De Laptop Lifestyle van Jacko Meijaard: de moeite waard om te lezen?

De Laptop LifestyleVraag je je af of het boek De Laptop Lifestyle van Jacko Meijaard de moeite waard is om te lezen?

Ik volg Jacko al een hele tijd, heb zijn training de Affiliate Marketing Revolutie gekocht en ben een actief lid van de Internet Succes Gids community.

Ik was dan ook zeer verheugd toen Jacko aankondigde dat hij zijn eerste fysieke boek ging uitbrengen.

Ondertussen heb ik het (al meerdere keren) gelezen en in dit artikel ga ik je vertellen of ik het de moeite waard vind om te lezen en hoe het jou kan helpen om ook een laptop lifestyle uit te bouwen.

Als je weinig tijd hebt, zal ik hier al de conclusie geven:

De Laptop Lifestyle is meer dan 200+ pagina’s en bevat zo’n schat aan informatie, toffe casestudies, voorbeelden, verhalen en technieken dat dit echt een enorm waardevol (en super mooi) boek is!

Als je het boek wil lezen, kan je het bestellen via de knop hieronder. Momenteel betaal je enkel de verzendingskosten. Daarvoor moet je het dus niet laten.

[button-red url=”https://internetsuccesgids.plugandpay.nl/r?id=82XNcxSR” target=”_blank” position=”center”]Klik hier om het boek vandaag nog te bestellen en morgen al te kunnen lezen![/button-red]

Daarnaast krijg ook toegang tot een online community met meer dan 10.000 leden. Deze community is enorm leuk, waardevol en inspirerend, en zal ervoor zorgen dat je veel sneller succesvol wordt.

Je hoeft hier niet voor bij te betalen. Je krijgt levenslange toegang tot de community er gratis bij als je het boek aanschaft. Dat maakt het in mijn ogen echt een no-brainer om het boek aan te schaffen!

Vanwaar komt de laptop lifestyle?

De term de Laptop Lifestyle is ontstaan na het verschijnen van het boek The 4 Hour Work Week van Timothy Ferris in 2007. Sindsdien is het een echte rage geworden.

The 4 hour work week Timothy FerrisZoveel jaren later zijn er nog altijd heel veel ondernemers die hun business trachten uit te bouwen op basis van de principes uit dit boek.

De auteur geeft zelf ook toe dat hij veel meer werkt dan 4 uur per week, maar wat we allemaal uit zijn boek geleerd hebben, is dat je jezelf kan bevrijden van een job waarbij je vastgeketend bent aan een bureau en van 9 tot 5 moet werken.

Deze collectieve eye-opener heeft veel mensen geïnspireerd om de principes uit het boek in hun leven toe te passen.

Technologie is dramatisch geëvolueerd, waardoor meer en meer mensen erin slagen om een leven te creëren waarbij ze werken waar en wanneer ze willen.

Dit klinkt allemaal heel intrigerend, maar wat houdt het precies in?

Wat is de laptop lifestyle?

De laptop lifestyle is een levenswijze waarbij mensen reguliere 9-tot-5 jobs mijden en zich in plaats daarvan richten op het uitbouwen van een online business die ze van overal ter wereld kunnen runnen met hun laptop.

Het is een community van mensen die de kracht van het internet gebruiken om een online business te creëren en daarmee geld te verdienen.

De laptop lifestyle geeft je de vrijheid om je leven volledig in te richten zoals je zelf wil.

Je bent je eigen baas, je bepaalt zelf je werkuren, je hebt geen last van stress en voelt je heel gelukkig.

Dankzij de laptop lifestyle kan je overal ter wereld comfortabel wonen en werken.

Je kan werken vanaf de zonnige stranden van Bali of de met sneeuw bedekte bergen van de Alpen. De keuze is aan jou!

Het enige dat je nodig hebt, is een directe toegang tot de online wereld met een laptop, een smartphone en een betrouwbare internetverbinding.

In tegenstelling tot de meeste andere banen ben je niet gebonden aan een bepaalde locatie en werk je ook geen vaste uren tussen 9u ’s morgens en 5u ’s avonds.

Je hele business bestaat enkel uit een laptop die je in een rugzak kan steken en mee kan nemen.

Is dat niet waar we allemaal naar op zoek zijn?

De laptop lifestyle kan op veel verschillende manieren ingevuld worden.

Voor sommigen is het misschien een manier om geld te verdienen terwijl ze de wereld rondreizen.

Anderen zijn misschien gewoon op zoek naar een betere balans tussen werk en privé en willen genieten van financiële vrijheid.

Hoe kan je leren hoe je deze laptop lifestyle in je eigen leven kan uitbouwen?

