Jelline Brands: Meesterbrein achter Cash Cow Academy en Money Mastermind

Jelline BrandsJe komt haar naam overal tegen als je zoekt naar manieren om online geld te verdienen.

Maar wie is Jelline Brands eigenlijk en wat maakt haar uniek?

In de snel evoluerende wereld van online geld verdienen, is Jelline Brands een opmerkelijke naam die steeds meer opvalt.

Met een passie voor het delen van waardevolle kennis en een schat aan ervaring, heeft ze niet alleen haar stempel gedrukt op de online verdienmodellen, maar heeft ze ook twee super populaire cursussen gelanceerd: Cash Cow Academy en Money Mastermind.

Laten we dieper graven en ontdekken wie Jelline Brands is en wat ze te bieden heeft aan mensen die geld willen verdienen op internet.

Wie is Jelline Brands?

Jelline Brands is een jonge en gedreven onderneemster. Ze begon met ondernemen in 2019 terwijl ze nog studeerde voor haar rechtenopleiding.

Op negentienjarige leeftijd begon haar ondernemersreis door geld te verdienen met dropshipping.

Het schrijven van productomschrijvingen leverde haar destijds tien euro per product op, wat voor haar een aanzienlijk bedrag was.

Voor die tijd werkte ze in een koelcel bij een visverwerkingsbedrijf, waar ze vis inpakte.

Bovendien had ze een schoonmaakbaan, waarmee ze ongeveer tweehonderd euro per maand verdiende.

Het was echter duidelijk dat online ondernemen de toekomst was, en ze was vastbesloten om hiermee door te gaan.

Na verloop van tijd begon ze freelancers in te huren om haar teksten te schrijven.

Ze richtte toen ook haar eigen eenmanszaak op, genaamd Brandsverkopen. Met Brandsverkopen bood ze ondernemers ondersteuning om online zichtbaarheid en succes te bereiken.

Jelline Brands review

Echter, in het begin van 2020 veranderde het spel voor Jelline Brands.

Ze dook in het nieuwe online verdienmodel van YouTube Cash Cow Channels, en haar succes was ongekend.

Cash Cow Channels zijn YouTube-kanalen waarbij ze filmpjes maakte met onderwerpen zoals ‘de top 10 mooiste auto’s’ of ‘de top 10 mooiste huizen’.

Adverteerders betaalden haar op basis van het aantal views per 1000.

Op een dag werd ze wakker en ontdekte ze dat een van haar filmpjes 200.000 views had gekregen. Ze wist toen dat ze succesvolle kanalen kon opzetten.

Haar resultaten waren zo indrukwekkend dat ze uiteindelijk haar rechtenstudie opgaf en haar focus volledig verlegde naar haar YouTube-kanalen en de oprichting van de Cash Cow Academy.

Jelline’s ondernemersgeest en expertise in YouTube leidden tot het ontstaan van de Cash Cow Academy, een online cursus die zich richt op het verdienen van geld via YouTube door middel van YouTube Cash Cow Channels.

De cursus groeide snel en verwelkomde al snel duizenden studenten, maar daar hield Jelline Brands niet op.

Ze lanceerde ook de Money Mastermind cursus, die zich onderscheidt door te focussen op diverse online verdienmodellen.

Dit zorgt ervoor dat beginnende online ondernemers in aanraking komen met een breed scala aan manieren om online geld te verdienen en zo kunnen kiezen wat het beste bij hen past.

Deze jonge onderneemster heeft binnen een korte tijd een indrukwekkend imperium opgebouwd en deelt haar kennis om andere beginnende ondernemers te leren hoe ze online geld kunnen verdienen.

Jelline Brands social media kanalen

Haar succes groeit met de week, waardoor het zeker de moeite waard is om haar te volgen via haar social media kanalen en te leren van haar ervaringen:

  • Het YouTube kanaal van Jelline Brands is de ideale plaats om te starten om haar beter te leren kennen. Ze deelt er echt hele leuke en boeiende video’s waar je heel veel van kan leren.

  • Het Instagram profiel van Jelline Brands is ook heel interessant om te volgen. Daar krijg je een inkijk in haar succesvolle leven en ontdek je bijvoorbeeld van welke dure sportwagens ze houdt en hoe haar huis eruit ziet.

