De Geldmachine Review: betrouwbaar geld verdienen op het internet?

De Geldmachine van René Cooiman is een cursus die meent jou te kunnen helpen met geld verdienen op internet om financiële vrijheid te bereiken, iets wat steeds meer mensen willen doen.

Maar werkt dit ook daadwerkelijk? En hoe zit de cursus in elkaar?

In deze De Geldmachine review ga ik erachter proberen te komen of de strategieën van René Cooiman werken en jou kunnen helpen om van financiële vrijheid te gaan genieten!

In deze review ga ik je meer vertellen over de maker van deze cursus, neem ik je mee door de cursus door een overzicht te geven van de diverse modules die De Geldmachine biedt, ontdek je voor wie de cursus geschikt is en wat andere cursisten van de cursus vinden, en nog zoveel meer …

En natuurlijk sluit ik af met een conclusie waarin ik mijn eigen oordeel over de cursus uit de doeken doe.

Het is een heel uitgebreide review geworden, dus neem zeker je tijd om hem volledig door te nemen.

Het is mijn betrachting om je zoveel mogelijk informatie en ervaringen over de cursus mee te geven, zodat je zelf kan beslissen of De Geldmachine ook iets voor jou is.

De Geldmachine cursuspakket Ultimate Mastermind>> Meld je aan voor De Geldmachine en begin jouw vermogen uit te bouwen <<

Dus, kan je online geld verdienen zoals René Cooiman doet? Is financiële vrijheid nou echt haalbaar wanneer je de keuze maakt om deze cursus te volgen?

Volgens het idee achter De Geldmachine, is het inderdaad mogelijk om zelf je eigen geldmachine te ontwikkelen.

Maar of dit klopt, ga je in deze review ontdekken. Lees dus gauw verder!

Wat is de Geldmachine precies?

Financieële vrijheid is het doel, De Geldmachine is het middel om er te komen.

De Geldmachine is in feite een strategie bestaande uit 4 stappen die jij kan hanteren om jouw vermogen op te bouwen.

René Cooiman – verder in deze review vertel ik nog veel meer over hem – heeft dit systeem uitgewerkt en hij wil het met zoveel mogelijk mensen delen via zijn online cursus of live events.

De Geldmachine bestaat uit 4 stappen die je moet doorlopen om financiële vrijheid te verkrijgen.

De Geldmachine strategie Ultimate MastermindDe training bestaat uit 13 modules waarin je een hoop kan leren om vermogen op te bouwen.

Het idee achter de Geldmachine is dat het houden van je geld op de bank niet bepaald bevorderlijk is voor de waarde ervan.

Sterker nog, mede dankzij de inflatie neemt de waarde juist af.

In De Geldmachine krijg je een duidelijke strategie mee om jouw geld voor jou aan het werk te zetten en geleidelijkaan financieel vrij te worden.

Bekijk onderstaande aftermovie van een live event waarin het systeem De Geldmachine uit de doeken werd gedaan:

>> Zet de eerste stap naar financiële vrijheid door je aan te melden voor De Geldmachine <<

Geld voor jou laten werken

René Cooiman probeert je er dan ook van te overtuigen om je geld in te zetten en te gebruiken, om zo meer vermogen op te bouwen.

Je laat je geld hiermee dus eigenlijk als het ware werken voor jou.

Door middel van een strategie die René Cooiman ontwikkeld én in praktijk gebracht heeft, leer jij jouw inkomen stressvrij toe te laten nemen.

Ook is het uiteindelijke doel om niet alleen je vermogen te vergroten, maar om dit ook nog eens passief te bewerkstelligen.

Je hoeft dus niet te handelen in losse aandelen of cryptovaluta. Na deze cursus leer je precies hoe je zonder echt wat te doen, meer inkomen te genereren.

Klinkt ideaal, natuurlijk. Maar hoe goed werkt?

Investeren met een doel

“Maar wat is nou het eigenlijke doel van de Geldmachine?” hoor ik je vragen.

In feite zijn dit er meerdere. René Cooiman heeft deze al mooi beschreven op zijn website.

