Affiliate Marketing Domination review & ervaring (Robert Jansen)

Wil je leren hoe je online geld kan verdienen met affiliate marketing en vraag je je af of de Affiliate Marketing Domination cursus van Robert Jansen zijn geld waard is?

Ik vind affiliate marketing echt een fantastisch verdienmodel! Ik ben er al jaren mee bezig en heb zowat alle affiliate marketing cursussen gekocht om er steeds beter in te worden.

Dus ook de Affiliate Marketing Domination cursus.

In deze review wil ik je een duidelijk beeld geven van wat je allemaal krijgt als je de cursus koopt.

Ik ga je ook mijn persoonlijke resultaten laten zien om te tonen dat deze review echt gebaseerd is op het toepassen van de strategieën uit de cursus.

Zo hoop ik op al je vragen te antwoorden zodat je voor jezelf kan uitmaken of je de Affiliate Marketing Domination ook wil kopen of niet.

Affiliate Marketing Domination

[button-red url=”https://www.geldverdienenopinternet.be/affiliate-marketing-domination” target=”_blank” position=”center”]Ik wil er meteen invliegen en wil toegang tot de Affiliate Marketing Domination[/button-red]

Meer en meer mensen houden zich tegenwoordig bezig met online geld verdienen.

Affiliate marketing is een geweldige manier om geld te verdienen met heel veel voordelen (waarover verder in deze review meer). De afgelopen jaren is het dan ook steeds populairder geworden.

Affiliate marketing is eigenlijk heel eenvoudig, maar je moet wel weten hoe je het juist moet aanpakken en welke beginnersfouten je moet vermijden.

Je kan alles zelf gaan uitzoeken (wat ik eerst gedaan heb en wat me heel veel tijd heeft gekost) of je kan een goede affiliate marketing cursus volgen waarin alles stap-voor-stap wordt uitgelegd.

Robert Jansen beweert dat zijn cursus de Affiliate Marketing Domination cursus de allerbeste manier is om te leren hoe je geld kan verdienen met affiliate marketing.

Wel, is dat zo? In deze Affiliate Marketing Domination review ga je het ontdekken. Lees dus zeker verder.

Als je nog niet zo bekend bent met affiliate marketing, kan je beginnen met het bekijken van de gratis video van Robert Jansen waarin hij uitlegt hoe affiliate marketing werkt en hoe hij er 10K per maand mee verdient.

Maar laat ik in deze Affiliate Marketing Domination review beginnen bij het begin: wie is Robert Jansen en is hij te vertrouwen als expert in affiliate marketing?

Wie is Robert Jansen?

Bij alle online cursussen die ik al gekocht heb, vind ik het belangrijk om meer te weten te komen over de maker van de cursus om in te schatten of het een expert is in zijn vak.

Robert JansenDe Affiliate Marketing Domination cursus is gemaakt door Robert Jansen.

Robert is één van de meest ervaren affiliate marketeers van Nederland en België.

Hij is al vele jaren geleden hiermee begonnen en heeft sindsdien zijn kennis alleen maar uit weten te breiden.

Jaar na jaar is hij er beter in geworden en verdient nu zo’n 10K per maand met affiliate marketing.

Als je al eens gezocht hebt in Google op termen zoals ‘online geld verdienen’ of ‘affiliate marketing’, is de kans groot dat je hem al wel eens bent tegengekomen.

Robert Jansen is de man achter de websites OnlineRijkdomSpecialist.nl en LeesJeSuccesvol.nl. Hij heeft zelfs een website over zichzelf IkBenRobertJansen.nl waarop je zijn verhaal kan lezen.

Tot zijn 27ste modderde hij maar wat aan. Hij ging veel op stap, had baantjes die hij haatte, was liever lui dan moe … kortom hij had geen idee wat hij met zijn leven moest aanvangen en was niet gelukkig.

In 2016 besloot hij dat hij zo niet verder wilde en dat het genoeg was. Hij liet Nederland achter en verhuisde naar Mallorca waar hij zijn avonturen begon neer te schrijven in een blog BaasOverEigenLevel (deze blog bestaat inmiddels niet meer).

