Crypto Masterclass review & ervaringen + gratis training (AllesOverCrypto.nl)

Vraag je je af of de Crypto Masterclass cursus van AllesOverCrypto de moeite waard is om aan te schaffen? Wel, dan moet je zeker verder lezen.

Update 2023: de Crypto Masterclass wordt niet meer afzonderlijk verkocht door AllesOverCrypto, maar de masterclass is geïntegreerd in hun nieuwe – en nog uitgebreidere product – Money Mastery. Ontdek alles over Money Mastery in mijn Money Mastery review!

Ik ben me gaan verdiepen in de crypto wereld in 2017 toen Bitcoin heel bekend en populair werd door de enorme stijging van de koers.

Je hoorde toen overal verhalen van mensen die heel veel geld hadden verdiend met crypto.

In de jaren daarna heb ik heel veel opgezocht en gelezen over Bitcoin en andere crypto currencies.

Naast de succesverhalen kwam ik ook verhalen tegen van mensen die geld hadden verloren door te grote risico’s te nemen of door crypto bedrijven die failliet waren gegaan of gehackt zijn.

Het heeft geduurd tot in 2020 – na het volgen van de Crypto Masterclass cursus – vooraleer ik het heb aangedurfd om de crypto markt te betreden door mijn eerste Bitcoin te kopen.

In deze review ga ik mijn uiterste best doen om je alle informatie te geven zodat je zelf kan uitmaken of je de Crypto Masterclass zou willen kopen.

Crypto Masterclass review

In deze Crypto Masterclass review ga ik bespreken wat deze masterclass exact inhoudt.

Ik vertel je graag wie deze masterclass ontwikkeld heeft, wat het doel van deze masterclass is en ook voor wie deze masterclass geschikt is.

Uiteraard bespreek ik ook uitgebreid hoe de masterclass opgebouwd is en wat je moet betalen voor deze cursus.

Aan het einde van deze Crypto Masterclass review bespreek ik ook nog wat andere volgers van deze cursus vinden én vind je mijn eindconclusie.

Het is mijn betrachting om je met deze Crypto Masterclass review alle informatie te verschaffen zodat je zelf kan bepalen of deze masterclass waar voor je geld biedt en iets voor jou is.

Gratis online Bitcoin training

Mag ik je alvast één tip geven?

Als je weet waar je mee bezig bent, kan de crypto wereld heel lucratief zijn. Als je niet beschikt over de juiste kennis, ben je eigenlijk aan het gokken wat heel riskant kan zijn.

Precies daarom hebben de mannen van AllesOverCrypto een gratis online Bitcoin training gemaakt om je in een tweetal uur de juiste kennis te geven om op een veilige manier in crypto te investeren.

Klik hieronder om deze gratis online Bitcoin training te volgen. Na het volgen van deze training:

 • Begrijp je precies hoe Bitcoin en cryptocurrencies werken
 • Weet je met welke strategie je geld kan verdienen
 • Snap je hoe je de beste cryptomunten vindt
 • Heb jij je eerste crypto gekocht voor 1 euro!

>> Meld je nu meteen aan voor de gratis online Bitcoin training <<

De Crypto Masterclass in het kort

De Crypto Masterclass is een online cursus om mensen te leren investeren en traden in cryptomunten. Het is een uitgebreide masterclass waarin twee termen centraal staan: cryptocurrency en blockchain.

De crypto experts van AllesOverCrypto hebben al bijna 10 jaar ervaring op het gebied van cryptocurrencies en blockchain.

Ze hebben al hun kennis samengevoegd tot deze allesomvattende cursus. 

Aan de hand van deze masterclass leer je wat cryptocurrencies exact zijn, wat blockchain technologie precies inhoudt én hoe je geld kunt gaan verdienen met handelen in cryptocurrencies.

In mijn ogen kunnen cryptocurrencies in combinatie met blockchain technologie voor een schokeffect gaan zorgen.

Crypto currencies vormen bedreiging voor bankenIn het huidige financiële systeem heeft een centrale bank veel te veel macht. De centrale bank bepaalt eigenlijk hoe de economie er op dit moment voor staat.

Bovendien is het voor bepaalde partijen mogelijk om op jouw bankrekening te kijken en al jouw transacties in te zien.

Privacy? Dat woord komt eigenlijk niet voor in het huidige financiële systeem.

Nadat ik de Crypto Masterclass gevolgd had, wist ik het zeker: het huidige financiële systeem moet gaan veranderen.

Dankzij deze masterclass heb ik een duidelijk inzicht gekregen in de voordelen en mogelijkheden van blockchain technologie en cryptocurrencies.

Maar laat ik eerst eens wat meer info geven over de makers van deze masterclass en of ze betrouwbaar zijn.

AllesOverCrypto.nl

AllesOverCrypto.nlHeb je je reeds eerder willen verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en ben je via Google op zoek gegaan naar informatie?

Dan is de kans groot dat je daarbij de website AllesOverCrypto.nl tegengekomen bent.

Deze website is namelijk heel groot én populair in België en Nederland.

Op de website vind je onder meer de huidige koersen van cryptocurrencies, een uitgebreide blog, een uitgebreid forum, een shop en ook verschillende mogelijkheden om cryptocurrencies te kopen.

Ze trekken maandelijks tienduizenden bezoekers die allemaal geïnteresseerd zijn om meer te leren over deze baanbrekende technologie.

In deze review wil ik het vooral hebben over de trainingen en cursussen die ze aanbieden. De Crypto Masterclass is de belangrijkste training die door deze website aangeboden wordt.

De hoogste tijd om een nadere blik te werpen op deze website én op de oprichters van deze website.

De website AllesOverCrypto.nl is opgericht door drie jonge mannen. Het gaat daarbij om Patrick Suiker, Derek Westra en Robin Westra.

Patrick Suiker Derek Westra Robin Westra AllesOverCrypto.nl

Alleen de eerste twee kom je in de masterclass tegen. Robin Westra houdt zich namelijk louter met het technische gedeelte van de website bezig en treedt niet op de voorgrond.

Derek en Patrick kwamen in 2013 voor het eerste met crypto in aanraking. Vanaf dat moment heeft dit onderwerp hen eigenlijk niet meer losgelaten.

Nadat Derek zijn studie afgerond had, is hij zich gaan verdiepen in de psychologie achter de huidige economie.

Hij kwam er in een vroegtijdig stadium al achter dat het huidige stelsel niet het best mogelijke stelsel is.

Tegelijkertijd kwam hij dus ook in aanraking met crypto, net zoals Patrick.

Beide heren besloten toen om hier een uitgebreide website over op te starten, waarbij ze hulp kregen van Robin Westra.

Robin Westra regelt eigenlijk de complete techniek van de website (en van de Masterclass), terwijl Patrick en Derek op de voorgrond treden.

Zij zijn puur met AllesOverCrypto.nl begonnen om mensen uitgebreid te kunnen informeren over de cryptowereld.

Ze wilde deze wereld een stuk transparanter maken en dat is hen zeer goed gelukt.

Bovendien is hun website uitgegroeid tot een waar instituut in de crypto wereld. De website kan maandelijks op tienduizenden bezoekers rekenen en heeft daardoor een mooie groei door weten te maken.

Uiteindelijk hebben de heren ook besloten om deze Crypto Masterclass te ontwikkelen.

Deze masterclass is eigenlijk een verdieping van datgene wat op de website besproken wordt. Mocht je écht serieus met crypto aan de slag willen gaan, biedt deze masterclass daar alle handvatten voor.

