Amazon FBA Cursus Review: De Sleutel tot Succesvol Verkopen op Amazon

Amazon e-commerce ondernemingStel je voor: je eigen succesvolle e-commerce onderneming op ’s werelds grootste online marktplaats – Amazon.

Een e-commerce onderneming waarmee je producten kunt vinden, importeren en verkopen zonder gedoe, en stap voor stap jouw dromen van financiële vrijheid kan realiseren.

Dit alles en meer belooft de Amazon FBA Cursus, een meesterwerk gecreëerd door niemand minder dan Tijn Strikker van Adspension.

Heb je hier ooit van gedroomd, maar wist je niet waar te beginnen en werd je overweldigd door het proces?

Dankzij de Amazon FBA Cursus van Tijn Strikker is dit verleden tijd.

Deze cursus is niet zomaar een verzameling video’s.

Nee, het is een complete onderdompeling in de wereld van Fulfillment by Amazon (FBA), ontworpen om zelfs de meest onervaren e-commerce ondernemers te begeleiden naar succes.

In deze exclusieve review neem ik je mee door de verschillende delen van deze buitengewone cursus.

Met meer dan 40 lessen, elk variërend van 5 tot 20 minuten, neemt Tijn Strikker je bij de hand en onthult hij zijn bewezen strategieën om winstgevende producten te vinden, ze naadloos naar Amazon-magazijnen te sturen en ze daar te laten vliegen van de virtuele schappen.

Maar dat is nog niet alles.

Deze cursus wordt versterkt door een levendige community waar je al je vragen kunt stellen en waardevolle inzichten kunt delen.

Benieuwd naar wat je kunt verwachten van de Amazon FBA Cursus?

Ik bespreek niet alleen de modules van de cursus, maar duik ook dieper in de bonussen die deze cursus nog waardevoller maken.

Elk aspect, elke les, elke strategie wordt zorgvuldig uitgelicht, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen over het investeren in je eigen succesverhaal.

En laat me het nog beter maken: ik mag via mijn website een exclusieve kortingscode DOMI500 aanbieden waarmee je kan profiteren van een korting van maar liefst €500!

Wil je meer flexibiliteit bij je aankoop? Ontdek dan de mogelijkheden tijdens een gratis en vrijblijvende call. Of je nu in één keer wilt betalen of de voorkeur geeft aan termijnbetalingen, er is een optie die bij jouw behoeften past.

geld verdienen met Amazon winkel

>> Plan nu de gratis call in en gebruik de code DOMI500 voor €500 korting! <<

Dus waar wacht je op? Duik met me in deze uitgebreide review van de Amazon FBA Cursus van Tijn Strikker en zet de eerste stap op weg naar e-commerce succes op het Amazon-platform.

Wie is Tijn Strikker van Adspension?

Tijn Strikker Amazon FBA cursusAchter het innovatieve en krachtige concept van de Amazon FBA Cursus schuilt de bekwame geest van Tijn Strikker, de visionaire oprichter van Adspension.

Als een gepassioneerde expert op het gebied van e-commerce heeft Tijn Strikker zijn carrière gewijd aan het perfectioneren van advertentiestrategieën op het Amazon-platform en het optimaliseren van productdetails, zoals titels, beschrijvingen en zoektermen.

Tijn Stikker heeft een indrukwekkende academische achtergrond.

Hij is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met een Master in Digital Business, waar hij de fundamenten van zijn expertise in digitale marketing en ondernemerschap heeft gelegd.

Maar Tijn Strikker is veel meer dan alleen zijn formele opleiding.

Hij heeft al honderden beginnende e-commerce ondernemers succesvol begeleid naar succes met Amazon en Bol.com.

Zijn kennis en inzicht in beide platforms hebben een integrale rol gespeeld bij het vormgeven van zijn Amazon FBA Cursus tot een uitzonderlijk en allesomvattend leertraject.

In een wereld waar e-commerce voortdurend evolueert, heeft Tijn Strikker zijn passie en expertise omgezet in een missie om anderen te helpen bloeien.

Zijn Amazon FBA Cursus toont niet alleen zijn persoonlijke successen, maar ook zijn diepgaande toewijding om anderen te helpen bij het bereiken van vergelijkbare doelen.

Dit blijkt uit zijn doelgerichte aanpak bij het creëren van deze cursus, waarin hij zijn eigen ervaringen en inzichten heeft verweven om een pad te effenen voor anderen die zich willen onderdompelen in de wereld van e-commerce.

Wat Tijn Strikker uniek maakt, is niet alleen zijn ongeëvenaarde kennis, maar ook zijn vermogen om deze kennis te delen op een manier die duidelijk, boeiend en gemakkelijk te begrijpen is.

Zijn aanwezigheid reikt verder dan de cursus zelf – hij is actief op platforms zoals LinkedIn, waar hij voortdurend waardevolle inzichten deelt over e-commerce, marketing en natuurlijk ook Amazon.

De naam Tijn Strikker is synoniem geworden met expertise, vertrouwen en respect binnen de e-commerce wereld.

Hij is niet alleen een doorgewinterde en succesvolle verkoper op Amazon, maar ook een mentor die anderen in staat stelt hun weg naar succes te vinden op deze opwindende en concurrerende marktplaats.

Met zijn Amazon FBA Cursus leidt hij beginnende e-commerce ondernemers naar succes op Amazon.

Wat is de Amazon FBA Cursus precies?

De Amazon FBA Cursus, geleid door Tijn Strikker, biedt een diepgaande en uitgebreide training die elke fase van het Amazon-verkoopproces bestrijkt.

