Affiliate Marketing Domination review & ervaring (Robert Jansen en Corné Marchand)

Meer en meer mensen houden zich tegenwoordig bezig met online geld verdienen. Wil jij ook graag geld gaan verdienen op internet?

Dan is het mogelijk interessant om met affiliate marketing te starten. Deze vorm van online marketing is in de afgelopen jaren namelijk heel populair én winstgevend gebleken.

Voordat je met affiliate marketing succesvol kunt worden, is het wel zaak om de nodige kennis op te doen. Eén van de mogelijkheden die je daarvoor hebt, is om de Affiliate Marketing Domination cursus van Robert Jansen en Corné Marchand te volgen.

affiliate marketing domination

In deze Affiliate Marketing Domination review wil ik je graag kennis laten maken met deze cursus. Ik vind affiliate marketing het beste online verdienmodel dat er is.

In deze review wil ik je ook mijn persoonlijke resultaten tonen om je te laten zien wat er mogelijk is.

Als je nog niet zo bekend bent met affiliate marketing, kan je beginnen met het gratis e-book van Robert Jansen en Corné Marchand waarin je hun blauwdruk ontdekt om 5K per maand te verdienen met affiliate marketing. Schrijf je aanvullend ook zeker in voor hun gratis webinar.

Maar laten we beginnen bij het begin: wie zijn Robert Jansen en Corné Marchand en zijn ze te vertrouwen als experts in affiliate marketing?

Wie zijn Robert Jansen en Corné Marchand?

Bij alle online cursussen die ik al gekocht heb, vind ik het belangrijk om meer te weten te komen over de makers van de cursus om te kunnen inschatten of het experten zijn in hun vak.

Bij de Affiliate Marketing Domination cursus was het in ieder geval snel duidelijk wie de ontwikkelaars zijn: Robert Jansen en Corné Marchand.

Robert Jansen en Corné Marchand

Robert is één van de meest ervaren affiliate marketeers van Nederland en België. Hij is al vele jaren geleden hiermee begonnen en heeft sindsdien zijn kennis alleen maar uit weten te breiden. In deze periode heeft hij ook veel successen weten te behalen op het gebied van affiliate marketing.

Deze kennis wil hij nu graag met jou gaan delen. Dat doet hij niet alleen, maar doet hij samen met Corné Marchand.

Corné is ook een behoorlijk succesvolle affiliate marketeer. Opvallend is echter dat hij nog niet al te lang met dit online verdienmodel bezig is, maar snel succesvol is geworden.

In korte tijd heeft hij veel kennis op weten te doen. Deze kennis weet hij ook met succes in de praktijk toe passen. Ook hij doet er nu alles aan om jou te helpen in de cursus Affiliate Marketing Domination.

Nog een leuk detail over beide heren: ze zijn allebei begonnen met de affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard. Lees bijvoorbeeld het bericht van Robert op Jacko’s forum een aantal jaren geleden dat hij voor de eerste keer meer dan 1000 euro per maand verdiende.

Jacko was voor hen eigenlijk hun voorbeeld. Ze waren geïnspireerd door wat Jacko had opgebouwd met affiliate marketing en de vrijheid waarvan hij genoot dankzij zijn affiliate business. Ze wilden dit ook bereiken en zijn er volledig voor gegaan.

Nu zijn ze eigenlijk concurrenten van elkaar. Net zoals Robert en Corné biedt Jacko immers ook een affiliate marketing cursus aan, namelijk de Affiliate Marketing Revolutie.

Mijn bevindingen over Robert en Corné zijn in ieder geval super positief. Beide heren zijn erg sympathiek, hebben verstand van zaken en hebben de zaakjes prima op orde.

Dit blijkt ook als je op de website van de Affiliate Marketing Domination een kijkje neemt. Je ziet daar foto’s van hen staan en ze hebben beiden hun eigen Youtube kanaal (kanaal van Corné en kanaal van Robert). Dat getuigt van veel transparantie.

Ook heb ik nog op het internet gezocht naar beoordelingen over Robert en Corné. Hierbij heb ik geen negatieve feedback gevonden.