Over Derek, Patrick en Robin kan ik met geen kwaad woord spreken. Alle drie de heren hebben aangetoond dat ze veel affiniteit hebben en het is niet voor niets dat hun website zo populair geworden is.

Bijkomend voordeel is dat de heren veel vertrouwen en transparantie uitstralen. Op de website staan bijvoorbeeld Derek en Patrick met foto afgebeeld. In de masterclass zelf zijn ook veel beelden van beide heren te vinden.

Al met al staan dus alle seinen op groen wat betreft AllesOverCrypto.nl.

Wat is het doel van deze masterclass?

De bedoeling is dat de Crypto Masterclass de beste beginnerscursus van Nederland en België is voor iedereen die meer te weten wil komen over deze wondere wereld en geld wil gaan verdienen met cryptocurrencies.

Met deze masterclass proberen de drie heren om veel kennis over te brengen. Sinds de start van hun website in 2013 hebben ze immers veel kennis opgedaan.

Ze hebben bovendien met succes weten te handelen met cryptocurrencies.

Door die ervaringen weten zij exact waar op te letten, hoe je moet handelen en hoe je bijvoorbeeld analyses kunt maken.

Met deze masterclass willen de heren deze kennis overbrengen, een zeer nobel streven in mijn ogen.

Over het doel van deze masterclass geven de heren zelf het volgende aan:

Het doel is om alle volgers van de masterclass van de juiste kennis te voorzien. Ook willen we alle deelnemers de juiste vaardigheden aanleren en direct de mogelijkheid bieden om te investeren in cryptocurrencies.

Bij deze masterclass draait het dus met name om het helpen van mensen. In mijn ogen is dat een goed teken.

Ze willen van de Crypto Masterclass de beste crypto cursus maken voor iedereen die wil beginnen met het verhandelen van cryptocurrencies.

De drie heren hadden deze masterclass ook kunnen ontwikkelen met maar één doel, namelijk het verdienen van geld.

Dat lijkt echter niet het hoofddoel te zijn, aangezien de heren aangeven dat ze gewoon heel graag hun kennis willen delen om zo meer mensen bekend te maken met de mogelijkheden van cryptocurrencies en blockchain technologie.

Zoals ik hierboven al zei, denk ik dat deze heren de juiste personen zijn om een dergelijke masterclass te ontwikkelen.

Ook de beweegredenen om deze masterclass te ontwikkelen, zijn wat mij betreft legitiem en spreken mij persoonlijk aan.

Voor wie is deze masterclass geschikt?

Heb je interesse in cryptocurrencies? Wil je graag meer weten over blockchain technologie? Of wil je weten hoe je geld kunt verdienen met het handelen in cryptocurrencies?

Dan is deze cursus voor jou op het lijf geschreven.

Wil jij graag van één of meerdere van de volgende voordelen kunnen genieten? Ook dan is deze masterclass voor jou geschikt:

 • Wil je graag genieten van vrijheid? Zowel in jouw dagbesteding als op financiële vlak?
 • Wil je de euro’s voor jou laten werken in plaats van jij voor de euro’s?
 • Wil je de juiste mindset verkrijgen waarmee je succesvol kunt gaan handelen?
 • Wil je overal ter wereld geld kunnen verdienen?
 • Wil je een expert worden in de nieuwe economie en in het nieuwe economische systeem?

Hoe is deze masterclass opgebouwd?

In deze Crypto Masterclass review wil ik je een heel duidelijk beeld geven van hoe deze training is opgebouwd en wat je allemaal gaat leren.

Ik wil je alle informatie geven zodat je voor jezelf weloverwogen kan uitmaken of je de Crypto Masterclass gaat kopen of niet.

Crypto Masterclass wat krijg je allemaal

De Crypto Masterclass is echt heel uitgebreid! De hele cursus bestaat maar liefst uit 201 lessen die zijn onderverdeeld in 15 modules.

De lessen bestaan zowel uit video trainingen als tekst documenten. Al deze content is mooi geordend in een super gebruiksvriendelijke online trainingsomgeving waar je meteen toegang toe krijgt als je de Crypto Masterclass koopt.

Het is heel duidelijk welke lessen je al gedaan hebt en wat de volgende zijn, en je kan alles rustig op je eigen tempo doornemen.

Wat ik heel leuk vond tijdens het doornemen van de cursus, was dat veel lessen worden afgesloten met een quiz. Zo’n quiz test op een leuke manier of je alles goed begrepen hebt en klaar bent om naar de volgende stap te gaan.

Op het einde van de cursus kan je zelf een examen afleggen zodat je jezelf een echte crypto expert mag noemen.

De Crypto Masterclass cursus is onderverdeeld in 2 grote delen.

Deel 1 is meer theoretisch. Je komt er alles te weten over het ontstaan van crypto, hoe het juist werkt en hoe je er op een veilige manier geld mee kan verdienen.

In deel 2 ga je echt aan de slag en ligt de focus op het toepassen van de opgedane kennis. Je gaat alles leren hoe je geld gaat verdienen met investeren en handelen in crypto’s.

Ook leggen Patrick en Derek uit welke mindset er nodig is om succesvol geld te verdienen met crypto’s. Als je je emoties niet onder controle kan houden, is het risico groot dat je op de verkeerde momenten handelt en zo geld verliest.

Daarnaast hebben Patrick en Derek ook een heel aantal waardevolle bonussen toegevoegd, wat de Crypto Masterclass alles bij elkaar dus heel uitgebreid maakt.

In het komende stuk van deze Crypto Masterclass review ga ik al deze onderdelen overlopen zodat je een heel goed beeld hebt van wat je krijgt als je de Crypto Masterclass koopt.

Laten we beginnen met deel 1 van de Crypto Masterclass cursus.

Welkom bij deel 1: Beginnen met crypto

De lessen van deel 1 van de Crypto Masterclass zijn gegroepeerd in de volgende modules:

 • Module 0: Welkom bij de Crypto Masterclass
 • Module 1: Het geld van de toekomst
 • Module 2: Je eerste Cryptocurrency
 • Module 3: Maak een killer start!
 • Module 4: Je onbreekbare kluis
 • Module 5: Je winsten cashen
 • Module 6: De allereerste investeerder zijn
 • Module 7: Een passief crypto-inkomen
 • Module 8: De Crypto-trends de baas!
 • Module 9: Profiteren van een dalende markt

Hieronder ga ik beschrijven wat je zal leren in elke module, zodat je een heel goed beeld krijgt van wat deze crypto cursus allemaal bevat.

Module 0: Welkom bij de Crypto Masterclass

De Crypto Masterclass begint met een inleidende module waarin Derek Westra en Patrick Suiker – de docenten en experts van AllesOverCrypto.nl – zich voorstellen.

Ze geven een overzicht van hoe de crypto cursus in elkaar zit. Ook nemen ze een enquête af om beter te begrijpen wie hun cursus volgt en wat de cursisten willen leren.

Zo kunnen ze hun Crypto Masterclass op basis van die feedback blijven verbeteren. De cursus wordt dus steeds up to date gehouden.

Wat ik goed vind, is dat Derek Westra en Patrick Suiker in het begin hun disclaimer vermelden, namelijk dat ze niet optreden als financieel adviseurs, maar dat de Crypto Masterclass als informatief gezien moet worden.

Je krijgt alles wat je moet weten en ze doen alles voor om op een veilige manier te investeren in Bitcoin of andere cryptocurrencies, maar uiteindelijk blijft het wel je eigen beslissing.

Ze laten ook ineens zien waar je de ebooks kan downloaden die je als bonus krijgt. Verder in deze Crypto Masterclass review ga ik de bonussen nog één voor één bespreken, want ze zijn zeer waardevol.

