Hoe vind je de beste dropshipping producten die veel winst opleveren?

dropshipping producten vindenHet vinden van goeie dropshipping producten is heel bepalend voor het succes van jouw dropshipping business.

Het is van cruciaal belang dat je jouw webshop vult met populaire producten die je tegen een winstgevende prijs aan jouw klanten kan verkopen.

Veel beginnende dropshippers beseffen niet hoe belangrijk het vinden van de juiste dropshipping producten is.

Ze zetten snel een eigen webshop op en voegen de eerste de beste producten toe.

Dan verwachten ze dat het geld vanzelf komt binnenrollen, want ze hebben gehoord dat je gemakkelijk geld kan verdienen met dropshipping.

Maar zo gemakkelijk is het helaas niet.

Je kan niet zomaar eender welke producten toevoegen aan je webshop en verwachten dat je er geld mee gaat verdienen.

Het is belangrijk om de juiste dropshipping producten te vinden door te onderzoeken welke trends populair zijn, voor welke problemen mensen op zoek zijn naar een oplossing, welke producten succesvol zijn bij de concurrenten, enzovoort.

In dit artikel ga ik je stap voor stap uitleggen hoe je winstgevende dropshipping producten vindt.

Na het lezen van dit artikel ben je klaar om de enorme hoeveelheid potentiële dropshopping producten te onderzoeken en vandaag nog de beste producten te beginnen toevoegen aan jouw webshop.

Met de juiste producten in je webshop, is er geen limiet aan de hoeveelheid geld dat je kan verdienen.

De absolute expert in dropshipping in België en Nederland is Joshua Kaats van de Dropship Academy.

In onderstaande video laat Joshua Kaats je zien waarom winnende producten zo belangrijk zijn, waar winnende producten aan moeten voldoen en hoe je winnende producten kunt vinden voor jouw dropshipping webshop.

Lang niet ieder product op je webshop zal goed gaan verkopen. Je moet rekening houden met de 80/20 regel, wat wil zeggen dat 20% van je producten voor 80% van je omzet zullen zorgen.

Jij moet dus op zoek gaan naar die winnende producten en er dan volop op inzetten door op te schalen zodat je er veel geld mee kan verdienen.

Het is een kwestie van testen en uitproberen, maar er zijn wel een aantal criteria waar winnende producten aan moeten voldoen.

Er zijn 3 types producten die zich goed lenen voor dropshipping, namelijk probleemoplossende producten, hebbedingetjes en trends.

Download zeker zijn gratis ebook en volg zijn gratis webinar waar hij hier nog veel dieper op in gaat en veel concrete voorbeelden laat zien!

Hoe de beste dropshipping producten vinden

Een dropshipping business biedt veel mogelijkheden en vrijheid, maar er zijn enkele belangrijke punten waarmee je rekening moet houden wanneer je producten selecteert voor jouw webshop.

Als je winnende producten vindt die perfect zijn voor jouw dropshipping webshop, ga je de concurrentie te slim af zijn en veel kunnen verkopen.

Maar hoe ga je nu winnnende producten vinden?

Hieronder heb ik de belangrijkste aspecten opgelijst waar je rekening mee moet houden wanneer je op zoek bent naar de beste dropshipping producten om aan jouw webshop toe te voegen.

Het is belangrijk om het wiel niet zelf volledig te heruitvinden en te reverse engineeren wat bijvoorbeeld bij concurrenten of in het buitenland heel goed werkt.

1) Trending producten

Producten die momenteel populair zijn, zijn heel goeie producten voor jouw dropshipping webshop.

Probeer trending producten te vinden.

Als het je lukt om trending dropshipping producten voor jouw webshop te vinden voordat andere dropshippers ze ontdekken, kan je profiteren van lage marketingkosten en jouw merk vestigen als een leider in die niche.

Je kan de volgende tools gebruiken om producten te vinden die momenteel trending zijn of die in de toekomst waarschijnlijk trending gaan worden:

Gebruik deze tools en ga na of je producten vindt met een groot winstpotentieel.

2) Focus je op niche producten

Het kan zeer lucratief zijn om een nichemarkt te targeten met je dropshipping business.

Kijk eens op Google Trends en doe wat onderzoek naar de topniches met een hoog potentieel – dit kunnen goede niches zijn om een ​​concurrentievoordeel te behalen.