Voor mij is het duidelijk dat ze heel veel afweten van affiliate marketing aangezien ze er beiden zelf heel succesvol mee zijn en dus heel goed geplaatst zijn om een cursus te maken over affiliate marketing.

Ik durf daabij te beweren dat beide heren voor de volle 100% te vertrouwen zijn!

Wat is de Affiliate Marketing Domination?

De Affiliate Marketing Domination is een online cursus over affiliate marketing. Of beter gezegd: een heel uitgebreide online cursus over affiliate marketing.

In deze cursus bespreken Robert en Corné echt alles wat met affiliate marketing te maken heeft van A tot Z.

Bij de Affiliate Marketing Domination draait het echter niet alleen om de cursus. Nee, ook het coaching traject is belangrijk te noemen. Met dit coaching traject helpen Robert en Corné je om zo snel mogelijk de gewenste successen te behalen.

Volgens de heren van de Affiliate Marketing Domination bestaat dit online programma uit drie verschillende aspecten:

 • Het coaching aspect: je kunt te allen tijde jouw vragen stellen aan Corné en Robert. Zij doen er vervolgens alles aan om een zo’n uitgebreid mogelijk antwoord te geven.

 • Het training aspect: bij het training aspect draait alles om de hierboven genoemde cursus. Over die cursus lees je nog veel meer verder in deze Affiliate Marketing Domination review.

 • Het reflectie aspect: in de community van de Affiliate Marketing Domination kun je ook al jouw successen delen. Andere community leden doen dit ook, waardoor je hier heel veel inspiratie en motivatie uit kunt halen.

De indeling van de Affiliate Marketing Domination is echt uniek te noemen. Bij veel andere online producten draait het alleen om de cursus, maar bij dit online product is juist de combinatie zo interessant te noemen.

Ik ben in ieder geval erg te spreken over alle drie de hierboven genoemde aspecten; daarover lees je verderop in deze Affiliate Marketing Domination review uiteraard meer!

Wat is affiliate marketing?

Het mag duidelijk zijn: de Affiliate Marketing Domination is op voorhand al interessant te noemen. Maar, waar draait het bij dit online product nou om?

Wel, eigenlijk maar om één ding: om affiliate marketing. Dit is in de afgelopen jaren één van de meest populaire online verdienmodellen geworden.

Bij deze vorm van online marketing is het zaak dat je andermans producten gaat promoten. Het is hierbij uiteindelijk zaak dat je het volgende weet te bewerkstelligen:

 • Stap 1: de bezoeker komt op jouw website terecht
 • Stap 2: de bezoeker leest een artikel en klikt op een link naar een gerelateerd product
 • Stap 3: de bezoeker wordt nu doorgestuurd naar de website van de verkopende partij
 • Stap 4: als de bezoeker op die website het product koopt, krijg jij daar een commissie voor

Eigenlijk fungeer je bij affiliate marketing als doorgeefluik. Als doorgeefluik van leads naar de verkopende partij dus.

Bij deze vorm van online marketing verdien je dus aan orders die geplaatst moeten worden. Een belangrijk voordeel hierbij is dat je zélf niks aan die orders hoeft te doen. Je moet er alleen maar voor zorgen dat je de bezoeker via jouw website doorverwijst naar de webshop van de verkopende partij.

Waarom affiliate marketing zo populair geworden is? Dat is puur te danken aan deze passieve manier van werken. Affiliate marketing is eigenlijk het perfecte voorbeeld van een passief inkomen; je kunt zelfs vanaf jouw strandbedje geld verdienen aan jouw affiliate website.

Daarbij is het wel zaak dat je jouw website continu blijft optimaliseren. Je hebt immers ook met concurrenten te maken en de concurrentie staat ook niet stil. Hoe je jouw affiliate website kunt optimaliseren? Dat is één van de onderwerpen die in de Affiliate Marketing Domination cursus centraal staan.

Waaruit bestaat de cursus?

