Online geld verdienen startersgids review & resultaten (Mick van Zadelhoff)

online geld verdienen startersgids coverBen je de Online Geld Verdienen Startersgids van Mick van Zadehoff tegengekomen en wil je weten of het e-book de moeite waard is?

Dan heb ik deze review voor jou geschreven. Lees dus zeker verder!

De Online Geld Verdienen Startersgids is in de afgelopen jaren behoorlijk vaak gedownload en gelezen.

Heeft dat een specifieke reden? Waar gaat dit boek exact over? Wie heeft dit boek geschreven? Wat is het doel van dit boek? Wat moet je voor dit boek betalen? En is dit boek aan te raden?

Op al deze vragen vind je een uitgebreid antwoord in deze Online Geld Verdienen Startersgids review.

Enige tijd geleden heb ik dit boek zelf gelezen. Daardoor weet ik wat je aan de informatie in dit boek hebt. In deze review ga ik je mijn mening geven zodat je kan bepalen of het boek iets voor jou is of niet.

Na het lezen van deze review zal je een duidelijk beeld hebben van dit toch wel interessante boek. Ik kan je al verklappen dat dit boek eigenlijk voor veel beginnende internet ondernemers op het lijf geschreven is.

Nog veel meer informatie over Mick van Zadelhoff, de schrijver, en de inhoud van het boek is in deze uitgebreide review te vinden!

[alert-note][one_third]online geld verdienen startersgids cover[/one_third] [two_third_last]

Wil jij ook online geld verdienen?

Klik dan nu op de onderstaande rode knop om het verhaal van Mick van Zadelhoff te leren kennen en hoe hij jou met zijn kennis en ervaring kan helpen om ook geld te verdienen op internet:
 

[button-red url=”https://www.paypro.nl/producten/Online_Geld_Verdienen_-_Startersgids/64593/48991″ target=”_blank” rel=”noopener” position=”center”]>> Ja! Ik wil online geld verdienen! <<[/button-red][/two_third_last][/alert-note]

Wie is Mick van Zadelhoff?

Mick van ZadelhoffDe Online Geld Verdienen Startersgids is geschreven door Mick van Zadelhoff. Dit boek is gebaseerd op zijn eigen ervaring met online geld verdienen.

Heeft hij veel ervaring met online geld verdienen? Ja, absoluut. Mick is namelijk een zogeheten Digital Nomad.

Een Digital Nomad is iemand die twee dingen tegelijkertijd doet: reizen en werken.

Mick reist al jarenlang de wereld over met zijn laptop en zijn eigen online business. Door de jaren heen heeft hij verschillende concepten ontwikkeld en verschillende mogelijkheden om online geld te verdienen zelf uitgeprobeerd.

Door deze jarenlange ervaring heeft hij heel veel kennis omtrent online geld verdienen én ondertussen de wereld rondreizen.

Aan het begin van zijn carrière was Mick van Zadelhoff bezig met de online marketing voor verschillende Nederlandse bedrijven. Hij deed hierdoor veel kennis en ervaring op, maar er was toch iets wat bij hem knaagde.

Hij had namelijk niet het gevoel dat hij echt vrij was, maar dat hij alsnog binnen de gebaande paden aan het leven was.

Op een gegeven moment hij had het idee dat dit toch anders kon. Op basis van dit idee ging hij aan de slag om een eigen unieke online business op te starten, waarbij hij niet gebonden was aan locatie en tijd.

Hij startte zijn eigen bedrijf De Moderne Nomaden op, waarover je verder in deze review meer kunt lezen. Nadat hij zijn bedrijf opgestart had, begon hij aan zijn wereldreis. Op het moment van schrijven reist Mick van Zadelhoff al 4 jaar lang over de gehele wereld.

Tegelijkertijd is hij al 4 jaar lang met zijn online business bezig. Al zijn verzamelde kennis en ervaring heeft hij gebundeld en in dit boek uiteengezet.

Het bedrijf achter het e-book

Hierboven heb je informatie over Mick van Zadelhoff kunnen lezen. Hij is dus al jarenlang over de wereld aan het reizen en combineert dat met zijn eigen online business.

De Moderne Nomaden logoDeze online business voert hij uit onder de naam van zijn eigen bedrijf: De Moderne Nomaden.nl.