  • Op haar TikTok profiel deelt ze ook heel veel leuke video’s.

  • Ze heeft ook een profiel op LinkedIn en op Facebook. Op LinkedIn en Facebook is ze wel veel minder achter, hoogstwaarschijnlijk omdat haar studenten ook veel meer op YouTube, Instagram en TikTok zitten.

Jelline Brands vermogen

Zou je willen weten hoeveel Jelline Brands verdient en wat haar vermogen is?

Wel, ik was hier ook benieuwd naar en heb het uitgezocht.

In een artikel in Cosmopolitan en een interview op een lifestyle blog vertelt ze dat ze met haar bedrijf minstens 100.000 euro per maand verdient en in een goede maand zelfs 300.000 euro.

Het keerpunt was toen ze in aanraking kwam met Cash Cow-channels waarmee ze heel veel geld verdiende.

Tegenwoordig huurt ze een team in om filmpjes voor haar te maken.

Ze heeft het geluk dat ze een goede maand kan hebben waarin ze tot wel 300.000 euro verdient.

Hoewel ze technisch gezien niet meer hoeft te werken, zou dat haar echter ongelukkig maken. Het hebben van een doel en een reden om uit bed te komen is voor haar essentieel.

Ze besteedt meestal ongeveer een uur per dag aan haar werk, soms zelfs meer.

Ze is zich er terdege van bewust dat haar levensstijl verre van normaal is.

Ze bezit een huis ter waarde van in totaal 1,4 miljoen euro, koopt designerkleding en -tassen, en haar oprit is versierd met een Porsche en Range Rover.

Op bepaalde dagen verdient ze zelfs tot wel 20.000 euro. Gemiddeld genereert ze minimaal 100.000 euro per maand met haar bedrijf, waaruit ze zichzelf een vast salaris uitbetaalt. Daarnaast keert ze regelmatig dividend uit en ontvangt ze jaarlijks een bonus.

In feite kan ze er altijd voor zorgen dat ze financieel comfortabel is.

Hoewel er maanden zijn geweest waarin ze meer dan 300.000 euro heeft verdiend, komt dit vaak voor rond de feestdagen, wanneer adverteerders meer betalen per 1000 weergaven op YouTube.

Het kan variëren tussen betere en iets minder goede maanden, wat heel normaal is voor elke onderneming.

Haar inkomen is zelden onder de 100.000 euro per maand gedaald, en daar is ze tot op de dag van vandaag zeer tevreden mee.

In onderstaande MarketingPraat podcast ontdek je wie Jelline Brands is, wat ze doet en hoe zij met haar bedrijf honderdduizenden euro’s verdient:

Online cursussen van Jelline Brands

Jelline Brands biedt twee super waardevolle online cursussen aan die gericht zijn op het helpen van mensen om online geld te verdienen en succesvolle online ondernemers te worden: Cash Cow Academy en Money Mastermind.

Cash Cow Academy

De Cash Cow Academy is een uitgebreide cursus die zich richt op het opzetten en laten groeien van YouTube Cash Cow Channels.

Deze cursus leert je stap voor stap hoe je winstgevende YouTube-kanalen kunt creëren die inkomsten genereren via advertenties en andere strategieën.

Het omvat praktische instructies, strategieën voor contentcreatie en marketingtechnieken om je kanaal te laten groeien.

Cash Cow Academy

De Cash Cow Academy van Jelline Brands is een online cursus die gericht is op het creëren, laten groeien en monetariseren van YouTube-kanalen volgens het concept van “Cash Cow Channels”.

Deze cursus is ontworpen om mensen te leren hoe ze geld kunnen verdienen met YouTube zonder zelf video’s te hoeven maken.

De kern van de cursus draait om het opzetten van winstgevende YouTube-kanalen met behulp van specifieke strategieën en technieken.

In onderstaande video van het YouTube-kanaal van Jelline Brands legt ze heel duidelijk uit hoe Cash Cow Channels werken en hoe jij €500 per dag kan verdienen met YouTube, zonder zelf in beeld te moeten komen:

Hieronder de belangrijkste kenmerken en aspecten van de Cash Cow Academy:

  1. Uniek Verdienmodel: De Cash Cow Academy benadrukt dat het “Cash Cow Channels”-verdienmodel uniek is in Nederland en België en weinig concurrentie heeft. Dit model wordt beschouwd als een manier om online geld te verdienen met YouTube, waarbij hoge winstmarges en passief inkomen mogelijk zijn.

