Wil Je Geld Verdienen Met PayPro? Volg Dit Stappenplan!

Geld verdienen met PayProGeld verdienen met PayPro komt neer op het toepassen van affiliate marketing als verdienmodel.

Mensen die willen beginnen met geld verdienen op internet ontdekken dat er heel veel verschillende manieren zijn om dit te doen.

Affiliate marketing is een verdienmodel dat zeer geschikt is voor beginners aangezien het zo goed als geen investering vraagt, je geen eigen product moet hebben en je er vrij snel geld mee kan verdienen.

Affiliates kunnen via affiliate marketing vanaf dag één online een business opbouwen zonder eigen producten of diensten.

In mijn artikel Hoe Werkt Affiliate Marketing? leg ik uitgebreid uit hoe affiliate marketing werkt.

Lees dit zeker eerst als affiliate marketing iets nieuws is voor jou.

Eén van de bekendste en meest gebruikte affiliate marketing netwerken in België en Nederland is PayPro.

In dit blogartikel zal ik je mijn methode uit de doeken doen om in 6 stappen geld te verdienen met PayPro.

Je zal zien dat het geen ingewikkeld systeem is en dus iedereen het kan toepassen om geld te verdienen op internet.

Het belangrijkste dat je nodig hebt, is enthousiasme en daadkracht.

Lees zeker verder om te ontdekken hoe ook jij commissies zoals hieronder kan verdienen met PayPro:

geld verdienen met PayPro

Wat is PayPro en hoe werkt het?

PayPro is een affiliate marketing netwerk. Dit houdt in dat ze de centrale schakel vormen tussen adverteerders (dit zijn de eigenaars, verkopers van producten) en affiliates die producten van adverteerders promoten.

Als affiliate kan je in PayPro een overzicht vinden van de producten die je kan promoten in ruil voor een commissie.

Jij krijgt dan als affiliate de vooraf afgesproken commissie uitbetaald als er iemand via jouw affiliate link een product koopt.

Als je zelf een product hebt gemaakt, kan je dit via PayPro beschikbaar stellen zodat affiliates het kunnen promoten.

Je moet dan een deel van de winst afstaan als affiliates jouw product succesvol promoten, maar je product zal veel meer onder de aandacht komen en dus meer verkopen.

PayPro houdt bij van waar de verkopen komen en betaalt de commissies uit. Over de technische kant van de zaak hoef je je dus geen zorgen te maken.

Voordelen van PayPro

Een groot voordeel van PayPro ten opzichte van andere affiliate netwerken is dat het zowel een affiliate netwerk is als een betaaldienst verlener.

Dit betekent dat je nooit moet wachten op je verdiende commissies. Je kan het geld direct opvragen. PayPro regelt direct de uitbetaling.

PayPro heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de affiliate marketing industrie en heeft een uniek en breed aanbod van online campagnes. 

Hierdoor liggen er dus mooie producten klaar die jij kan promoten als affiliate.

In onderstaande video wordt uitgelegd hoe je als affiliate een affiliate campagne kan promoten en zo geld kan verdienen met PayPro.

Aan het einde van deze video weet je precies waar je alles kan vinden binnen PayPro en hoe je vandaag nog kan starten met het promoten.

Bekijk dus zeker deze video eens:

>> Meld je aan bij PayPro en begin vandaag nog met het promoten van producten <<

Hoe Kan Je Geld Verdienen Met PayPro?

Ok, nu weet je wat PayPro is. Ik neem aan dat je nu wil weten welke hoe je er (zo veel mogelijk) geld mee kan verdienen.

Hieronder zal ik een eenvoudig stappenplan beschrijven waarmee iedereen geld kan verdienen met PayPro.

Het stappenplan is duidelijk en eenvoudig. Het succesingrediënt is actie.

Als je echt wil geld verdienen met PayPro, zal je de stappen daadwerkelijk moeten toepassen.

Het is geen magische oplossing waarmee je morgen al geld zal verdienen zonder er veel voor te moeten doen, maar als je stelselmatig blijft verder werken, ga je gegarandeerd geld verdienen met PayPro.

Stappenplan

1) Registreer jezelf bij PayPro

Als eerste stap moet je je registeren als affiliate bij PayPro.