Hij leerde ook hoe je via het internet geld kan verdienen met affiliate marketing. Ondertussen is hij hier zo goed in geworden dat hij er 10k per maand mee verdient.

Deze kennis wil hij nu graag met anderen delen zodat zij ook (financiële) vrijheid kunnen bereiken in hun leven.

Voor mij is het duidelijk dat hij heel veel afweet van affiliate marketing aangezien hij er zelf heel succesvol mee is en dus heel goed geplaatst is om een cursus te maken over affiliate marketing.

Mijn bevindingen over Robert Jansen zijn in ieder geval super positief. Ik vind hem erg sympathiek, hij weet waar hij over spreekt en kan het duidelijk uitleggen, ook voor beginners.

Hij is heel transparant en verbergt zich niet achter een schuilnaam of zo. Je ziet foto’s van hem op al zijn websites en heeft ook een eigen Youtube kanaal en Instagram profiel waar je hem kan volgen.

Ik durf daarbij te beweren dat hij voor de volle 100% te vertrouwen zijn!

Nog een leuk detail over Robert Jansen is dat hij begonnen is met de affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard. Lees bijvoorbeeld het bericht van Robert op Jacko’s forum een aantal jaren geleden dat hij voor de eerste keer meer dan 1000 euro per maand verdiende.

Jacko was voor hem eigenlijk zijn voorbeeld. Hij was geïnspireerd door wat Jacko had opgebouwd met affiliate marketing en de vrijheid waarvan hij genoot dankzij zijn affiliate business. Robert wilde dit ook bereiken en is er volledig voor gegaan.

Nu zijn ze eigenlijk concurrenten van elkaar. Net zoals Robert biedt Jacko immers ook een affiliate marketing cursus aan, namelijk de Affiliate Marketing Revolutie.

Verder in deze Affiliate Marketing Domination review zal ik oplijsten wat de verschillen zijn tussen beide affiliate marketing cursussen en welke cursus best geschikt is voor wie zodat je alle info hebt om voor jou de juiste keuze te maken.

Wat is de Affiliate Marketing Domination?

De Affiliate Marketing Domination is een online cursus over affiliate marketing. Of beter gezegd: een heel uitgebreide online cursus over affiliate marketing.

In deze cursus bespreekt Robert Jansen echt alles wat met affiliate marketing te maken heeft van A tot Z.

Bij de Affiliate Marketing Domination draait het echter niet alleen om de cursus. Nee, ook het coaching traject is belangrijk te noemen. Met dit coaching traject helpt Robert je om zo snel mogelijk de gewenste successen te behalen.

Deze online training uit drie verschillende aspecten:

 • Het coaching aspect: je kunt te allen tijde jouw vragen stellen aan Robert. hij doet er vervolgens alles aan om een zo’n uitgebreid mogelijk antwoord te geven.

 • Het training aspect: bij het training aspect draait alles om de hierboven genoemde cursus. Over die cursus lees je nog veel meer verder in deze Affiliate Marketing Domination review.

 • Het reflectie aspect: in de community van de Affiliate Marketing Domination kun je ook al jouw successen delen. Andere community leden doen dit ook, waardoor je hier heel veel inspiratie en motivatie uit kunt halen.

De indeling van de Affiliate Marketing Domination is echt uniek te noemen. Bij veel andere online producten draait het alleen om de cursus, maar bij dit online product is juist de combinatie zo interessant te noemen.

Ik ben in ieder geval erg te spreken over alle drie de hierboven genoemde aspecten; daarover lees je verderop in deze Affiliate Marketing Domination review uiteraard meer!

Wat is affiliate marketing?

Het mag duidelijk zijn: de Affiliate Marketing Domination is op voorhand al interessant te noemen. Maar, waar draait het bij dit online product nou om?

Wel, eigenlijk maar om één ding: om affiliate marketing. Dit is in de afgelopen jaren één van de meest populaire online verdienmodellen geworden.