Wel, het beste is dan dat je leert van iemand die dit al gedaan heeft en er een expert in is.

Introductie: Jacko Meijaard

Jacko MeijaardJacko Meijaard is een Nederlandse internet ondernemer die leeft volgens de laptop lifestyle.

Hij heeft een online business gebouwd waarbij hij geld verdient met affiliate marketing in allerlei verschillende niches.

Hij is de oprichter van de website InternetSuccesGids.nl waar hij mensen helpt om ook geld te verdienen op internet.

Deze succesformule heeft hij verpakt in zijn product de Affiliate Marketing Revolutie waarin hij laat zien hoe ook jij geld kan verdienen met affiliate marketing.

Op een tiental jaar heeft hij zijn business zodanig uitgebouwd dat hij nu meer dan 10.000 euro per maand verdient.

Dit is uiteraard een bedrag dat tot de verbeelding spreekt. Wat het nog interessanter maakt, is dat zijn online business geld voor hem opbrengt – ook als hij er niet actief mee bezig is.

Hij heeft zijn online business op die manier gebouwd dat hij ook geld verdient als hij op reis is of aan het slapen is.

Het enige wat nodig is, is dat er gratis bezoekers van Google op zijn websites terechtkomen en het verkoopsproces is dan geautomatiseerd.

Jacko Meijaard mijn hele business op één fotoOp zijn Instagram account heeft hij onlangs een foto geplaatst van zijn Macbook Air met als bijschrift “Mijn hele business op één foto”.

In de bijhorende podcast legt hij uit dat hij enkel zijn laptop en een internetverbinding nodig heeft om geld te verdienen.

Dit geeft hem de vrijheid om zijn leven in te richten zoals hij zelf wil en te werken waar en wanneer hij wil.

Echt de laptop lifestyle dus!

Zijn business is de laatste jaren in die mate gegroeid dat AD.nl hem hierover heeft geïnterviewed: Loondienst is niks voor mij! Moet je vragen of je naar de tandarts mag.

Hieronder ook de video die hij hier zelf over gemaakt heeft:

De Laptop Lifestyle: jouw gids naar een passief inkomen met affiliate marketing

De Laptop Lifestyle is het eerste fysieke boek van Jacko Meijaard.

Al meerdere jaren droomde hij ervan om een eigen boek uit te brengen, maar het was er nog niet van gekomen.

Hij was er al een paar keer aan begonnen, maar was dan niet tevreden van het resultaat en besliste om opnieuw te beginnen en alles te herwerken.

Uiteindelijk is het boek er toch, wat een hele mijlpaal is voor hem. Het is een hele opgave om een eigen boek uit te brengen, dus Jacko is er terecht heel trots op.

In het volgende bericht op het forum van de Internet Succes Gids kondigt hij het nieuws van zijn eerste fysieke boek aan: Onthulling het boek De Laptop Lifestyle en in dit bericht de lancering van het boek: De Laptop Lifestyle is live!

Jacko heeft er ook een leuke podcast over gemaakt. Beluister die hieronder zeker eens om te weten te komen of De Laptop Lifestyle iets voor jou is:

Het boek bundelt al de kennis die hij in de afgelopen jaren heeft opgedaan over online geld verdienen en affiliate marketing.

In de Laptop Lifestyle vertelt Jacko hoe hij met affiliate marketing begonnen is en zijn affiliate business van 0 naar 10K per maand heeft opgeschaald.

Het boek behandelt alles dat je moet weten om ook een laptop lifestyle uit te bouwen met een affiliate marketing business.

Het boek bevat nooit eerder vertelde casestudies en geheimen om met affiliate marketing aan de slag te gaan en er geld mee te verdienen.

Winnende mindset

In de eerste hoofdstukken legt Jacko uit hoe je een winnende mindset kan creëren. Een mindset die je helpt om meer te bereiken dan je ooit voor mogelijk had gehouden en je helpt om vol te houden als je obstakels tegenkomt.

Jacko beschrijft wat je kan verwachten als je start met affiliate marketing. Hij is zelf al meer dan 10 jaar bezig met affiliate marketing. In al die jaren heeft hij heel veel meegemaakt en gezien, dus wie is er beter geschikt om dit uit te leggen?

Affiliate marketing is op zich helemaal niet complex. Het doet je afvragen waarom niet meer mensen erin slagen om geld te verdienen met affiliate marketing.

Veel mensen haken onderweg af omdat ze niet de juiste motivatie en mindset hebben om echt succesvol te worden.

Affiliate business bouwen

Daarna is het tijd om je affiliate business met deze winnende mindset op te bouwen.

