Mijn ervaring met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

Als je op deze pagina bent terecht gekomen, ben je geïnteresseerd in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

In dit blogartikel ga ik mijn ervaringen met dit product delen en een eerlijke review geven.

Waarom zou je mijn review geloven?

Wel, ik geloof dat als je succesvol wil worden met affiliate marketing, je producten moet promoten die je zelf gebruikt, waar je goede resultaten mee behaalt en waar je volledig kan achterstaan.

Ik verdien geld door toe te passen wat ik geleerd heb in de Affiliate Marketing Revolutie (lees zeker verder, want ik zal je laten zien hoeveel geld ik er zoal mee verdien).

Daarnaast ben ik ook actief in het forum en ga ik naar de seminars die Jacko organiseert.

Hoogstwaarschijnlijk ga ik je dus wel ergens tegenkomen als je beslist om ook aan de slag te gaan met de Affiliate Marketing Revolutie.

Ik wil je dus zeker niks aansmeren om een affiliate commissie te kunnen verdienen aangezien ik zelf een actief lid ben van de community rondom de Affiliate Marketing Revolutie.

Ik ben er gewoon heilig van overtuigd dat affiliate marketing een fantastisch verdienmodel is om geld te verdienen op het internet en dat de Affiliate Marketing Revolutie de beste affiliate marketing cursus is die je in België en Nederland kan vinden om te beginnen met affiliate marketing.

[alert-note][one_third][/one_third] [two_third_last]

Klaar om te starten met de Affiliate Marketing Revolutie?

Klik dan nu meteen op de onderstaande rode knop en maak gebruik van de korting die momenteel loopt:

[button-red url=”https://www.geldverdienenopinternet.be/affiliatemarketingrevolutie” target=”_blank” rel=”noopener” position=”center”]Begin NU met de Affiliate Marketing Revolutie[/button-red][/two_third_last][/alert-note]

Waarom affiliate marketing?

Ok, laat ik dan eerst vertellen waarom ik affiliate marketing zo’n fantastische manier vind om geld te verdienen:

 • Je hoeft geen tijd en moeite te investeren om een eigen product te creëren dat je kan verkopen.

 • Het vergt bijna geen investering om te beginnen met affiliate marketing. Het enige dat je nodig hebt, is een eigen blog of een ander online kanaal waar je producten kan promoten.

 • Je hoeft geen jarenlange ervaring te hebben. Het is zeer geschikt voor beginners om je eerste geld op internet te verdienen.

 • Affiliate marketing leent zich heel goed om passief inkomen te verdienen.

 • Je kan geld verdienen van overal in de wereld, zolang je maar een laptop en internetverbinding hebt.

Spreken deze voordelen jou aan en ben je ook geïnteresseerd om geld te verdienen met affiliate marketing?

Ok, laten we dan eens kijken wie de Affiliate Marketing Revolutie gemaakt heeft.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko MeijaardJacko is de oprichter van de website InternetSuccesGids.nl en de maker van de Affiliate Marketing Revolutie cursus.

Hij heeft HBO Journalistiek gestudeerd in Utrecht, maar kwam er al vrij snel achter dat werken in loondienst niks voor hem is.

Tijdens zijn studies ontdekte hij affiliate marketing en besloot om er alles over te leren en uit te testen.

Het duurde een aantal maanden voor hij zijn eerste euro’s verdiende, maar hij begreep meteen dat als hij 15 euro kon verdienen op internet, hij ook verder kon opschalen en fulltime internet ondernemer kon worden.

Hij is zich blijven verdiepen in alles wat met internet marketing en geld verdienen op internet te maken heeft.

Op zijn website InternetSuccesGids.nl wil hij mensen helpen om ook geld te verdienen op internet. Hij laat zien wat wel, én wat niet werkt.

Zijn website staat vol met super waardevolle tips en technieken. Daarnaast geeft hij ook veel webinars en organiseert hij seminaries.