Bij deze vorm van online marketing is het zaak dat je andermans producten gaat promoten. Het is hierbij uiteindelijk zaak dat je het volgende weet te bewerkstelligen:

 • Stap 1: de bezoeker komt op jouw website terecht
 • Stap 2: de bezoeker leest een artikel en klikt op een link naar een gerelateerd product
 • Stap 3: de bezoeker wordt nu doorgestuurd naar de website van de verkopende partij
 • Stap 4: als de bezoeker op die website het product koopt, krijg jij daar een commissie voor

Eigenlijk fungeer je bij affiliate marketing als doorgeefluik. Als doorgeefluik van leads naar de verkopende partij dus.

Bij deze vorm van online marketing verdien je dus aan orders die geplaatst moeten worden.

Een belangrijk voordeel hierbij is dat je zélf niks aan die orders hoeft te doen. Je moet er alleen maar voor zorgen dat je de bezoeker via jouw website doorverwijst naar de website van de verkopende partij.

Waarom affiliate marketing zo populair geworden is?

Dat is puur te danken aan deze passieve manier van werken. Affiliate marketing is eigenlijk het perfecte voorbeeld van een passief inkomen.

Je kan zelfs vanaf jouw strandbedje geld verdienen aan jouw affiliate website.

Daarbij is het wel zaak dat je jouw website continu blijft optimaliseren. Je hebt immers ook met concurrenten te maken en de concurrentie staat ook niet stil.

Hoe je jouw affiliate website kunt optimaliseren? Dat is één van de onderwerpen die in de Affiliate Marketing Domination cursus centraal staan.

Waaruit bestaat de cursus?

Eerder in deze Affiliate Marketing Domination review gaf ik al aan dat de cursus erg uitgebreid opgesteld is.

Robert zegt zelf dat zijn cursus alles behandelt van A-Z om een succesvolle affiliate business op te zetten.

Maar, is dit ook zo? Uit welke modules bestaat deze cursus nou precies? En welke onderwerpen worden zoal in deze cursus besproken?

Ik heb alle modules hieronder voor je op een rijtje gezet. Doordat ik bij alle modules ook een korte toelichting geef, krijg je een compleet beeld van de inhoud van de cursus.

De cursus bestaat uit 8 verschillende modules met in totaal 66 videolessen.

Elke module behandelt een bepaald aspect van affiliate marketing, waarover je hieronder meer kunt lezen!

Module 1: Introductie

Allereerst heet Robert je van harte welkom bij de cursus. Hij stelt zichzelf netjes voor, vertelt zijn eigen verhaal hoe hij affiliate marketing geleerd heeft en legt uit waarom hij de Affiliate Marketing Domination gemaakt heeft.

Je krijgt hierdoor direct een duidelijk beeld van Robert’s ervaring en kennis.

Wat me meteen aansprak, was het enthousiasme waarmee Robert over affiliate marketing vertelt. Het geeft je meteen zin om de lessen verder te kijken en er in te vliegen!

Verder krijg je in deze eerste module ook uitleg over hoe affiliate marketing juist werkt en wat de voor- en nadelen zijn.

Ook legt Robert nog uit wat je van affiliate marketing én van de cursus kunt verwachten.

Wat ik goed vond, is dat Robert je een realistisch beeld geeft. Ja, een affiliate business is heel goed schaalbaar, dus je kan er veel geld mee verdienen, maar het duurt wel even vooraleer je je eerste commissie zal verdienen.

Je moet dus kunnen doorzetten en op de lange termijn kunnen denken. Eens je affiliate business op de juiste manier is opgezet, zal het steeds vlotter gaan om meer en meer te verdienen.

In mijn ogen vormt deze eerste module een prima inleiding voor de rest van de cursus. Bovendien heb je direct het gevoel dat je Robert persoonlijk leert kennen. Dat is ook wel prettig.

Module 1 bevat de volgende lessen:

 1. Welkom bij de AMD Premium Community
 2. De Fundering
 3. Het Businessmodel Affiliate Marketing

Module 2: Mindset voor succes

In module 2 krijg je 10 verschillende video’s voorgeschoteld. In deze video’s staat eigenlijk maar één term centraal: mindset.