Het eerste doel is natuurlijk van je geld meer geld maken.

Heb je al wel een mooi bedrag op je spaarrekening staan, maar beschik je nog niet over de financiële kennis en vaardigheden om hier met de juiste stappen meer geld van te maken?

Dan kan je dit perfect leren bij de Geldmachine.

Het andere doel van de online training is om van financiële onafhankelijkheid te kunnen genieten.

René Cooiman is er heilig van overtuigd dat elk persoon zichzelf op termijn van financiële vrijheid kan voorzien wanneer je weet hoe en wat je precies moet doen – en waarom.

Andere mindset

Om deze twee bovengenoemde doelen te behalen, heeft René Cooiman zichzelf nog een derde doel voorgenomen: je helpen je mindset te veranderen.

Want om echt financieel vrij te zijn en van je geld meer geld te maken, dien je over een bepaalde mindset te beschikken.

Met De Geldmachine word je dus uitgedaagd om je mindset om te zetten – of op zijn minst aan te passen – zodat je de juiste financiële stappen durft te zetten.

Zo kan je leren om bijvoorbeeld de juiste financiële kansen te zien en te grijpen, de potentie van je geld in te zien, en nog veel meer.

Allemaal om op termijn je financiële onafhankelijkheid te kunnen behalen – en ervan te genieten.

In onderstaande video legt René Cooiman je uit hoe De Geldmachine juist werkt en hoe hij dit systeem in de praktijk toepast:

Wat is de Ultimate Mastermind precies?

Ultimate MastermindVoor we wat dieper ingaan op de vraag of het werkt, is het belangrijk om meer te snappen van de achtergrond van de Geldmachine.

En daarvoor moeten we even een uitstapje nemen naar Ultimate Mastermind.

Klinkt dit je niet bekend?

Geen probleem, na dit stukje zal deze naam in je hoofd geprent blijven. Ultimate Mastermind is namelijk het bedrijf van René Cooiman, waarmee hij onder andere de Geldmachine aanbiedt.

Dat is echter niet het enige waar Ultimate Mastermind om bekend staat; het bedrijf heeft ook al vele mensen geholpen meer vermogen op te bouwen met allerlei andere producten, zoals trainingen.

Ook kan je via Ultimate Mastermind verschillende meetings bijwonen waarbij je meer kan leren over investeren en financiële onafhankelijk bereiken.

Veel doorgewinterde, maar ook beginnende ondernemers – of zelfs mensen die helemaal geen ondernemingservaring hebben – hebben al geleerd om financieel gezien het beste uit zichzelf te halen met behulp van de producten en bijeenkomsten die Ultimate Mastermind aanbiedt.

Een van de succesvolle trainingen die je er naast de Geldmachine kan volgen, is bijvoorbeeld een E-Commerce opleiding.

Wie is René Cooiman?

René Kooiman van Ultimate MastermindOk, laat me je nu meer vertellen over René Cooiman.

Zijn naam is al een aantal keer gevallen in deze De Geldmachine review, maar wie is René Cooiman?

Hij is de eigenaar van het bedrijf de Ultimate Mastermind en de maker van de cursus De Geldmachine.

Maar wie is hij eigenlijk precies?

En waarom zou hij de geschikte persoon moeten zijn die ons een training aanbiedt om een passief inkomen te creëren en meer geld te verdienen met het geld dat we al hebben?

Laten we bij het begin beginnen. Want René Cooiman begon zich van jongs af aan al te verdiepen in financiële producten.

Zo zocht hij bijvoorbeeld onder andere uit wat de beste mogelijkheden waren om in te investeren, wat leidde tot de ontdekking dat investeren de beste manier is om een vermogen op te kunnen bouwen.

Discipline en vastgoed

Rond zijn twintigste begon René Cooiman met zijn eerste investering. Het zou je misschien verbazen, maar deze investeringen waren niet echt bepaald investeringen in financiële producten.

Nee, hij besloot zijn vermogen een boost te geven door zijn geld in vastgoed te steken.

Dankzij zijn opleiding bij de Korps Marine heeft René Cooiman overigens veel discipline leren opdoen – iets wat hem enorm goed van pas is gekomen (en nog steeds komt) bij zijn financiële besluiten.