Ook krijg je ineens toegang tot de community van de Crypto Masterclass: The Zone. Je kan dus meteen gaan kennis maken met andere studenten die ook heel enthousiast zijn over crypto.

Deze module bestaat uit 5 lessen:

 • Ontmoet jouw docenten!
 • Over de Crypto Masterclass
 • Disclaimer
 • Jouw e-boeken en toegang tot The Zone!
 • Veelgestelde vragen

Module 1: Het geld van de toekomst – Inleiding

In de eerste module van de Crypto Masterclass wordt je ingewijd in de wondere wereld van crypto.

Je komt te weten hoe Bitcoin ontstaan is, hoe de blockchain werkt, hoe cryptomunten werken.

Patrick en Derek leggen ook uit hoe geld ontstaan is, hoe het financiële systeem werkt en wat de gebreken ervan zijn die door cryptomunten kunnen opgelost worden.

Ze zijn er echt van overtuigd dat crypto het geld van de toekomst zal worden.

Ondanks dat Bitcoin en crypto al ongeveer een decennium bestaan, zijn we nog maar aan het begin van de mogelijkheden en ben je er dus nog op tijd bij om in te investeren.

Voor beginners die nog niet zo bekend zijn met crypto, is dit een zeer nuttige module. Deze module bevat alle basiskennis en achtergrond informatie die je nodig hebt om de crypto wereld beter te begrijpen.

In deze module kan je ook een ebook downloaden met een heel uitgebreide begrippenlijst zodat je alle crypto terminologie kan begrijpen.

Er wordt veel jargon gebruikt in de crypto wereld, dus ik heb die begrippenlijst er in het begin vaak bij genomen om te ontdekken wat nieuwe termen juist betekenen.

Module 1 bestaat uit 15 lessen:

 • Welkom bij Hoofdstuk 1 – Inleiding!
 • Crypto Begrippenlijst
 • 1.1 De absolute kern : De ontwikkeling van geld
 • Test je kennis! : Geld
 • 1.2 Het digitale goud : Bitcoin
 • Test je kennis! : Bitcoin
 • 1.3 Het beste sinds het internet : Blockchain
 • Test je kennis! : Blockchain
 • 1.4 Delete the middleman : Smart Contracts
 • Test je kennis! : Smart Contracts
 • 1.5 De opvolger van geld : Soorten Cryptocurrency’s
 • Test je kennis! : Cryptocurrency’s
 • 1.6 We zijn nog lang niet te laat : Adoptiemodellen
 • Test je kennis! : Adoptiemodellen
 • 1.7 Bonus – Blockchain versus het internet

Module 2: Je eerste cryptocurrency

Ok, in module 2 is het dan zover: nu ben je klaar om je eerste cryptocurrency te kopen.

Dit doe je via een handelsplatform, ook wel exchange of broker genoemd.

In de Crypto Masterclass komen twee crypto handelsplatformen aan bod: Bitvavo en Binance.

Bitvavo is eerder geschikt voor de beginnende crypto trader aangezien het heel gebruiksvriendelijk is en je er kan traden in de bekendste cryptomunten.

Binance is voor de iets meer gevorderde crypto trader aangezien je er meer opties hebt en je ook een groter aanbod aan cryptomunten hebt waarin je kan investeren.

Voor beide handelsplatformen tonen Derek en Patrick je in video’s stap-voor-stap hoe je cryptomunten kan aankopen en verhandelen.

Hun motto is “Eerst leren, vooraleer te investeren”, dus je gaat nog niet meteen grote bedragen investeren.

Ik ben gestart met 10 euro, maar vond het super handig dat Derek en Patrick het letterlijk voordoen hoe je je eerste crypto’s koopt.

Zo ben je er ook zeker van dat je het op een veilige manier doet en je je geld niet zomaar kwijt zal spelen.

Derek en Patrick nemen al je zorgen weg en voor je het weet zal je in het bezit zijn van je eerste crypto’s, wat super spannend is!

In deze module kan je ook het product de Crypto Portfolio downloaden. Dit product hoort bij de Crypto Masterclass en wordt elk jaar geupdate.

Het bevat een overzicht van de cryptomunten die volgens Derek en Patrick in het komende jaar het meest belovend zijn en het meeste kans hebben om te stijgen.

Ze geven je een overzicht van de cryptomunten die het meeste kans hebben om “de nieuwe Bitcoin” te worden. Dit is iets heel waardevols. Als je hier zelf onderzoek naar zou moeten doen, zou dit je enorm veel tijd kosten.

Module 2 bevat 11 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 2 – Crypto kopen
 • Belangrijk voordat je begint!
 • 2.1 Je eerste Cryptocurrency via Bitvavo
 • 2.2 Een level hoger met Binance
 • 2.3 Crypto bemachtigen in de laagste regionen
 • 2.4 Decentrale exchanges zijn de toekomst
 • Test je kennis! : Crypto kopen
 • Laat anderen weten wat jij hebt opgestoken
 • E-boek: De Bitcoinbijbel pdf (131 blz.)
 • Crypto Portfolio 2021 pdf (beknopte versie)
 • Crypto Portfolio 2021 pdf (uitgebreide versie)

Module 3: Maak een killer start!

Waarom zou je investeren in een masterclass? Is alle informatie niet gratis te vinden op het internet?

Wel, voor mij persoonlijk is de belangrijkste reden dat ik geregeld investeer in een training om te leren van de beste in het vak en zo beginnersfouten te vermijden.

Een bewezen plan van aanpak en een waarschuwing van welke valkuilen te vermijden, kan je heel veel tijd, moeite en frustratie besparen.

Dit is exact wat Derek Westra en Patrick Suiker in module 3 behandelen. Ze vertellen welke fouten ze in het begin gemaakt hebben en hoe jij deze kan vermijden.

Module 3 bestaat uit 6 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 3 – Maak een killerstart!
 • 3.1 Je grootste vijand ben jij
 • 3.2 Ontmasker iedere oplichter
 • 3.3 Deze fouten ga jij niet maken
 • 3.4 Hoe ontdek je een goede cryptomunt
 • Schrijf een review

Module 4: Je onbreekbare kluis

Je gewoon geld zet je op de bank zodat het veilig is. Crypto werkt echter zonder banken, dus je hebt een andere methode nodig om je cryptomunten veilig op te slaan.

In module 4 van de Crypto Masterclass leggen Derek Westra en Patrick Suiker je de verschillende mogelijkheden uit om je cryptomunten op een veilige manier op te slaan in je wallet.

Je ontdekt de verschillende soorten wallets met de voor- en nadelen zodat je kan kiezen voor welke oplossing jij zal opteren.

Dit is een heel belangrijke module, want het laatste wat je wil is natuurlijk dat je je cryptomunten kwijt speelt of dat iemand ze steelt nadat ze veel in waarde zijn gestegen.

Module 4 bestaat uit 7 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 4 : Je onbreekbare kluis
 • 4.1 Jouw digitale kluis : crypto wallets
 • 4.2 Je papieren portemonnee : Paper Wallet
 • 4.3 De beste beveiliging : Hardware Wallet
 • 4.4 Bewaar alles veilig met software wallets
 • 4.5 Beveilig je crypto op een exchange met 2FA
 • Test je kennis : Je onbreekbare kluis

Module 5: Winsten uitbetalen

Het doel van de Crypto Masterclass is om je alle kennis aan te reiken om succesvol te investeren in cryptomunten.

De cryptomarkt is en blijft volatiel, dus 100% garantie kunnen Derek Westra en Patrick Suiker je niet geven.