Eerder in deze Affiliate Marketing Domination review gaf ik al aan dat de cursus erg uitgebreid opgesteld is. Maar, uit welke modules bestaat deze cursus nou precies? En welke onderwerpen worden zoal in deze cursus besproken? Ik heb alle modules hieronder voor je op een rijtje gezet. Doordat ik bij alle modules ook een korte toelichting geef, krijg je een compleet beeld van de inhoud van de cursus.

Robert en Corné hebben er overigens voor gekozen om de cursus in 8 weken op te splitsen. Elke week kent een ander onderwerp, waarover je hieronder meer kunt lezen!

Week 1: Introductie

Allereerst heten Robert en Corné je van harte welkom bij de cursus. Beide heren stellen zichzelf netjes voor en leggen uit wat ze in het verleden hebben gedaan.

Je krijgt hierdoor direct een duidelijk beeld van beide heren.

Verder krijg je in deze eerste week ook uitleg over het verdienmodel ‘affiliate marketing’. Zo benoemen ze de pluspunten van dit online verdienmodel, maar kijken ze ook zeker naar de nadelen.

Ook leggen beide heren nog uit wat je van affiliate marketing én van de cursus kunt verwachten.

In mijn ogen vormt deze week een prima inleiding voor de rest van de cursus. Bovendien heb je direct het gevoel dat je Robert en Corné persoonlijk leert kennen. Dat is ook wel prettig.

Week 1 bevat de volgende lessen:

 1. Welkom bij de AMD Premium Community
 2. De Fundering
 3. Het Businessmodel Affiliate Marketing

Week 2: Mindset voor succes

In week 2 kun je 10 verschillende video’s volgen. In deze video’s staat eigenlijk maar één term centraal: mindset.

Robert en Corné geven aan wat mindset precies is, waarom een goede mindset zo belangrijk is en hoe je jouw mindset kan verbeteren.

Wat mij het meeste aan deze week opviel, was de nuchterheid van Robert en Corné.

Zij weten het begrip ‘mindset’ eigenlijk op een makkelijke manier uit te leggen. In mijn beleving is dat iets wat bij veel andere cursussen niet het geval is. Wederom pluspunten voor de Affiliate Marketing Domination dus!

Week 2 bevat de volgende lessen:

 1. Introductie tot mindset
 2. Lange Termijn visie
 3. Vergeet perfectie
 4. Consistentie
 5. Focus
 6. Oneindig doorzetten
 7. Word verliefd op het proces
 8. Falen hoort erbij
 9. Conditionering
 10. Visualiseren & Concreet maken

Week 3: Niche & Product

In de derde week bespreken Corné en Robert hoe je met affiliate marketing kunt starten. Je hebt eigenlijk de keus uit meerdere strategieën/modellen, waar je in deze week meer over gaat leren.

Daarbij benoemen Corné en Robert ook welk model/strategie zij toepassen.

Verder legt Corné uitgebreid uit wat de customer journey is en wat het belang van goede content is. Ook het begrip ‘conversie’ komt hierbij om de hoek kijken.

Tevens leggen Corné en Robert de nadruk op passie. Volgens hen is het van belang dat je producten gaat promoten waar je zelf ook enthousiast over bent.

Hoe je deze producten precies kunt vinden? Dat wordt uitgebreid uitgelegd in deze week!

Week 3 bevat de volgende lessen:

 1. De affiliate modellen
 2. De customer journey
 3. Niche onderzoek
 4. Productonderzoek

Week 4: Jouw Online Vastgoed opzetten

Vanaf de vierde week gaat het eigenlijk allemaal echt beginnen. Corné en Robert gaan uitleggen hoe je jouw website opzet, hoe je deze online zet en hoe je deze volledig naar wens maakt.

Zo leggen ze uit hoe je een domeinnaam kan regelen, hoe je de hosting kan regelen en hoe je WordPress kan regelen.

In deze week viel met name de laagdrempeligheid mij op. Robert en Corné weten op een simpele manier alle stappen uit te leggen.

Dit zorgt ervoor dat je de stappen ook direct uit kan voeren, waardoor je dus binnen de kortste keren kan starten met jouw eigen Online Vastgoed.

Overigens bestaat deze week uit maar liefst 9 video’s. Net zoals alle andere weken heb je ook in deze vierde week dus voldoende kijkvoer.