Met als doel om individuen te helpen effectief geld te verdienen op het Amazon-platform, biedt deze cursus inzicht in alle essentiële aspecten van Amazon FBA (Fulfillment by Amazon).

De expertise van Tijn Strikker vormt de basis van deze online training die je toont hoe je veel geld kan verdienen met verkopen via Amazon.

De cursusinhoud is verdeeld over meerdere modules, die elk gericht zijn op een specifiek element van het Amazon-verkoopproces.

De cursus begint met een gedegen introductie tot het platform zelf, waarbij je vertrouwd raakt met de werking ervan.

Vervolgens duik je dieper in de materie met modules die zich richten op cruciale onderwerpen zoals productonderzoek en sourcing, inventarisbeheer, merkopbouw op het Amazon-platform en financieel beheer.

Een bijzonder kenmerk van deze cursus is de diversiteit aan leermiddelen die worden aangeboden.

Naast instructievideo’s, die variëren in lengte van 5 tot 20 minuten en stap voor stap de processen en strategieën uitleggen, biedt de cursus ook e-books en andere waardevolle bronnen om je Amazon-verkoopvaardigheden verder te ontwikkelen.

Deze uitgebreide benadering zorgt ervoor dat verschillende leerstijlen worden aangesproken en dat cursisten optimaal kunnen profiteren van de cursusinhoud.

Een ander belangrijk voordeel van de Amazon FBA Cursus is de betrokken gemeenschap die ermee gepaard gaat.

De cursisten krijgen toegang tot een actieve en levendige community, waar gelijkgestemde individuen samenkomen.

Hier kunnen ze vragen stellen, ervaringen delen en waardevolle inzichten opdoen.

De mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen en de regelmatige groepscoaching sessies dragen bij aan een interactieve en ondersteunende leeromgeving.

De cursus gaat verder dan alleen theoretische instructie en biedt praktische begeleiding om je te helpen groeien als een succesvolle Amazon-verkoper.

Met levenslange toegang tot de cursus en regelmatige updates, blijf je up-to-date met de laatste ontwikkelingen en trends binnen het Amazon-ecosysteem.

Kortom, de Amazon FBA Cursus is een complete en waardevolle bron voor iedereen die serieus wil slagen binnen de wereld van e-commerce, met de deskundige begeleiding van Tijn Strikker en een uitgebreide set aan leermiddelen en gemeenschapsinteractie.

Amazon FBA Cursus review

Voor wie is de Amazon FBA Cursus geschikt?

De Amazon FBA Cursus van Tijn Strikker is ideaal voor ambitieuze individuen die hun horizon willen verbreden en succes willen boeken in de wereld van e-commerce.

Hier zijn de belangrijkste doelgroepen voor deze cursus:

 1. Beginnende Ondernemers: Als je nieuw bent in de wereld van e-commerce en wilt leren hoe je kunt profiteren van Amazon’s platform, biedt deze cursus een uitstekende start. Tijn Strikker neemt je mee door elke stap en leert je de basisprincipes, zodat je kunt beginnen met verkopen.

 2. Ervaren Online Verkopers: Ook als je al ervaring hebt met online verkoop, kan deze cursus je helpen je vaardigheden te verbeteren en je kennis te verdiepen. Amazon FBA heeft unieke uitdagingen en kansen, en deze cursus biedt diepgaande inzichten om je te onderscheiden van de concurrentie.

 3. Mensen met een Budget: Het is belangrijk om te realiseren dat Amazon FBA vereist dat je in producten investeert. Als je over een budget beschikt om producten te kopen en te verkopen, kan deze cursus je leren hoe je dat op een winstgevende manier kunt doen. Tijn Strikker is eerlijk over de noodzaak van investeringen en het testen van producten.

 4. Doorzetters en Harde Werkers: Tijn benadrukt dat Amazon FBA geen snel rijk schema is. Het vereist inzet, doorzettingsvermogen en hard werken. Als je bereid bent om consistent te leren en toe te passen wat je leert, is deze cursus geschikt voor jou.

 5. Ondernemers met Ambitie: Als je de ambitie hebt om een duurzaam online bedrijf op te bouwen, kan deze cursus je de nodige bouwstenen bieden. Je leert niet alleen de basis, maar ook geavanceerde strategieën om je bedrijf te laten groeien.

 6. Mensen met een Groeiende E-commerce Interesse: Als je geïnteresseerd bent in de e-commerce wereld en wilt begrijpen hoe het werkt, is deze cursus een waardevolle bron van kennis en inspiratie. Het biedt diepgaande kennis die je kunt toepassen op andere e-commerce platforms.

Kortom, de Amazon FBA Cursus van Tijn Strikker is geschikt voor iedereen die serieus is over het opbouwen van een succesvolle Amazon FBA-business, of je nu een beginner bent of al ervaring hebt in e-commerce.

Het biedt de essentiële vaardigheden en kennis die je nodig hebt om te gedijen in de competitieve wereld van online verkoop op Amazon.

Waar bestaat de Amazon FBA Cursus uit?

De Amazon FBA Cursus van Tijn Strikker is als een schatkist vol waardevolle kennis en strategieën voor iedereen die droomt van succesvol verkopen op het Amazon-platform.

Deze uitgebreide cursus omvat een schat aan waardevolle inhoud verdeeld over vijf kernmodules, plus enkele aantrekkelijke bonussen die de sleutel vormen tot jouw e-commerce succesverhaal.

Hieronder ga ik al de modules en bonussen overlopen zodat je een goed beeld hebt van wat je krijgt als je besluit om de Amazon FBA Cursus te kopen.

Module 1: Cursus Introductie – De Poort naar Amazon Succes

Zoals de naam al aangeeft, begint de cursus met een introductie.