Zijn succesformule om geld te verdienen met affiliate marketing heeft hij verpakt in de video cursus Affiliate Marketing Revolutie.

Ik beschouw hem als dé referentie in België en Nederland op het gebied van affiliate marketing.

Hij heeft affiliate websites in alle grote niches, zoals bijvoorbeeld afvallen, zorgtoeslag, muziek, hobbies, klussen, dating. Hij heeft zijn business zodanig uitgebouwd dat hij nu duizenden euro’s per maand verdient door in al deze niches zijn affiliate marketing strategie succesvol toe te passen.

Zijn business is de laatste jaren in die mate gegroeid dat hij ook geïnterviewd is door AD.nl.

Lees het artikel hier als je nog meer over Jacko Meijaard te weten wil komen: Loondienst is niks voor mij! Moet je vragen of je naar de tandarts mag.

En bekijk ook de video die hij hier zelf over gemaakt heeft:

Je kan Jacko volgen en hem contacteren op verschillende social media platformen: Instagram account, LinkedIn account, Facebook account.

Als je de Affiliate Marketing Revolutie aanschaft, krijg je meteen toegang tot het ledengedeelte (waarover verder in deze review meer).

Dit is een soort social media omgeving specifiek voor de community die met de Affiliate Marketing Revolutie aan de slag is gegaan. Jacko is daar heel bereikbaar en je kan hem gemakkelijk tips en advies vragen.

Jacko Meijaard podcast spotifyHij maakt ook podcasts die je op spotify kan beluisteren: Jacko’s podcasts. Hij is er al een tijdje mee bezig, want hij heeft al meer dan 200 podcasts.

Ik vind de podcasts allemaal heel waardevol om te beluisteren aangezien ze gaan over allerlei verschillende onderwerpen die te maken hebben met affiliate marketing en je er dus veel van kan leren.

Af en toe interviewt hij ook andere succesvolle internet ondernemers wat heel interessant is om te horen hoe zij succesvol zijn geworden.

Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie is een online videotraining waarin Jacko stap voor stap uitlegt hoe je geld kan verdienen met affiliate marketing.

In de Affiliate Marketing Revolutie laat Jacko Meijaard je stap voor stap zien hoe jij vandaag kunt beginnen met het opbouwen van een passief inkomen dankzij affiliate marketing.

Je kijkt als het ware mee over zijn schouders terwijl hij toont hoe je een affiliate website op de juiste manier opzet.

Daarna kan je dan zelf elke stap uitvoeren op jouw website.

Het systeem van de Affiliate Marketing Revolutie bestaat erin om een website te bouwen waarop je interessante content publiceert zodat er bezoekers via Google komen en die dan zo ver te krijgen dat ze een product kopen via jouw affiliate link.

In de videotraining wordt elke stap om hierin te slagen heel duidelijk uitgelegd zodat jij die ook zonder problemen kan toepassen.

Als je de Affiliate Marketing Revolutie koopt, krijgt je meteen je login gegevens toegestuurd via email om toegang te krijgen tot het ledengedeelte waar je al de video’s op je eigen tempo kan bekijken.

De video hieronder van Jarno van OnlineCommitment.nl – een collega affiliate marketeer die ook lid is van de Affiliate Marketing Revolutie community – geeft een heel goed beeld van hoe het ledengedeelte is opgebouwd:

https://www.youtube.com/watch?v=1m5QIhM_MM8

De training bestaat uit 7 modules en 6 instructieblokken, 1 blok met video’s met motivatie en inspiratie, en 1 blok waarin dieper wordt ingegaan op het uitbesteden van het schrijven van teksten.

Alles bij elkaar bestaat de training uit maar liefst 69 video’s, maar maak je geen zorgen: het zijn geen urenlange video’s met heel veel theorie. De video’s zijn zo gemaakt dat je stap-voor-stap je eigen affiliate business mee kan opbouwen.