Vroeger was de registratie gratis, maar omdat PayPro de laatste tijd zo hard gegroeid is, vragen ze tegenwoordig een eenmalige registratiefee van 7,50 euro.

Door een kleine registratiefee te vragen, willen ze vermijden dat veel affiliates zich registeren die eigenljik niet echt gemotiveerd zijn en niks doen met hun account.

Dit creëert voor PayPro werk waar ze niks aan hebben.

Ze willen zich vooral focussen op affiliates die gemotiveerd zijn en echt aan de slag gaan. Die willen ze de juiste ondersteuning geven om hen te helpen geld te verdienen met PayPro.

En geloof me: die 7,5 euro ga je snel weer terug verdiend hebben! Ik zou je daar niet door laten tegenhouden.

>> Meld je aan bij PayPro en begin vandaag nog met het promoten van producten <<

2) Kies het product dat je gaat promoten

Het eerste dat je moet bepalen is welk product je gaat promoten.

Ga naar de PayPro affiliate campagne pagina om een overzicht te krijgen van alle producten die je via PayPro als affiliate kan promoten.

Affiliate campagnes PayPro

Kies een product wat je interesseert en waar je wat over te vertellen hebt.

Ben je geïnteresseerd in een gezonde levensstijl en let je op je voeding om slank  te blijven, dan kan je bijvoorbeeld de Afslank Receptenbijbel of de Keto Revolutie promoten.

Als je in je vrije tijd veel bezig bent met beleggen en geld verdienen op de beurs, dan is de Trading Navigator misschien een geschikt product voor jou om te promoten als affiliate.

Elk product in het affiliate campagne overzicht heeft een PayPro-score.

Hoe hoger deze score, hoe beter het product verkoopt. Producten met een hogere PayPro-score converteren beter en hebben ook een betere ondersteuning voor jou als affiliate om succesvol verkopen te realiseren.

Je kiest dus best een product met een goede PayPro score (ik raad aan om een product te kiezen met een score boven de 80).

3) Bouw je online platform

Als tweede stap om geld te verdienen met PayPro moet je een online platform bouwen.

Het is tegenwoordig zeer eenvoudig om een eigen website online te zetten als je WordPress gebruikt.

WordPress is een eenvoudig, maar krachtig systeem waarmee je in een handomdraai je eigen website kunt bouwen en beheren.

Je hebt drie dingen nodig om een eigen website online te zetten: een domeinnaam, webhosting en een content management systeem zoals WordPress.

In mijn blogartikel Alles dat je moet weten om een eigen website te starten leg ik in detail uit wat je moet doen voor elk van deze drie stappen.

 Je zal zien dat het reuze meevalt! In no time kan je ook je eigen website online hebben!

Het is niet nodig om te veel tijd te spenderen aan het thema van je WordPress website wat het uitzicht van je website bepaalt.

Veel belangrijker is de kwaliteit van de content die je op je website gaat publiceren want daarmee ga je bezoekers naar je website krijgen.

4) Publiceer kwalitatieve content

De belangrijkste factor om geld te verdienen met PayPro is het publiceren van kwalitatieve content op je website.

Hierdoor gaat je website hoog ranken in Google en ga je gratis bezoekers naar je website krijgen.

Eerst moet je bepalen waarover je teksten gaat schrijven. Dit hangt natuurlijk af van het product dat je gaat promoten.

Als je bijvoorbeeld de Afslank Receptenbijbel gaat promoten, kan je artikelen schrijven over gezonde voeding, gezonde levensstijl, afvallen en alles wat daar mee te maken heeft.

Als je de Trading Navigator gaat promoten, kan je artikelen schrijven over opties, aandelen, technische analyse en andere beursgerelateerde onderwerpen.

Via de Google Keyword Planner kan je ontdekken welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw website.

Je moet elke pagina dan optimaliseren voor één bepaald zoekwoord. Ontdek de beste tips om via zoekmachine optimalisatie hoger in Google te verschijnen.

5) Converteer je bezoekers in kopers

Het doel is om geld te verdienen met je website. Veel bezoekers op je website is mooi, maar daar verdien je op zich nog geen geld aan.

Je moet een verdienmodel toevoegen aan je website om die bezoekers te converteren in kopers zodat jij geld kan verdienen.