Robert geeft aan wat mindset precies is, waarom een goede mindset zo belangrijk is en hoe je jouw mindset kan verbeteren.

Wat mij het meeste aan deze module opviel, was de nuchterheid van Robert.

Hij weet het begrip ‘mindset’ eigenlijk op een makkelijke manier uit te leggen en heel duidelijk te maken welke mindset je nodig hebt om een succesvolle affiliate business uit te bouwen.

In mijn beleving is dat iets wat bij veel andere cursussen niet het geval is. Wederom pluspunten voor de Affiliate Marketing Domination dus!

Module 2 bevat de volgende lessen:

 1. Introductie tot mindset
 2. Lange Termijn visie
 3. Vergeet perfectie
 4. Consistentie
 5. Focus
 6. Oneindig doorzetten
 7. Word verliefd op het proces
 8. Falen hoort erbij
 9. Conditionering
 10. Visualiseren & Concreet maken

Module 3: Niche & Product

In de derde module bespreekt Robert hoe je met affiliate marketing kunt starten. Je hebt eigenlijk de keus uit meerdere strategieën/modellen, waar je in deze week meer over gaat leren.

Daarbij benoemt Robert ook welk model/strategie hij toepast.

Verder legt Robert uitgebreid uit wat de customer journey is en wat het belang van goede content is. Ook het begrip ‘conversie’ komt hierbij om de hoek kijken.

Tevens legt Robert de nadruk op passie. Volgens hem is het van belang dat je producten gaat promoten waar je zelf ook enthousiast over bent.

Hoe je deze producten precies kunt vinden? Dat wordt uitgebreid uitgelegd in deze week!

Module 3 bevat de volgende lessen:

 1. De affiliate modellen
 2. De customer journey
 3. Niche onderzoek
 4. Productonderzoek

Module 4: Jouw Online Vastgoed opzetten

Vanaf de vierde module gaat het eigenlijk allemaal echt beginnen. Robert gaat uitleggen hoe je jouw website opzet, hoe je deze online zet en hoe je deze volledig naar wens maakt.

Zo legt hij uit hoe je een domeinnaam kan regelen, hoe je de hosting kan regelen en hoe je WordPress kan regelen.

In deze module viel met name de laagdrempeligheid mij op. Robert weet op een simpele manier alle stappen uit te leggen.

Dit zorgt ervoor dat je de stappen ook direct uit kan voeren, waardoor je dus binnen de kortste keren kan starten met jouw eigen Online Vastgoed.

Overigens bestaat deze module uit maar liefst 9 video’s. Net zoals alle andere modules heb je ook in deze vierde module dus voldoende kijkvoer.

Wel wil ik je echt aanraden om hier voldoende tijd voor uit te trekken, maar daar vertel ik later in deze Affiliate Marketing Domination review nog iets meer over.

Module 4 bevat de volgende lessen:

 1. Domein en hosting regelen
 2. WordPress installeren
 3. Frisse start I
 4. Frisse start II
 5. Pagina of Bericht?
 6. Kies een thema
 7. Pagebuilder
 8. Elementor en/of Thrive installeren
 9. Logo (laten) maken

Module 5: Google Domination

Heb je enig idee hoe je succesvol met affiliate marketing wordt?

Eén van de belangrijkste voorwaarden daarvoor is om een hoge ranking binnen Google te scoren.

In deze vijfde module gaat Robert uitleggen hoe je de hoogste posities binnen Google in kan nemen met jouw website.

Termen als SEO, zoekwoordenonderzoek en rijke content komen in deze week uitgebreid aan bod.

In mijn ogen is dit één van de meest waardevolle weken van de cursus. In andere cursussen wordt SEO ook besproken, maar Robert weet dit toch vanuit een unieke invalshoek te doen. Juist vanuit die invalshoek heb ik ook nog veel kunnen leren van deze module.