Kort samengevat bestaat het systeem erin dat je een website bouwt waarop je artikelen plaatst met links naar producten die je wil promoten.

Om je website te bouwen heb je de keuze om te werken met Marketheme of WordPress.

WordPress is gratis en maakt het gemakkelijk om je eigen website op te zetten en vorm te geven.

MarkethemeAls je dit werk liever uitbesteedt, heeft Jacko samen met een collega internet ondernemer Marketheme ontwikkeld, wat een WordPress thema is dat al speciaal geoptimaliseerd is voor affiliate marketing.

Je kan dan een vliegende start nemen, maar betaalt er wel een maandelijks bedrag van 67 euro voor (voor support en updates).

De 7 modules leggen stap voor stap uit hoe je een succesvolle affiliate website bouwt met Marketheme.

De 6 instructieblokken leggen dezelfde stappen uit, maar dan voor degenen die gekozen hebben om niet met Marketheme te werken, maar met een ander WordPress thema.

Verlies niet te veel tijd in het begin met de keuze tussen WordPress of Marketheme. Ik raad aan om met WordPress te beginnen en uit te proberen of affiliate marketing iets voor jou is.

Je kan later nog altijd gemakkelijk overschakelen naar Marketheme of een ander WordPress thema. In dit topic op het forum kan je ook de mening van andere community leden terugvinden: Marketheme of WordPress?

Module 1: Starten met affiliate marketing

De eerste module is een introductie. Jacko legt uit wat affiliate marketing is en welke verschillende partijen er bij betrokken zijn.

Het is belangrijk om dit overzicht te hebben om te begrijpen hoe alle onderdelen in elkaar passen.

Je ontdekt ook welke de beste affiliate netwerken zijn om je bij aan te melden en hoe je een goed product kan vinden om te promoten.

Daarna ga je al meteen aan de slag om je eigen website op te zetten. Om  te beginnen moet je een domeinnaam registeren en die koppelen aan je webhosting. Jacko legt je duidelijk uit hoe je dit moet doen.

Na de eerste module weet je dus hoe affiliate marketing werkt en waar je goede producten kan vinden om te promoten. Daarnaast zal je ook je eigen website online hebben gezet, klaar om verder in te richten.

Module 2: Website inrichten

In de tweede module ga je je website verder aankleden. Je ontdekt hoe je een logo toevoegt, menuknoppen aanmaakt, je homepage bewerkt en je footer instelt.

Na de tweede module is de basis van je website af en kan je berichten en pagina’s beginnen toevoegen.

Module 3: Hoog scoren in Google

Het is de bedoeling dat je affiliate website hoog zal scoren in Google zodat er veel bezoekers op je website komen.

In de derde module legt Jacko dan ook de principes uit van zoekmachine optimalisatie (SEO) zodat jouw blogartikelen en pagina’s geoptimaliseerd zijn voor Google.

Hij legt ook uit hoe je goede zoekwoorden kan vinden waar veel naar gezocht wordt en hoe je die op de juiste manier in je blogartikelen verwerkt.

In deze module legt hij ook uit hoe je best je affiliate links aan je artikelen toevoegt om geld te kunnen verdienen met de producten die je promoot.

Na deze module weet je hoe je content aan je website moet toevoegen om hoog te scoren in Google en geld te verdienen met affiliate marketing.

Module 4: Website live zetten

In de vierde module toont Jacko hoe je je website online zet zodat iedereen ze kan bezoeken.

Dit kan je natuurlijk ook al eerder doen. Je hoeft niet te wachten tot je een aantal artikelen geschreven hebt. Je kan je website ook meteen online zetten en dan stelselmatig eraan verder bouwen.

Module 5: Meten is weten

In de vijfde module ontdek je hoe je kan meten hoe goed je website presteert. Je hebt hiervoor tools als Google Analytics en Google Search Console nodig.

Zo kan je achterhalen wat goed werkt op je website en wat nog beter kan.