Wanneer je cryptomunten stijgen in waarde omdat de koers stijgt, wil je natuurlijk ook weten hoe je je winsten kan uitbetalen in euro’s.

In module 5 van de Crypto Masterclass laten Derek Westra en Patrick Suiker je zien hoe je je bitcoins of andere cryptomunten terug in euro’s kan omzetten.

De manier om dit te doen, hangt af van het handelsplatform waarmee je werkt. Ze laten het je allemaal duidelijk zien in de video’s zodat je je winst kan incasseren wanneer je het moment juist acht.

Derek en Patrick leggen ook uit hoelang het ongeveer duurt vooraleer het geld op je rekening verschijnt zodat je zeker niet in paniek raakt.

Dit is natuurlijk waarom je het doet: geld verdienen met crypto!

Het is echt een geweldig gevoel als je cryptomunten meer waard worden en je de meerwaarde kan laten uitbetalen om er iets leuks mee te doen of aan te kopen.

Module 5 bevat 6 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 5 : Winsten uitbetalen
 • 5.1 Winsten uitbetalen via Bitvavo
 • 5.2 Winsten uitbetalen via Bitonic
 • 5.3 Winsten uitbetalen via Kraken
 • Test je kennis! : Winsten uitbetalen
 • E-boek: De Crypto Belastinggids pdf

Module 6: De allereerste investeerder zijn

Er worden voortdurend nieuwe cryptomunten gelanceerd. Dit zijn Initial Coin Offerings, oftewel ICO’s.

In de zesde module van de Crypto Masterclass leer je hoe je bij de allereerste investeerder kan zijn. Het komt erop neer dat je investeert in een bedrijf dat een nieuwe cryptomunt gaat uitbrengen.

Je kan het vergelijken met crowdfunding waarbij een bedrijf mensen laat investeren om het nodige startkapitaal bijeen te brengen.

In module 6 van de Crypto Masterclass leggen Derek Westra en Patrick Suiker je uit hoe je dit kan doen en waar je op moet letten.

Dit biedt enorme kansen om veel geld te verdienen als je van in het begin in de juiste cryptomunt investeert.

De bekende cryptomunt Ethereum is bijvoorbeeld ook ooit via een Initial Coin Offering opgestart. Stel je eens voor dat je hier toen een behoorlijk bedrag had in geïnvesteerd … dan zou je nu heel veel geld verdiend hebben.

Het is wel belangrijk om op te passen en goed na te gaan waarin je investeert. Het is zowiezo een investering met hoog risico aangezien het ook kan zijn dat de nieuwe cryptomunt helemaal niet populair wordt.

Daarnaast zijn er de verhalen van frauduleuze bedrijven die een ICO opstarten, maar dan met de noorderzon verdwijnen en je dus al je geïnvesteerde geld kwijt bent.

Gelukkig weten Patrick Suiker en Derek Westra waar je op moet letten bij een ICO en hoe je kan nagaan of het bedrijf betrouwbaar is.

Investeren in ICO’s is meer iets voor gevorderde crypto beleggers. Het is niet zo geschikt voor beginners.

Hoewel het me zelf heel hard interesseert en ik module 6 super interessant vond, heb ik me er zelf ook nog niet aan gewaagd om in een ICO te investeren.

Wanneer een nieuwe cryptomunt wordt gelanceerd, wacht ik liever even af om te kijken hoe de munt het doet vooraleer ik overweeg om zelf ook in te stappen.

Module 6 bevat 13 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 6- De allereerste investeerder zijn
 • 1. Wat is een ICO, STO of IEO?
 • Test je kennis! – Wat is een ICO, STO of IEO?
 • 2. Wat is een Initial Defi Offering?
 • Test je kennis! – Wat is een IDO?
 • 3. Zo ontdek je de beste ICO’s
 • Test je kennis! – Hoe herken je een goede ICO?
 • 4. Zo word jij de eerste investeerder met de ICO
 • Test je kennis! – Hoe doe je mee aan een ICO?
 • 5. Investeer veiliger met de IEO
 • Test je kennis! – Investeer veiliger met een IEO
 • 6. Zo profiteer je als eerst van de DeFi Hype
 • Test je kennis! – Profiteer als eerst van de DeFi Hype

Module 7: Een passief crypto-inkomen

Ben jij geïnteresseerd om passief geld te verdienen? Wist je dat je met crypto ook een passief inkomen kan verdienen?

Ik wist dit niet toen ik begon met crypto. Na het volgen van deze module ging er dan ook een hele nieuwe wereld voor mij open.

Je komt alles te weten over staking van crypto, Airdrops, crypto minen, masternodes en yield farming.

Staking ben ik zelf ook gaan toepassen. Dit is een rente die je krijgt op de cryptomunten die je in je bezit houdt.

Het zijn geen super grote bedragen, maar des te meer cryptomunten je in je bezit hebt, des te hoger dit passief inkomen.

Staking is geschikt voor mensen die investeren in cryptomunten en ze voor de lange termijn in hun bezit houden vooraleer ze te verkopen. Het is niet geschikt als je handelt in cryptomunten en ze koopt en verkoopt op de korte termijn.

Module 7 bevat de volgende 11 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 7 – Een passief crypto-inkomen
 • 7.1 Gratis crypto met airdrops
 • Test je kennis! – Gratis crypto met airdrops
 • 7.2 Passief inkomen dankzij staken
 • Test je kennis! – Passief inkomen dankzij staken
 • 7.3 Hoe kan je zelf crypto minen?
 • Test je kennis! – Hoe kan je zelf crypto minen?
 • 7.4 Passief inkomen met masternodes
 • Test je kennis! – Passief inkomen met masternodes
 • 7.5 Passief inkomen met yield farming
 • Test je kennis! – Passief inkomen met yield farming

Module 8: De Crypto-trends de baas!

De crypto wereld is nog altijd heel nieuw en er duiken voortdurend nieuwe innovaties op. Patrick Suiker en Derek Westra houden de hele Crypto Masterclass up to date met de laatste vernieuwingen.

Daarnaast hebben ze deze module toegevoegd om dieper in te gaan op de laatste trends.

Op deze manier ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen in de crypto wereld en mis je geen kansen.

Je bent dus altijd op de hoogte van de laatste nieuwe trends en kan hier op inspelen.

Je hoeft hier niet voor bij te betalen. Je betaalt de Crypto Masterclass éénmalig en daarna heb je voor altijd toegang.

Dit vind ik persoonlijk echt een van de pluspunten die de Crypto Masterclass voor mij de beste crypto cursus maken: Patrick Suiker en Derek Westra en het hele AllesOverCrypto team doen echt heel veel moeite om de Crypto Masterclass up to date te houden met de laatste nieuwe ontwikkelingen.

Niets is zo vervelend als een crypto cursus waarvoor je best veel geld hebt betaald om dan te merken dat hij na een jaar al niet meer volledig up to date is en niks vermeldt over de laatste nieuwe trends.

Metamask en Uniswap zijn twee nieuwe trends die momenteel heel populair zijn. Module 8 gaat hier dan ook in detail op in.

Module 8 bestaat uit de volgende 7 lessen:

 • Welkom bij module 8 – De Crypto-trends de baas
 • 8.1 Hoe werkt Metamask?
 • Test je kennis! – Metamask
 • 8.2 Hoe werkt Uniswap? Deel 1 – swappen (video van 29 minuten)
 • Test je kennis! – Uniswap Deel 1
 • 8.3 Hoe werkt Uniswap? Deel 2 – Liquidity providen
 • Test je kennis! – Uniswap Deel 2

Module 9: Profiteren van een dalende markt

De Crypto Masterclass wordt regelmatig geupdate met nieuwe kennis. Module 9 is toegevoegd door Patrick Suiker en Derek Westra toen de crypto markt begin 2022 in een dalende trend zat en Bitcoin bijvoorbeeld ongeveer 50% van zijn waarde verloor.