Zoals ik in het begin van dit artikel al heb gezegd, is geld verdienen met PayPro een vorm van affiliate marketing: je promoot andermans producten en krijgt in ruil voor een succesvolle verkoop een commissie uitbetaald.

De beste manier om dit te doen, is om aan het einde van een blogartikel een alinea te schrijven waarin je verwijst naar het product dat je promoot en je affiliate link er bij te zetten.

Bezoekers komen dan via Google op jouw website, lezen een interessant artikel en worden zo warmgemaakt om meer te weten te komen over het product dat je promoot.

Je moet er natuurlijk wel voor zorgen dat het product dat je promoot relevant is voor het artikel dat je geschreven hebt.

Niet iedere bezoeker zal op de affiliate link klikken en van degene die klikken, zal er slecht een percentage het product kopen.

Des te meer bezoekers je dus krijgt op je website, des te meer geld je zal kunnen verdienen met PayPro.

Ontdek de beste tips om geld te verdienen met affiliate marketing als je hier nog meer over wil weten.

6) Bouw een mailinglijst op

Als je de vorige stappen succesvol hebt uitgevoerd, ga je een stroom van gratis, relevante bezoekers uit Google naar je website krijgen.

Deze bezoekers hebben interesse in het product dat jij promoot aangezien ze op jouw website zijn terechtgekomen via zoekwoorden in Google die gerelateerd zijn aan het product dat jij promoot.

Als volgende stap moet je mailinglijst opbouwen.

Als je dit niet doet, komen bezoekers misschien nooit meer terug naar jouw website na hun eerste bezoek.

Maar als ze zich inschrijven op jouw mailinglijst, kan je hen rechtstreeks blijven contacteren.

Het is enorm waardevol om een mailinglijst te hebben met mensen die geïnteresseerd zijn in jouw website en de producten die je verkoopt.

Misschien zullen ze niet meteen kopen, maar wel na een aantal contacten.

Lees zeker ook mijn artikel over het opbouwen van een mailinglijst om te ontdekken hoe je bezoekers er toe brengt om zich in te schrijven op jouw mailinglijst.

7) Schaal verder op

Ik wil je nog een zesde bonusstap meegeven om nog meer geld te verdienen met PayPro.

Wanneer je regelmatig kwalitatieve artikelen plaatst op je website, zal je na een aantal maanden een 50tal bezoekers per dag krijgen vanuit Google. 

Dit is nog niet enorm veel, maar het zal je toch al in staat stellen om zo’n 200 à 300 euro per maand bij te verdienen.

Als je dit voor langere tijd volhoudt, zal het geleidelijkaan stijgen naar 1000 euro per maand.

Als je ondertussen ook een gerichte mailinglijst opbouwt en regelmatig waardevolle emails stuurt, kan dit gemakkelijk oplopen tot 1500 à 2000 euro per maand.

Het fantastische is dat er geen limieten zijn op internet. 

Als je het proces om geld te verdienen met PayPro eenmaal onder de knie hebt, kan je het blijven opschalen.

Je kan meer bezoekers trekken naar je website of zorgen dat meer bezoekers converteren in kopers.

Of je kan meerdere websites opstarten om meer geld te verdienen.

Stap Voor Stap Instructievideo’s

Nu dat het systeem om geld te verdienen met PayPro duidelijk is, kan ik me voorstellen dat je er zo snel mogelijk in wil vliegen om ook je eerste euro’s te verdienen.

affiliate marketing revolutieIk ben resultaten beginnen zien nadat ik de cursus Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard had gevolgd.

Het is een stap voor stap videotraining waarin hij je exact laat zien hoe je een website opzet om geld te verdienen met PayPro.

Het enige dat je hoeft te doen is de stappen te volgen en na te doen voor jouw website.

Ik raad je deze training ten zeerste aan als je ook echt geld wilt verdienen met PayPro.

[button-red url=”https://www.geldverdienenopinternet.be/affiliatemarketingrevolutie” target=”_blank” rel=”noopener” position=”center”]Begin NU met de Affiliate Marketing Revolutie[/button-red]

In onderstaande video geeft Jacko Meijaard je een rondleiding door PayPro:

Laat een reactie achter