Wie is Joshua Kaats? Hoeveel verdient hij en is hij te vertrouwen?

Wie is Joshua Kaats?Ben je recentelijk in aanraking gekomen met het online verdienmodel dropshipping?

Dan is de kans heel groot dat je de naam Joshua Kaats al voorbij hebt zien komen. Hij is namelijk dé Dropship Koning van heel de Benelux.

Maar, wie is Joshua Kaats nou precies?

Wat heeft Joshua Kaats voor reputatie opgebouwd?

En hoe is hij zo goed geworden in dropshipping?

Dit zijn stuk voor stuk vragen waar je in deze Joshua Kaats review een antwoord op gaat vinden.

Op dit moment kan ik je één ding verklappen: Joshua Kaats is een inspirerend persoon.

Hij is namelijk nog niet al te oud, maar hij woont wel in een mooie villa in Nederland met een Ferrari én Lamborghini op de oprit.

Hij heeft dus heel wat geld verdiend met zijn online business. Over zijn vermogen vertel ik je ook graag meer in deze Joshua Kaats review!

Dropship Academy review Joshua Kaats sportwagens

Wie is Joshua Kaats precies?

Joshua Kaats is een relatief jonge ondernemer uit Nederland. Hij volgde – net als ieder ander jonger persoon – een opleiding.

Tijdens deze opleiding merkte hij al snel dat school helemaal niks voor hem was. Hij had het idee dat leraren ouderwets waren, dat het leersysteem achterhaald was en dat hij het allemaal zelf een stuk beter kon.

Tijdens die periode kwam Joshua Kaats – enigszins bij toeval – in aanraking met dropshipping.

Hij ging zich al snel in dit online verdienmodel verdiepen en werd net zo snel één van de beste dropshippers van Nederland.

Door de jaren heen heeft Joshua Kaats zelfs de titel ‘Dropship Koning’ gekregen. Als iemand veel over dropshipping weet, is hij het wel.

Wat Joshua Kaats op dit moment zoal doet?

Daar vertel ik je graag alles over in deze review. Hij is namelijk nog steeds op dagelijkse basis met dropshipping bezig, maar hij heeft dit wel op een iets andere manier ingevuld.

Hoe dit precies zit, lees je verderop in deze review!

Het levensdoel van Joshua Kaats

Zoals ik hierboven al aangegeven heb, was Joshua geen standaard tiener. Hij volgde niet braaf alle schoollessen, maar hij ging vooral zijn eigen gang.

Al snel had hij door dat hij via het internet behoorlijk succesvol kon zijn. Hij besloot dan ook om met school te stoppen en zijn focus volledig op dropshipping te richten.

Vanaf dat moment zijn de termen Joshua Kaats en dropshipping niet meer los van elkaar te zien.

Waarom Joshua Kaats niet braaf naar school toe wilde gaan?

Omdat hij een hele andere kijk op het schoolleven, op business en op het leven heeft.

Zo wilde hij absoluut géén 9 tot 5 baan hebben. Hij begrijpt dat andere mensen dit heerlijk vinden, maar hij wilde hier zelf helemaal niks van weten.

Wat hij dan wel wilde behalen?

Hij wilde grootse dingen doen, veel geld verdienen, een leuk leven leiden en impact hebben.

Eén van zijn levensmotto’s is dan ook:

Sommige mensen dromen van grootse dingen, terwijl anderen wakker blijven en ze realiseren.

Het levensdoel van Joshua Kaats was om een digital nomad te worden.

Dit betekent concreet dat je overal ter wereld kunt werken, waarbij je alleen je laptop nodig hebt.

Hij is hier absoluut in geslaagd, want hij kan overal ter wereld werken aan zijn dropshipping webshops.

Hij heeft een aantal Youtube video’s gemaakt waarin hij zijn verhaal vertelt, hoe het begonnen is en hoe hij zo succesvol is geworden met dropshipping.

Hieronder vind je de eerste video van die reeks. Super inspirerend om te bekijken.