Ik heb mijn Crypto Masterclass review dan ook uitgebreid om deze module ook te bespreken.

De crypto markt is heel volatiel en heeft dus ook periodes dat de waarde van de cryptomunten naar beneden gaat.

Module 9 bestaat uit maar liefst 21 lessen waarin je leert hoe je hier mee om kan gaan en kan profiteren van dalende markten.

Je leert hoe je de overgang van een stijgende markt (bull markt) naar een dalende markt (bear markt) kan herkennen.

De meeste crypto investeerders raken in paniek als een bear markt start, maar Patrick en Derek leren je hoe je hiermee moet omgaan.

Ook in een dalende markt kan je geld verdienen met crypto en zowiezo komen er gouden kansen wanneer de markt naar beneden gaat.

Het is belangrijk om dan cool te blijven en niet in paniek alles te verkopen.

Nadat je module 9 hebt gevolgd, ben je gewapend met de juiste mindset en strategieën om optimaal te profiteren van een dalende markt.

Je gaat zelfs blij zijn als de crypto markt nog eens naar beneden duikt omdat je weet dat dit gouden kansen biedt om daarna veel geld te verdienen.

Ik vond dit een super interessante module, met heel veel tips en strategieën die ik nog niet kende en ook nog nergens anders was tegengekomen.

Voordat ik deze module had gevolgd, verloor ik geld tijdens een dalende markt of bleef ik aan de zijkant staan en moest ik wachten tot de dalende markt achter de rug was om terug te investeren in cryptomunten.

Nu weet ik wel beter en heb ik dankzij de Crypto Masterclass strategieën om ook tijdens een dalende markt geld te verdienen met crypto.

Module 9 bestaat uit de volgende 21 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 9 – Profiteren van een dalende markt
 • 9.1 Hoe herken je het begin van de bearmarkt?
 • Test je kennis! – Bearmarkt herkennen
 • 9.2 Hoe verkoop je tijdens de piek van de markt?
 • Test je kennis! – Op de piek verkopen
 • 9.3 Hoe switch je van mindset na een bullmarkt?
 • Test je kennis! – Je mindset switchen
 • 9.4 Waarom juist kopen als de prijzen laag staan?
 • Test je kennis! – Kopen als de prijzen laag staan
 • 9.5 Hoe short je cryptomunten?
 • Test je kennis! – Cryptomunten shorten
 • 9.6 Koersbewegingen voorspellen aan de hand van de blockchain
 • Test je kennis! – On-chain analyse
 • 9.7 Je crypto uitlenen via centrale finance platformen
 • Test je kennis! – Uitlenen bij CeFi platformen
 • 9.8 Een passief inkomen met DeFi
 • Test je kennis! – Passief inkomen met DeFi
 • 9.9 Dollar Cost Averaging in een bearmarkt
 • Test je kennis! – DCA’en in een bearmarkt
 • 9.10 Hoe laag zakken prijzen en wanneer ga je kopen?
 • Test je kennis! – Wanneer ga je kopen?

Welkom bij deel 2: Geld verdienen met crypto Trading

Nadat je in deel 1 heel veel hebt geleerd over crypto, gaat de Crypto Masterclass in deel 2 nog een stapje verder.

In deel 2 van de Crypto Masterclass ga je allerlei technieken ontdekken om te handelen in cryptomunten.

Derek Westra en Patrick Suiker gaan je dus leren hoe je kan crypto traden. Dit is echt super leuk en hier kan je heel veel geld mee verdienen!

Je gaat technieken en strategieën ontdekken die je trouwens ook zou kunnen toepassen bij het handelen in aandelen.

Het zijn methodes om te analyseren of de koers van de cryptomunt naar omhoog of naar omlaag zal gaan zodat je kan bepalen of je moet instappen of net verkopen.

Er zijn allerlei technieken en indicatoren die je hierbij helpen.

Zo kan je actief inspelen op opwaartse en neerwaartse trends in de markt en kan je meer winst maken dan als je gewoon cryptomunten zou aankopen en dan afwachten.

Cryptomunten kunnen snel op en neer gaan. Derek en Patrick zullen je leren hoe je je emoties onder controle kan houden zodat je niet impulsief domme dingen doet.

Ook ga je ontdekken wat de beste crypto trading strategieën zijn en hoe je aan risico management doet om te vermijden dat je een groot deel van je investering verliest.

Module 1: The Winning Mindset

Module 1 is een heel belangrijke module in de Crypto Masterclass. In deze module ga je leren hoe je een Winning Mindset aankweekt zodat geen enkel obstakel je kan tegenhouden om succes te behalen.

De juiste mindset is de essentiële sleutel tot succes die veel mensen vaak vergeten.

Je kan op veel verschillende manieren geld verdienen, maar het is nodig om tegenslagen te overwinnen en door te zetten om echt succesvol te worden.

De Crypto Masterclass geeft je alle kennis die je nodig hebt en een strategie die werkt, maar je moet het zelf wel waarmaken.

De juiste mindset is nodig voor alles wat je wil bereiken in het leven, of het nu gaat over meer geld verdienen, afvallen of trainen voor een sportieve prestatie.

De lessen in deze module zullen je helpen om niet op te geven en gedisciplineerd door te zetten. De cryptomarkt gaat op en neer zoals een wilde rollercoaster.

Derek Westra en Patrick Suiker leren je in deze module hoe je hier mee moet omgaan.

Deze module gaat over het najagen van je dromen, het overwinnen van je angsten en het onder controle houden van je emoties. Dit is zowiezo ook waardevol voor andere aspecten in je leven.

Module 1 bevat 13 lessen:

 • Welkom bij module 8 : The Winning Mindset
 • Belangrijk voordat je begint
 • 1.1 Je droom
 • 1.2 De Gemiddelde Crypto Trader
 • 1.3 Jouw angsten
 • 1.4 De Duurste Fouten
 • 1.5 Je Emoties Overwinnen
 • 1.6 De Tegenstander
 • 1.7 De Belangrijkste Emotionele Skills
 • 1.8 Zit Allemaal Tussen Je Oren
 • 1.9 Zo Blijven Winnaars Winnen
 • 1.10 Jij bent Belangrijk
 • Schrijf een review

Module 2: Vrijheid dankzij crypto trading

In deze module gaan Derek Westra en Patrick Suiker je omtoveren in een echte crypto trader!

Je moet hier genoeg tijd voor vrijmaken en echt even voor gaan zitten zodat je gefocust kan volgen.

Je gaat de strategieën ontdekken waarmee professionele crypto traders veel geld verdienen. De lessen gaan echt in detail, dus dit is een hele uitgebreide module.

Derek Westra en Patrick Suiker beginnen bij het begin door het verschil uit te leggen tussen investeren en traden.

Daarna geven ze je een rondleiding hoe een exchange – zoals bijvoorbeeld Bitvavo of Binance – werkt, en hoe je er crypto koopt en verkoopt.

Daarna komen alle spannende crypto strategieën aan de beurt.

Ik vond dit echt lessen om van te smullen! Je gaat alles leren over bubbels, marktcyclussen, support, resistance, candlesticks, stop-loss, risicomanagement, trendlijnen, patronen, trading indicatoren, moving averages en nog veel meer.

Deze lessen geven je alle tools en strategieën in handen om geld te verdienen met crypto traden!