Het is jouw eerste ontmoeting met de meesterbrein achter deze cursus, Tijn Strikker, een ware Amazon-expert met zijn eigen inspirerende succesverhaal.

Deze module begint met een persoonlijke begroeting van Tijn Strikker, die niet alleen zijn verhaal met je deelt, maar ook eerlijk benadrukt dat succes op Amazon geen gemakkelijke route is.

Hij maakt geen beloftes van snel rijk worden, maar benadrukt in plaats daarvan de kansen en het werk dat vereist is om geld te verdienen door op Amazon te verkopen.

Tijdens deze kennismaking biedt Tijn een gedetailleerde rondleiding door de cursusmodules, waardoor je een duidelijk overzicht krijgt van wat je te wachten staat.

Dit geeft je niet alleen een gevoel van richting, maar stelt je ook in staat om de stappen die je moet nemen om succes te behalen te visualiseren.

Een waardevolle toevoeging aan deze module is het uitgebreide e-book dat je ontvangt.

Dit e-book vormt een duidelijk stappenplan, waarin je de fundamenten van het verkopen via Amazon leert.

Het biedt een solide basis die je in staat stelt om te begrijpen welke stappen er nodig zijn om je eigen Amazon-winkel op te zetten en te beheren.

In de introductiemodule van de Amazon FBA Cursus krijg je niet alleen een voorproefje van wat de cursus te bieden heeft, maar leg je ook de basis voor een succesvolle toekomst als Amazon FBA-verkoper.

Het is de start van een opwindende reis waarin je leert hoe je jouw kansen op Amazon kunt benutten, onder de deskundige begeleiding van Tijn Strikker en de waardevolle hulpmiddelen die deze cursus te bieden heeft.

Module 2: Product Onderzoek & Sourcing – De Weg naar Winstgevende Producten

De tweede module van de Amazon FBA Cursus toont je hoe je winstgevende producten vindt om te verkopen op Amazon.

In deze module neemt Tijn Strikker je mee op een diepgaande verkenning van de cruciale stappen die nodig zijn om de juiste producten te vinden en betrouwbare bronnen te identificeren.

In deze fase van de cursus zet je de eerste stappen naar het opzetten van je eigen Amazon-business.

Tijn Strikker begint met het verkennen van de belangrijke beslissingen die je moet nemen, zoals waar je jouw voorraad wilt opslaan.

Dit is geen simpele keuze omdat het afhangt van verschillende factoren, zoals de locatie van Amazon-warenhuizen en de inschrijving van jouw bedrijf.

Tijn Strikker biedt inzicht in deze beslissing en belicht de voordelen van verschillende opties, zoals het gebruik van Duitse Amazon-warenhuizen.

Een cruciaal onderdeel van deze module is het leren van productonderzoek zonder afhankelijk te zijn van betaalde tools.

Tijn Strikker deelt methoden en strategieën om effectief marktonderzoek uit te voeren, zodat je winstgevende niches kunt identificeren.

Maar hij gaat verder dan dat.

Hij introduceert ook verschillende betaalde tools die je kunnen helpen om sneller en efficiënter productonderzoek te doen, waardoor je je concurrenten een stap voor kunt blijven.

Deze module is van onschatbare waarde voor iedereen die overweegt om een Amazon-verkoopbedrijf te starten.

Het biedt niet alleen praktische strategieën voor het vinden van winstgevende producten, maar ook essentiële kennis over het identificeren van betrouwbare leveranciers en het sourcen van producten.

Tijn Strikker levert uitgebreide instructies en waardevolle tips om je te begeleiden op je pad naar succes op Amazon.

Dankzij deze tweede module bouw je de kennis en vaardigheden op die nodig zijn om slimme productkeuzes te maken en je Amazon-avontuur met vertrouwen te beginnen.

Module 3: Inventory – Meester van Je Voorraad

In de derde module van de Amazon FBA Cursus ga je alles ontdekken over voorraadbeheer.

Deze module is van cruciaal belang voor het succes van je Amazon FBA-business en belicht alle belangrijke aspecten van effectief voorraadbeheer voor jouw Amazon-winkel.

Het doel van deze module is om je te leren hoe je je voorraad op een efficiënte en geoptimaliseerde manier kunt beheren.

Een goed voorraadbeheer is namelijk van onschatbare waarde om te voldoen aan de eisen van klanten en je bedrijf soepel te laten draaien.

Tijdens deze module leer je hoe je je voorraad op een georganiseerde manier kunt structureren en beheren.

Je krijgt inzicht in hoe je je voorraad kunt optimaliseren om te voldoen aan de vraag van klanten, zonder te veel of te weinig voorraad te hebben.

Een ander belangrijk onderdeel van deze module is het vinden van de juiste leveranciers en het onderhandelen van gunstige prijzen.

Tijn Strikker neemt je mee door het proces van het opzetten van een goed leveranciersnetwerk en het onderhouden van winstgevende relaties.

Wat deze module extra waardevol maakt, is dat Tijn Strikker geen geheimen achterhoudt.

Hij deelt het gehele proces stap voor stap, waardoor je echt het maximale uit je voorraadbeheer kunt halen.

Je krijgt zelfs de kans om mee te kijken in het Amazon-account van Tijn Strikker, hoewel sommige details om begrijpelijke redenen worden beschermd.

Deze module is een essentieel onderdeel van de Amazon FBA Cursus en zal je helpen om je voorraadbeheer naar een hoger niveau te tillen.

Het belang van efficiënt voorraadbeheer kan niet genoeg worden benadrukt, en met de lessen en inzichten die je hier opdoet, kun je dit aspect van je Amazon-business verbeteren en laten groeien.

