als je de crypto voor bijvoorbeeld 10 of 20 jaar vast weet te houden, weet je mogelijk over 10 of 20 jaar een flinke financiële klapper te maken.

Wat nu de beste strategie is?

Dat hangt volledig van jouw eigen voorkeuren af.

Zoals hierboven al gesteld: op het gebied van cryptostrategieën bestaat geen ‘goed’ of ‘fout’. Je moet vooral doen waar jij je goed bij voelt én je moet goed alle risico’s in de gaten blijven houden.

Uiteraard vind je daarover ook meer informatie in dit artikel!

Handelen in crypto

handelen in cryptoGaat jouw voorkeur uit naar de short-strategie? Of heb jij toch liever de HODL strategie?

Ongeacht waar je voor kiest, krijg je te maken met het in- en verkopen van crypto.

Door de jaren heen is dit gehele proces gelukkiger een stuk makkelijker geworden, waardoor je nu binnen een handomdraai al digitale munten aan kunt schaffen.

Wat je hiervoor nodig hebt? Nou, je hebt hier in eerste instantie een broker voor nodig.

Een broker is een bedrijf/instantie waarbij je jouw euro’s om kunt zetten in digitale munteenheden. Dit doe je door de euro’s naar de broker over te maken, waarna deze euro’s direct in jouw persoonlijke account tot je beschikking komen.

Vervolgens kun je met deze euro’s bepaalde crypto kopen, waarbij uiteraard de huidige koers van doorslaggevend belang is.

Je hebt dan ook goede informatie nodig. Zonder de juiste informatie kun je simpelweg niet de juiste keuzes maken.

Maar, hoe kom je nou aan deze informatie?

Daar zijn verschillende mogelijkheden voor: je kan zogeheten goeroes volgen of je kan een training volgen.

Op het internet zijn meerdere goeroes te vinden die graag tips met jou delen. Als je deze tips op een succesvolle wijze op weet te volgen, kan je mogelijks succesvol traden met de crypto.

Ik raad je aan om je niet op glad ijs te begeven en ervoor te zorgen dat je de basis van crypto en crypto trading goed onder knie hebt vooraleer je gaat investeren in crypto.

Het is best om eerst te leren en dan pas je centen te investeren.

Via onderstaande link kan je een gratis online Bitcoin training volgen die jou in ongeveer 2u al de nodige kennis geeft om je op de crypto markt te begeven:

Is crypto Trading moeilijk?

Als je sommige goeroes mag geloven, kun je met crypto slapend rijk worden. In een heel zeldzaam geval is daar inderdaad sprake van, maar je loopt tegelijkertijd ook de nodige risico’s.

Mede daardoor wil ik meegeven dat het niet evident is om op de juiste manier in de crypto te traden.

Je moet echt het nodige onderzoek verrichten, je moet op het juiste moment inkopen en je moet op het juiste moment verkopen.

Doordat de markt nog zeer volatiel is, kan het lastig zijn om te bepalen wat het juiste moment is om in te kopen of te verkopen.

Wat ik in dit geval met het woord ‘volatiel’ bedoel?

Wel, dat de markt eigenlijk nog niet volwassen is. De meest kleine berichtgeving kan al voor een explosieve koerswijziging zorgen, terwijl daar in de basis niet al te veel reden voor is.

Dit brengt veel risico’s met zich mee, maar levert ook veel kansen op.

Moraal van het verhaal: je kunt veel geld verdienen met het handelen in crypto, maar het is geen zekerheid. Je moet overweg kunnen met het risico dat je loopt. Als je weet waar je mee bezig bent, kan de crypto markt heel lucratief zijn.

Via onderstaande gratis online training kan je al de nodige kennis bekomen. Meld je vandaag nog aan en begin morgen te handelen in crypto:

Staking van crypto

Wil je graag op een andere manier geld gaan verdienen met crypto? Wil je dit graag op een zo veilig mogelijke manier doen? Hoef je hierbij ook niet per se duizenden euro’s per maand te verdienen?

Dan is het interessant om je bezig te houden met het staken van crypto.

Bij het staken van crypto zorg je ervoor dat je een bepaalde crypto voor langere tijd in jouw wallet houdt.

Doordat je deze crypto langere tijd in jouw wallet houdt, kan het volume van de crypto beter gereguleerd worden. Daarnaast wordt ook hierdoor het blockchainnetwerk ondersteund; dit is eigenlijk het netwerk waar onder meer de Bitcoin en altcoins op gebaseerd zijn.

Met het oog op de continuïteit van de digitale munteenheden is het absoluut wenselijk dat veel mensen zich bezig houden met staking van crypto.

Maar, wat levert dit jou op?

Wel, je krijgt hier een bepaalde beloning voor. Wat deze beloning is, is afhankelijk van meerdere factoren.