Module 6: Puntjes op de i

Je website is nooit af. Er zullen altijd dingen zijn die je nog kan verbeteren.

Het is wel belangrijk dat je je hier niet eindeloos op blind staart.

Het is belangrijk om je website volledig goed in te richten, maar uiteindelijk blijft het allerbelangrijkste wel dat je interessante content blijft toevoegen aan je website.

Daar moet je dus meer tijd aan besteden dan aan het piekfijn in orde brengen van alle kleine details op je website.

In de zesde module ontdek je hoe je categoriën toevoegt, broodkruimels activeert en goede call to action (CTA) knoppen maakt.

Module 7: Afronding

De zevende module is eigenlijk een samenvatting waarin Jacko alles samenbrengt en nog eens overloopt hoe je je blogartikelen moet optimaliseren om zo hoog mogelijk te scoren in Google en zoveel mogelijk resultaat te bekomen

Affiliate Marketing Revolutie versie 4.0

Belangrijk om weten is ook dat Jacko de Affiliate Marketing Revolutie training ook up to date houdt.

Momenteel zijn we al aan versie 4.0. In dit bericht op het forum kan je lezen dat hij de training eind 2019 weer helemaal heeft vernieuwd.

De basis van zijn systeem is doorheen de jaren altijd hetzelfde gebleven (omdat het nu eenmaal werkt), dus je hoeft je geen zorgen te maken dat een upgrade van de training betekent dat je je hele affiliate site zou moeten aanpassen.

Het zijn eerder nieuwe ontwikkelingen op het vlak van affiliate marketing die hij toevoegt of meer detail over onderwerpen die meer diepgang kunnen gebruiken. Of een upgrade van de leeromgeving die het ledengedeelte nog leuker en effectiever maken.

Je hoeft hier overigens nooit voor bij te betalen. Eens je lid bent, blijf je de updates van de training altijd gratis krijgen.

Zo ben je er dus altijd zeker van dat je up to date blijft met wat er werkt om online geld te verdienen met affiliate marketing.

Affiliate Marketing Revolutie Community

Alvorens ik je mijn persoonlijke review over de Affiliate Marketing Revolutie ga geven, wil ik je eerst een beeld geven van hoeveel mensen er al mee aan de slag zijn gegaan.

Internet Succes Gids.nl forum leaderboardJacko heeft een eigen internet marketing forum waar zijn community tips uitwisselt en successen viert.

Eind 2018 heeft hij de mijlpaal bereikt van 5000 leden.

Daarna is het forum nog flink blijven verder groeien.

Sinds februari 2020 zijn er 7000 leden, sinds mei 2020 8000 leden en sinds september 2022 zelfs meer dan 20.000 leden, dus het gaat enorm hard.

Je wordt dus ook lid van een community van 8000 leden aan wie je eender welke vraag kan stellen en die je verder kunnen helpen als je ergens vast zit.

Ik ben zelf ook heel actief op het forum om tips uit te wisselen en om geïnspireerd te raken door succesverhalen van anderen.

Als je een reactie plaatst op het forum, krijg je “karma punten”. In het leaderboard hiernaast zie je dat ik in een van de afgelopen maanden op de tweede plaats stond.

Dit forum is een enorme meerwaarde. Het help enorm als je een community hebt waarop je kan steunen om erin te slagen om geld te verdienen met affiliate marketing.

Het is van doorslaggevend belang dat je anderen hebt die je vooruit helpen als je even vast zit of de motivatie even kwijt bent.

Hieronder een leuke video van het Internet Succes Gids seminarie in 2018 waar veel van de community leden naartoe zijn gekomen.

Er waren heel interessante sprekers en het was heel waardevol om met gelijkgezinden van gedachten te wisselen over affiliate marketing. Daarnaast was het ook gewoon heel gezellig.

In September 2020 organiseert Jacko weer zo’n seminarie (als de corona crisis het toelaat uiteraard). Ik raad je zeker aan om dan ook af te komen!