Dit is niet alleen de naam van zijn bedrijf, maar je kunt op dit webadres ook een uitgebreid digitaal platform vinden waarop Mick van Zadelhoff eigen blogs plaatst, maar ook dit e-book aanbiedt. Daarnaast biedt hij nog meerdere andere cursussen aan.

Door de jaren heen is het bedrijf van Mick zeker een begrip geworden. Eigenlijk is hij het toonbeeld van een digital nomad: iemand die de wereld over reist en ondertussen met zijn eigen online business bezig is.

Wat mij persoonlijk aan dit bedrijf aanspreekt, is de transparantie. Mick van Zadelhoff staat met naam en afbeelding op zijn website. Dat is echter niet het enige. Hij heeft namelijk ook zijn nummer op zijn website gezet.

Mocht je Mick willen contacteren, kan je hem dus gewoon een berichtje via Whatsapp sturen. Kijk, dat is nog eens een toonbeeld van transparantie en het uitstralen van betrouwbaarheid.

Je kan hem trouwens ook volgen en persoonlijk contacteren via de Facebook pagina van De Moderne Nomaden om te kijken wat hij allemaal doen is.

Over zowel Mick als over zijn bedrijf ben ik zeer te spreken. Uiteraard ben ik ook op onderzoek gegaan naar de betrouwbaarheid van Mick.

Is zijn bedrijf bijvoorbeeld ingeschreven bij de KVK? En hoe staat het met de online beoordelingen over hem en zijn bedrijf?

Is Mick van Zadehoff betrouwbaar?

Kan ik aangeven of Mick van Zadelhoff betrouwbaar is? Ja, dat kan ik zeker.

Door de jaren heen heeft hij een goede naam op weten te bouwen. Hij is heel transparant en hij straalt een gevoel van betrouwbaarheid uit.

Op het internet zijn dan ook veel positieve beoordelingen te vinden over hem en over zijn bedrijf.

Hij heeft veel mensen blij gemaakt met zijn diensten, maar ook met deze Online Geld Verdienen Startersgids heeft hij veel mensen geïnformeerd én geïnspireerd.

De Moderne Nomaden gegevensTevens staat zijn bedrijf netjes bij de KVK ingeschreven. Het is dus een betrouwbare partij om zaken mee te doen.

Mocht je besluiten om dit boek aan te schaffen, kan je er zeker van zijn dat je niet wordt opgelicht.

Zijn bedrijf staat netjes ingeschreven, het bedrijf kan op veel positieve beoordelingen rekenen en je kunt moeiteloos contact opnemen met Mick van Zadelhoff. Op zijn website staan immers zijn Whatsapp nummer en emailadres vermeld of je kan hem aanspreken op de Facebook pagina van De Moderne Nomaden.

Wat mij ook aanspreekt, is het feit dat hij onder zijn eigen naam handelt. Hij gebruikt geen schuilnaam, zoals andere internet ondernemers wel doen.

Nee, Mick is gewoon Mick en daar doet hij verder niet moeilijk over.

Hij verschijnt ook in de media. Bekijk hieronder bijvoorbeeld een interview dat RTV Dordrecht met hem gedaan heeft op 24 April 2020 toen hij vast zat op Thailand door de corona crisis:

Of hier een interview dat Algemeen Dagblad met hem heeft gedaan toen hij ging vertrekken op zijn fietstocht van Nederland naar India: Als moderne nomaden naar India: ‘Het avontuur begint daar waar je niet weet waar het eindigt’.

Alle seinen staan dus op groen: wat mij betreft is Mick betrouwbaar. Dat geldt ook voor zijn bedrijf De Moderne Nomaden.nl.

Wat is de Online Geld Verdienen Startersgids?

Hierboven heb je allerlei relevante informatie over Mick van Zadelhoff kunnen vinden. In deze review draait het echter niet zo zeer om hem, maar om zijn e-book.

Het e-book draagt de naam Online Geld Verdienen Startersgids en is behoorlijk uitgebreid te noemen: in het boek worden namelijk 12 verschillende manieren besproken waarmee je online geld kan verdienen.

In de afgelopen jaren heeft Mick van Zadelhoff dus als een Digital Nomad geleefd. Hij heeft de wereld rondgereisd en ondertussen geld verdiend met zijn eigen online business.

Hierbij heeft hij niet enkel op één verdienmodel gefocust, maar juist op meerdere verdienmodellen. Al deze verdienmodellen waar hij ervaring mee heeft (en dus ook kennis over heeft), staan in dit boek beschreven.