Hoewel hij deze opleiding uiteindelijk niet volledig af heeft weten te ronden, heeft er dus toch zijn vruchten van kunnen plukken.

Je kan veel meer ontdekken over hem en zijn verhaal in de documentaire ‘René Cooiman – Van Marinier Naar Ondernemer’:

Check zeker ook eens zijn social media kanalen: YouTube, Instagram, Facebook, LinkedIn.

Op al deze kanalen deelt hij heel veel over zichzelf en geeft hij een duidelijke inkijk in zijn bedrijf. Dit geeft mij de overtuiging dat René Cooiman te vertrouwen is.

Voor wie is de Geldmachine allemaal geschikt?

Nu je wat meer weet over de achtergrond van de Geldmachine, wordt het tijd om een blik te werpen op de training zelf.

En om hiermee te beginnen, gaan we eerst kijken voor wie de Geldmachine allemaal zoal geschikt is.

Want past deze cursus eigenlijk ook wel bij jou?

Om het antwoord kort en simpel te houden: waarschijnlijk wel! Want eigenlijk is de Geldmachine voor iedereen wel geschikt. Of althans, voor iedereen die zijn of haar geld wil gebruiken om meer vermogen te creëren.

Van vakkenvuller tot CEO

Maar moet je dan niet al een bepaalde baan hebben om deze cursus te doen? Of is een gezond financieel verstand niet een vereiste?

Nou, dat is het dus niet. Bij wijze van spreken kan iedereen de Geldmachine volgen, of je nou vakkenvuller bent bij de plaatselijke supermarkt, of een al goed betaalde CEO bij een succesvol bedrijf.

Zoals Cooiman zelf al aangeeft, hoef je geen tienduizenden euro’s te hebben om een poging te wagen in de wereld van het beleggen. Slechts een mooi opgebouwde spaarrekening is voldoende.

En ben je te onzeker of misschien zelfs wel te bang om met investeren te beginnen?

Dan zijn juist René Cooimans financiële kennis en disciplinaire vaardigheden dat wat jij nodig hebt om je over deze grens te helpen.

Hoe is de Geldmachine opgebouwd?

Nu zijn we dan eindelijk aangekomen bij een van de grotere vraagstukken van de Geldmachine: wat kan je er precies van verwachten?

Dat is waarom ik je een klein kijkje geef in de verschillende modules die het online product te bieden heeft.

Ik probeer alles in grote lijnen voor je uit te leggen, zodat je op zijn minst het basisidee ervan begrijpt. En misschien is dat ook maar beter, want met wel dertien complete modules zou ik anders een heel boek kunnen vullen!

Goed, laten we eens een kijkje nemen.

Module 1: Introductie

Zoals de meeste (online) cursussen en trainingen begin je met een nette introductie. Wat kan je verwachten, wat is het idee, wat zijn de doelen?

Samen met zijn zakelijke partner Anil Önder Bicer heet René Cooiman je welkom en introduceert hij je aan het nieuwe avontuur dat je aangaat.

Je leert tevens kennismaken met de heren René en Anil zelf. Wie ze zijn, wat hun financiële verhaal is en hoe ze zijn gekomen waar ze nu zijn.

En – nog belangrijker – hoe dit jou ook kan helpen om de geldladder te beklimmen.

Module 2: Case study van jouw mentoren

Goed, dan komen we aan bij de tweede module: een case study van jouw mentoren. Oftewel, de heren René Cooiman en Anil Önder Bicer. Want zowel René als Anil hebben beiden veel bereikt op financieel gebied.

In deze casus brengen ze dit dan ook aan de orde. Hiermee willen ze het vertrouwen van je verdienen en hopen ze je te inspireren ook dergelijke doelen te behalen.

Dit geeft al wat meer het gevoel dat je daadwerkelijk wat kan bereiken met de Geldmachine. Het maakt het te verwezenlijken.

Waarom beleggen?

Dit is de module waarin uitgebreid antwoord wordt gegeven op de vraag waarom je zou beleggen. Want ja, waarom zou je beleggen?