Zo kan je een keuze maken tussen meerdere partijen die hierbij faciliteren en speelt ook de hoeveelheid cryptomunten een belangrijke rol.

Des te meer cryptomunten je in jouw wallet houdt, des te meer geld je hiermee weet te verdienen.

Is dit nou dé manier om passief veel inkomen op te bouwen?

Je kunt zeker passief inkomen opbouwen, maar het gaat hierbij niet om duizenden euro’s. Nee, je moet rekening houden met een relatief lage opbrengst.

Voordat je met staking van crypto aan de slag gaat, is het sowieso van belang om je heel goed in te lezen. Als je niet voor 110% weet waar je mee bezig bent, is dit een manier om veel geld kwijt te raken.

Master node (mining)

Door de jaren heen zijn meerdere verdienmodellen in de cryptowereld ontstaan. Eén van de eerste verdienmodellen was het minen van de cryptomunten; hierbij voert een computer taken uit, waar jij vervolgens een bepaalde opbrengst voor krijgt.

In eerste instantie waren deze taken noodzakelijk, aangezien dit dé manier was om bijvoorbeeld Bitcoins te creëren.

Als je bijvoorbeeld 10 jaar geleden Bitcoins ging minen, kreeg je daar een leuke beloning voor.

Deze beloning kreeg je niet in de vorm van euro’s, maar in de vorm van Bitcoins.

Als je die Bitcoins tot op de dag van vandaag gehouden zou hebben, zou je mogelijk nu miljonair zijn geweest.

Is het minen van cryptomunten nu nog steeds populair?

Ja, het is nog steeds populair, maar het is niet meer populair voor de kleine jongens. In de afgelopen jaren zijn namelijk meerdere bedrijven opgestaan die zich op grootschalige wijze met minen bezighouden.

Juist door deze grootschaligheid zijn deze bedrijven in staat om op een snelle en voordelige wijze te minen, terwijl deze bedrijven ook de beschikking over de juiste apparatuur hebben.

Wil je vanuit jouw huis gaan minen?

Dan heb je daar twee zaken voor nodig: een super krachtige computer én een flinke portemonnee.

Bij het minen verbruikt jouw computer namelijk onwijs veel stroom, waardoor de stroomrekening vrij hoog uit gaat vallen.

Met dat in het achterhoofd houdende is dit geen ideale manier om geld te verdienen met crypto. Toch kan het nooit kwaad om dit verdienmodel eens voor jezelf nader te bekijken.

Conclusie over geld verdienen met crypto

Zo, je hebt hierboven kennis kunnen maken met enkele verdienmodellen in de wereld van crypto. Bij sommige verdienmodellen loop je meer risico dan bij andere.

De beloning is er dan ook naar.in veel gevallen is daar de beloning dan ook naar. Des te meer risico je durft te nemen, des te meer geld je kunt verdienen.

Uiteraard loop je ondertussen ook het risico dat je het complete bedrag kwijt kunt raken.

Dat is eigenlijk de moraal van dit gehele verhaal. Alleen als je weet waar je mee bezig bent, is het mogelijk om veel geld te verdienen met crypto.

Doe je maar wat en weet je eigenlijk niet precies waar je mee bezig bent? Dan is het goed mogelijk dat je jouw complete inleg kwijt gaat raken.

Als je je op deze manier met crypto bezig gaat houden, kun je eigenlijk beter naar het casino gaan.

Ben je echter bereid om veel nieuwe dingen te leren? Wil je je graag verdiepen in de wereld van crypto? En ben je bereid om in eerste instantie veel input te leveren?

Dan is het wél interessant om geld te verdienen met crypto. In deze digitale wereld ligt het geld voor het oprapen, maar je moet absoluut weten waar je mee bezig bent.

Kan ik jou op dit vlak dan ook nog een algemene tip geven? Ja, dat kan ik zeker.

Deze tip luidt als volgt: lees je eerst héél goed in of volg een online cursus, voordat je geld in crypto gaat investeren.

Alleen als je echt begrijpt waar een cryptomunt voor staat, wat de blockchaintechnologie precies inhoudt én wat alle termen betekenen, kun je geld verdienen met crypto.

De aanloopperiode is daardoor ook relatief lang. Het is niet per definitie mogelijk om binnen één dag veel geld verdienen met crypto, maar je kunt wél op de lange termijn veel geld verdienen.

Wil je graag wel binnen één dag veel geld verdienen met het handelen in crypto? Dat is mogelijk, maar je moet dan ook rekening houden met forse risico’s.

Uiteindelijk is het voor jou zaak om een complete risico-baten analyse te maken. Op basis van deze analyse kun je vervolgens het juiste verdienmodel in de wereld van crypto selecteren. Veel succes!

Laat een reactie achter