Crypto Signals Review [2022]: doen de signalen je geld verdienen?

Update 2023: het product Crypto Signals wordt niet meer afzonderlijk verkocht door AllesOverCrypto, maar het is geïntegreerd in hun nieuwe – en nog uitgebreidere product – Money Mastery. Ontdek alles over Money Mastery in mijn Money Mastery review!

Crypto Signals reviewWil je nooit kansen missen zonder zelf heel de dag technische analyse van cryptomunten te doen?

Dan is de Crypto Signals dienst wellicht echt iets voor jou!

In deze Crypto Signals review ga ik je met veel plezier alles vertellen over deze dienst van AllesOverCrypto.

Met Crypto Signals behaal je maximale winst met minimale inzet!

Crypto Signals biedt namelijk toegang tot een exclusieve Discord server waar je koop- en verkoopsignalen ontvangt.

De trading experts van Crypto Signals doen het trading werk voor jou terwijl jij de vruchten er van plukt.

Ze houden de markt continu in de gaten op kansen en bedreigingen. Jij krijgt dagelijkse markt updates zodat je altijd weet hoe de markt er voor staat.

Ze houden ook een trading logboek bij waarin alle trades overzichtelijk staan weergegeven, inclusief uitleg. Hierdoor snap je hoe en waarom de trade tot stand is gekomen en verdien je er niet alleen geld mee, maar leer je er ook van.

Bij AllesOverCrypto doen ze daarnaast graag een stapje extra. Daarom krijg je ook toegang tot het educatiekanaal vol met video’s en andere handige tips over traden.

Je wordt ook lid van hun trading community. Het is super leuk om daar ideeën uit te wisselen met andere enthousiaste crypto traders.

Het is ook logisch dat je vragen zal hebben. De behulpzame trading community staat altijd klaar om je verder te helpen.

Kan je niet wachten? Neem dan meteen een kijkje op de pagina van Crypto Signals!

Ok, maar ik heb nog veel meer te vertellen over mijn ervaringen met het product in deze Crypto Signals review.

Wat ga ik zoal bespreken in deze Crypto Signals review?

Je gaat onder meer ontdekken wie dit product gemaakt heeft, wat dit product inhoudt en uit welke onderdelen deze online dienst bestaat.

Verder bespreek ik mijn ervaringen, de ervaringen van anderen en de voor- en nadelen van dit product.

Aan het einde van deze review vel ik uiteindelijk mijn eindoordeel, maar ik denk dat je na de inleiding van deze review al wel kan vermoeden dat ik heel enthousiast ben over dit product! 🙂

Wie heeft Crypto Signals ontwikkeld?

Deze unieke crypto dienst is ontwikkeld door de heren van AllesOverCrypto. Dit bedrijf werd enige jaren geleden opgericht door Patrick Suiker, Derek Westra en Robin Westra.

Patrick Suiker Derek Westra Robin Westra AllesOverCrypto.nl

Deze heren hebben flink aan de weg getimmerd. Door de jaren heen is AllesOverCrypto een serieuze speler in de wereld van crypto geworden.

Dit is niet alleen te danken aan de Crypto Signals, maar ook aan bijvoorbeeld de Crypto Masterclass.

Dat is in de wereld van crypto één van de beste cursussen. Ontdek er alles over in mijn uitgebreide Crypto Masterclass review.

In de afgelopen periode heeft AllesOverCrypto haar team uitgebreid.

Dit heeft onder meer geleid tot de komst van Joël Martina en Tyler Polwort. Zij spelen in de Crypto Signals dienst van AllesOverCrypto een cruciale rol.

Wie zijn Joël Martina en Tyler Polwort precies?

Joël startte al in 2017 met de handel in cryptocurrency. Hij besloot om zich hier fulltime op te gaan richten, waardoor hij al snel uit wist te groeien tot een expert.

Dit heeft hem zeker geen windeieren gelegd, waarna hij besloten heeft om ook andere mensen te helpen.

Om dát mogelijk te maken, heeft hij zich aangesloten bij het team van AllesOverCrypto.

Binnen de Crypto Signals dienst speelt Joël een cruciale rol. Hij zorgt er namelijk voor dat iedereen binnen deze dienst de juiste signalen toegestuurd krijgt.