Joshua Kaats & dropshipping

Dropshippen is heel geschikt voor mensen die willen beginnen met geld verdienen op internet.

Lees er meer over in mijn artikel over de voordelen van dropshippen.

Joshua had dit ook al snel door en heeft zich volledig gefocust op dropshippen. Hij was in Nederland en België één van de eerste die op serieuze wijze met dropshipping aan de slag ging.

En dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

Door de jaren heen heeft Joshua ongekende resultaten met zijn dropshipping webshops behaald.

Om welke webshops dit precies gaat, heeft hij overigens nooit gedeeld. Hij is van mening dat je bepaalde dingen voor jezelf moet houden.

Iets wat ik me goed voor kan stellen, aangezien je al snel met de zogeheten copycats te maken hebt.

Hoe hij zo succesvol is geworden met dropshipping?

In mijn ogen is dat aan de volgende facetten te danken:

 • Joshua Kaats was er heel vroeg bij. Als één van de eerste in Nederland en België had hij de potentie van dropshipping door.

  Hij had al snel door dat je hier veel geld mee zou kunnen verdienen én dat het erg leuk was om met dropshipping aan de slag te gaan.

 • Joshua Kaats heeft slimme technieken bedacht. Hij wist dat je succes niet alleen van de webshop af zou hangen. Hij bedacht daarom allerlei andere technieken om de producten aan de man te brengen.

  Zo is hij één van de eerste geweest die succesvol met advertenties voor een dropshipping webshop aan de slag ging.

 • Joshua Kaats heeft de succesformule te pakken. Een belangrijk voordeel van dropshipping is dat je relatief makkelijk op kunt schalen. Zodra je één goedlopende dropshipping webshop hebt, kun je dit makkelijk uitbreiden naar meerdere websites.

  Al snel bleek dat Joshua Kaats hiervoor de succesformule te pakken had. Zijn eerste dropshipping webshops waren succesvol, waarna hij dit kunstje keer op keer wist te herhalen. Dat heeft hem absoluut geen windeieren opgelegd.

 • Joshua Kaats is er inmiddels behoorlijk lang mee bezig. Dit zorgt ervoor dat hij door de jaren heen heel veel ervaring opgedaan heeft. Deze ervaring gebruikt hij nu om andere dropshippers te helpen. Daar vertel ik je graag hieronder meer over.

De Dropship Academy

Verdient Joshua Kaats op dit moment nog steeds veel geld met dropshipping?

Ja, absoluut. Hij heeft namelijk op dit moment nog steeds veel dropshipping webshops.

Dat is echter niet de enige manier waarop hij geld weet te verdienen. Hij verdient namelijk ook geld met zijn bedrijf: Dropship Academy.

Wat hij met Dropship Academy doet?

Met dit bedrijf helpt hij andere dropshippers om succesvol te worden. Op de website valt te lezen dat hij inmiddels meer dan 3.500 dropshippers succesvol heeft geholpen.

Op dit moment biedt hij met zijn bedrijf meerdere online diensten en producten aan.

Zo kun je via de website van de Dropship Academy zijn gratis ebook downloaden of zijn gratis webinar volgen.

In dit gratis e-book vind je de verschillende stappen om een online dropship business op te bouwen en in het webinar geeft hij hier nog meer uitleg over.

Via de website kun je je ook aanmelden voor de Dropship Academy 4.0 cursus.

Dit is een uitgebreide online cursus waarin je echt alle mogelijke zaken over dropshipping gaat leren.

Je gaat van A tot Z leren wat dropshipping is. Je gaat leren hoe je je eigen dropshipping webshop op kunt starten. En je gaat leren hoe je zoveel mogelijk producten op een passieve manier kunt gaan verkopen.

Ontdek alles over deze cursus in mijn Dropship Academy review. Het is echt een heel uitgebreide review zodat je alles te weten komt om zelf te beslissen of dit iets is voor jou of niet.

Zoals je kunt lezen, is Dropship Academy een serieus bedrijf.