Wel wil je echt aanraden om hier voldoende tijd voor uit te trekken, maar daar vertel ik later in deze Affiliate Marketing Domination review nog iets meer over.

Week 4 bevat de volgende lessen:

 1. Domein en hosting regelen
 2. WordPress installeren
 3. Frisse start I
 4. Frisse start II
 5. Pagina of Bericht?
 6. Kies een thema
 7. Pagebuilder
 8. Elementor en/of Thrive installeren
 9. Logo (laten) maken

Week 5: Google Domination

Heb je enig idee hoe je succesvol met affiliate marketing wordt?

Eén van de belangrijkste voorwaarden daarvoor is om een hoge ranking binnen Google te scoren.

In deze vijfde week gaan Robert en Corné uitleggen hoe je de hoogste posities binnen Google in kan nemen met jouw website.

Termen als SEO, zoekwoordenonderzoek en rijke content komen in deze week uitgebreid aan bod.

In mijn ogen is dit één van de meest waardevolle weken van de cursus. In andere cursussen wordt SEO ook besproken, maar Robert en Corné weten dit toch vanuit een unieke invalshoek te doen. Juist vanuit die invalshoek heb ik ook nog veel kunnen leren van deze week.

Week 5 bevat de volgende lessen:

 1. SEO basis
 2. 4 Factoren voor een Hoge Ranking
 3. Zoekwoordonderzoek
 4. Rijke content
 5. Google Tools introductie
 6. Google Tools toepassen

Week 6: Content Domination

In de zesde week kom je uiteindelijk uit bij de meest uitgebreide week. Deze week telt maar liefst 22 video’s. Je hebt dus wel even nodig om ze allemaal aandachtig te bekijken.

In deze zesde week ligt de focus volledig op content. Robert en Corné leggen bijvoorbeeld uit hoe je content kan creëren. Ook geven ze het belang van content aan en geven ze ook aan hoe je met YouTube kan starten.

Volgens beide heren kun je met een YouTube kanaal namelijk heel veel succes behalen op het gebied van affiliate marketing.

Tot slot wordt in deze week ook nog uitgebreid besproken wat Google Ads zijn. Met Google Ads ben je in staat om veel bezoekers naar jouw website toe te trekken.

Hoe je dat precies kunt doen, leggen beide heren uitgebreid in deze week uit!

Week 6 is zeer uitgebreid en bevat maar liefst 22 lessen:

 1. Bloggen: Begin hier
 2. Pakkende Titel
 3. Blog Maken (WordPress)
 4. Affiliate Links plaatsen (WordPress)
 5. Media plaatsen (WordPress)
 6. Blog Maken (Thrive Architect)
 7. Affiliate Links plaatsen (Thrive)
 8. Opmaak + Media toevoegen (Thrive)
 9. Uitgelichte Afbeelding maken
 10. Maak je blog Google-proof
 11. Blog publiceren & Aanmelden
 12. YouTube introductie
 13. YouTube kanaal opzetten
 14. YouTube banner maken
 15. YouTube profielfoto toevoegen
 16. YouTube basisinformatie toevoegen
 17. YouTube video maken
 18. YouTube video bewerken
 19. YouTube video uploaden
 20. YouTube video publiceren
 21. YouTube branding
 22. Social media marketingGoogle Ads

Week 7: E-mail marketing Domination

Tijdens de zevende week draait het allemaal om e-mailmarketing. Deze krachtige vorm van marketing past namelijk perfect bij affiliate marketing.

Corné en Robert leggen je uit hoe je hiermee kan starten, wat je hiervoor nodig hebt en wat het überhaupt precies is.

Als je alle video’s in deze week gekeken hebt, kan je eigenlijk direct uit de voeten. Je kan direct een eigen mailcampagne opstellen, e-mailadressen verzamelen en successen gaan boeken. Ook in deze week zijn de video’s weer uitgebreid en van een hoog niveau.