Om dit mogelijk te maken, werkt hij samen met de Amerikaanse trader Tyler Polwort. Aangezien we ten opzichte van Amerika met een tijdsverschil te maken hebben, vullen Joël en Tyler elkaar perfect aan.

Feit is dat Joël Martina en Tyler Polwort ongekend veel kennis van crypto hebben.

Ze analyseren de munten uitvoerig, zien trends tijdig ontstaan en zijn daardoor in staat om de juiste signalen door te sturen.

Hou jij deze signalen in de gaten? Dan ben je in staat om de beste trades te plaatsen, zonder dat je de hele dag zelf allerlei analyses uit hoeft te voeren.

Joël Martina Tyler Polwort AllesOverCrypto

Over het bedrijf AllesOverCrypto

Zoals hierboven al gesteld, heeft AllesOverCrypto een sublieme groei doorgemaakt.

Met dank aan deze groei is AllesOverCrypto één van de grootste bedrijven in de Belgische en Nederlandse wereld van cryptocurrency.

Binnen dit bedrijf vertolken alle drie de oprichters een belangrijke rol.

Opvallend is dat je over Robin Westra niet al te veel leest of hoort.

Dat klopt. Hij is vooral de man achter de schermen. Hij zorgt voor de infrastructuur van alle cursussen, diensten en overige online producten.

Daarbij vormen Patrick Suiker en Derek Westra het gezicht naar de buitenwereld toe. Grote kans dat je hen wel eens ergens voorbij hebt zien komen.

Bekijk hieronder de intro video over AllesOverCrypto en welke producten ze aanbieden:

Wat houdt Crypto Signals precies in?

Crypto Signals kun je zien als een online én premium signalengroep.

Nadat je je voor deze dienst hebt aangemeld, ben je officieel lid van deze groep. Dit betekent dat je voortdurend op de hoogte wordt gehouden van alles op het gebied van crypto.

Hoogtepunt binnen deze dienst zijn de signalen van Joël Martina.

Hij verstuurt via de Discord app de beste signalen. Door deze signalen op te volgen, koop én verkoop je de crypto op de juiste momenten.

Grote kans dat je hier het nodige geld mee kunt/gaat verdienen.

Crypto Signals is echter méér dan alleen de signalen van Joël Martina.

Binnen deze dienst vind je namelijk ook regelmatig livestreams, waarin allerlei belangrijke onderwerpen besproken worden.

Dit wordt niet alleen door de heren van AllesOverCrypto gedaan, maar ook door experts die uitgenodigd worden.

Tot slot is het super dat je in deze dienst meerdere live chat kanalen aantreft. Via deze kanalen kun je communiceren met andere leden, elkaar helpen en elkaar inspireren.

Als je leest dat een ander lid veel geld heeft verdiend, wil jij dat ongetwijfeld ook voor elkaar krijgen. Dankzij de chat kanalen doe je in ieder geval de gewenste motivatie/inspiratie op!

Concreet draait deze dienst om twee belangrijke zaken:

 • Technische analyse: de technische analyse van allerlei cryptomunten wordt dankzij deze dienst voor jou gedaan.

  Dit betekent dat je hier zelf geen tijd aan hoeft te besteden, terwijl de analyses op de best mogelijke manier uitgevoerd worden. Grote kans dat je hierdoor de juiste trades gaat plaatsen.

 • Koop- en verkoopsignalen: dankzij de koop- en verkoopsignalen weet je precies wat de beste koop- en verkoopmomenten zijn.

  Deze signalen worden niet zomaar door Joël Martina gedeeld, maar alléén als hij zeker weet dat dit het juiste moment is. Door op dat moment toe te happen, kan je veel geld verdienen.

Waaruit bestaat Crypto Signals?

Dat je deze Crypto Signals review aan het lezen bent, is een goed teken. Dít geeft namelijk aan dat je (verregaande) interesse in deze dienst van AllesOverCrypto hebt.

Grote kans dat ik je met deze review erg enthousiast maak, aangezien de Crypto Signals dienst een vrij uitgebreide dienst is. In deze review ben ik hier dan ook (erg) positief over.