Module 4: Amazon Branding – Bouw je Merk op Amazon

In de vierde module 4 van de Amazon FBA Cursus draait alles om het creëren van een krachtig merk op Amazon.

Deze module biedt essentiële inzichten en praktische stappen om je te helpen jouw merkidentiteit op het platform te definiëren en te vergroten.

Een van de belangrijkste aspecten die deze module behandelt, is hoe je jouw merk kunt vastleggen en versterken.

Het doel is om van je bedrijf een herkenbaar merk te maken, zodat klanten niet alleen je producten kopen vanwege de kwaliteit, maar ook vanwege de associatie met jouw merk.

Tijn Strikker deelt waardevolle tips om dit te bereiken en legt uit hoe je jouw merkidentiteit effectief kunt communiceren.

Een interessante functie die je kunt verkennen als je een branding-account hebt, is het toevoegen van video’s bij je producten.

Dit stelt je in staat om potentiële klanten nog meer informatie te geven en hen te overtuigen van de waarde van jouw producten.

Daarnaast behandelt deze module het creëren van een eigen merkwinkel (brand store) op Amazon.

Een merkwinkel ziet er professioneel uit en biedt een gestroomlijnde presentatie van jouw productlijn.

Dit kan leiden tot meer verkopen, omdat het je producten aantrekkelijker maakt voor potentiële kopers.

Of je nu nieuw bent in de wereld van e-commerce of al ervaring hebt met verkopen op Amazon, deze module biedt waardevolle kennis en strategieën om je merk op Amazon naar een hoger niveau te tillen.

Met de diepgaande kennis en praktische oefeningen in deze module ben je goed uitgerust om een sterke merkstrategie te ontwikkelen en succesvol te zijn op het platform.

Het bouwen van een krachtig merk is een cruciaal element van langdurig succes op Amazon, en deze module voorziet je van de nodige tools om dit te bereiken.

Module 5: Campaign Manager – Meester van Amazon Adverteren

De vijfde module van de Amazon FBA Cursus brengt je dieper in de wereld van adverteren op Amazon.

Adspension Tijn StrikkerEen waardevol aspect van deze cursus is dat Tijn Strikker, met zijn bedrijf Adspension, gespecialiseerd is in adverteren, en hij deelt deze uitgebreide kennis graag met jou.

Deze module is essentieel als je serieus succes wilt behalen in het verkopen van producten op het Amazon-platform.

Tijdens deze fase van de cursus krijg je waardevolle inzichten en strategieën die je kunt gebruiken om je producten effectief te promoten en meer zichtbaarheid te genereren.

Een van de hoogtepunten van deze module is het stapsgewijs leren hoe je een advertentiecampagne opzet en beheert op Amazon.

Tijn Strikker laat geen detail onbenut en deelt alle noodzakelijke informatie om je te helpen succesvol te adverteren op dit platform.

Dit omvat het kiezen van de juiste zoekwoorden, het bepalen van het budget en het nauwgezet monitoren van de prestaties van je advertenties.

Deze module behandelt zowel automatisch draaiende advertenties als handmatige campagnes, zodat je de optie kan kiezen die het beste bij jouw behoeften en doelen past.

Als je bijvoorbeeld in het begin kosten wilt besparen, kun je ervoor kiezen om handmatig te adverteren.

Het adverteren op Amazon is een krachtige manier om je producten te promoten en een groter publiek te bereiken.

Deze module biedt een uitgebreide en praktische benadering van adverteren op Amazon.

Met de kennis en vaardigheden die je tijdens deze module opdoet, kun je gerichter adverteren en de kans vergroten om je doelgroep te bereiken.

Dit maakt de Amazon FBA Cursus tot een waardevolle investering voor ondernemers die streven naar succes op Amazon.

Module 6: Finance – Beheer je Amazon Business Financieel

Met de basisprincipes van product sourcing, logistiek en adverteren op Amazon onder de knie, is het nu tijd om je te verdiepen in het financiële aspect van het runnen van een winstgevend Amazon-bedrijf.

Module 6 van de Amazon FBA Cursus geeft je inzicht in het beheren van je financiën, het berekenen van winstmarges en kosten, en het opzetten van een budget voor je operationele activiteiten.

Deze module gaat dieper in op het financiële plan voor je Amazon-activiteiten.

Je leert hoe je een goed georganiseerde en gestructureerde financiële aanpak kunt ontwikkelen om ervoor te zorgen dat je niet alleen winstgevend blijft, maar ook de groei van je bedrijf kunt ondersteunen.

Een cruciaal aspect dat aan bod komt, is het berekenen van winst en verlies, waarbij je rekening moet houden met diverse kosten, zoals BTW, Amazon FBA logistieke kosten, inkoopprijs in China, verzendkosten vanuit China naar Nederland, en opslagkosten.

Deze grondige behandeling van financiën zorgt ervoor dat je precies begrijpt hoe je de prijs van je producten moet bepalen en wat je uiteindelijke winst zal zijn.

Daarnaast leer je hoe je je investeringen kunt maximaliseren en hoe je de juiste berekeningen kunt maken om te bepalen welke producten het meest winstgevend zijn.

Het is van essentieel belang om je financiën op orde te hebben om een succesvolle Amazon-onderneming te runnen.

Met de kennis en vaardigheden die je tijdens deze module opdoet, kun je een solide financieel fundament creëren voor je Amazon-business en vol vertrouwen elke financiële beslissing nemen.

Deze module biedt niet alleen inzicht, maar ook praktische tips die je direct kunt toepassen op je bedrijfsfinanciën, wat van cruciaal belang is voor het succes van je Amazon-activiteiten.