Je kunt dit boek het beste zien als een informatieve gids over verschillende mogelijkheden om online geld te verdienen.

Aan de andere kant kan je dankzij dit boek ook veel inspiratie op doen.

Mogelijk heb je na het lezen van dit boek direct een goed idee. Een idee waarmee je online geld kan gaan verdienen en waarmee je dus van (financiële) vrijheid kan gaan genieten.

Voor het gemak heb ik hieronder een gedeelte van het voorwoord geplaatst. Aan de hand hiervan krijg je een duidelijk beeld van de inhoud van het boek én van het doel van het boek:

Op dit moment fiets ik van Nederland naar India. Gewoon omdat ik dat tof vind. Het feit dat ik online mijn geld verdien, zorgt ervoor dat dit avontuur mogelijk is. Om jou ook die vrijheid te geven om te doen wat je wilt, waar je wilt, heb ik dit boek geschreven. Het staat vol met praktische tips om online geld te verdienen. Zoek de manier die bij jou past en ga aan de slag. Zo simpel is het!

12 manieren om online geld te verdienen

In de Online Geld Verdienen Startersgids bespreekt Mick van Zadelhoff 12 manieren waarmee je online geld kan verdienen. In onderstaande lijst vind je alle hoofdstukken van dit e-book:

 • Hoofdstuk 1: Introductie
 • Hoofdstuk 2: Een eigen website als verdienmodel
 • Hoofdstuk 3: Bloggen over van alles en nog wat
 • Hoofdstuk 4: Online marketing voor bedrijven
 • Hoofdstuk 5: Verdienen met je Instagram account
 • Hoofdstuk 6: (Web) teksten vertalen
 • Hoofdstuk 7: Een e-boek schrijven en verkopen
 • Hoofdstuk 8: Een passief inkomen met affiliates
 • Hoofdstuk 9: Facebook pagina’s en marketing
 • Hoofdstuk 10: Youtube video’s en memberships
 • Hoofdstuk 11: Studenten ondersteunen
 • Hoofdstuk 12: Coachen van mensen
 • Hoofdstuk 13: Jouw eigen online video training
 • Hoofdstuk 14: Nawoord

Wat valt mij op aan bovenstaande lijst met hoofdstukken? Nou, onder meer dat nagenoeg alle mogelijkheden uitgebreid besproken worden.

In de afgelopen jaren heeft Mick heel veel kennis opgedaan. Deze kennis en ervaring wil hij graag met jou delen en hij doet dat dan ook op een uitgebreide manier.

Door dit boek te lezen, krijg je veel inzicht in de verschillende mogelijkheden. Je kunt deze mogelijkheden voor jezelf naast elkaar zetten, op bepaalde punten met elkaar vergelijken en uiteindelijk dé keuze gaan maken waar jij je op gaat toeleggen om online geld te verdienen.

Iets wat mij aan dit boek aanspreekt, is dat Mick ook overal handige tips heeft toegevoegd. Hij deelt niet alleen droge informatie en handige methodes, maar ook persoonlijke tips.

Deze tips zijn gebaseerd op zijn eigen ervaringen en zijn dus heel waardevol.

De combinatie van nuttige informatie en handige tips zorgt uiteindelijk voor een compleet & waardevol e-book.

De belangrijkste vraag is uiteraard: naar welk van bovengenoemde manieren om online geld te verdienen gaat jouw voorkeur?

online geld verdienen startersgids e-book

Wat kost dit e-book? En krijg je garantie?

Heb je interesse om online geld te gaan verdienen? Wil je zelf ook de hele wereld over kunnen reizen en op die manier van (financiële) vrijheid gaan genieten?

De wereld ligt aan je voeten. Je kan deze kans dus absoluut gaan pakken. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is een laptop en dit e-book.

Aan de hand van de informatie uit dit boek ben je ongetwijfeld in staat om op één van de beschreven manieren aan de slag te gaan om (veel) geld te verdienen.

Maar, wat moet je nou voor dit boek betalen? Het boek is uiteraard niet gratis, maar is het boek wel betaalbaar? Ja, dat is zeker het geval.

Voor dit boek dien je een bedrag van 27 euro te betalen. Dit bedrag is in mijn ogen absoluut niet hoog, aangezien je dit binnen de kortste keren terug kunt verdienen.