Nou, in deze module kan je er donder op zeggen dat ze je een grote hoeveelheid redenen weten te geven – de één nog beter dan de ander.

Wat de module extra waardevol maakt, is dat ook de mensen met minder financiële kennis veel uit deze module kunnen halen.

Want vooral voor beginners kan beleggen een spannende stap zijn. Deze angst wordt je weggenomen door de vele pluspunten die je worden meegegeven in dit gedeelte van de online training.

De hoeveelheid redenen die gegeven worden om de stap te zetten om te beleggen, zijn oprecht enorm. Hiermee zou zelfs de grootste pessimist nog de overweging durven te nemen.

Module 4: Mindset

Aan het begin van deze Geldmachine review schreven we al dat René Cooiman onder andere je tot een andere mindset zou willen leiden.

In deze module wordt daar extra aandacht op gelegd. Hier wordt er overigens niet alleen gewerkt aan het opbouwen van de juiste mindset, maar ook aan het verkrijgen van een goede discipline.

Hoe ziet dit er dan ongeveer uit?

Wel, René Cooiman brengt in deze module meerdere dingen ter sprake, zoals wat de geschikte mindset is, hoe je deze zelf ook kan verkrijgen en, misschien nog wel het belangrijkst: het belang van een goede mindset.

Omdat het opbouwen van de juiste mindset een van de belangrijkste factoren is om passieve inkomstenbronnen op te zetten, is deze module eigenlijk onmisbaar.

Zou je deze module overslaan, dan mis je eigenlijk een van de belangrijkste kernpunten die nodig zijn voor de uiteindelijke doelen.

Module 5: Je financiële plan

Over doelen gesproken, is module vijf er eentje die hier goed bij aansluit. Want wie doelen wil stellen en behalen, dient een plan op te zetten. En dit geldt ook zeker voor financiële doelen.

Om financiële vrijheid te verkrijgen, moet je dus een plan opzetten. In deze module is dat waar de focus op ligt. Zo wordt uitgelegd hoe je dit plan op kan stellen, maar ook wat het belang ervan is.

Module 6: Aandelenfondsen

Dit is de module waarin je eigenlijk echt voor het eerst wat mee kan proeven van een echt financieel product; namelijk – je raadt het al – aandelenfondsen.

En ook hier wordt weer meer dan voldoende aandacht aan besteed. Zo leer je in deze module alle belangrijke details van aandelenfondsen, hoe deze in elkaar zitten, waarvoor je het kan gebruiken en wat voor rendement ze je op kunnen leveren.

De stof wordt op een erg heldere en behapbare manier uitgelegd, zodat ook de beginners onder ons een duidelijk beeld krijgen van de voordelen van aandelenfondsen.

Je hebt dus geen financiële basiskennis nodig om deze module te kunnen volgen.

Module 7: ETF’s

Losse aandelen zijn echter niet het enige financiële product waar je in kunt beleggen. Zo laat René Cooiman je in de zevende module kennismaken met ETF’s.

Een ETF zou je als het ware kunnen beschrijven als een doos die gevuld is met vele aandelen. Omdat het grootste deel van de aandelen renderen, zijn ETF’s een handige manier om een aan extra inkomen te komen.

Hoe? Dat legt René Cooiman je dus uit in deze module.

Net als de module over aandelenfondsen, wordt ook hier alles erg begrijpelijk uitgelegd, en kunnen ook de cursisten met minder financiële kennis leren hoe je met ETF’s je rendement behalen kan.

Module 8: Vastgoed in Nederland

Risico’s moet je spreiden. Dat is wat René Cooiman belangrijk vindt, althans.

En in deze module wordt er een handige manier naar voren gebracht waarmee je je risico’s daadwerkelijk verspreiden kan. Dit kan namelijk door te investeren in Nederlands vastgoed.

Moet je daar dan geen startkapitaal voor hebben? Cooiman laat in deze module zien van niet.

Er zijn meerdere opportuniteiten om in vastgoed te beleggen zonder zelf al te veel geld te hebben. Na deze module volledig doorgenomen te hebben, weet ook jij precies hoe!