Bonus Module: Extra

Na de zes uitgebreide modules van de Amazon FBA Cursus krijg je nog een waardevolle bonusmodule voorgeschoteld die je vaardigheden naar een nog hoger niveau tilt.

Deze bonusmodule voegt extra waarde en inzichten toe aan het totale cursuspakket, waardoor je nog succesvoller kunt zijn op Amazon.

In deze bonusmodule krijg je toegang tot geavanceerde strategieën en technieken die je helpen om je Amazon-bedrijf te optimaliseren en te laten groeien.

Deze module behandelt onderwerpen die verder gaan dan de basis en je voorzien van de kennis en vaardigheden om je producten beter te positioneren, meer verkopen te genereren en je winst te maximaliseren.

De bonusmodule bevat vijf waardevolle lessen:

 1. Hoe kom je in contact met Seller Support: Leer hoe je effectief kunt communiceren met de Seller Support van Amazon om eventuele problemen op te lossen en vragen te beantwoorden.

 2. Samenwerken met externe partijen: Ontdek hoe je samenwerkingen kunt aangaan met externe partners om je bereik en verkoopmogelijkheden te vergroten.

 3. Pan European: Verdiep je in de complexe wereld van Pan-European Fulfillment om je producten internationaal aan te bieden en je markt te vergroten.

 4. Customer Service Messages: Leer hoe je effectieve berichten aan klanten kunt sturen om hun tevredenheid te vergroten en positieve recensies te genereren.

 5. Account Health: Ontwikkel een dieper begrip van hoe je de gezondheid van je Amazon-account kunt monitoren en optimaliseren om ervoor te zorgen dat je bedrijf soepel blijft draaien.

Deze bonusmodule is een heel waardevolle uitbreiding van de Amazon FBA Cursus en biedt effectieve inzichten en strategieën die je kunnen helpen om je Amazon-business naar een nog hoger niveau te tillen.

Het benadrukt de toewijding van Tijn Strikker om ervoor te zorgen dat zijn studenten de best mogelijke kennis en vaardigheden verwerven om succes te behalen op het Amazon-platform.

Bonus Module: Product Onderzoek BONUS

In de Amazon FBA Cursus van Tijn Strikker, is er een bonusmodule genaamd “Product Onderzoek BONUS”.

Deze module is speciaal ontworpen om je te helpen bij het uitvoeren van effectief productonderzoek op Amazon, een cruciale stap in het opzetten van een succesvolle Amazon-business.

Deze bonusmodule is met name gericht op het gebruik van de productonderzoeksoftware Helium 10, die Tijn Strikker zelf vaak gebruikt en sterk aanbeveelt.

Hoewel het gebruik van deze software optioneel is, biedt deze bonusmodule waardevolle inzichten in hoe je het meeste uit Helium 10 kunt halen.

De bonusmodule bevat in totaal drie uitgebreide lessen:

 1. Product & Keyword Research: In deze les leer je hoe je diepgaand productonderzoek kunt uitvoeren, inclusief het vinden van winstgevende zoekwoorden en productideeën. Dit is essentieel om producten te identificeren die goed kunnen verkopen op Amazon.

 2. Blackbox om een Product te vinden: De Blackbox-tool van Helium 10 is een krachtige hulpbron om winstgevende producten te ontdekken. Tijdens deze les wordt uitgelegd hoe je de Blackbox-tool effectief kunt gebruiken om potentiële producten te vinden die aan je criteria voldoen.

 3. Product Research op basis van Keywords: Hier leer je hoe je productonderzoek kunt uitvoeren op basis van specifieke zoekwoorden. Dit stelt je in staat om producten te vinden die relevant zijn voor populaire zoekopdrachten op Amazon, wat je kansen op succes vergroot.

Deze bonusmodule is een waardevolle toevoeging aan de Amazon FBA Cursus, omdat het je voorziet van geavanceerde onderzoekstechnieken en inzichten in het gebruik van Helium 10.

Door deze bonusmodule te volgen, kun je je productonderzoekvaardigheden verfijnen en producten vinden die een hoge kans op succes hebben op Amazon.

Het is een must voor serieuze Amazon-verkopers die hun concurrentie een stap voor willen blijven.

Amazon FBA Cursus bonussen

Dat is nog niet alles. Je krijgt ook nog een aantal gratis bonussen bij de Amazon FBA cursus:

Bonus 1: Discord Community

Een van de opvallende voordelen van de Amazon FBA Cursus van Tijn Strikker is de toegang tot een levendige en ondersteunende Discord Community.

Deze community is een waardevolle bonus voor cursisten en biedt een scala aan voordelen:

 1. Directe Toegang tot Experts: De Discord Community is de thuisbasis van gelijkgestemde ondernemers, ervaren Amazon-verkopers en experts op het gebied van Amazon FBA. Dit betekent dat je altijd toegang hebt tot deskundig advies en begeleiding van mensen die de ins en outs van het platform kennen.

 2. Continue Ondersteuning: De community is actief en beschikbaar 24/7. Dit betekent dat je op elk moment vragen kunt stellen, ongeacht je tijdzone. Je krijgt snel antwoord op je vragen, of het nu gaat om technische problemen, strategische overwegingen of algemene begeleiding.

 3. Netwerkmogelijkheden: Naast het stellen van vragen, biedt de community de kans om te netwerken met andere ondernemers en Amazon-verkopers. Dit kan leiden tot waardevolle zakelijke connecties en partnerschappen.

 4. Interactie met Tijn Strikker: Een van de meest waardevolle aspecten is dat Tijn Strikker zelf actief deelneemt aan de community. Hij beantwoordt vragen, deelt inzichten en biedt begeleiding, waardoor je als cursist een directe lijn hebt naar de maker van de cursus zelf.