Jacko legt in detail uit hoe affiliate marketing werkt, hoe je de juiste niche kiest en hoe je je website opbouwt.

Uiteindelijk valt en staat alles bij het aantrekken van bezoekers. Als jouw website geen bezoekers ontvangt, kan je ook geen affiliate commissies verdienen.

En ook dan ben je er nog niet, de bezoekers van jouw website moeten klikken op jouw affiliate links en de producten kopen die jij promoot.

In het boek ontdek je op welke manieren je de juiste bezoekers naar jouw website krijgt en hoe je ervoor zorgt dat ze ook de producten kopen die jij promoot.

Verder opschalen

Eens de basis goed staat en je je eerste commissies hebt verdiend, kan je verder opschalen.

Dit laatste deel van het boek is heel interessant voor gevorderde affiliates die al op regelmatige basis commissies verdienen, maar naar het volgende level willen om nog meer te verdienen.

Jacko toont hoe je je website verder kan optimiliseren door te meten wat goed werkt en wat niet, door slimme funnels op te zetten en door te blijven investeren in je website en in jezelf.

Het gaat daarbij over welke statistieken je moet bijhouden en wat je daarmee kan doen, hoe je je conversie rate kan verhogen, hoe je er voor zorgt dat bezoekers zo lang mogelijk op je website blijven, welke tools je hiervoor het beste gebruikt, …

Kortom, hoe je het meeste uit je affiliate business haalt. Veel affiliates laten hier veel geld liggen.

Word lid van de online community

Affiliate Marketing Revolutie ledengedeelteDoorheen de jaren heeft Jacko een online community opgebouwd van meer dan 10.000 leden!

Als je zijn boek aanschaft, krijg je ook automatisch toegang tot dit ledengedeelte.

Je wordt dus ook lid van een community van meer dan 10.000 leden aan wie je eender welke vraag kan stellen en die je verder kunnen helpen als je ergens vast zit.

Je zal versteld staan hoe behulpzaam de community is.

Ik ben zelf ook heel actief in het ledengedeelte om tips uit te wisselen en om geïnspireerd te raken door succesverhalen van anderen.

Ik vind dit ledengedeelte heel leuk en van onschatbare waarde!

Het helpt enorm als je een community hebt waarop je kan steunen om erin te slagen om een laptop lifestyle uit te bouwen.

Als je ergens over twijfelt, kan je gewoon je vraag stellen en zal je binnen de korste keren door verschillende leden verder geholpen worden.

Het is van doorslaggevend belang dat je anderen hebt die je vooruit helpen als je even vast zit of de motivatie even kwijt bent.

Door deel uit te maken van deze community vergroot je de kans om succesvol een laptop lifestyle uit te bouwen.

Je ziet constant wat wel en niet werkt. Je profiteert van alle inzichten die samen worden opgedaan.

Je staat er niet langer alleen voor. Succes ligt binnen handbereik. Je hoeft het alleen nog op te rapen.

Conclusie over De Laptop Lifestyle

Ik vind het boek De Laptop Lifestyle echt de moeite waard om te lezen! Het is een heel inspirerend boek dat toont wat er mogelijk is met een online business.

Het boek zit boordevol waardevolle informatie, zowel voor beginners als voor gevorderden, onder andere omwille van de praktische casestudies en informatie die Jacko nog nooit ergens anders heeft verteld.

Na het lezen van dit boek, weet je exact hoe je met affiliate marketing aan de slag moet gaan om er geld mee te gaan verdienen.

Daarnaast krijg je ook gratis en voor altijd toegang tot een online community wanneer je het boek bestelt – wat het in mijn ogen echt een no-brainer maakt om dit boek te bestellen.

Als jij De Laptop Lifestyle ook wil lezen, kan je hem via onderstaande knop bestellen. Momenteel betaal je enkel de verzendingskosten. Doe het dus snel, het is een buitenkans!

[button-red url=”https://internetsuccesgids.plugandpay.nl/r?id=82XNcxSR” target=”_blank” position=”center”]Bestel vandaag nog De Laptop Lifestyle zodat je morgen kan beginnen lezen![/button-red]

Voor een paar euro kan je dit boek absoluut niet laten liggen volgens mij, zeker niet als beginner want je krijgt een goed beeld van wat je kan verwachten van affiliate marketing.

Als meer ervaren affiliate weet je al wel wat je van affiliate marketing kan verwachten, maar dan zal je nog heel veel hebben aan de laatste hoofdstukken over hoe je je website kan optimaliseren om er het maximum uit te halen!

De Laptop Lifestyle Jacko Meijaard

Laat een reactie achter