Module 2 bestaat uit 23 lessen:

 • Welkom bij “Vrijheid dankzij Crypto Trading”!
 • 1. Investeren versus crypto trading
 • Test je Kennis! – Investeren v.s. Trading
 • 2. De basis van trading: de crypto exchange
 • Test je kennis! – De Exchange
 • 3. Profiteer optimaal van bubbels en marktcyclussen
 • Test je kennis! – Bubbels en marktcyclussen
 • 4. Begrijp de koers dankzij candlesticks
 • Test je kennis! – Candlesticks
 • 5. Word trading expert met Tradingview
 • Test je kennis! – TradingView
 • 6. De kern van trading – Support en Resistance
 • Test je kennis! – Support & Resistance
 • 7. Jouw eeuwige verzekering – de Stop-Loss
 • Test je kennis! – Stop-loss
 • 8a. Bescherm je trades met risicomanagement
 • 8.b. Uitleg Million Dollar Template
 • Test je kennis! – Risicomanagement
 • 9. Doorzie het grotere plaatje met timeframes
 • Test je kennis! – Timeframes
 • 10. Herken de belangrijkste patronen
 • Test je kennis! – Trendlijnen en Patronen
 • 11. Trade mee met een professional

Module 3: De beste crypto Trading Tools en indicatoren

In module 2 van dit deel van de Crypto Masterclass tonen Derek Westra en Patrick Suiker je hoe je een echt crypto trader wordt.

De basis is dat je technische analyse van de crypto koersen kan doen met een tool zoals Tradingview en candlesticks kan lezen.

Daarnaast zijn er nog heel veel indicatoren die je kunnen helpen om te voorspellen of de koers omhoog of omlaag zal gaan.

In module 2 ontdek je hier al veel over, maar het is zo’n uitgebreid onderwerp en er valt zoveel over te leren dat Derek Westra en Patrick Suiker er in module 3 nog dieper op in gaan.

Er komen ook nog andere indicatoren aan bod, zoals moving average, RSI, MACD, bollinger bands, Ichimoku Clouds, Fibonacci, Elliot Waves, …

Ze leggen ook duidelijk de voor- en nadelen van elke indicator uit en wanneer die best toepasbaar is.

Dit geeft je echt een super waardevol arsenaal aan tools om de koersen te analyseren als een echte crypto trader!

Module 3 bestaat uit 15 lessen:

 • Welkom bij De beste tools & indicators
 • 1. Profiteer van de trend met de Moving Average
 • Test je kennis! – Moving Average
 • 2. Voorspel elke reversal met RSI
 • Test je kennis! – RSI
 • 3. De elegantie van MACD
 • Test je kennis! – MACD
 • 4. Weet wat de prijs gaat doen met Bollinger Bands
 • Test je kennis! – Bollinger Bands
 • 5. Ichimoku Clouds – De indicator die alles zegt
 • Test je kennis! – Ichimoku Cloud
 • 6. Fibonacci – Het natuurwonder in trading
 • Test je kennis! – Fibonacci
 • 7. Bemeester elke cyclus met Elliot Waves
 • Test je kennis! – Elliott Waves

Module 4: Word Crypto Trading Master

In deze laatste module van de Crypto Masterclass gaan Derek Westra en Patrick Suiker nog dieper in op hoe de crypto markt werkt om je een echte Crypto Trading Master te maken.

Ze gaan dieper in op welke grote spelers er actief zijn in de crypto markt en hoe zij de markt kunnen beïnvloeden.

Je gaat ontdekken hoe cryptomunten met elkaar verbonden zijn. Met al deze kennis heb je duidelijk een stap voor op andere crypto traders en kan jij je voordeel doen.

Derek en Patrick behandelen ook nog hoe je crypto trades kan automatiseren met crypto bots.

Ik heb dit zelf nog niet uitgeprobeerd omdat ik dit toch net iets te spannend vind, maar in theorie kan je je trading strategie implementeren in een crypto bot en kan jij rustig achterover leunen terwijl de crypto bot geld vor jou verdient.

Module 4 bestaat uit 19 lessen:

 • Welkom bij “Word Crypto Trading Master!”
 • 1. Word één met de markt met Order Flow Dynamics
 • Test je kennis! – Order Flow Dynamics
 • 2. Bitcoin is King
 • Test je kennis! – Bitcoin is King
 • 3. Zeker van je zaak met Confluence
 • Test je kennis! – Confluence
 • 4. De beste strategieën dankzij Price Action en Trading Ranges
 • Test je kennis! – Price action & Trading ranges
 • 5. The road to millions met je eigen Trading Strategie
 • Test je kennis! – Trading Strategie
 • 6. The next level – Futures, Shorten en Leverage
 • Test je kennis! – Futures, shorten en leverage
 • 7. Automatiseer je trading met Crypto Trading Bots
 • Test je kennis! – Trading Bot
 • 8. Bescherm je portfolio met Hedging
 • Test je kennis! – Hedging
 • 9. Profiteer van prijsverschillen met Arbitrage Trading
 • Test je kennis! – Arbitrage Trading

Om dit deel in mijn Crypto Masterclass review over de opbouw van de cursus te concluderen, moet ik zeggen dat in mijn ogen Derek Westra en Patrick Suiker super werk hebben afgeleverd met deze modules.

De modules zijn namelijk stuk voor stuk uitgebreid en sluiten direct op elkaar aan.

In totaal bestaat deze cursus uit verschillende video’s die je meer dan 9,5 uur kijk- en leerplezier geven.

Met dank aan deze video’s doe je de kennis relatief makkelijk op, waarbij de modules ook dieper en dieper in de stof gaan.

Uiteindelijk ben je hierdoor in staat om met de juiste mindset op de juiste manier te gaan handelen met cryptocurrencies.

De Crypto Masterclass verschaft je alle kennis, tools en strategieën om geld te verdienen als een echte crypto trader!

Hoe weet je dat je alles goed genoeg hebt begrepen om cryptocurrencies te gaan verhandelen?

Dat bewijst jouw score van het eindexamen. Aan het einde van deze cursus wordt namelijk een examen afgenomen, waarvoor je uiteraard zo goed mogelijk moet scoren. Je krijgt in totaal 60 vragen in dit examen.

Behaal je een voldoende? Dan krijg je vanuit AllesOverCrypto een certificaat. Een certificaat dat laat zien dat jij alle kennis in pacht hebt om succesvol te gaan handelen!

Eindexamen

Wat de Crypto Masterclass extra leuk maakt, is dat je tussen de lessen door telkens een quiz krijgt om te testen of je alles goed begrepen hebt.

Ik heb dit nog niet gezien in een andere online cursus, maar vond het heel tof.

Daarnaast is er op het einde van de cursus ook een eindexamen waar je 60 meerkeuze vragen krijgt voorgeschoteld om te checken of je alles goed begrepen hebt.

Geen paniek, het is helemaal niet erg als je niet meteen slaagt voor dit examen.

Je moet 48 van de 60 vragen goed beantwoorden om te slagen en dan krijg je een officieel Crypto Masterclass certificaat, wat super cool is!

Wat zijn de Crypto Masterclass gratis bonussen?

Ik denk dat je het wel met me eens bent, dat de Crypto Masterclass een heel uitgebreide cursus is waarin alles wordt behandeld zodat jij geld kan verdienen met crypto.

Om hun cursus nog waardevoller te maken, hebben de mannen van AllesOverCrypto er ook nog een aantal gratis bonussen bij gedaan.

Dit zijn niet zomaar bonussen die ze snel snel hebben gecreëerd, maar ze zijn stuk voor stuk echt waardevol op zichzelf.