 5. Het Delen van Succesverhalen: De Discord Community fungeert ook als een platform waar cursisten hun succesverhalen kunnen delen. Dit is niet alleen inspirerend, maar het biedt ook de mogelijkheid om te leren van wat anderen hebben bereikt.

 6. Een Persoonlijke Touch: Het feit dat Tijn Strikker betrokken is bij de community geeft de cursus een persoonlijk tintje. Je hebt het gevoel dat je deel uitmaakt van een ondersteunende en toegewijde groep.

Ik vind de Discord Community is veel meer dan alleen een bonus. Het is een dynamische en waardevolle gemeenschap die je zal helpen bij het opbouwen en laten groeien van je Amazon FBA-business.

Het biedt een solide ondersteuningsnetwerk en waardevolle netwerkmogelijkheden voor iedereen die geld wil verdienen met verkopen op Amazon.

Bonus 2: Groepscoaching

Een tweede bonus die je krijgt bij de Amazon FBA Cursus van Tijn Strikker is de Groepscoaching. Dit is een waardevolle aanvulling op de cursuservaring en biedt diverse voordelen:

 1. Interactieve Sessies: Tijn Strikker organiseert regelmatig groepscoaching sessies waarin cursisten de kans krijgen om direct vragen te stellen en interactief met hem te communiceren. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde leerervaring.

 2. Trendgericht: De groepscoaching is flexibel en reageert op trends en veelgestelde vragen die in de Discord Community naar voren komen. Hierdoor is de coaching relevant en afgestemd op de behoeften van de deelnemers.

 3. Samen Leren: Je maakt deel uit van een community van gelijkgestemde ondernemers die allemaal streven naar succes op Amazon. Dit biedt een omgeving waarin je kunt leren van anderen, ervaringen kunt delen en waardevolle tips en strategieën kunt opdoen.

 4. Inspiratie en Motivatie: Het zien van succesverhalen van medecursisten kan inspirerend en motiverend zijn. Het kan je aanmoedigen om door te zetten en te geloven dat ook jij succes kunt behalen met verkopen op Amazon.

 5. Ondersteuning van Experts en Medecursisten: Naast de begeleiding van Tijn Strikker zelf, krijg je ook de kans om te leren van je medecursisten, die verschillende achtergronden en expertisegebieden hebben. Dit biedt een schat aan kennis en inzichten.

Groepscoaching is een waardevolle toevoeging aan de Amazon FBA Cursus. Het biedt een interactieve en ondersteunende omgeving waarin je kunt leren, vragen kunt stellen en je Amazon FBA-vaardigheden kunt verbeteren.

Het draagt bij aan je succes op het Amazon-platform door een bron van kennis, motivatie en inspiratie te bieden.

Bonus 3: Bol.com

Een van de meest waardevolle extra’s die je krijgt bij de Amazon FBA Cursus van Tijn Strikker is de derde bonus over Bol.com.

Deze bonusmodule is ontworpen om je te leren hoe je effectief producten kunt verkopen op zowel Amazon als Bol.com. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van deze bonusmodule:

 1. Uitbreiding van Je Marktbereik: Bol.com is een van de grootste online marktplaatsen in Nederland en België, met een breed klantenbestand. Deze bonus geeft je de mogelijkheid om je marktbereik te vergroten en meer potentiële kopers te bereiken.

 2. Stap-voor-Stap Begeleiding: Zoals in de rest van de cursus, biedt Tijn Strikker gedetailleerde, stapsgewijze begeleiding over hoe je een account kunt aanmaken en effectief kunt verkopen op Bol.com. Als je al bekend bent met Amazon, zul je merken dat veel van de principes en processen vergelijkbaar zijn, wat de overgang naar Bol.com vergemakkelijkt.

 3. Productoptimalisatie en Prijsstelling: De bonusmodule bevat waardevolle tips en strategieën voor productoptimalisatie en prijsstelling op Bol.com. Dit is cruciale informatie om je producten te onderscheiden en concurrerend te zijn in deze markt.

 4. Klantenservice: Je leert ook hoe je effectieve klantenservice kunt bieden op Bol.com, wat essentieel is om positieve beoordelingen te krijgen en het vertrouwen van kopers te winnen.

Deze bonusmodule biedt een uitgebreide gids voor het verkopen op Bol.com, naast de alomvattende Amazon-training.

Het is een waardevolle aanvulling voor degenen die hun e-commerceactiviteiten willen uitbreiden en hun verkoopkansen willen vergroten door op meerdere platforms te verkopen.

Het geeft je de tools en kennis die nodig zijn om succesvol te zijn op zowel Amazon als Bol.com, wat je winstpotentieel aanzienlijk kan vergroten.

Bonus 4: E-book

Een laatste bonus die bij de Amazon FBA Cursus wordt geleverd, is een uitgebreid e-book van maar liefst 69 pagina’s.

Dit Nederlandstalige e-book, geschreven door de deskundige Tijn Strikker, is een waardevolle aanvulling op de cursus die specifiek gericht is op het verkopen via Amazon.

Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van dit waardevolle e-book:

 1. Diepgaande Informatie: Het e-book biedt gedetailleerde en diepgaande informatie over alle aspecten van verkopen op Amazon. Of je nu een beginner bent die de basisbeginselen wil begrijpen of een gevorderde verkoper die zijn kennis wil uitbreiden, dit e-book heeft voor elk niveau iets te bieden.

 2. Nederlandstalig: Een groot voordeel van dit e-book is dat het volledig in het Nederlands is geschreven. Hierdoor is de inhoud gemakkelijk te begrijpen en toe te passen voor Nederlandstalige gebruikers.