Week 7 bevat de volgende lessen:

 1. Het belang van e-mailmarketing
 2. E-mailmarketing campagne opzetten
 3. Gratis weggever
 4. Autoresponders
 5. Nieuwsbrief

Week 8: De weg naar 5K per maand

Zo, in deze week ben je alweer aangekomen bij de laatste week van deze cursus. In deze week wordt besproken hoe je 5.000 euro per maand met affiliate marketing kan gaan verdienen.

Robert en Corné hebben hier geen gouden formule voor, maar geven je wel allemaal handige tips.

Hierbij krijg je ook veel voorbeelden voorgeschoteld. Robert laat je enkele websites zien die het bijzonder goed doen.

Door deze websites goed te analyseren, kan je in de praktijk zien wat werkt en veel inspiratie opdoen om deze winnende formule ook op jouw eigen websites toe te passen!

Week 8 tenslotte bevat de volgende lessen:

 1. Introductie
 2. JouwPersoonlijkeGroei.nl
 3. WritGo.nl
 4. BedrijvenConsultant.nl
 5. Schrijf een review

Lijkt het je wel wat om om een passief inkomen op te bouwen dankzij affiliate marketing? Stap dan net als ik in de wondere wereld van affiliate marketing!

Welke bonussen worden er meegeleverd?

In deze Affiliate Marketing Domination review heb je al uitgebreid kennis kunnen maken met de cursus. Zo heb je hierboven kunnen lezen hoe elke week ingedeeld is.

Het blijft echter niet bij de hoofdstukken/modules die ik hierboven besproken heb.

Nee, Robert en Corné hebben ook nog voor de nodige bonussen gezorgd. Hieronder laat ik je graag kennis maken met deze bonussen:

Bonus 1: Groepscoaching

Per week kun je op een vast moment jouw vragen stellen aan Corné en Robert. Dit geldt niet alleen voor jou, maar ook voor de andere volgers van deze cursus.

Door op dergelijke momenten jouw vragen te stellen, kun je snel de volgende stappen zetten in jouw carrière als affiliate marketeer.

Bonus 2: Belasting & Administratie

Met deze bonus ga je leren hoe je alles belastingtechnisch goed kunt regelen. Ook geven Corné en Robert aan hoe je jouw administratie bij kunt houden en gestructureerd kunt houden.

Bonus 3: Het content kanon

In deze bonus draait het maar om één ding: om goede content. Je krijgt bijvoorbeeld uitgelegd hoe je goede berichten en pagina’s op jouw website kunt plaatsen.

Dit is heel belangrijk omdat goede content ervoor zorgt dat je hoog in Google scoort zodat je veel bezoekers krijgt en veel affiliate commissies kan verdienen.

Bonus 4: Bedrijf inschrijven

Is het noodzakelijk om je als bedrijf zijnde in te schrijven bij de KvK? Het is niet noodzakelijk, maar het biedt wel voordelen. Dát wordt allemaal in deze bonus besproken.

Bonus 5: 15K casestudy

Na 4 weken krijg je toegang tot deze bonus. In deze bonus laat Robert zien hoe je 15k met slechts één product kunt verdienen. Absoluut een hele interessante bonus. Je zal versteld staan wat er allemaal mogelijk is met affiliate marketing.

Bonus 6: Must reads

Je krijgt ook nog een lijst met boeken voorgeschoteld van Robert en Corné. Dit zijn de boeken die beide heren zelf ook hebben gelezen en aan kunnen raden.

Bonus 7: SEO-checklist

Met deze checklist kun je nagaan of jouw website geoptimaliseerd is. Een hele waardevolle bonus met het oog op de ranking van jouw website in Google.

Bonus 8: Toegang tot exclusieve community

Van Robert en Corné krijg je ook nog toegang tot de community. Deze community is behoorlijk actief, is erg waardevol en is exclusief. Dit betekent dat alleen Affiliate Marketing Domination leden toegang hebben tot deze community.

Je kan er al je vragen stellen, anderen verder helpen en geïnspireerd raken door de successen van anderen.

Bonus 9: Uitbestedingsformule

Tot slot leren Robert en Corné je in deze bonus nog hoe je veel taken kan uitbesteden. Dankzij deze bonus kan je je affiliate business nóg meer voor jou laten werken en kan je nóg meer genieten van deze passieve vorm van inkomen.