Module 5 bevat de volgende lessen:

 1. SEO basis
 2. 4 Factoren voor een Hoge Ranking
 3. Zoekwoordonderzoek
 4. Rijke content
 5. Google Tools introductie
 6. Google Tools toepassen

Module 6: Content Domination

In de zesde module kom je uiteindelijk uit bij de meest uitgebreide module. Deze module telt maar liefst 22 video’s. Je hebt dus wel even nodig om ze allemaal aandachtig te bekijken.

In deze zesde module ligt de focus volledig op content. Robert legt bijvoorbeeld uit hoe je content kan creëren. Ook geeft hij het belang van content aan en geeft hij ook aan hoe je met YouTube kan starten.

Volgens hem kan je met een YouTube kanaal namelijk heel veel succes behalen op het gebied van affiliate marketing.

Tot slot wordt in deze week ook nog uitgebreid besproken wat Google Ads zijn. Met Google Ads ben je in staat om veel bezoekers naar jouw website toe te trekken.

Hoe je dat precies kunt doen, legt Robert uitgebreid in deze module uit!

Module 6 is zeer uitgebreid en bevat maar liefst 22 lessen:

 1. Bloggen: Begin hier
 2. Pakkende Titel
 3. Blog Maken (WordPress)
 4. Affiliate Links plaatsen (WordPress)
 5. Media plaatsen (WordPress)
 6. Blog Maken (Thrive Architect)
 7. Affiliate Links plaatsen (Thrive)
 8. Opmaak + Media toevoegen (Thrive)
 9. Uitgelichte Afbeelding maken
 10. Maak je blog Google-proof
 11. Blog publiceren & Aanmelden
 12. YouTube introductie
 13. YouTube kanaal opzetten
 14. YouTube banner maken
 15. YouTube profielfoto toevoegen
 16. YouTube basisinformatie toevoegen
 17. YouTube video maken
 18. YouTube video bewerken
 19. YouTube video uploaden
 20. YouTube video publiceren
 21. YouTube branding
 22. Social media marketingGoogle Ads

Module 7: E-mail marketing Domination

Tijdens de zevende module draait het allemaal om e-mailmarketing. Deze krachtige vorm van marketing past namelijk perfect bij affiliate marketing.

Robert legt je uit hoe je hiermee kan starten, wat je hiervoor nodig hebt en wat het überhaupt precies is.

Als je alle video’s in deze week gekeken hebt, kan je eigenlijk direct uit de voeten. Je kan direct een eigen mailcampagne opstellen, e-mailadressen verzamelen en successen gaan boeken. Ook in deze week zijn de video’s weer uitgebreid en van een hoog niveau.

Module 7 bevat de volgende lessen:

 1. Het belang van e-mailmarketing
 2. E-mailmarketing campagne opzetten
 3. Gratis weggever
 4. Autoresponders
 5. Nieuwsbrief

Module 8: De weg naar 5K per maand

Zo, in deze module ben je alweer aangekomen bij de laatste module van deze cursus. In deze module wordt besproken hoe je 5.000 euro per maand met affiliate marketing kan gaan verdienen.

Robert heeft hier geen gouden formule voor, maar geeft je wel allemaal handige tips.

Hierbij krijg je ook veel voorbeelden voorgeschoteld. Robert laat je enkele websites zien die het bijzonder goed doen.

Door deze websites goed te analyseren, kan je in de praktijk zien wat werkt en veel inspiratie opdoen om deze winnende formule ook op jouw eigen websites toe te passen!

Module 8 tenslotte bevat de volgende lessen:

 1. Introductie
 2. JouwPersoonlijkeGroei.nl
 3. WritGo.nl
 4. BedrijvenConsultant.nl
 5. Schrijf een review
[divider]

Lijkt het je wel wat om om een passief inkomen op te bouwen dankzij affiliate marketing? Stap dan net als ik in de wondere wereld van affiliate marketing!

[divider]

Welke bonussen worden er meegeleverd?

In deze Affiliate Marketing Domination review heb je al uitgebreid kennis kunnen maken met de cursus. Zo heb je hierboven kunnen lezen hoe elke module is opgebouwd.

Het blijft echter niet bij de modules die ik hierboven besproken heb.