 3. Stapsgewijze Begeleiding: Het e-book bevat talloze afbeeldingen en stapsgewijze instructies, waardoor je bepaalde processen visueel kunt volgen en zelf kunt uitvoeren. Dit maakt het leren en toepassen van de cursusmateriaal nog effectiever.

 4. Een Onmisbaar Hulpmiddel: Als bonus bij de cursus toont dit e-book het toewijdingsniveau van de Amazon FBA Cursus om je te ondersteunen bij het bereiken van succes op het platform. Het is een onmisbaar hulpmiddel dat je zal helpen om je Amazon-business naar een hoger niveau te tillen en je kansen op succes aanzienlijk zal vergroten.

Het 69 pagina’s tellende e-book is een waardevolle bron van informatie en inzicht die je helpt bij het verbeteren van je Amazon-verkoopvaardigheden.

Of je nu een beginner bent die de basisbeginselen wil leren of een doorgewinterde verkoper die zijn expertise wil verdiepen, dit e-book biedt de nodige kennis om succesvol te zijn op Amazon.

Wat zijn de Amazon FBA Cursus Ervaringen?

Je vraagt je waarschijnlijk ook af wat de ervaringen zijn van anderen met de Amazon FBA Cursus?

Ik was hier ook naar benieuwd, dus ben ik op zoek gegaan naar reviews en feedback van andere cursisten over de cursus.

In de Discord community zag ik veel positieve feedback voorbij komen en ook door gewoon te Googlen kwam ik reviews tegen over het bedrijf Adspension en de Amazon FBA cursus:

Amazon FBA Cursus ervaringen

Wat zijn de voor- en nadelen van de Amazon FBA Cursus?

De Amazon FBA Cursus van Tijn Strikker biedt tal van voordelen voor degenen die serieus zijn over het verkopen op Amazon. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van deze cursus:

 1. Diepgaande Kennis: Tijn Strikker, een ervaren Amazon-expert, deelt zijn uitgebreide kennis en praktische ervaring met verkopen op Amazon. Dit betekent dat je toegang hebt tot waardevolle inzichten en strategieën die zijn bewezen om succesvol te zijn.

 2. Uitgebreide Cursus: De cursus bestaat uit maar liefst 53 lessen, variërend van 5 tot 20 minuten per stuk. Dit uitgebreide aanbod van lesmateriaal stelt je in staat om grondig te leren en te begrijpen hoe verkopen op Amazon werkt.

 3. Verscheidenheid aan Keuzes: Je hebt de flexibiliteit om te kiezen welke optie het beste bij jou past. Of je nu alleen toegang wilt tot de Amazon FBA Cursus, of je wilt extra’s zoals persoonlijke 1-op-1 coaching, er zijn keuzes beschikbaar om aan jouw behoeften te voldoen.

 4. Interactieve Cursusopzet: De cursus is ontworpen om boeiend te zijn en niet saai, waardoor je gemotiveerd raakt om direct met de geleerde principes aan de slag te gaan.

 5. Talrijke Gratis Bonussen: Naast de hoofdcursus ontvang je ook toegang tot waardevolle bonussen, waaronder een e-book met meer dan 69 pagina’s, groepscoaching en een actieve community op Discord.

 6. Betaalmogelijkheden: De cursus biedt zelfs betaling in termijnen aan, waardoor het financieel haalbaar is voor een breder publiek.

 7. Korting: Er is een speciale kortingscode ‘DOMI500’ beschikbaar waarmee je €500 korting kunt krijgen, waardoor de cursus nog toegankelijker wordt.

 8. Levenslange Toegang en Updates: Je krijgt levenslange toegang tot de cursus en blijft profiteren van toekomstige updates. Dit zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van Amazon-verkoop.

 9. Expert Begeleiding: Je krijgt toegang tot een team van Amazon-experts die je begeleiden bij elke stap van het proces, wat je helpt om snel te leren en te groeien als Amazon-verkoper.

De Amazon FBA Cursus van Tijn Strikker biedt een uitstekende kans om je Amazon-verkoopvaardigheden te verbeteren en te profiteren van de groeiende e-commerce markt.

Met diepgaande kennis, uitgebreid lesmateriaal en waardevolle bonussen is deze cursus een investering in je toekomstige succes als Amazon-verkoper.

Het is ook belangrijk om de mogelijke nadelen te overwegen voordat je besluit om de cursus te volgen:

 1. Prijs van de Cursus: Een van de meest voor de hand liggende nadelen van deze cursus is de prijs. Hoewel de cursus heel veel waarde biedt en een investering in je toekomst kan zijn, kan de aanschafprijs voor sommige mensen hoog zijn.

  Het is belangrijk om je financiële situatie zorgvuldig te overwegen voordat je besluit om de cursus aan te schaffen. Bedenk echter dat investeren in kennis en vaardigheden vaak een goede langetermijnstrategie is.

 2. Doorzettingsvermogen Vereist: Net als elke andere vorm van ondernemerschap vereist succesvol verkopen op Amazon hard werken en doorzettingsvermogen.

  De cursus benadrukt dit eerlijk, maar het is belangrijk om te beseffen dat succes niet van de ene op de andere dag komt. Het kan tijd kosten om je bedrijf op te bouwen en winst te genereren, en het vereist constante inspanning en toewijding.

 3. Geen Garantie op Succes: Hoewel de cursus waardevolle kennis en strategieën biedt, is er geen garantie dat je succesvol zult zijn als Amazon-verkoper. Succes hangt af van verschillende factoren, waaronder marktconcurrentie, productkeuze en persoonlijke inzet.

  Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en te begrijpen dat succes niet gegarandeerd is.

