Makkelijk Geld Verdienen Op Internet Zonder Kopzorgen

Je kan op verschillende manieren makkelijk geld verdienen op internet.

Mijn favoriete manier om makkelijk geld te verdienen op internet is affiliate marketing.

Voor zij die niet weten wat affiliate marketing is: het komt neer op het promoten van producten van iemand anders om een commissie te verdienen wanneer een verkoop wordt gerealiseerd door jou aanbeveling.

“Waarom is affiliate marketing dan zo geschikt om makkelijk geld te verdienen op internet?” vraag je je misschien af.

Wel je kan makkelijk geld verdienen op internet met affiliate marketing omwille van de volgende redenen:

1. Je verdient een commissie bij elke verkoop die bijna net zoveel of vaak zelfs meer is dan het bedrag dat de eigenaar van het product krijgt.

2. Je moet geen enkele klantenservice doen of bestellingen verzenden.

3. In de populaire niches heb je een hele waaier aan producten waaruit je kan kiezen.

4. Je kan heel eenvoudig en zonder kosten in een nieuwe niche stappen door een nieuw product te vinden dat je wil promoten als affiliate (dit is voor de bloggers onder jullie die houden van afwisseling).

5. Je kan van eender waar in de wereld geld verdienen met affiliate marketing, want het enige dat je nodig hebt is een laptop en internet verbinding.

6. Je kan het hele verkoopsproces automatiseren zodat je geld kan verdienen terwijl je slaapt.

Ik zou zo nog wel een tijdje kunnen doorgaan, maar laat me het belangrijkste voordeel van affiliate marketing nog even benadrukken:

Affiliate marketing is een geweldige manier om geld te verdienen op internet omdat je heel veel geld kan verdienen zonder heel veel moeite te moeten doen en zonder grote kopzorgen.

Begrijp me niet verkeerd: het vergt een inspanning om je affiliate marketing business op te bouwen tot het niveau dat je er geld mee kan verdienen, maar eens je het systeem op poten hebt gezet, is het proces om geld te verdienen heel eenvoudig.

Het is dan zo gemakkelijk als het schrijven van een blogartikel of het verzenden van een email met een link naar het product dat je aanraadt.

Als dat niet makkelijk geld verdienen is!

Het Is Als Het Drukken Van Geld

Ik herinner me nog dat ik jaren geleden al die verkoopspagina’s vol hype van succesvolle internet marketeers aan het lezen was en vaak de uitdrukking “het is als het drukken van geld” tegenkwam.

Ik geloofde wel dat er enkele zeer succesvolle internet marketeers zich in een situatie bevonden waarbij ze enkel een email moesten verzenden om bakken geld te verdienen, maar ik was daar mijlenver van verwijderd.

Ik was jaloers en raakte gefrusteerd over mijn eigen resultaten terwijl anderen er blijkbaar zo gemakkelijk in slaagden om veel geld te verdienen op internet.

Ik weet nog heel goed hoe blij ik was toen ik er eindelijk voor de eerste keer in slaagde om “geld te printen” door een email uit te sturen met een affiliate link.

Ongeveer 20 euro verdiende ik. Eén verkoop van een product.

En ik had toen al maanden aan mijn blog gewerkt en gezwoegd, maar toch voelde de eerste keer dat ik erin slaagde om “geld te printen” via affiliate marketing echt ongelooflijk goed.

Het was buitengewoon motiverend. Ik kreeg een enorme boost omdat ik plots ten volle besefte dat affiliate marketing werkt en ik door er meer tijd en moeite in te steken die 20 euro kon veranderen in 200, 2000 of zelfs 20000 euro.

Fast forward naar de dag van vandaag. Ik verdien nu elke maand een mooi extra inkomen met affiliate marketing en begrijp wat het is om “geld te printen”.

Vaak moet ik enkel een blogartikel schrijven of een aantal emails verzenden om geld te verdienen met affiliate marketing.