Module 9: Vastgoed in Spanje

Niet alleen Nederland biedt veel mogelijkheden om in vastgoed te investeren. Inderdaad, ook Spanje is een ideale plek om jouw rendement te kunnen behalen.

René Cooiman legt je in deze negende module precies uit hoe. Cooiman zelf heeft al erg veel ervaring opgedaan met vastgoedinvesteringen in dit Iberische land en het is interessant om te zien hoe hij de hierbij opgedane kennis met zijn publiek deelt.

Wist je bijvoorbeeld dat je voor een prachtige villa in Spanje soms nog niet eens drie ton kwijt bent?

Dat zijn de tips die je toch geprikkeld krijgen om deze module tot het einde te volgen.

Module 10: Team bouwen

Heb je na de vorige modules over vastgoedinvesteringen zin gekregen om de stap daadwerkelijk te zetten? Of denk je dat aandelenfondsen meer jouw investeringskans zijn? Misschien beginnen je handen wel van ETF’s te jeuken!

Maar wat zijn dan eigenlijk de volgende stappen om te zetten?

Succes behaal je zelden alleen, en in deze module laat René Cooiman je zien wat je nodig hebt om verder te komen: anderen.

Jazeker, het kan ontzettend goed van pas komen om gespecialiseerde mensen in je netwerk te hebben.

Specialisten beschikken over veel kennis die jou goed van pas kan komen en kunnen zelfs enkele taken van je overnemen om het werk je zo wat lichter te maken.

De manier waarop zo’n sterk team op kan bouwen, wordt haarfijn uitgelegd.

Net als bij vorige modules legt Cooiman in een duidelijke taal uit en deelt hij zijn eigen ervaringen om zo een helder beeld te scheppen. Want ja, ook René heeft zichzelf ook omringd door een specialistisch team.

Module 11: Belasting en risico’s

Zoals met alles in het leven, kleven er ook aan beleggen en investeren de nodige risico’s. Of je nou je geld in ETF’s steekt of in Spaanse villa’s – je bent altijd genoodzaakt rekening te houden met de potentiële risico’s waar je tegenaan kan lopen.

Dit is waar de elfde module je bij komt helpen. Hierin legt René Cooiman je haarfijn uit wat de risico’s zijn die je in de gaten moet houden, maar natuurlijk ook hoe je deze – voor zover mogelijk – in kan proberen te perken.

Naast de risico’s vertelt Cooiman ook over de belasting en welke rol deze speelt in het verhaal. Want wanneer je geld verdient, dien je er immers belasting over te betalen.

Welke belastingen dit zijn, en hoe je de druk hierachter ietwat kan verlichten, zal je kraakhelder uit worden gelegd.

Module 12: Portefeuille status

Wanneer je alle 11 modules gevolgd hebt, is het tijd om een portefeuille op te gaan bouwen.

En nee, daarmee bedoelen we geen kleine beurs die je in je achterzak of handtas steekt, maar een portefeuille van financiële producten.

Hiermee ben je in staat om een vermogen op te bouwen en er je financiële toekomst zeker mee te stellen.

Hoe je dit doet, welke mogelijkheden je allemaal hebt en wat de portefeuille-status precies inhoudt, wordt in deze module allemaal aan je uitgelegd.

Module 13: Afsluiting

Aan alles komt een eind, en dit geldt ook voor ons financiële avontuur met de Geldmachine. Maar wel een goed eind, moet gezegd worden.

Er wordt mooi afgesloten met goede wensen en nog wat laatste tips die je van pas zouden kunnen komen.

Er wordt onder meer gezegd dat René Cooiman en zijn team altijd klaar zullen staan voor je op je reis naar de top van de ladder, iets wat toch nog extra vertrouwen geeft.

Worden er bonussen meegeleverd bij de Geldmachine?

We hebben de afsluiting nu gehad. Is daar alles dan ook echt mee afgesloten?

Nee, dat is het zeker niet. Want wanneer je je aanmeldt voor de Geldmachine, kan je namelijk ook van enkele bonussen genieten. En dat is natuurlijk altijd fijn!