Succesverhalen

Aangezien je deze Affiliate Marketing Revolutie review aan het lezen bent, vraag je je waarschijnlijk af of er al veel studenten geld mee hebben verdiend.

Dit is een zeer terechte vraag!

Lees dan zeker verder, want ik ga je aantonen dat het systeem echt werkt! Iedereen die er zich achter zet en het op de juiste manier uitvoert, slaagt erin om geld te verdienen met affiliate marketing.

Je hoeft geen expert te zijn of speciale vaardigheden te hebben, je moet alleen maar het proces volgen en dan zal je op een gegeven moment affiliate commissies beginnen verdienen.

Het ledengedeelte van de Affiliate Marketing Revolutie heeft een Succes Lounge‘ waar grote en kleine successen worden gedeeld om met elkaar te vieren en elkaar te inspireren.

Dagelijks worden er door cursisten prachtige resultaten behaald (die Jacko ook deelt op zijn Instagram account).

Hieronder een kleine greep uit de vele berichten van leden die enthousiast melden dat ze hun eerste commissie verdiend hebben:

Aangezien de community nog fel aan het groeien is, zijn er steeds vaker leden die succesverhalen kunnen delen – wat heel mooi is om te zien.

Het verdienen van je eerste commissie is uiteraard maar de start, maar wel een ongelooflijk belangrijke stap omdat je dan ook echt zelf ervaren hebt dat het systeem werkt en je dan een super boost krijgt om verder op te schalen en meer commissies te verdienen.

In de ‘Succes Lounge’ verschijnen ook regelmatig updates van de meer ervaren affiliate marketeers die heel mooie bedragen verdienen per maand. Hieronder een paar inspirerende voorbeelden:

Ook op de Internet Succes Gids website staan er hier meerdere succesvolle case studies opgelijst van mensen die de Affiliate Marketing Revolutie hebben toegepast:

 • Jelle heeft twee websites die hem elke maand passief geld opleveren (link).

 • Jan vertelt hoe hij nu zo’n honderd affiliate sales per maand doet en hoe zijn inkomsten elke maand blijven stijgen (link).

 • Hoe Janniek na het aanleren van het Affilate Marketing Revolutie systeem full time internet ondernemer is geworden en nu drie bedrijven heeft (link).

 • Hoe Piet Hein online vastgoed heeft opgebouwd wat elke maand maar blijft groeien (link).

Noch Jelle, Jan, Janniek of Piet Hein hadden speciale vaardigheden die hen een voordeel opleverden. Het zijn gewone mensen zoals jij en ik die het proces hebben toegepast en er zo in zijn geslaagd om geld te verdienen met affiliate marketing.

Ook op Youtube kan je succesverhalen vinden:

Zo bevoorbeeld Thijs, een ramenwasser die een bijverdienste zocht omdat hij omwille van rugklachten niet wou doorgaan met ramen wassen tot zijn pensioen. In de eerste drie maanden slaagde hij erin om 500 euro te verdienen:

Of Noor, die ondertussen een echte video marketing expert is en een eigen product verkoopt (Geld verdienen met video) dankzij de mentoring van Jacko:

Of Robert, die in 2017 met affiliate marketing begonnen is en begin 2020 al meer dan 40.000 euro heeft verdiend dankzij het volgen van de strategieën van de Affiliate Marketing Revolutie.

Robert is een actief lid in de community en hij heeft ondertussen zijn baan kunnen opzeggen om zich fulltime bezig te houden met zijn online business.

Ik denk dat dat wel genoeg bewijs is om aan te tonen dat het systeem werkt en dat er veel mensen zijn, met verschillende achtergronden, die erin slagen om geld te verdienen met affiliate marketing door de stappen uit de Affiliate Marketing Revolutie toe te passen.