Nee, Robert heeft ook nog voor de nodige bonussen gezorgd. Hieronder laat ik je graag kennis maken met deze bonussen:

Bonus 1: Uitbesteden

Affiliate Marketing Domination review Passief Inkomen Uitbesteden BonusIn het begin vergt het opstarten van een affiliate business wel wat tijd van je. Je moet een affiliate website opzetten en er waardevolle content op publiceren.

In deze eerste bonusmodule leer je hoe je sneller succesvol kan groeien door taken uit te besteden.

Hierdoor kan je meer resultaat behalen in minder tijd en zo meer verdienen terwijl je er toch minder tijd in steekt.

Je leert in deze module hoe je een deel van je winst kan herinvesteren in je business om zo explosief te groeien. Mocht je wel budget hebben dan kun je hier ook direct mee starten.

Dankzij deze bonus kan je je affiliate business nóg meer voor jou laten werken en kan je nóg meer genieten van deze passieve vorm van inkomen.

Wat je niet wilt, is dat je alles (altijd) zelf blijft doen en daardoor constant bezig moet zijn met je affiliate website.

Uitbesteden zorgt ervoor dat jij meer tijd hebt voor andere dingen (zoals je familie, op vakantie gaan, sporten, etc.) terwijl je je business laat groeien en van nog meer inkomsten kunt genieten.

Bonus 2: 15K Case Study

Affiliate Marketing Domination review Affiliate Marketing Case Study 15KIn deze bonus laat Robert zien hoe je 15k met slechts één product kunt verdienen.

Het is een case study van één van Robert’s projecten waarin je ontdekt hoe hij met 3 dagen €15.000+ aan affiliate commissies heeft verdiend.

Hij laat je zien wat hij hiervoor gedaan heeft en om welk product het ging.

Door deze case study leer je wat je effectief kan doen om succes te behalen met de promotie van één enkel product. Je zal versteld staan wat er allemaal mogelijk is met affiliate marketing.

Ik vond deze bonus super inspirerend wat me een echte boost gaf om dit ook allemaal uit te proberen!

Deze case study maakt de Affiliate Marketing Domination cursus uniek. Dit is voor mij een van de redenen waarom ik de Affiliate Marketing Domination de allerbeste affiliate marketing cursus vind.

Bonus 3: AMD Community + Groepscoaching

Affiliate Marketing Domination review Coaching QAAls je de Affiliate Marketing Domination koopt, krijg je ook toegang tot de exclusieve AMD community.

In deze community vind je gelijkgestemde mensen die ook de cursus hebben aangeschaft en bezig zijn een affiliate business uit te bouwen.

Hier kan je 24 uur per dag en 7 dagen per week je vragen stellen, waarna je vervolgens door een van de andere leden of Robert zelf geholpen wordt.

Daarnaast delen cursisten hier ook hun successen wat heel motiverend werkt om zelf door te zetten!

Als de support van de community niet voldoende is of als je persoonlijk met je business geholpen wil worden dan kun je een groepscoaching sessie bijwonen. Tijdens deze sessie helpt Robert jou om je probleem op te lossen en weer door te groeien met je business.

Daarnaast zit er regelmatig een thema aan de sessies als er bijvoorbeeld nieuwe trends op de markt zijn of als er over een onderwerp specifiek veel gevraagd wordt.

Door op dergelijke momenten jouw vragen te stellen, kun je snel de volgende stappen zetten in jouw carrière als affiliate marketeer.

In de AMD community en de Q&A groepscoaching kan je jezelf omringen met mensen waardoor je naar het volgende niveau gaat.

Bonus 4: Het content kanon

Affiliate Marketing Domination review Content KanonZonder bezoekers op je affiliate website, kan je ook geen geld verdienen met affiliate marketing.

Door het maken van een Content Kanon voor op je website zal je meer bezoekers naar je website gaan trekken, wordt de autoriteit van je website hoger en zal je uiteindelijk meer omzet gaan draaien.

In deze bonus draait het maar om één ding: goede content.

Maar wat is goede content waarmee je hoog in Google scoort? In deze bonus krijg je dit stap-voor-stap uitgelegd.