Met zijn bedrijf helpt Joshua Kaats heel veel dropshippers, maar dit doet hij niet in zijn eentje. Door de jaren heen heeft hij namelijk een team van specialisten om zich heen weten te verzamelen.

Onder andere zijn maatje Sven Jansen maakt met veel plezier onderdeel van dit team uit.

Sven kom je ook in bepaalde cursussen en modules met enige regelmaat tegen. Binnen Dropship Academy is hij namelijk de specialist op het gebied van e-commerce.

Mijn mening over de Dropship Academy

In de afgelopen jaren heb ik meermaals de producten van Dropship Academy uit mogen proberen. Doordat ik dit heb mogen doen, heb ik een duidelijk beeld van de cursussen gekregen. Op basis daarvan kan ik het volgende stellen:

 • De cursussen zijn erg interessant om te volgen. Ongeacht voor welke cursus van de Dropship Academy je kiest, geniet je van een hele interessante cursus.

  De cursussen staan boordevol interessante informatie, zijn leuk om te volgen en bieden veel waar voor hun geld. Als je één van de cursussen hebt afgerond, heb je echt heel veel kennis opgedaan.

 • De overige diensten van de Dropship Academy zijn ook naar wens. Bij de Dropship Academy draait niet alles om de cursussen, maar ook bijvoorbeeld om live Q & A sessies.

  Deze sessies heb ik ook met bijzonder veel plezier gevolgd. Aan deze sessies heb ik zelfs behoorlijk veel gehad.

 • Het team van Dropship Academy is vakkundig en ervaren. Aan alles bij Dropship Academy merk je dat je met ware experts te maken hebt. Dit geldt uiteraard het meeste voor Joshua Kaats, maar ook de overige teamleden zijn bijzonder vakkundig en ervaren.

  Als je iets over dropshipping wilt leren, ben je hiervoor bij Dropship Academy aan het juiste adres.

Joshua Kaats leeftijd

Regelmatig zie ik vragen over de leeftijd van Joshua Kaats voorbijkomen. Graag geef ik ook hier een duidelijk antwoord op: hij is op 15 december 1995 geboren. Dit betekent dat hij eind 2021 slechts 26 jaar oud was.

Persoonlijk vind ik zijn leeftijd nogal opvallend.

Hij is namelijk nog maar midden twintig, maar hij woont wel al in een villa en heeft al verschillende supercars gehad. Dat hij dit op zo’n leeftijd heeft weten te behalen, is veelzeggend voor deze slimme ondernemer.

Joshua Kaats social media

Persoonlijk volg ik Joshua Kaats al enige tijd op Instagram. Waarom? Dat heeft met de volgende redenen te maken:

Joshua Kaats deelt graag zijn rijke leven via Instagram. Zo vind ik het zelf leuk om alle avonturen te bekijken die hij in bijvoorbeeld Dubai of Bali meemaakt.

Ook vind ik het gaaf om te zien hoe hij met andere ondernemers afspreekt, hoe hij aan zijn business werkt en hoe hij zijn privé sportschool heeft opgebouwd. Al met al vind ik het zelf erg leuk om een inkijkje in zijn leven te krijgen.

Joshua Kaats is behoorlijk actief op Instagram. Er gaat nagenoeg geen dag voorbij waarop Joshua Kaats niet actief is op Instagram. Juist doordat hij relatief veel plaatst – alles in zijn stories – heeft hij een flinke fanbase op weten te bouwen. Dit is uiteraard ook te danken aan de inhoud van zijn stories.

Joshua Kaats doet regelmatig een Q & A op Instagram. Persoonlijk vind ik een Q & A sessie echt heel leuk. Niet alleen om zelf vragen te stellen, maar ook om te luisteren naar de vragen van andere mensen.

Wil je Joshua Kaats op Instagram gaan volgen? Dit is zijn Instagram account.

Verder is Joshua Kaats niet super actief op social media. Zo is hij niet actief op bijvoorbeeld Facebook en Twitter.