Door het boek te lezen, verkrijg je immers de juiste handvatten om een succesvolle internet ondernemer te worden.

Het bedrag van 27 euro moet je dus eigenlijk als een investering zien. Een investering die je binnen de kortste keren weer terug kan verdienen als je toepast wat je leert in het boek.

Als je het boek hebt gekocht, bestaat er altijd een kans dat je niet tevreden bent over het boek.

Biedt Mick van Zadelhoff daar een niet-goed-geld-terug-garantie voor aan? Nee, dat is helaas niet het geval.

Mick geeft zelf aan dat hij overtuigd is van de inhoud en de meerwaarde van zijn boek. Hij vindt het daarom niet nodig om een garantie aan te bieden.

Wat ik daarvan vind? Daar kom ik verder in deze review over de Online Geld Verdienen Startersgids graag nog even op terug!

Voor wie is het geschikt? En voor wie niet?

Spreekt dit boek jou aan? Je kan het boek voor een bedrag van slechts 27 euro kopen.

Maar, voor wie is dit boek nou specifiek geschikt? In mijn ogen is het boek voor een behoorlijk breed publiek geschikt.

Wil jij online geld verdienen en van financiële vrijheid genieten? Wil je graag de gehele wereld over reizen? Ben je bereid om hard te werken? En heb je voldoende doorzettingsvermogen?

Dan is dit boek zeker voor jou geschikt.

Mick geeft aan dat dit boek niet de garantie is op het verdienen van online geld. Nee, het is slechts een handig hulpmiddel om dat uiteindelijk voor elkaar te krijgen.

Om dat voor elkaar te krijgen, moet je echter hard werken. Je moet bereid zijn tijd te investeren in het opzetten en uitbreiden van jouw online business.

Je moet over het nodige doorzettingsvermogen beschikken aangezien je online business niet zomaar van de ene dag op de andere succesvol zal worden. Als je veel inzet en doorzettingsvermogen hebt, is dit boek zeker voor jou geschikt.

Heb je te weinig inzet of heb je geen doorzettingsvermogen?

Dan is dit boek simpelweg niet voor jou geschikt. Daar is Mick duidelijk en eerlijk over. Hij heeft dit boek puur geschreven voor de mensen die echt bereid zijn om in zichzelf en in hun online business te investeren.

Ben jij niet het type dat iets nieuws wil uitproberen en daar moeite voor wil doen?

Dan is dit boek óók niet voor jou geschikt. In dat geval laat je deze kans om te leren hoe je online geld kan verdienen beter aan jou voorbij gaan.

Ik vind het boek ook vooral geschikt voor beginnende internet ondernemers.

Als je heel graag online geld wil verdienen, maar nog niet goed weet op welke manieren dit allemaal kan en waar je moet beginnen, dan is dit boek bij uitstek geschikt voor jou.

Je krijgt een overzicht van een hele boel verschillende manieren die je kan vergelijken met elkaar om zo te kiezen op welke manier jij je wil focussen.

Daarnaast krijg je ook een hele hoop inspiratie door de verhalen die Mick heeft meegemaakt dankzij zijn online business.

Is het e-book de moeite waard?

Deze review over de Online Geld Verdienen Startersgids loopt alweer langzaam richting het einde.

In deze review heb je veel praktische informatie over het boek kunnen vinden. Je weet nu exact hoe het boek is opgebouwd, wie het heeft geschreven en voor wie het geschikt is.

Graag wil ik in dit hoofdstuk nog antwoord geven op de vraag ‘Is het boek de moeite waard?’.

Naar mijn mening is dit boek zeker de moeite waard, maar moet je wel met enkele randzaken rekening houden.

Zo is het een té romantische gedachte om te denken dat je heel snel zonder veel moeite online geld kan verdienen.

Online geld verdienen is niet voor iedereen weggelegd. Je moet nieuwe dingen durven uitproberen, je moet hard kunnen werken en je moet bereid zijn om in jezelf te investeren.

Ben je dat niet? Dan is het boek ook niet de moeite waard.

Of het boek de moeite waard is, is dus grotendeels afhankelijk van jezelf. Als je echt online geld wil verdienen, is het boek zeker de moeite waard.

Heb je moeite om jezelf te motiveren en werk je het liefste in een veilige omgeving waar je geen nieuwe dingen moet uitproberen?