 4. Geen Resultaten Zonder Actie: Het vergaren van kennis uit de cursus is slechts het begin. Je moet actie ondernemen en de geleerde principes toepassen om daadwerkelijk succes te behalen. Sommige mensen kunnen terughoudend zijn om actie te ondernemen, wat hun succes kan belemmeren.

In het algemeen is het belangrijk om de nadelen van de cursus in perspectief te plaatsen en te overwegen hoe ze passen bij je persoonlijke doelen en omstandigheden.

Hoewel er uitdagingen en kosten verbonden zijn aan de cursus, vind ik de cursus nog steeds een waardevolle investering voor diegenen die serieus zijn over het opbouwen van een succesvolle Amazon-verkoopbusiness.

Het is essentieel om zowel de voordelen als de nadelen af te wegen voordat je een beslissing neemt.

Hoeveel kost de Amazon FBA Cursus?

De Amazon FBA Cursus van Tijn Strikker biedt normaal gesproken toegang tot zijn uitgebreide cursusmateriaal en alle bijbehorende voordelen voor een prijs van €1997,00.

Deze prijs weerspiegelt de waarde van de cursus en de expertise die wordt geboden om je te helpen succesvol te worden als Amazon-verkoper.

Echter, goed nieuws! Er is een mogelijkheid om te profiteren van een aanzienlijke korting.

Door gebruik te maken van de kortingscode ‘DOMI500’ tijdens het aanmelden, ontvang je €500 korting op de aanschafprijs.

Hierdoor betaal je slechts €1497,00 voor de cursus. Dit is een geweldige kans om toegang te krijgen tot hoogwaardige training en begeleiding tegen een gereduceerde prijs.

Bovendien biedt de actiepagina ook de mogelijkheid van een gratis call voor diegenen die nog twijfelen of die de kosten liever in twee termijnen willen betalen.

Deze opties maken de cursus toegankelijker voor een breder publiek en geven je flexibiliteit bij het investeren in je e-commerce-educatie.

Het is belangrijk om te onthouden dat investeren in kennis en vaardigheden vaak een waardevolle langetermijninvestering is.

Met de korting en verschillende betalingsopties is de Amazon FBA Cursus van Tijn Strikker een aantrekkelijke mogelijkheid om je e-commerce-onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Eindoordeel van mijn Amazon FBA Cursus review?

Mijn eindoordeel over de Amazon FBA Cursus van Tijn Strikker is buitengewoon positief.

Deze cursus biedt maximale waarde en stelt je in staat om stap voor stap te leren hoe je succesvol geld kunt verdienen via het Amazon-platform.

Er zijn verschillende aspecten van de cursus die ik als zeer waardevol beschouw:

Deskundige Begeleiding: Tijn Strikker, de instructeur van de cursus, is een bewijs van de expertise en ervaring die hij deelt. Zijn duidelijke en begrijpelijke manier van lesgeven maakt de complexe wereld van Amazon-verkoop toegankelijk voor iedereen.

Uitgebreid Cursusmateriaal: Met meer dan 40+ lessen en uitgebreide informatie bevat de cursus alles wat je nodig hebt om succesvol te worden als Amazon-verkoper. De video’s behandelen elk aspect van het verkoopproces en bieden waardevolle inzichten en strategieën.

Actieve Community: De cursus wordt ondersteund door een zeer actieve community van gelijkgestemde ondernemers. Deze community biedt een geweldige plek om vragen te stellen, ervaringen te delen en waardevolle feedback te krijgen. Het is een waardevolle bron van ondersteuning en netwerkmogelijkheden.

Levenslange Toegang: Het feit dat de cursus levenslange toegang biedt, betekent dat je altijd up-to-date blijft met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van Amazon-verkoop.

Kortingsmogelijkheden: Dankzij de kortingscode ‘DOMI500’ kun je zelfs profiteren van €500 korting op de cursusprijs, waardoor de cursus nog toegankelijker wordt.

Natuurlijk zijn er enkele nadelen, zoals de initiële kosten en de noodzaak van doorzettingsvermogen om succesvol te zijn in dit verdienmodel.

Echter, gezien de enorme waarde die de cursus biedt en de ondersteuning die beschikbaar is via de community en groepscoaching, is dit een investering die zichzelf kan terugverdienen.

Als je serieus bent over het opzetten en laten groeien van een winstgevende Amazon-business, is de Amazon FBA Cursus van Tijn Strikker een uitstekende keuze.

Het heeft mijn volledige goedkeuring en ik raad het ten zeerste aan aan iedereen die zijn of haar ondernemersdromen op Amazon wil realiseren.

Wacht niet langer en begin vandaag nog aan dit spannende avontuur met de kortingscode ‘DOMI500’ voor extra besparingen.

>> Plan nu de gratis call in en gebruik de code DOMI500 voor €500 korting! <<

Andere Verdienmodellen

Tijn Strikker is trouwens ook één van de experten die hun verdienmodel uit de doeken doen in de Money Mastermind.

Money Mastermind van Jelline Brands

Money Mastermind is een andere online training die ideaal geschikt is voor mensen die weten dat ze geld willen verdienen op internet, maar nog niet zeker zijn hoe ze dit willen doen.

In de Money Mastermind ontdek je een twintigtal mogelijke verdienmodellen, telkens uitgelegd door een expert die hier heel succesvol in is.

Zo kan je allerlei online verdienmodellen ontdekken en kijken wat het beste bij jou past.

Tijn Strikker maakt ook deel uit van deze training en doet er zijn Amazon blueprint uit de doeken.

Kom er alles over te weten in mijn Money Mastermind review.

Laat een reactie achter