Een ander idee is om je te richten op een seizoensgebonden niche zoals opblaasbaar speelgoed, dat waarschijnlijk goed zal verkopen tijdens het zomerseizoen.

Je zal minder concurrentie hebben als je artikelen gaat verkopen rond niche product trends, omdat je een kleiner publiek bereikt.

Dit betekent dat jouw marketinginspanningen veel goedkoper zullen zijn, vooral als je overweegt Facebook advertenties of Google Ads te gebruiken.

Het is ook gemakkelijker om jouw webshop hoog te laten ranken in de zoekmachines als je een niche dropshipping webshop hebt, wat goed is voor de groei van jouw business op de lange termijn.

Beginnen met een dropship niche idee betekent trouwens niet dat je later niet naar verschillende gerelateerde niches kan uitbreiden.

Wanneer je jouw webshop de leider in die dropshipping niche hebt gemaakt, kan je proberen gerelateerde producten toe te voegen waarvan je denkt dat jouw huidige klanten hierin geïnteresseerd zullen zijn.

Hierdoor kan je jouw busines uitbreiden en nieuwe klanten targeten.

3) Productonderzoek van concurrenten

Kijk naar mogelijke concurrenten en onderzoek hun producten en hoe ze deze kopen en verkopen.

Kan je hun prijsstrategie ontcijferen of mogelijke nieuwe producten voorspellen die ze zullen verkopen?

Door hen een stap voor te zijn, kan je concurrerend blijven.

Als concurrenten een product verkopen dat jij overweegt, maar je dit product niet voor een vergelijkbare prijs kan kopen, kunnen er problemen ontstaan.

Het is best om dit product dan van jouw lijst te schrappen.

Zodra je een sterk merk en klantenloyaliteit hebt opgebouwd, kan je heroverwegen of het rendabel is om dit product toch toe te voegen aan je webshop.

Onderzoek naar producten van concurrenten zou niet de hele dag moeten duren.

Een snelle Google zoekopdracht voor een product kan binnen enkele seconden een reeks concurrenten uitlichten.

Van daaruit zal een snelle scan van de websites je voldoende informatie geven om te beslissen welke producten je ook wilt verkopen.

4) Onderzoek productvideo’s op Facebook

Product gerelateerde video’s op Facebook zijn ook heel interessant om te onderzoeken om goeie dropshipping producten te vinden.

Je kan inspiratie opdoen voor de producten in jouw webshop door te kijken welke artikelen in deze video’s worden aangeprezen.

Besteed tijd aan video’s met de meeste reacties – als niemand in de afgelopen 7 dagen heeft gereageerd, is het product waarschijnlijk niet zo opwindend voor het publiek.

Pas op voor valse reacties op Facebook, want die kunnen ertoe leiden dat je de verkeerde producten kiest om te verkopen.

Hier is een handige truc om productvideo’s te vinden op Facebook: typ “gratis verzending” of korting” in jouw Facebook zoekvak en klik op het tabblad ‘Video’.

Als je dit doet, krijg je een reeks productvideo’s te zien die je kan bekijken om ideeën op te doen.

Je kan hier ook de Google Chrome extensie Turbo Ad Finder voor gebruiken.

Hiermee kan je jouw Facebook tijdslijn vol laten stromen met dropship advertenties en zo komen de winnende producten eigenlijk naar jou toe.

Door veel op die dropship advertenties te klikken en producten toe te voegen aan jouw winkelmandje – zonder ze te kopen – laat je Facebook denken dat jij een potentiële koper bent.

Zo krijg je steeds meer succesvolle dropshipping advertenties zien en kan je de winnnende dropshipping producten vinden.

5) Zoek op sociale winkelsites naar producten die verkopen

Een andere geweldige manier om goeie dropshipping producten te vinden, is door naar social shopping platforms te kijken.

Social shopping websites zijn e-commerce websites waar de winkelervaring wordt gedeeld met een social media platform waar je kan connecteren met anderen.

Je kan er producten liken, becommentariëren, aanbevelen of delen met anderen.

Het belangrijkste uitgangspunt voor verkopers op deze sites is het gebruiken van aanbevelingen en invloed van anderen om meer verkopen te krijgen.

Voorbeelden van social shopping sites zijn:

Kijk rond op deze websites en ontdek hoe mensen ze gebruiken. Merk op hoe de klantbeoordelingen van elke winkel prominent aanwezig zijn en feedback is belangrijk voor de gebruikersinterface.