Daarentegen is Joshua Kaats wel actief op YouTube. Op zijn YouTube kanaal geeft Joshua Kaats je een inkijkje in zijn leven en in zijn business. Erg leuk om zijn kanaal eens te checken. Dit is het YouTube kanaal van Joshua Kaats.

Joshua Kaats Youtube kanaal

Joshua Kaats vermogen

Heb je deze Joshua Kaats review volledig doorgenomen? Dan heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat hij een hele succesvolle ondernemer is.

Dit blijkt niet alleen uit het succes van de Dropship Academy, maar ook uit zijn bezittingen.

Zoals ik je eerder al vertelde, woont Joshua Kaats namelijk in een kast van een huis. Bovendien heeft hij een Ferrari én een Lamborghini op zijn oprit staan.

Een terechte vraag is dan ook wat het vermogen van Joshua Kaats is.

Het is moeilijk om hier exacte data over te verzamelen aangezien dit natuurlijk informatie is die Joshua niet zomaar deelt met iedereen.

Hij laat graag zien dat hij het goed voor elkaar heeft, maar hij deelt niet vaak hoeveel geld hij nou precies heeft verdiend of hoeveel geld hij op dit moment per maand binnenhaalt.

Over het vermogen van Joshua Kaats heb ik dan ook geen gedetailleerde informatie. Op meerdere websites heb ik echter kunnen lezen dat de schattingen uiteenlopen van 3 miljoen tot 4 miljoen euro per jaar.

Daarmee verdient hij een pak meer dan andere dropshippers die ook online trainingen proberen te verkopen.

Als je dropshippen dus wil leren van de de allerbeste, ben je bij Joshua Kaats aan het goede adres.

Hij heeft er zelf duidelijk al heel veel geld mee verdiend.

Hij geeft geen totaal overzicht van hoeveel hij in totaal verdient met al zijn webshops, maar hij laat wel op Youtube en in zijn cursus de Dropship Academy verschillende case studies in detail zien. Daar kan je uiteraard enorm veel van leren.

Hieronder bijvoorbeeld een case study waarin hij toont hoe hij erin is geslaagd om een compleet nieuwe dropshipping webshop op te zetten en die in 7 dagen tijd naar 22.000 euro aan omzet te brengen!

Het ging allemaal heel snel voor Joshua. In 2017 kwam hij in aanraking met dropshippen.

Toen waren er nog helemaal niet zo veel mensen mee bezig, maar was er ook veel minder materiaal over te vinden op internet en moest hij het dus allemaal zelf uitzoeken en uitproberen.

Toch slaagde hij erin om in de eerste maand al 8400 euro omzet te draaien met zijn webshop.

Daardoor was hij helemaal verkocht: hij besloot om zijn studies stop te zetten en zich volledig op dropshippen te gaan toeleggen.

Hij vloog naar Thailand om van daar uit te werken aan zijn dropship business omringd door andere digitale nomads die hem inspiratie gaven.

Al heel snel slaagde hij er dus in om zijn levensstijl aan te passen dankzij zijn dropship business. Maar hij zag het nog groter.

Hij wilde zijn dropship business nog verder opschalen zodat hij meer geld kon verdienen en een dure rolex, blitse sportauto en grote villa kon kopen.

Zelf geeft hij aan dat hij momenteel met al zijn bedrijven samen tussen de 500.000 en 700.000€ per maand verdiend.

Ik denk dat je je wel kan inbeelden dat hij daarmee al zijn materiële doelen heeft bereikt. Op zijn jonge leeftijd kan hij kopen wat hij maar wil.

Maar hij begon te merken dat hij daar niet 100% gelukkig van werd.

Nu focust hij zich meer op het leven van een leuk en spannend leven met vette ervaringen en het helpen van andere mensen.

Zo heeft hij een goed doel opgestart waarmee hij mensen in Bali helpt en heeft hij zijn Dropship Academy om andere mensen te helpen om ook meer vrijheid in hun leven te krijgen dankzij dropshippen.