Het geheim naar meer bezoekers EN autoriteit van je website: maak je Content Kanon.

Bonus 5: Juridische Bescherming

Affiliate Marketing Domination review Juridisch BeschermenAls affiliate marketeer wil je niet voor verrassingen komen te staan.

In de bonus Juridische Bescherming leer je hoe je je zelf eenvoudig indekt.

Dit gaat over zaken als auteurrecht en het gebruik van afbeeldingen op je affiliate website. Je kan ook niet zomaar eender wat beweren op je website.

Je leert het allemaal in deze bonus zodat je zeker niet in de problemen komt.

Bonus 6: Contentplan

Affiliate Marketing Domination review Contentplan MakenWaar ga je over schrijven?

Waar zoeken mensen op in Google?

Het is belangrijk om hier goed over na te denken en goed beslagen ten ijs te komen met een sterke contentstrategie.

Zo kunnen jij (en eventueel de mensen die jouw content maken) langere tijd vooruit en bouw je consistent aan je winstgevende business.

Bonus 7: Affiliate Website Case Study

Affiliate Marketing Domination review Affiliate Website Case Study FollowIn deze bonus kan je meekijken over de schouders van Robert hoe hij vanuit het niets een winstgevende affiliate website opzet.

Je ziet hier de Affiliate Marketing Domination strategie letterlijk in de praktijk breng. Deze website is in januari 2021 opgezet en draait inmiddels meerdere duizenden euro’s omzet per maand.

Dit is zo’n waardevolle bonus dat je er niet meteen bij het kopen van de Affiliate Marketing Domination toegang toe krijgt, maar pas na 4 weken. Dit gebeurt automatisch.

Het geeft je de tijd om eerst de hele cursus heel goed door te nemen en al zelf te experimenteren.

Dit is de enigste affiliate marketing cursus waar je kan zien hoe de theorie wordt toegepast op het opbouwen van een nieuwe affiliate website.

Dit onderscheidt de Affiliate Marketing Domination in mijn ogen van andere affiliate marketing cursussen en maakt het de beste affiliate marketing cursus die je kan kopen.

Bonus 8: KVK / KBO & Belasting + Boekhouding

Affiliate Marketing Domination review Belastingen Boekhouding Bedrijf InschrijvenVind je het spannend om je bedrijf op te richten en wat je moet doen voor de belastingen?

Dan is deze bonus voor jou. Robert legt het je allemaal haarfijn uit! Dit is de gids naar hoe je je bedrijf inschrijft, in Nederland of in België. Ook krijg je informatie over Belastingen en Boekhouding bijhouden.

Een van de grootste struikelblokken bij het starten van een business is de belasting. Veel starters zijn bang voor de belasting en hebben geen idee hoe dit allemaal in zijn werk gaat.

In de belasting gids leer je hoe de belasting werkt en wat je af moet dragen als je een affiliate marketing business hebt.

Uiteindelijk is dit een van de eerste dingen binnen je business die je uit wil besteden aan een boekhouder, maar tot die tijd kun je het zelf doen met deze complete gids! Hier is ook een extra module over te vinden, waarin Robert je alles haarfijn uitlegt.

Ook het inschrijven van een bedrijf blijkt voor beginners een grote stap met een nog hogere drempel.

Om deze drempel te verlagen heb ik een checklist gemaakt voor zowel Belgen als Nederlanders die gebruikt kan worden om een bedrijf snel en succesvol in te schrijven..

Met deze bonus ga je leren hoe je alles belastingtechnisch goed kunt regelen. Ook geeft Robert aan hoe je jouw administratie bij kunt houden en gestructureerd kunt houden.

Is het noodzakelijk om je als bedrijf zijnde in te schrijven bij de KvK? Het is niet noodzakelijk, maar het biedt wel voordelen. Dát wordt allemaal in deze bonus besproken.

Eigen affiliate marketing resultaten

Toen ik zelf begon met affiliate marketing, vond ik het altijd super motiverend om echte resultaten te zien van andere affiliate marketeers.

Dit gaf me altijd een enorme boost om door te zetten om gelijkaardige resultaten te behalen.