Maar, wat krijg je nou allemaal als je je voor Crypto Signals aanmeldt?

Om je hier een indruk van te geven, bespreek ik hieronder de verschillende onderdelen van deze online dienst. Neem deze onderdelen door en je ziet direct dat dit echt een hele uitgebreide dienst is.

Kanalen

Ten eerste is het goed om te weten dat je in deze online dienst meerdere chat kanalen aantreft. Hier heb ik je eerder in deze Crypto Signals review al iets over verteld, maar dit doe ik graag nog iets uitgebreider.

Deze kanalen bespreek ik hieronder eventjes in het kort. Neem mijn toelichting door en laat je verrassen!

Crypto Signals Discord server AllesOverCrypto

Kanaal #1: Welkom

In dit eerste kanaal word je welkom geheten. Het doel van dit kanaal is vooral om deze online dienst zo gestroomlijnd mogelijk te houden.

In dit kanaal vind je informatie over de regels van Crypto Signals en vind je ook veel informatie. Deze informatie vind je onder de kopjes ‘Afkortingen en termen’ en ‘Educatie’.

In dit kanaal is het ook opvallend dat AllesOverCrypto een uitgebreide disclaimer opgenomen heeft. In deze disclaimer wordt benoemd dat ze geen financieel adviseurs zijn en dat je altijd eigen onderzoek moet doen.

De heren van AllesOverCrypto hebben in dit kanaal voor de nodige onderwerpen gezorgd:

 • Lees-dit-eerst
 • Mededelingen
 • Regels
 • Afkortingen en termen
 • Educatie

Kanaal #2: Open

Binnen de dienst van AllesOverCrypto is dit een uniek kanaal. Op het moment dat je je abonnement opgezegd hebt, blijft dit kanaal alsnog open voor je.

In dit kanaal vind je dan ook meer algemenere onderwerpen en niet zozeer de koop- en verkoopsignalen.

Wat je in dit kanaal dan wel aantreft? Onder meer informatie over de volgende onderwerpen:

 • Logboek-trades: in deze logboeken zie je precies welke cryptocoins zijn gekocht en verkocht. Aan de hand hiervan zie je precies wat de specialisten van AllesOverCrypto hebben gedaan en hoeveel geld ze hebben verdiend.

 • Gratis signalen: in dit kanaal vind je enkele gratis signalen van interessante cryptocurrency. Uiteraard zijn deze signalen niet zó goed als in de betaalde kanalen waar je toegang tot hebt als je een abonnement voor Crypto Signals hebt.

 • Crypto nieuws: tot slot vind je in dit kanaal ook het beste crypto nieuws van dit moment. Dit nieuws wordt verzameld, wordt duidelijk uitgelegd en zorgt ervoor dat je volledig op de hoogte blijft. Als je de juiste crypto trades wilt plaatsen, is dat laatste bijzonder belangrijk.

Kanaal #3: Analyses en signalen

Het derde kanaal is wat mij betreft het beste kanaal van Crypto Signals.

In dit kanaal wordt heel veel informatie gedeeld, waarmee je de juiste trades kunt gaan plaatsen. Uiteraard draait alles hierbij om de signalen die door Joël gedeeld worden.

Joël deelt deze signalen echter niet zomaar. Nee, hij heeft ervoor gekozen om dit op een structurele manier te doen. Onder meer de onderstaande signalen krijg je in dit kanaal te zien:

 • Bitcoin report: elke dag maakt Joël een uitgebreide analyse over Bitcoin en de koers hiervan. Op basis van zijn analyse maakt hij een 1H timeframe, een daily timeframe en een weekly timeframe. Aan de hand van deze informatie blijf je op de hoogte van alles wat met Bitcoin te maken heeft.

 • Ethereum report: dit is volledig vergelijkbaar met de hierboven besproken analyse over Bitcoin. Zoals je mogelijk al verwacht had, ligt de focus hierbij echter op Ethereum. Heel belangrijk, aangezien Ethereum de belangrijkste altcoin van dit moment is.

 • Long term signalen: Joël richt zich niet alleen op het geld verdienen op korte termijn, maar ook op het geld verdienen op lange termijn. De munten die hij in de long term signalen rapporten bespreekt, zijn munten die je een langere tijd vast zou moeten houden. Dat is bijvoorbeeld het geval bij munten waar je rente over ontvangt (staking).