In dit deel van mijn Crypto Masterclass review ga ik de bonussen stuk voor stuk behandelen:

Bonus 1: Het Crypto Portfolio (waarde €400)

Crypto Masterclass bonus Crypto PortfolioBen jij op zoek naar crypto parels die 100 keer of meer in waarde kunnen stijgen? Wel, ik ook!

Er zijn ondertussen zo veel cryptomunten en er komen er ook steeds nieuwe bij.

Hoe geweldig zou het zijn om al van in het begin te investeren in de nieuwe Bitcoin die super veel in waarde gaat stijgen.

Uiteraard is het niet voor de hand liggend om te voorspellen welke cryptomunten dit potentieel in zich hebben. Daarom heeft het team van AllesOverCrypto het Crypto Portfolio gecreëerd.

In dit Crypto Portfolio bespreken Derek en Patrick de 10 allerbeste cryptocurrencies die zij gevonden hebben en waar ze het meeste toekomst in zien.

Zij noemen deze 10 cryptocurrencies zelf de ‘Crypto Parels’. Met dit portfolio proberen de heren om jouw winst verder te verhogen.

Derek en Patrick houden de inhoud van dit Crypto Portfolio continue up to date.

Op het moment dat een veelbelovende cryptocurrency op de markt komt, wordt deze door Derek en Patrick aan het portfolio toegevoegd.

Althans, dat is het geval als Derek en Patrick ook onder de indruk zijn van (de koers van) de cryptocurrency.

Ze leggen ook haarfijn uit welke criteria ze gebruiken om een cryptomunt te beoordelen zodat je begrijpt waarom ze een bepaalde cryptomunt op hun shortlist zetten.

Deze criteria kan je dan zelf ook gebruiken in je zoektocht naar “de nieuwe Bitcoin”.

Verder laten ze je ook zien hoe je de cryptomunten van het Crypto Portfolio zelf kan aankopen.

Bij dit portfolio wil ik wel graag één ding benadrukken: Derek en Patrick zijn inderdaad erg vakkundig, maar ze hebben geen glazen bol om in de toekomst te kijken en kunnen dus niet 100% zeker garanderen dat de crypto parels daadwerkelijk in waarde gaan stijgen.

Het is belangrijk om te blijven beseffen dat het investeren in nieuwe cryptomunten het risico inhoudt dat je jouw geld kan kwijtspelen.

Lees meer over het Crypto Portfolio in mijn review: Crypto Portfolio review.

Bonus 2: De Bitcoinbijbel (waarde €100)

Crypto Masterclass bonus BitcoinbijbelDe Bitcoinbijbel is een e-boek van maar liefst 132 bladzijden.

In het boek wordt in gemakkelijk Nederlands uitgelegd waarom Crypto & Blockchain voor een ware revolutie gaan zorgen.

Ik vond dat het boek heel vlot leest en alles heel duidelijk uitlegt.

De meeste van deze informatie kan je ook vinden door te googlen, maar het handige van de Bitcoinbijbel is dat alle betrouwbare informatie al op een gestructureerde manier is uitgeschreven.

Dit maakt het veel handiger om alles te snappen dan door talloze blogposts te moeten gaan van verschillende websites.

Veel van de informatie in de Bitcoinbijbel wordt uiteraard in nog veel meer detail behandeld in de Crypto Masterclass cursus zelf, maar het e-boek is een heel leuke aanvulling.

Bonus 3: VIP Community – The Zone (waarde €500)

Crypto Masterclass bonus VIP Community The Zone

Praat jij graag met andere liefhebbers van cryptocurrencies over de nieuwste crypto trends en de beste trading strategieën om geld te verdienen?

Daarvoor kan je terecht in de exclusieve VIP community van AllesOverCrypto.nl.,

De naam van deze community is The Zone.

Alleen leden die de Crypto Masterclass hebben aangeschaft, hebben toegang tot deze community, waardoor de community vol zit met anderen die gepassioneerd zijn door de crypto wereld.

In deze community kan je met andere cursisten sparren, kan je vragen stellen en kan je ook zelf andere mensen helpen.

De focus ligt met name op het helpen van elkaar waardoor het absoluut een waardevolle toevoeging is aan deze uitgebreide masterclass in mijn ogen.

Voor om het even waar je succesvol in wil worden, is het belangrijk dat je je omringt met een groep gelijkgestemde mensen.

The Zone is de community die je nodig hebt als crypto je passie is en je er geld mee wil verdienen.

Het is zowiezo heel gezellig om je passie te delen met een groep die er ook zo geïnteresseerd in is.

Daarnaast kan je er ook al je vragen stellen of successen delen.

Ik vind het ook heel motiveren om successen van andere te horen. Dat toont telkens aan wat er mogelijk is en geeft me een boost om ook verder te leren en te investeren in crypto.

Bonus 4, 5 en 6: E-boek pakket (waarde €200)

Crypto Masterclass bonus Eboek pakketDe heren van AllesOverCrypto.nl hebben er ook voor gekozen om nog een aantal e-boeken over verschillende onderwerpen beschikbaar te stellen.

Naar eigen zeggen gaat het hierbij om kwalitatief hoogwaardige e-boeken met een totale waarde van 200 euro.

Of ik persoonlijk tevreden was over deze digitale boeken?

Ja, zeker!

De boeken zijn in mijn ogen een prima aanvulling op de hierboven beschreven cursus.

Bonus 4: Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin (5 beste tips)

Bitcoin en andere cryptomunten zijn zeer volatiel. Hun koers kan hard schommelen waardoor de waarde van jouw crypto portefeuille ook sterk op en neer kan gaan.

Dit is niet altijd evident om mee om te gaan.

In het eboek ‘Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin’ geven Derek Westra en Patrick Suiker hun 5 beste tips om met een goed gevoel crypto te kunnen traden zodat je je geen zorgen hoeft te maken.

Ook leggen ze uit hoe je met crypto een mooi inkomen kan verdienen om een zorgeloos leven te kunnen leiden.

Bonus 5: 12 waardevolle crypto tips voor beginners

Derek Westra en Patrick Suiker hebben vele jaren ervaring met crypto. Ze hebben alles al doende geleerd.

Daarbij hebben ze ook fouten gemaakt waarvoor ze leergeld hebben moeten betalen.

In dit eboek hebben ze hun 12 waardevolste tips voor beginners verzamelt om die beginnersfouten te kunnen vermijden.

Het is heel interessant om deze tips van in het begin goed in je achterhoofd te houden zodat je kan vermijden om zelf ook leergeld te moeten betalen voor veelgemaakte fouten.

Enkele van de tips die mij het meeste zijn begebleven, zijn: “Zorg dat je weet waar je in investeert”, “Investeer alleen geld dat je bereid bent om te verliezen” en “Pak af en toe je winst”.

Bonus 6: Bitcoin & cryptocurrency begrippenlijst

Als je nog maar net de crypto wereld begint te ontdekken, kan het overweldigend zijn dat er zoveel specifieke begrippen en termen worden gebruikt.

In het begin raak je misschien al snel de draad kwijt omdat je niet begrijpt wat alle termen betekenen.

Daarvoor hebben Derek Westra en Patrick Suiker deze ‘Bitcoin & cryptocurrency begrippenlijst’ gemaakt.

Alle terminologie wordt er kort en bondig uitgelegd. Denk daarbij een termen zoals blockchain, ICO, wallet, NFT, enzovoort.

Het is heel handig om die lijst in het begin dichtbij te hebben zodat je snel even kan opzoeken wat een term juist betekent.