Ik wil je dus ook mijn eigen affiliate marketing resultaten laten zien. Hieronder zie je mijn verdiensten van een maand ongeveer (21 maart tot 19 april) op PayPro. Dit is slecht één van de affiliate netwerken waar ik actief ben.

affiliate marketing resultaten

Voor wie is deze cursus geschikt?

Is de Affiliate Marketing Domination cursus voor iedereen geschikt?

Volgens Robert is dat inderdaad het geval, maar ik ben het daar niet helemaal mee eens. In mijn ogen is deze cursus alleen geschikt voor enthousiaste mensen. Voor mensen die graag iets nieuws willen leren en daar ook tijd voor vrijmaken.

Zoals je in deze Affiliate Marketing Domination review hebt kunnen lezen, vraagt het volgen van deze cursus om de nodige tijd. Alleen als je écht enthousiast en gemotiveerd bent, kun je deze cursus tot een goed einde brengen.

Ben je enthousiast? Ben je gemotiveerd? En heb je interesse in affiliate marketing? Dan is de Affiliate Marketing Domination cursus voor jou op het lijf geschreven.

Ook als je op dit moment al enige ervaring met affiliate marketing hebt, is deze cursus heel interessant.

Dat komt ook door onder meer de exclusieve community en de groepscoaching, en doordat de cursus enorm uitgebreid is en je dus zeker nog veel nieuwe dingen leert.

Wat is de prijs?

Heb ik je met deze Affiliate Marketing Domination review warm weten te maken voor deze cursus? Dan ben je ongetwijfeld benieuwd naar het prijskaartje van deze cursus.

Voor de Affiliate Marketing Domination betaal je eenmalig een bedrag van 797 euro. Overigens kun je de BTW terugvragen, indien je een inschrijving bij de Kamer van Koophandel hebt.

Ben je uiteindelijk niet tevreden? Geen nood, Robert biedt een 14 dagen niet goed geld terug garantie aan!

Conclusie en moeite waard om te kopen?

Ik ben erg enthousiast over de Affiliate Marketing Domination. De cursus is heel waardevol en wordt ook nog aangevuld met hele interessante bonussen.

De cursus is zeer uitgebreid en behandelt alles over affiliate marketing van A tot Z.

Zowel de theorie als de praktijk komt aan bod. Je krijgt alles uitgelegd en ze tonen je ook meerdere affiliate websites als voorbeeld met resultaten. Zo weet je exact wat je zelf moet doen om ook geld te verdienen met affiliate marketing.

Ook over de ontwikkelaar, het prijskaartje en het algehele plaatje ben ik erg te spreken.

Als je graag met affiliate marketing aan de slag wilt gaan, kun je dat het beste doen met de Affiliate Marketing Domination.

Als conclusie kan ik zeggen dat de Affiliate Marketing Domination dé meest up-to-date, complete en resultaatgerichte Affiliate Marketing cursus is van Nederland en België.

De cursus biedt alles wat er voor nodig is zodat ook jij een succesvolle affiliate business kan opbouwen. Je krijgt én de theorie, én de praktische informatie, én de persoonlijke begeleiding die jij nodig hebt.

Groot compliment voor Robert: hij heeft prima werk geleverd met deze online training!

[button-red url=”https://www.geldverdienenopinternet.be/affiliate-marketing-domination” target=”_blank” position=”center”]Ja, ik wil beginnen met de Affiliate Marketing Domination en Robert als mijn mentor[/button-red]

Als je nog niet 100% overtuigd bent, dan moet je zeker deze video van Robert eens bekijken waarin hij uitlegt hoe affiliate marketing werkt en hoe hij er 10K per maand mee verdient.

Zo leer je Robert nog beter kennen en krijg je een nog duidelijker beeld van de (financiële) vrijheid die je kan bereiken dankzij de Affiliate Marketing Domination cursus.

Doe er je voordeel mee in ieder geval! De wereld van affiliate marketing is een wondere wereld en het is een fantastische manier om geld bij te verdienen.

Laat een reactie achter