Joshua wil een rolmodel zijn dat toont dat je ook een alternatief pad kan nemen en succesvol worden.

Van jongs af aan krijgen veel mensen te horen van hun ouders dat ze goed moeten studeren om een goede job te vinden en zo een veilig leven te leiden.

Maar Joshua wil aantonen dat het ook anders kan. Je kan zowat alles leren dankzij online cursussen en je eigen pad gaan door een eigen online business op te starten.

Is Joshua Kaats een oplichter?

Op het internet zie je wel eens voorbijkomen dat Joshua Kaats een oplichter is. Ik vind dit persoonlijk nogal een uitspraak om te doen. Zo’n uitspraak zou je alleen moeten doen als je echt 100% bewijs hebt.

Na een zoektocht op het internet kan ik echter het volgende concluderen: ik heb geen bewijs voor deze stelling gevonden.

Daarentegen heb ik wel het volgende opgemerkt:

 • Veel positieve beoordelingen op Trustpilot. Bij Trustpilot zijn ruim 150 reviews over de Dropship Academy achtergelaten. Van deze 150 reviews is de gemiddelde beoordeling een 4,1. Uitgaande van de schaal van 1 tot 5 is dit een meer dan prima score.

 • Geen misstanden bekend over zijn bedrijf. Bij de Nederlandse Kamer van Koophandel heb ik navraag gedaan over het bedrijf Dropship Academy. Hieruit bleek dat er géén misstanden bekend zijn. Concreet betekent dit dat Dropship Academy haar zaakjes prima op orde heeft.

 • Ruim 3.500 cursisten. Wat mij betreft is het veelzeggend dat Joshua meer dan 3.500 cursisten heeft weten te helpen. Dit is voor mij een teken dat Joshua geen oplichter is.

Joshua Kaats ervaringen

Zelf heb ik hele goede ervaringen met Joshua Kaats. Zoals ik eerder in deze review al aangaf, heb ik bijvoorbeeld meerdere cursussen van hem uit mogen proberen.

Doordat ik die kans kreeg, heb ik een duidelijk en positief beeld van hem en zijn business gekregen.

Bovendien heb ik opgemerkt dat hij sympathiek en vakkundig is. Hij doet er bovendien alles aan om andere mensen te helpen. Dat spreekt mij persoonlijk ook erg aan.

Tegelijkertijd kan ik me voorstellen dat sommige mensen moeite met Joshua hebben.

Hij is namelijk nogal uitgesproken, hij deelt graag zijn luxe leventje en hij is nogal overtuigd van zichzelf.

Met dat laatste heb ik zelf weinig moeite, aangezien de meeste succesvolle mensen erg zelfverzekerd zijn.

Al met al zijn mijn ervaringen met Joshua Kaats erg positief!

Veelgestelde vragen over Joshua Kaats

Hoe oud is Joshua Kaats?

Hij is in december 1995 geboren. Op dit moment is hij midden in de twintig.

Hoe heet het bedrijf van Joshua Kaats?

Zijn bedrijf heet Dropship Academy. Via de Nederlandse Kamer van Koophandel kun je alle bedrijfs- en adresgegevens vinden.

Is Joshua Kaats op social media actief?

Ja, hij is behoorlijk actief op Instagram. Ook op zijn YouTube kanaal deelt hij met enige regelmaat leuke video’s.

Wat is het vermogen van Joshua Kaats?

Naar schatting ligt zijn vermogen tussen de 3 en 4 miljoen euro. Dit is echter een schatting die ik op andere websites heb gevonden. Het is goed mogelijk dat zijn vermogen vele malen kleiner of groter is.

Kun je Joshua Kaats vertrouwen?

In mijn ogen kun je Joshua met je ogen dicht vertrouwen. Hij is vakkundig, hij is sympathiek en hij helpt graag andere mensen. Dat hij inmiddels ruim 3.500 dropshippers heeft geholpen, is wat mij betreft veelzeggend voor deze jonge en succesvolle ondernemer.

Laat een reactie achter