Dit maakt het gemakkelijk voor je om de beste producten voor dropshipping te vinden, omdat je snel producten kan identificeren waar mensen van houden en enthousiast over zijn.

6) Word lid van online communities om dropshipping producten te vinden

Er zijn talloze online communities en forums waar je lid van kan worden om te onderzoeken naar welke producten veel vraag is.

Facebook heeft duizenden open en gesloten communities die je kunnen helpen de behoeften en wensen van mensen in bepaalde delen van de wereld te begrijpen.

Als je je dropshipping activiteiten wilt beperken tot een land of regio, kan je je onderzoek beperken tot groepen in deze gebieden.

Als alternatief kan je jouw zoekopdracht uitbreiden voor veel verschillende gebieden of gewoon zoeken naar niche groepen die mensen van over de hele wereld bevatten.

Er zijn veel wereldwijde groepen en forums rond gebieden als veganisme, tuinieren, fitness en zoveel andere onderwerpen dat de lijst te lang is om op te noemen.

Bekijk deze groepen en kijk of er producten of pijnpunten genoemd worden.

Als er problemen worden besproken, zoek dan een product dat je kan verkopen om dit te verhelpen.

7) Zoek op Google

Google blijft een van de beste tools om dropshipping producten te vinden die goed verkopen.

Typ gewoon in ‘producten’ gevolgd door jouw niche – baby, wellness, mode, enz. – en je krijgt veel websites te zien die relevante items bespreken of weergeven.

Onderzoek degene die jouw interesse wekken, om te kijken of je interessante producten vindt om toe te voegen aan jouw webshop.

Je kan ook deze zoekopdrachten uitproberen:

  • Dit item ging viraal
  • Mensen zijn zot van dit product
  • Meest interessante items in 2021
  • Unieke last-minute cadeau ideeën

Bekijk de resultaten en je zal waarschijnlijk geweldige producten vinden om aan jouw klanten aan te bieden.

Begin vandaag nog met dropshipping

Ben je enthousiast geworden over dropshipping en wil je er vandaag nog mee beginnen, dan kan ik je maar één plaats aanraden, namelijk de Dropship Academy van Joshua Kaats!

Download zeker zijn gratis ebook en volg zijn gratis webinar over dropshipping om een vliegende start te maken!

De Dropship Academy is dé #1 resultaatgerichte cursus van Nederland en België over dropshipping!

Dropship Academy

[button-red url=”https://www.geldverdienenopinternet.be/dropship-academy” target=”_blank” position=”center”]Klaar voor actie? Ga nu naar de Dropship Academy actiepagina en start meteen![/button-red]

In de Dropship Academy ontdek je alles wat je moet weten om een succesvolle en winstgevende Dropshipping Business te starten.

  • Complete resultaatgerichte videocursus
  • Dropshipping van A-Z
  • Meeste succesverhalen van Nederland en België
  • Meer dan 5000+ tevreden studenten

Ontdek alles over de Dropship Academy in mijn uitgebreide Dropship Academy review.

Video’s van Joshua Kaats over het vinden van winnende dropshipping producten

In onderstaande video gaat Joshua Kaats je 3 producten laten zien waarmee je heel veel geld kan verdienen met dropshipping.

Hij gaat je ook vertellen hoe hij deze dropshipping producten heeft gevonden en waarom hij denkt dat je hier heel veel geld mee kan verdienen.

In onderstaande video legt Joshua Kaats uit welke 6 type producten absoluut niet geschikt zijn voor dropshipping en waarom.

Door het kijken van deze video kan je je veel tijd, geld en hoofdpijn besparen.

Joshua heeft deze fouten zelf wel gemaakt, maar jij kan jezelf dit besparen door deze 6 producten te vermijden.

Er zijn heel veel dropshipping producten te vinden waarmee je heel veel geld kan verdienen.

Maar er zijn ook een aantal producten waar je absoluut uit de buurt wil blijven om je problemen te besparen.

In de video legt Joshua Kaats je uit wat de meest gemaakte fouten zijn bij het zoeken naar winstgevende dropshipping producten. Tbd

[button-red url=”https://www.geldverdienenopinternet.be/dropship-academy” target=”_blank” position=”center”]Klaar voor actie? Ga nu naar de Dropship Academy actiepagina en start meteen![/button-red]

Laat een reactie achter