 • BTH en ETC signalen: in deze groepen worden de beste signalen gegeven. Deze signalen hebben betrekking op zowel Bitcoin als op Ethereum. Door deze signalen in de gaten te houden, kun je de beste trades plaatsen. Zonder dat je hier zelf onderzoek voor hoeft te verrichten.

 • Altcoin signalen: bij AllesOverCrypto draait het niet alleen om Bitcoin, maar ook om de altcoins. Joël Martina houdt allerlei altcoins in de gaten en geeft over die coins ook de beste tips. Grote kans dat je met de altcoin signalen veel geld gaat verdienen; de altcoins zijn namelijk relatief volatiel.

 • Short trades: wil je op korte termijn veel geld pakken? Dan komt deze groep van pas. In deze groep vind je informatie over het geld verdienen op de hele korte termijn.

 • Tylers Corner: dit is de groep waarin de Amerikaanse trader zijn werk doet. Hij heet Tyler Polwort; de naam ‘Tylers Corner’ is daarmee heel logisch te verklaren. In deze groep deelt hij in ieder geval zijn beste koop- en verkooptips.

 • Taverzoeken: heb je een verzoek met betrekking tot een bepaalde technische analyse? Dat verzoek kun je via deze groep indienen. Nadat je dit gedaan hebt, gaat Joël Martina uitgebreid onderzoek verrichten naar deze coin. Je krijgt vervolgens tips met betrekking tot het handelen in deze coin.

 • Analyses: in deze groep vind je allerlei technische analyses terug. Ook dit is in mijn ogen een hele belangrijke groep, aangezien je dankzij deze groep nooit meer technische analyses zelf uit hoeft te voeren. Hier weet je veel kostbare tijd mee te besparen.

 • Livestreams: in deze groep kun je livestreams uit het verleden terugkijken. Erg waardevol, aangezien de livestreams bijzonder leerrijk zijn. Het leuke vind ik dat in deze livestreams tal van crypto-gerelateerde onderwerpen besproken worden.

Kanaal #4: Discussie

Als je je voor de Crypto Signals aanmeldt, krijg je toegang tot vier kanalen. Het Discussie kanaal is het hier laatste kanaal van.

Dit kanaal is wat mij betreft één van de leukere kanalen.

Waarom? Omdat je via dit kanaal in contact komt met allemaal gelijkgestemden. Allemaal mensen die zich ook bezig houden met het traden van cryptocurrencies.

In dit kanaal worden regelmatig cryptoparels gedeeld door andere leden. Door dit goed in de gaten te houden, kun je nóg meer winstgevende trades plaatsen.

Het discussiëren in dit kanaal is overigens erg leuk om te doen. Ik meng mij regelmatig in een discussie, waarvan ik uiteraard ook weer het nodige leer.

Je kan echt heel veel leren van andere leden van Crypto Signals, maar je kan uiteraard andere leden zelf ook het een en ander bijbrengen. Erg leuk.

In dit kanaal kan je tal van discussies voeren. Om dit zo overzichtelijk mogelijk te houden, heeft AllesOverCrypto dit kanaal in verschillende onderwerpen ingedeeld:

 • Algemeen
 • Trading
 • Leverage trading
 • Trading indicatoren
 • Feedback technische analyses
 • BTC-ETH
 • Cryptoparels
 • Bots
 • Support
 • Off-topic
 • Suggesties

Community

Als je je voor Crypto Signals aangemeld hebt, krijg je toegang tot de community van AllesOverCrypto.

In deze community tref je gelijkgestemden, vind je veel informatie en kun je een hoop leren.

Belangrijk voordeel hierbij is dat de community behoorlijk actief is. Als je nu naar de community kijkt, zie je echt veel berichten naar voren komen.

In mijn ogen is dat veelzeggend voor de populariteit van AllesOverCrypto en CryptoSignals.

Crypto Signals kanalen AllesOverCrypto

Voor wie is het product geschikt?