Dan zal het niet veel uithalen om dit boek te lezen en kan je het beter niet aanschaffen. Dit klinkt misschien wat cru, maar het is goed om te weten zodat je realistische verwachtingen hebt.

Mijn mening over het e-book? Wat vinden anderen ervan?

Graag wil ik deze Online Geld Verdienen Startersgids review in stijl afsluiten. Dat ga ik doen door mijn persoonlijke mening over dit boek nog eens samen te vatten.

Ben ik enthousiast over dit boek? Ja, dat ben ik zeker.

Er zijn echter wel een paar belangrijke punten waar ik je (nogmaals) op wil wijzen.

Ik heb het in deze review al meerdere keren gezegd, maar dit boek is niet voor iedereen geschikt.

Het is niet geschikt voor mensen die snel geld willen verdienen op internet. Het duurt een tijdje vooraleer je online geld zal verdienen. Je moet bereid zijn om een inspanning te leveren vooraleer dat je beloond zal worden.

Mick reikt je in dit boek een breed overzicht aan van verschillende manieren waarmee je online geld kan verdienen. Daardoor is het boek heel geschikt voor iedereen die wil beginnen met online geld verdienen, maar nog niet goed weet hoe hij dit juist wil doen.

Als je al wel weet op welk verdienmodel je je wil toeleggen, dan is het boek iets minder geschikt aangezien er dan andere boeken of cursussen zijn die expliciet focussen op dat verdienmodel en er dus dieper op in gaan.

Als je je bijvoorbeeld specifiek wil toeleggen op affiliate marketing, dan is er een betere cursus die hier veel dieper op ingaat. Kijk hier maar eens: Wat is de beste affiliate marketing cursus voor beginners?

Maar zelfs al heb je al een idee op welk verdienmodel je je wil toeleggen, dan nog zal je zowiezo wel een aantal handige tips in dit boek ontdekken die je nog niet wist en een hele hoop inspiratie opdoen door de verhalen die Mick heeft meegemaakt dankzij zijn online business.

Het is ook zeker niet nodig om digital nomad te worden. Mick toont aan dat het mogelijk is met de technieken die worden aangereikt in het boek, maar het boek is net zo goed geschikt als je een online business wil opzetten om naast je huidige job wat geld bij te verdienen.

Het boek is interessant om te lezen voor iedereen die online geld wil verdienen en nog wat richting en inspiratie nodig heeft.

De conclusie is dat ik enthousiast ben over het boek. In het boek worden maar liefst 12 mogelijkheden om online geld te verdienen besproken én Mick van Zadelhoff is een toffe gozer.

Hij straalt veel vertrouwen uit, hij is transparant en je kunt hem altijd een WhatsApp of een mail sturen. Ook over het prijskaartje van dit boek heb ik geen enkele kritiek: 27 euro is in mijn ogen namelijk een koopje voor dit boek.

Ter afsluiting van deze review kijk ik graag nog even naar de mening van andere lezers van dit boek. Zijn zij net zo tevreden als ik?

Ik ben via het internet op zoek gegaan naar beoordelingen van lezers van dit boek. Daarbij viel mij direct op dat ik volledig op één lijn zit met de andere lezers.

Deze lezers geven namelijk aan dat het boek heel waardevol is, maar dat sommige onderwerpen iets uitgebreider en gedetailleerder besproken hadden mogen worden.

Ook zijn veel lezers uitermate te spreken over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de schrijver, Mick van Zadelhoff.

Om deze review volledig af te sluiten, rest mij nog één ding: ik wil je graag veel succes wensen. Veel succes met je online business! Met dit boek krijg je in ieder geval de juiste handvatten aangereikt om écht succesvol te gaan worden.

[alert-note][one_third]online geld verdienen startersgids cover[/one_third] [two_third_last]

Wil jij ook online geld verdienen?

Klik dan nu op de onderstaande rode knop om het verhaal van Mick van Zadelhoff te leren kennen en hoe hij jou met zijn kennis en ervaring kan helpen om ook geld te verdienen op internet:
 

[button-red url=”https://www.paypro.nl/producten/Online_Geld_Verdienen_-_Startersgids/64593/48991″ target=”_blank” rel=”noopener” position=”center”]>> Ja! Ik wil online geld verdienen! <<[/button-red][/two_third_last][/alert-note]

Laat een reactie achter