Online Leeromgeving

Nou, welke extraatjes heeft de Geldmachine dan zoal te bieden?

Wel, de Geldmachine is een flink pakket. Naast de cursus zelf kan je bijvoorbeeld ook gebruikmaken van de Online Leeromgeving, die je altijd toegang verleent tot het online gedeelte van de training.

Dat is natuurlijk handig, want zo kan je op je eigen tempo de complete cursus weer door gaan lopen. En ja, de lijst wordt regelmatig geüpdatet.

De Geldmachine op Facebook

Na de afronding van de cursus, word je lid van de Geldmachine Community.

In deze community zitten mensen die nog voor jou deel hebben genomen aan de cursus. Oftewel, je zal lid zijn van een groep die jou ook na de training kan blijven helpen met het behalen van je doelen.

Je kan elkaar tips geven, discussiëren en elke overwinning samen vieren. Want ook hier sta je samen toch net wat sterker.

Ultimate Mastermind Package

Dit is een pakket waarmee je in feite iedereen kan laten zien dat jij een lid bent van Ultimate Mastermind, bijvoorbeeld door rond te lopen met een Ultimate Mastermind schrift onder de arm en je eigen Ultimate Mastermind pen in je borstzak.

Wil je het nog beter laten zien? Je nieuwe Ultimate Mastermind shirt zal daar dan zeker bij helpen! Misschien is het niet dé manier om rijker te worden, maar een ontzettend leuk extraatje is het wel!

Nieuwe opdrachten

Tot slot kan je als lid van de Geldmachine blijven oefenen en beter worden met behulp van de nieuwe opdrachten die je maandelijks op een presenteerblaadje krijgt aangereikt.

De opdrachten zijn dusdanig ontwikkeld dat je jezelf blijft ontwikkelen op het vlak van financieel onafhankelijk worden en om dit uiteindelijke doel ook daadwerkelijk te behalen.

Oefening baart immers kunst!

Wat vinden andere mensen van de Geldmachine?

Om een weloverwogen mening te vormen, is het altijd belangrijk om meerdere kanten van het verhaal te horen.

Bekijk je iets van slechts één perspectief, dan zal je beeld star en eentonig blijven. Voeg je echter ook de meningen van ander in de mix, dan kan je al veel beter een idee scheppen van wat je te wachten staat.

Gelukkig zijn de verhalen over de Geldmachine doorgaans erg positief. Over de cursus zijn inmiddels iets meer dan 300 recensies achtergelaten bij Trustpilot.

En ja hoor, de gemiddelde score hiervan is een dikke 4,9. Gezien de maximale score 5 is, is dit toch een erg positief vooruitzicht.

Waarom dit zo positief is?

Dat heeft met name te maken met de manier waarop René Cooiman de stof aan de man brengt; namelijk erg helder en begrijpelijk. Dit is erg fijn omdat je je er zelfverzekerder door voelt en op je eigen tempo leert hoe alles werkt.

De Geldmachine: voor- en nadelen

Om een einde te breien aan deze De Geldmachine review, wordt het tijd om je eigen mening te vormen.

Wat hier goed bij helpt, is een klein overzicht van zowel de voor- als nadelen waar je tegenaan zou kunnen lopen.

Lees dus vooral even mee!

Voordelen:

Begin altijd positief! Eerst gaan we je meenemen naar de grootste pluspunten van de Geldmachine.

Mocht je nog niet overtuigd zijn van het product, dan zijn onderstaande punten wellicht de laatste factoren die je over de streep weten te trekken.

 • Leuke stof: leren moet boven alles leuk blijven, en dit is bij de Geldmachine zeker het geval. De stof wordt op een prikkelende manier gebracht en houdt je interesse goed vast!

 • Sterke expertise: door zijn ervaring en het team van specialisten waarmee hij zich heeft omringd, zou je toch wel kunnen stellen dat René Cooiman een expert is te noemen op dit gebied.

  Dit geeft meer validiteit aan de stof en draagt bij aan voldoende waardevolle inhoud. Belangrijk om te benadrukken is dat René Cooiman spreekt uit eigen ervaring. Alles wat je leert in De Geldmachine, past hij zelf ook toe.