In mijn ogen is dit product van AllesOverCrypto voor veel mensen geschikt. Kun jij op één van onderstaande vragen ‘ja’ antwoorden? Dan is dit product óók voor jou geschikt:

 • Wil je liever geen tijd meer aan technische analyses uitvoeren?
 • Wil je op de hoogte blijven van de beste koop- en verkoopmomenten?
 • Wil je op een leuke manier in contact komen met andere crypto investeerders?
 • Wil je veel nieuwe kennis opdoen, bijvoorbeeld door livestreams te volgen?
 • Wil je veel geld verdienen met crypto?

Is dit product dan echt voor iedereen geschikt?

Nee, dat is niet het geval. Als je veel wilt leren over crypto in zijn algemeenheid, kan je beter voor de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto kiezen.

Bij Crypto Signals draait het vooral om de koop- en verkoopsignalen wat het product meer geschikt maakt voor mensen die de basis van crypto al onder de knie hebben.

Eigen ervaringen

Zijn mijn ervaringen met Crypto Signals positief? Ja, zonder enige twijfel.

In mijn ogen heeft deze dienst het nodige te bieden. Ik vind het vooral heel handig dat je allerlei signalen binnenkrijgt zonder dat je zelf voortdurend koersen hoeft te analyseren.

In mijn ogen brengt dit de nodige voordelen met zich mee. Ik heb vooral ervaren dat je heel veel tijd weet te besparen.

Ik hoef een stuk minder tijd aan de handel in cryptocurrency te besteden, terwijl ik hier juist wel meer geld mee ben gaan verdienen.

Dit is grotendeels te danken aan Joël Martina. Hij voert de juiste analyses uit en hij geeft op basis van zijn analyses de juiste koop- en verkoopsignalen.

Uiteraard zijn niet alle signalen even goed, maar over het algemeen doet Joël dit bijzonder goed.

Wat ik zelf ook erg leuk vind, zijn de kanalen. In mijn ogen brengt echt elk kanaal op zijn eigen manier een meerwaarde met zich mee.

Ik ben zelf vooral te spreken over het Discussie kanaal. Ik vind het heerlijk om met andere investeerders in contact te komen, om onze gedachten te delen en om kennis op te doen van andere investeerders.

Ervaringen van anderen

Zoals je in deze Crypto Signals review hebt kunnen lezen, ben ik erg enthousiast over deze dienst van AllesOverCrypto.

Maar, geldt dit ook voor andere mensen die het product hebben gekocht?

Ja, dat is zéker het geval. Via de kanalen heb ik de nodige andere leden gesproken. Nagenoeg alle leden zijn vol lof over Crypto Signals, over AllesOverCrypto en over de technische analyses van Joël Martina.

Dankzij deze analyses is de kans echt groot dat je de juiste trades gaat plaatsen. Veel mensen geven in ieder geval aan dat zij het nodige geld verdienen dankzij Crypto Signals.

Ga je via het internet op zoek naar ervaringen over Crypto Signals?

Dan kom je ook veel positieve ervaringen tegen. Het lastige is alleen dat bij bijvoorbeeld Trustpilot géén aparte pagina voor Crypto Signals is.

Over het bedrijf AllesOverCrypto is echter wel een pagina te vinden. Over dit bedrijf zijn meer dan 1000 reviews geplaatst.

Van deze 1000 reviews is de gemiddelde score maar liefst een 4,8 op een schaal van 1 tot 5. Dit geeft duidelijk aan dat nagenoeg alle klanten van AllesOverCrypto heel positief zijn.

Wil je meer weten over de ervaringen van anderen?

Dan kan je je eigenlijk het beste voor Crypto Signals aanmelden. Nadat je dit gedaan hebt, kom je namelijk met alle klanten in contact. Je kunt direct bij hen navraag doen wat zij precies van deze dienst van AllesOverCrypto vinden.

Voor- en nadelen van het product

Deze Crypto Signals review komt langzaamaan op zijn einde. Voordat we de review volledig afsluiten, bespreken we graag alle voor- en nadelen van dit product.

Voordelen van Crypto Signals

 • Geweldige signalen: over de signalen van Joël Martina raak ik eigenlijk niet uitgepraat. Hij weet de juiste signalen op de juiste momenten te delen, waardoor je zelf geen analyses meer uit hoeft te voeren.