Dat wil daarom niet zeggen dat iedereen hierin zal slagen …

Voor wie het product dan wel geschikt is en voor wie niet, en wat er nodig is om er succesvol mee te worden, ga ik verder in deze review behandelen.

Lees dus zeker verder!

Affiliate Marketing Revolutie Review

Nu je weet wat de Affiliate Marketing Revolutie juist inhoudt, wil ik je in deze review meer vertellen over mijn persoonlijke ervaringen met het programma en hoe het mij geholpen heeft.

Eén van de meest gestelde vragen in verband met affiliate marketing is hoe lang het duurt vooraleer je je eerste geld zal verdienen.

Dit varieert natuurlijk heel hard van hoeveel tijd en moeite je erin steekt, maar de meeste experts en guru’s zeggen dat je moet rekenen op een aantal maanden.

Wel, in mijn geval heeft het vééééél langer geduurd: eerder een aantal jaren in plaats van maanden.

Ik heb meermaals uit pure frustratie omdat ik weinig tot geen vooruitgang zag de handdoek in de ring gegooid en een aantal maanden niet aan mijn blog gewerkt.

Talloze keren heb ik me afgevraagd of dit wel iets voor mij was en of ik wel iets interessants te vertellen had dat iemand zou willen lezen.

Uiteindelijk begon ik telkens opnieuw omdat het me te hard intrigeerde hoe je geld kan verdienen met een eigen blog.

Er is gigantisch veel informatie te vinden op het internet over hoe je geld kan verdienen op internet. Ik heb massa’s blogs en cursussen doorgenomen, maar het programma dat me het meeste heeft geholpen (samen met de community!) is de Affiliate Marketing Revolutie.

Alles wordt stap voor stap voorgedaan in de video’s en je moet dus gewoon volgen wat Jacko doet en dan hetzelfde toepassen op jouw blog.

Alles wordt duidelijk en op een leuke manier uitgelegd.

Daarnaast besteedt Jacko ook best wel veel tijd aan de juiste mindset om erin te slagen om geld te verdienen met affiliate marketing.

Dit is helemaal niet zweverig. Het is zeer nuttig om je focus te richten op wat er toe doet om de volgende stap te zetten en je niet te laten ontmoedigen als je nog geen resultaat ziet of als er iets niet werkt.

De community waar je altijd terecht kan met vragen is goud waard. Je bent er omringd door momenteel zo’n 8000 andere leden die ook geïnteresseerd zijn in affiliate marketing.

Het is zeer motiverend om succesverhalen van anderen te lezen. Dit toont dat het systeem echt werkt en dat je je vooral moet focussen op het uitvoeren van het stappenplan om er ook in te slagen.

Persoonlijke resultaten

Waarschijnlijk vraag je je af welke resultaten ik zelf behaal door de strategieën van de Affiliate Marketing Revolutie toe te passen?

Dat kan ik heel goed begrijpen, want op internet zijn veel reviews te vinden van auteurs die een programma de hemel in prijzen zonder het programma ooit gebruikt te hebben.

Dit enkel maar om commissies te kunnen verdienen.

Ik wil je bewijzen dat ik daadwerkelijk de strategieën van de Affiliate Marketing Revolutie al lang gebruik en er succesvol geld mee verdien op internet.

Toen ik zelf begon met affiliate marketing, vond ik het altijd super motiverend om echte resultaten te zien van andere affiliate marketeers.

Dit gaf me altijd een enorme boost om door te zetten om gelijkaardige resultaten te behalen.

Ik wil je dus ook mijn eigen affiliate marketing resultaten laten zien. Hieronder zie je mijn verdiensten van een maand ongeveer (21 maart tot 19 april) op PayPro. Dit is slecht één van de affiliate netwerken waar ik actief ben.

affiliate marketing resultaten

Ik wil je wel realistische verwachtingen meegeven: je gaat niet van vandaag op morgen ook direct deze bedragen verdienen. Je gaat niet van de ene dag op de andere rijk worden nadat je dit programma hebt aangeschaft.