 • Erg uitgebreid: de training van de Geldmachine is ontzettend uitgebreid. Dit houdt dus in dat er erg veel kennis te vergaren valt die je toe kan passen in de praktijk.

  Dit alles bevordert het uiteindelijke doel om je portefeuille-status beter op te bouwen en een leven van financiële vrijheid tegemoet te lopen.

 • Ervaringen van anderen zijn positief: de ervaringen die anderen hebben met de Geldmachine zijn doorgaans voornamelijk positief. Dit geeft meer vertrouwen in het product.

  Bovendien kan je als lid van de Geldmachine Community tips en ervaringen wisselen met oude leden van de training. Het feit dat oud-leden nog steeds actief deelnemen aan deze community, helpt ook om het beeld te scheppen dat er een grote kans op succes op je ligt te wachten.

Nadelen:

Overal waar licht schijnt, valt een schaduw. Dus ook geld verdienen bij de Geldmachine kan zo zijn keerzijdes hebben.

Om een zo objectief mogelijk beeld voor je scheppen, willen we deze minpunten natuurlijk ook niet uit de weg gaan.

 • Prijzig: wil je goed renderen, dan kost dat natuurlijk wat. Dit zou je dus kunnen zien als een investering. Dit geldt ook voor de Geldmachine, want het product is niet goedkoop. Gebruik je de kennis echter goed, dan kan je het geld mogelijk ook weer terugverdienen.

 • Communicatie: sommige gebruikers hebben een negatieve recensie achtergelaten over een minder goede communicatie. Hoewel we hier zelf geen last van hebben gehad, kan het zijn dat deze kritiekpuntjes toch ergens op gebaseerd zijn.

Wat kost De Geldmachine?

Heb je na het lezen van deze De Geldmachine review zin om ook meteen aan jouw geldmachine te gaan bouwen?

Dan kan je je meteen aanmelden voor training. Je hebt de keuze uit 2 opties:

 1. Online training: voor de online training betaal je €1497.

  Voor dit bedrag krijg je toegang tot de online leeromgeving waar je op je eigen tempo al de modules en bonussen kan doornemen.

 2. Online training + live event: je kan ook opteren om de online training én het live event te kopen. Dit kost je dan €2000.

  Hiervoor krijg je naast de online leeromgeving met alle modules en bonussen ook een toegangsticket tot een live event waar René Cooiman en Anil Önder Bicer je gedurende een hele dag alles uitleggen op een super toffe locatie. Hierdoor zal je de kennis nog beter tot jou nemen.

Bekijk hieronder de aftermovie van een van de live events van De Geldmachine:

>> Meld je aan voor De Geldmachine en begin jouw vermogen uit te bouwen <<

Geld verdienen met de Geldmachine: onze conclusie

Eindelijk, we komen aan bij onze conclusie. Want de grote vraag luidt natuurlijk: is De Geldmachine aan te raden?

Natuurlijk ben jij de enige die dit oordeel voor zichzelf kan vellen, maar ik zou ook graag mijn steentje bijdragen bij het vormen van je mening.

Want wat vind ik zelf van geld verdienen bij De Geldmachine?

De geldmachine zijn 4 stappen die je gedisciplineerd moet doorlopen om gegarandeerd vermogend te worden.

Als je een strategie, richting en structuur hebt dan hoef je je geen zorgen te maken over je financiële toekomst.

Je wilt niet later zeggen “had ik maar” en er achterkomen dat je helemaal niks hebt opgebouwd.

Zelf vind ik dat als je het geld hebt, een investering in De Geldmachine zeker de moeite waard is – mede dankzij hun 100% geld-terug-garantie.

Om geld te verdienen, moet je het per slot van rekening investeren en dit zou voor jou dé manier kunnen zijn om van je opgebouwde rendement te genieten. Dus – laat jij de machine draaien?

De Geldmachine cursuspakket Ultimate Mastermind>> Meld je aan voor De Geldmachine en begin jouw vermogen uit te bouwen <<

Laat een reactie achter