 • Lucratief: ik durf ook te stellen dat Crypto Signals een lucratieve dienst is. Dit komt doordat de signalen je echt geld op gaan leveren. Dat is althans het geval als je in staat bent om alle signalen tijdig op te volgen. Sommige signalen worden ook ’s nachts gegeven, waardoor dit niet altijd even makkelijk is.

 • Bijzonder uitgebreid: het team van AllesOverCrypto heeft voor een uitgebreide dienst gezorgd. Bij dit product gaat het namelijk om véél meer dan alleen om de signalen. Zoals je in deze Crypto Signals review hebt kunnen lezen, heeft men bijvoorbeeld vier kanalen gecreëerd. Geweldig!

 • Gemak: in mijn ogen brengt Crypto Signals niet alleen geld in het laatje, maar brengt deze dienst ook het nodige gemak met zich mee. Je hoeft geen technische analyses meer zelf uit te voeren en je bespaart hier een hoop tijd mee.

 • Bonussen: ik ben ook zeer te spreken over de bonussen die bij Crypto Signals horen. Met name de livestreams en de toegang tot de community zijn wat mij betreft fijne bonussen.

 • Prima begeleiding: nadat je je voor Crypto Signals aangemeld hebt, krijg je een prima begeleiding vanuit AllesOverCrypto. Grote kans dat je je hierdoor al snel als een vis in het water voelt binnen deze dienst.

Nadelen van Crypto Signals

 • Kan verslavend zijn: ik heb gemerkt dat deze dienst van AllesOverCrypto behoorlijk verslavend kan zijn. Dit komt onder meer doordat de community erg actief is en je voortdurende de laatste nieuwe dingen wil weten.

 • Je moet een abonnement afsluiten: het is zaak dat je voor Crypto Signals een abonnement af gaat sluiten. Concreet betekent dit dat je elke maand een bepaald bedrag voor Crypto Signals moet betalen.

Wat betaal je voor Crypto Signals?

Wil je graag van Crypto Signals gebruik gaan maken? Dat kan ik mij goed voorstellen!

Zoals ik je hierboven al verteld heb, is het bij deze dienst wel noodzakelijk om een abonnement af te sluiten. Gelukkig kan je hierbij kiezen uit twee verschillende abonnementen:

 • Maandelijks abonnement: 47 euro per maand.
 • Jaarlijks abonnement: 497 euro per jaar.

Zoals je ka zien, is het jaarlijks abonnement een stuk voordeliger. Dat abonnement kun je echter niet tussendoor opzeggen, terwijl dit bij een maandelijks abonnement wel mogelijk is.

Het is dan ook aan jou om te bepalen waar je voorkeur naar uitgaat. Ga je voor een zo’n laag mogelijk bedrag? Of ga je voor veel flexibiliteit? Aan jou de keus.

Ik ben in ieder geval over de kosten erg te spreken. Een bedrag van 47 euro per maand lijkt veel geld, maar dat is het allerminst.

Als je de signalen van Joël Martina goed opvolgt, verdien je dit geld immers met één trade alweer terug.

Door elke maand minstens één goede trade te plaatsen, verdien je het maandabonnement dus alweer terug.

Grote kans dat dit abonnement je onder de streep dus veel meer gaat opleveren dan dat het je kost.

Mijn conclusie over Crypto Signals

Ben ik enthousiast over Crypto Signals? Ja, dat ben ik absoluut.

Ik wil je daarom graag aanraden om zo snel mogelijk een abonnement voor deze dienst af te sluiten.

Met deze dienst hoef je geen technische analyse meer uit te voeren. Het werk wordt voor je gedaan, terwijl jij er met het geld vandoor gaat.

Dat klinkt als een ideale situatie, niet waar?

Deze gehele dienst is eigenlijk naar mijn wens. De signalen, de verschillende kanalen, de bonussen, de community, het team van AllesOverCrypto en het kostenplaatje zijn stuk voor stuk naar mijn wens.

Wil je direct met Crypto Signals aan de slag? Meld je via onderstaande link aan en beleef nóg meer plezier aan het handelen in cryptocurrency!

>> Meld je nu meteen aan voor de gratis online Bitcoin training <<

Laat een reactie achter