Eigen affiliate marketing resultaten

Toen ik zelf begon met affiliate marketing, vond ik het altijd super motiverend om echte resultaten te zien van andere affiliate marketeers. Dit gaf me altijd me altijd een enorme boost om door te zetten om gelijkaardige resultaten te behalen.

Ik wil je dus ook mijn eigen affiliate marketing resultaten laten zien. Hieronder zie je mijn verdiensten van 21 maart tot 19 april op PayPro. Dit is slecht één van de affiliate netwerken waar ik actief ben.

affiliate marketing resultaten

Voor wie is deze cursus geschikt?

Is de Affiliate Marketing Domination cursus voor iedereen geschikt?

Volgens Robert en Corné is dat inderdaad het geval, maar ik ben het daar niet helemaal mee eens. In mijn ogen is deze cursus alleen geschikt voor enthousiaste mensen. Voor mensen die graag iets nieuws willen leren en daar ook tijd voor vrijmaken.

Zoals je in deze Affiliate Marketing Domination review hebt kunnen lezen, vraagt het volgen van deze cursus om de nodige tijd. Alleen als je écht enthousiast en gemotiveerd bent, kun je deze cursus tot een goed einde brengen.

Ben je enthousiast? Ben je gemotiveerd? En heb je interesse in affiliate marketing? Dan is de Affiliate Marketing Domination cursus voor jou op het lijf geschreven.

Ook als je op dit moment al enige ervaring met affiliate marketing hebt, is deze cursus interessant te noemen. Dat komt ook door onder meer de exclusieve community en de groepscoaching, en doordat de cursus enorm uitgebreid is en je dus zeker nog veel nieuwe dingen leert.

Wat is de prijs?

Heb ik je met deze Affiliate Marketing Domination review warm weten te maken voor deze cursus? Dan ben je ongetwijfeld benieuwd naar het prijskaartje van deze cursus.

Voor de Affiliate Marketing Domination betaal je een bedrag van 997 euro. In dat geval moet je dit bedrag in één keer betalen, maar je kunt ook voor een betaling in termijnen kiezen:

 • 5 maandtermijnen van 250 euro per termijn
 • 2 termijnen van 550 euro per termijn

Met andere woorden: het is voordeliger om het bedrag in één keer te betalen. Overigens kun je de BTW terugvragen, indien je een inschrijving bij de Kamer van Koophandel hebt.

Ben je uiteindelijk niet tevreden? Corné en Robert bieden een 14 dagen niet goed geld terug garantie aan!

Conclusie en moeite waard om te kopen?

Ik ben erg enthousiast over de Affiliate Marketing Domination. De cursus is heel waardevol en wordt ook nog aangevuld met hele interessante bonussen.

De cursus is zeer uitgebreid en behandelt alles over affiliate marketing van A tot Z.

Zowel de theorie als de praktijk komt aan bod. Je krijgt alles uitgelegd en ze tonen je ook meerdere affiliate website als voorbeeld met resultaten. Zo weet je exact wat je zelf moet doen om ook geld te verdienen met affiliate marketing.

Ook over de ontwikkelaars, het prijskaartje en het algehele plaatje ben ik erg te spreken.

Als je graag met affiliate marketing aan de slag wilt gaan, kun je dat het beste doen met de Affiliate Marketing Domination.

Als conclusie kan ik zeggen dat de Affiliate Marketing Domination dé meest up-to-date, complete en resultaatgerichte Affiliate Marketing cursus is van Nederland en België.

Groot compliment voor Corné en Robert: ze hebben prima werk geleverd met deze online training!

Als je nog niet 100% overtuigd bent, dan moet je zeker hun gratis webinar volgen. Zo leer je Robert en Corné nog beter kennen en krijg je een nog duidelijker beeld van wat de Affiliate Marketing Domination cursus juist inhoudt.

Als je wil, kan je ook beginnen met het downloaden van hun gratis e-book.

Doe er je voordeel mee in ieder geval! De wereld van affiliate marketing is een wondere wereld en het is een fantastische manier om geld bij te verdienen.

Laat een reactie achter