  2. Inhoud van de Cursus: Het is een complete en resultaatgerichte videocursus, specifiek gericht op YouTube Cash Cow-kanalen. Het omvat stapsgewijze instructies en strategieën om een winstgevend YouTube-kanaal op te zetten en te laten groeien.

  3. Exclusieve Toegang: Studenten van de Cash Cow Academy krijgen toegang tot een exclusieve YouTube Premium Community. Daarnaast worden er exclusieve bonussen aangeboden om de leerervaring te verrijken.

  4. Geen Ervaring Nodig: Je hebt geen technische vaardigheden of eerdere ervaring nodig zijn om succesvol te zijn met het Cash Cow Channel-verdienmodel.

  5. Jelline Brands: De cursus is gemaakt door Jelline Brands, die begonnen is met het Cash Cow Channel-concept en uitzonderlijke resultaten heeft behaald met haar eigen YouTube-kanalen. Ze heeft haar kennis en geheime technieken samengebracht in de cursus.

  6. Succesvolle Technieken: Jelline Brands deelt bewezen technieken die ze heeft gebruikt om haar eigen YouTube-kanalen winstgevend te maken. De cursus heeft tot doel studenten te helpen dezelfde technieken toe te passen en fouten te vermijden.

De Cash Cow Academy is gericht op mensen die geïnteresseerd zijn in het genereren van inkomsten via YouTube, zelfs als ze geen ervaring hebben met het maken van video’s.

Het accent ligt op het begrijpen van strategieën om YouTube-kanalen te laten groeien en winstgevend te maken met behulp van het Cash Cow Channel-verdienmodel.

Als je geïnteresseerd bent om geld te verdienen met een YouTube Cash Cow Channel, neem dan zeker mijn uitgebreide Cash Cow Academy review door.

Money Mastermind

De Money Mastermind is een andere populaire cursus van Jelline Brands.

Deze unieke online leeromgeving biedt bewezen strategieën van 15 Nederlandstalige ondernemers en miljonairs.

Zelfs als je geen ervaring hebt, kun je aan de slag met meer dan 20 manieren om online geld te verdienen.

Jelline Brands heeft via de Cash Cow Academy meer dan 2000 studenten geleerd hoe ze geld kunnen verdienen met YouTube.

De Money Mastermind biedt toegang tot meer dan 20 waardevolle online Blueprints, inclusief de Mindset Blueprint, Geld In Overvloed Blueprint, Maximaal Manifesteren Blueprint, en vele anderen.

Met onderwerpen als ondernemen, merkopbouw, affiliate marketing, webshop bouwen en nog veel meer, is deze leeromgeving ontworpen om jou te helpen online succes te behalen.

Je krijgt toegang tot meer dan 230 video’s en kunt de cursussen gemakkelijk online bekijken, waar en wanneer je maar wilt.

Je leert van de meest succesvolle online ondernemers in Nederland en België en krijgt toegang tot het grootste ondernemersnetwerk. Dit netwerk biedt een unieke kans om te netwerken, vragen te stellen en elkaar te motiveren.

De Money Mastermind is maandelijks opzegbaar en toegankelijk voor iedereen die wilt beginnen met online ondernemen.

Voor slechts €19,99 per maand krijg je toegang tot meer dan 20 leerzame mini-cursussen ter waarde van €5.900+.

Dit is een kans om je eigen succesverhaal te schrijven en je leven te veranderen.

Money Mastermind van Jelline Brands

Waar wacht je nog op? Word vandaag lid en ontdek hoe je online geld kunt verdienen met de Money Mastermind!

In deze cursus wordt de focus gelegd op verschillende online verdienmodellen, waaronder niet alleen YouTube, maar ook andere manieren om online geld te verdienen.

De cursus belicht diverse strategieën en geeft inzicht in hoe je meerdere inkomstenstromen kunt opzetten en beheren.

Deze cursussen zijn ontworpen om mensen te begeleiden en te inspireren die op zoek zijn naar manieren om online geld te verdienen en financiële vrijheid te bereiken.