Het is een strategie die heel goed werkt, maar je gaat er moeite voor moeten doen.

Op het forum in het ledengedeelte kan je veel succesverhalen vinden van affiliate marketeers die er al langer of fulltime mee bezig zijn. Zij verdienen grotere bedragen.

Deze succesverhalen tonen aan dat je wel degelijk veel geld kan verdienen met affilate marketing als je er veel tijd en moeite in steekt. Affiliate marketing is een heel schaalbaar verdienmodel.

Conclusie

Ik hoop dat ik met deze lange review je vragen over de Affiliate Marketing Revolutie heb kunnen beantwoorden. Moest je nog andere vragen hebben, laat ze dan zeker weten in een reactie onder dit artikel!

Door de video’s één voor één te bekijken en de stappen uit te voeren, kan jij ook een succesvolle affiliate website opbouwen en geld verdienen met affiliate marketing.

Belangrijkste pluspunten:

 • Toegankelijk voor iedereen: de cursus is zeer goed opgebouwd, je kan letterlijk over Jacko’s schouder meekijken. Er is géén technische kennis of andere expertise voor nodig.

 • Community: je krijgt ook toegang tot het grootste affiliate marketing forum van België en Nederland (met meer dan 8000 leden). Je kan er al je vragen stellen en je successen delen zodat je nooit vastloopt en gemotiveerd blijft.

 • Up to date: Jacko hernieuwt de video’s regelmatig zodat alle informatie up to date blijft met de laatste ontwikkelingen. Zo heeft hij net nog in het begin van 2020 de hele cursus vernieuwd naar versie 4.0.

Belangrijkste minpunt:

 • Tijdsinvestering: het is geen snel-rijk-methode. Je moet tijd en moeite investeren om aan je affiliate website te werken. Het zal een tijdje duren vooraleer je website hoog in Google zal scoren en je er geld mee zal kunnen verdienen, maar als je de strategie blijft volgen, zal je hier zeker in slagen.

Affiliate Marketing Revolutie Kopen

Ben je overtuigd na het lezen van deze review en wil je de Affiliate Marketing Revolutie kopen?

Klik dan op onderstaande knop en voor 47 euro krijg je meteen toegang tot het ledengedeelte met al de video’s en het grootste affiliate marketing forum van België en Nederland.

[alert-note][one_third][/one_third] [two_third_last]

Klaar om te starten met de Affiliate Marketing Revolutie?

Klik dan nu meteen op de onderstaande rode knop en maak gebruik van de korting die momenteel loopt:

[button-red url=”https://www.geldverdienenopinternet.be/affiliatemarketingrevolutie” target=”_blank” rel=”noopener” position=”center”]Begin NU met de Affiliate Marketing Revolutie[/button-red][/two_third_last][/alert-note]

De Affiliate Marketing Revolutie is slechts 47 euro en is een eenmalige betaling. Je zit nergens aan vast en kunt het risicovrij uitproberen dankzij de 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Dit betekent dat als je om wat voor reden niet tevreden bent je binnen de 30 dagen je geld terug kan vragen. Je loopt dan ook geen enkel risico!

Hieronder kan je drie links vinden van mensen die hun geld teruggevraagd hebben omdat affiliate marketing toch niet voor hen was geschikt. Je kan lezen dat ze via een eenvoudig mailtje naar Jacko of een bericht in het forum hun geld terug hebben gestort gekregen.

Dit zijn uitzonderingen. De overgrote meerderheid is heel enthousiast en gaat echt aan de slag met de training.

Ik wilde je deze drie voorbeelden toch meegeven om aan te tonen dat de garantie geen loze belofte is en Jacko zijn woord houdt! Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken.

Onderneem actie en start met de Affiliate Marketing Revolutie >>

Veel nieuwe deelnemers delen dat ze al binnen enkele dagen hun eerste commissies verdienen.

Laat een reactie achter