Bonus 7: De Million Dollar Template (waarde €300)

Crypto Masterclass bonus Million Dollar TemplateEen weinig gekend geheim dat de beste crypto traders onderscheidt, is dat ze een gedetailleerd logboek bijhouden van al hun trades.

Zo’n logboek stelt hen in staat om ten allen tijden terug te kunnen kijken welke trades goed gingen en welke niet en daaruit te leren.

De Million Dollar Template verschaft jou ook dit geheime wapen.

De template stelt jou in staat om automatisch uit te rekenen hoeveel geld je per trade best inlegt en hoeveel risico je mag nemen.

De Million Dollar Template vormt dus echt een houvast voor tijdens het crypto trading en zorgt dat je een veel beter overzicht houdt.

Als je alles gedisciplineerd bijhoudt in de Million Dollar Template zullen je kansen om winst te maken met crypto trading aanzienlijk vergroten.

Bonus 8: Crypto Belastingsgids (waarde €50)

Crypto Masterclass bonus Crypto belastingsgidsWelke belastingen moet je betalen op je crypto winsten?

Dit is een veelvoorkomende vraag van beginnende crypto traders. Er is veel onduidelijkheid over.

Toch is het heel belangrijk om je belastingen correct op orde te hebben, want de boetes zijn niet mals indien de belastingsdienst je pakt.

Daarom hebben Derek Westra en Patrick Suiker er een apart eboek aan gespendeerd.

Ze leggen alles duidelijk uit zodat je geen risico’s loopt en je zonder stress je belastingen op orde kan hebben.

Bonus 9: Het ultieme investeringshandboek (waarde €100)

Crypto Masterclass bonus Ultieme investeringshandboekHet ultieme investeringshandboek is een aanvulling op de crypto trading strategieën die uit de doeken worden gedaan in de Crypto Masterclass cursus.

Het e-boek legt uit wanneer je het beste bepaalde cryptomunten kan kopen en verkopen.

Het e-boek geeft je een trading strategie om je trades te timen om zo je winst te maximaliseren.

Ook reikt het e-boek een tool aan die je aan de hand van een aantal parameters zelf kan instellen voor de specifieke cryptomunt die je wil gaan traden.

De tool komt dan met een investeringsplan dat je kan volgen: dit gaat onder andere over het kopen bij een bepaalde koers of over hoeveel je best kan investeren bij een bepaalde trade.

Voila, bij deze heb ik je in deze Crypto Masterclass review ook een overzicht gegeven van al de bonussen die je krijgt als je de Crypto Masterclass koopt.

Zodra je je voor de Crypto Masterclass aangemeld hebt, krijg je meteen toegang tot al deze 9 bonussen.

Al deze bonussen bevatten heel veel nuttige informatie.

Al met al zijn deze bonussen een zeer waardevolle toevoeging aan de gehele masterclass.

Als je succesvol met cryptocurrencies wilt gaan handelen, moet je immers wel de juiste kennis in pacht hebben.

Dat komt absoluut goed als je naast het bekijken van de video’s van de masterclass ook deze 9 bonussen van A tot Z doorneemt!

Wat vinden andere cursisten van deze masterclass?

In deze review heb je her en der mijn mening al over deze masterclass kunnen vinden.

Mijn mening staat echter niet per definitie gelijk aan de waarheid, waardoor ik ook op zoek ben gegaan naar de meningen van andere cursisten.

Op het internet zijn behoorlijk veel beoordelingen over deze Crypto Masterclass te vinden.

Wat blijkt uit deze beoordelingen? Onder meer dat veel mensen echt héél tevreden zijn over deze masterclass.

Veel mensen geven aan dat de masterclass uitgebreid opgesteld is én heel veel nuttige informatie bevat.

Ook geven veel mensen aan dat ze daadwerkelijk hun vermogen op hebben weten te bouwen met dank aan deze Crypto Masterclass.

Het lastige daaraan is dat mensen in beoordelingen niet al te graag aangeven dat ze een paar honderd/duizend euro kwijt geraakt zijn.

Ik kan me echter voorstellen dat er ook mensen zijn die behoorlijk wat geld kwijtgeraakt zijn. Onder meer doordat ze té graag wilden investeren of doordat ze nog niet alles volledig begrepen.

Op internet ben ik twee recensies tegengekomen die perfect overeenkomen met mijn mening over deze masterclass. In mijn ogen laten onderstaande beoordelingen duidelijk zien waar de Crypto Masterclass nou écht voor staat:

Ik kan deze masterclass aan iedereen aanraden die hier net mee begint. Ik had superveel dure fouten gemaakt als ik deze cursus niet had gehad! En nu verdien ik een heel lekker inkomen naast mijn werk.

Heel blij dat ik deze masterclass ben tegengekomen. Ik heb in korte tijd echt superveel geleerd. Ik weet precies voor mezelf wanneer ik wel en niet wil investeren om geld te verdienen.

Al met al zijn de online beoordelingen over de Crypto Masterclass behoorlijk positief te noemen. De masterclass wordt door veel mensen goed ontvangen en helpt ook veel mensen om een extra inkomen naast hun vaste baan te verkrijgen!

Wat kost de Crypto Masterclass?

Heb je zelf ook interesse om een extra zakcentje te gaan verdienen?

Of heb je – om wat voor reden dan ook – veel interesse in de wereld van cryptocurrencies en blockchain technologie?

Dan is het uiterst interessant om eens naar deze Crypto Masterclass te kijken.

Als je geïnteresseerd bent in de cursus, de e-books, het portfolio en de community, dan raad ik je aan om je aan te melden voor hun gratis online training.

De investering in de aanschaf van dit product kan je binnen de korste keren terugverdienen door de strategieën van de Crypto Masterclass zelf toe te passen.

Het handelen in de cryptocurrencies brengt heel veel mogelijkheden met zich mee.

Patrick en Derek bieden overigens ook nog een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie aan. Mocht je binnen 14 dagen na aankoop aangeven dat de masterclass niet naar wens is, krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Je loopt hierdoor eigenlijk geen enkel risico.

Om het nog even samen te vatten. Als je de Crypto Masterclass aanschaft, krijg je al het volgende:

 • 29 video’s met uren aan lesmateriaal
 • Levenslange toegang inclusief updates
 • Toegang tot de V.I.P. community
 • 20% korting op transactiekosten Binance
 • Echte crypto experts als jouw mentor
 • Bonussen t.w.v. €1250 (6 e-books)
 • Namen van 10 crypto parels met veel potentie (Crypto Portfolio)
 • 100% garantie (binnen 14 dagen na aankoop)

Kan ik deze masterclass aanraden?

In deze uitgebreide Crypto Masterclass review heb je veel informatie kunnen vinden over deze masterclass.

Wat zijn jouw bevindingen tot nog toe? Ben je geneigd om je voor deze masterclass aan te gaan melden?

Dat is in ieder geval het enige wat ik absoluut aan kan raden. In mijn ogen is dit de beste cursus voor iedereen die op een serieuze wijze met de cryptocurrencies aan de slag wilt gaan.

Eindconclusie: ik kan deze Crypto Masterclass van AllesOverCrypto.nl absoluut aanraden. De cursus en de makers zijn heel betrouwbaar.

De drie heren (Derek, Patrick en Robin) hebben méér dan prima werk afgeleverd.

Als je met bitcoin en cryptocurrencies wil beginnen, dan moet je je echt via onderstaande link aanmelden voor hun gratis training. Je hebt er niets bij te verliezen en kan dan verder beslissen of je de masterclass, inclusief alle bonussen, wil aanschaffen:

>> Meld je nu meteen aan voor de gratis online Bitcoin training <<

Laat een reactie achter