Jelline Brands heeft haar eigen successen in deze gebieden behaald en deelt nu haar kennis en expertise om anderen te helpen vergelijkbare resultaten te behalen.

Ik vind de Money Mastermind de ideale online cursus voor mensen die weten dat ze geld willen gaan verdienen op internet, maar nog niet weten via welk verdienmodel ze dit willen doen.

In de Money Mastermind kan je allerlei online verdienmodellen ontdekken en kijken wat het beste bij jou past.

Lees er meer over in mijn Money Mastermind review.

Is Jelline Brands betrouwbaar?

Jelline Brands heeft zich bewezen als een betrouwbare en succesvolle onderneemster binnen de markt over online geld verdienen.

Dit blijkt niet alleen uit haar eigen prestaties en resultaten, maar ook uit de overvloed aan positieve reviews en getuigenissen die online te vinden zijn over zowel haar als haar cursussen, de Cash Cow Academy en de Money Mastermind.

Talloze mensen die haar cursussen hebben gevolgd, delen enthousiast hun ervaringen en successen die ze hebben behaald door haar begeleiding en training.

Op Trustpilot kan je honderden reviews over Jelline Brands en haar producten nalezen.

Deze positieve feedback benadrukt niet alleen de effectiviteit van haar strategieën en methoden, maar ook haar toewijding om anderen te helpen slagen in het online verdienen van geld.

De groeiende gemeenschap van tevreden studenten die profiteren van haar kennis en expertise is een sterke aanwijzing voor haar betrouwbaarheid.

Bovendien is Jelline Brands actief aanwezig op sociale media en andere platforms, waar ze transparantie en openheid toont in haar aanpak en resultaten.

Kortom, de vele positieve reviews en getuigenissen van tevreden cursisten, gecombineerd met haar eigen indrukwekkende prestaties, bevestigen dat Jelline Brands inderdaad betrouwbaar is en een waardevolle bron van kennis en begeleiding biedt voor iedereen die wil leren hoe ze online geld kunnen verdienen.

Conclusie van deze Jelline Brands review

In de dynamische wereld van online geld verdienen is Jelline Brands een opmerkelijke verschijning die steeds meer in de schijnwerpers komt te staan.

Haar reis begon als een jonge en ambitieuze ondernemer, en ze heeft zichzelf niet alleen bewezen in verschillende online verdienmodellen, maar heeft ook twee uiterst populaire cursussen gelanceerd: de Cash Cow Academy en de Money Mastermind.

Jelline Brands heeft een indrukwekkend pad afgelegd, van haar vroege dagen waarin ze dropshipping deed tot het moment dat ze een pionier werd in het unieke online verdienmodel van YouTube Cash Cow Channels.

Met dit innovatieve concept heeft ze niet alleen haar eigen leven getransformeerd, maar ook duizenden anderen geholpen om online succes te behalen.

De Cash Cow Academy, haar eerste cursus, belicht het fenomeen van YouTube Cash Cow Channels en leidt studenten stap voor stap door het proces van het opzetten, laten groeien en monetariseren van deze kanalen.

De exclusieve YouTube Premium Community en de praktische benadering van de cursus maken het tot een waardevolle bron voor iedereen die geïnteresseerd is in het genereren van inkomsten via YouTube, zonder zelf video’s te hoeven maken.

Met de Money Mastermind gaat Jelline nog een stap verder door een breder scala aan online verdienmodellen te verkennen.

Deze cursus biedt toegang tot de kennis en strategieën van succesvolle ondernemers en miljonairs, waardoor beginnende ondernemers de kans krijgen om te ontdekken welk verdienmodel het beste bij hen past.

Jelline Brands’ betrouwbaarheid wordt versterkt door de vele positieve reviews en getuigenissen van tevreden cursisten, die haar toewijding en effectieve benadering benadrukken.

Haar transparantie op sociale media en andere platforms draagt bij aan haar geloofwaardigheid.

Kortom, Jelline Brands heeft zichzelf gevestigd als een invloedrijke figuur in de wereld van online ondernemen.

Haar cursussen en expertise bieden waardevolle kennis en begeleiding aan diegenen die streven naar financiële vrijheid en succes in de digitale wereld.

Volg haar reis op haar verschillende social media kanalen en laat je inspireren door haar prestaties en inzichten.

Laat een reactie achter