Echt, zo gemakkelijk is het om geld te verdienen met affiliate marketing, tenminste als je enkel kijkt naar het fysieke werk dat je erin moet steken.

Maar hoe kom je in de positie dat je zo gemakkelijk geld kan verdienen?

Hier zijn mijn beste tips om makkelijk geld te verdienen met affiliate marketing.

De Sleutel Om Makkelijk Geld Te Verdienen Op Internet

Laten we beginnen met een heel belangrijk punt: vertrouwen.

De reden dat ik geld kan verdienen met affiliate marketing is omdat ik genoeg vertrouwen heb opgebouwd bij de lezers van mijn blog en mailinglijst.

Mijn blog bouwt vertrouwen op doordat ik er heel veel informatie geef over geld verdienen op internet met een blog en mailinglijst zonder dat ik in elke alinea van mijn blogartikels een product tracht te verkopen aan mijn lezers.

Een deel van mijn lezers schrijven zich in op mijn mailinglijst waar ze nog veel meer praktische tips krijgen om zelf ook geld te kunnen verdienen op internet.

Op deze manier bouw ik een goede relatie op met mijn lezers.

Van tijd tot tijd raad ik dan een programma aan waar ik volledig achter sta omdat ik het zelf gebruikt hebt om te leren hoe je geld kan verdienen op internet.

Eender welke verkoop die ik ooit heb gedaan, was enkel mogelijk omdat ik eerst de aandacht van die persoon kreeg en dan vertrouwen heb opgebouwd nog voordat ik hem aanraadde om een bepaald product aan te schaffen.

Nu je dit begrijpt, zal ik je een aantal meer praktische tips geven die makkelijk geld verdienen op internet mogelijk maken.

Makkelijk Geld Verdienen Met Deze Affiliate Marketing Tips

Hier zijn 4 belangrijke elementen die hebben bijgedragen aan mijn success als affiliate marketeer.

1. Kies De Juiste Niche

Mijn blog gaat over makkelijk geld verdienen op internet met affiliate marketing. Dit is een zeer winstgevende niche.

Waarom?

Wel, omdat heel veel mensen meer geld willen verdienen en het een zeer pijnlijk probleem is dat zeer motiverend is om actie te ondernemen.

Er worden ook vaak nieuwe producten op de markt gebracht over geld verdienen op internet en deze producten hebben zeer goede verkoopspagina’s.

In andere niches kan je natuurlijk ook makkelijk geld verdienen. Het is belangrijk om na te gaan dat er genoeg kwalitatieve producten zijn met een goed verkoopsproces.

Op PayPro wordt dit aangegeven door de PayPro score. Producten met een hoge score verkopen goed. Met deze producten kan je dus makkelijk geld verdienen als affiliate marketeer.

2. Bouw Een Mailinglijst Op

Ik heb al verschillende artikelen op mijn blog geschreven over het belang van email marketing om geld te verdienen op internet.

Email marketing heeft mijn inkomen vermenigvuldigd. Ik ben ervan overtuigd dat ik maar een kwart zou verdienen van het inkomen dat nu elke maand binnenkomt.

Zo krachtig is email marketing.

Promoties via email marketing converteren beter dan blogartikelen of social media zoals Twitter en Facebook.

Email marketing is de effectiefste marketing techniek die je als internet marketeer ter beschikking hebt om makkelijk geld te verdienen op internet.

3. Biedt Een Bonus Aan

Het aanbieden van een extra bonus werkt zeer goed om mensen een product via jouw affiliate link te laten kopen.

Dit is niets nieuws, maar toch zijn er maar weinig internet marketeers die dit ook echt doen.

Het probleem voor velen is dat ze gewoon geen goeie bonussen hebben om aan te bieden.

Als je geen waardevol product hebt om als bonus te geven en je niet bereid bent om er een te maken, dan kan deze techniek niet werken.

Je kan een PLR eboek kopen (dit is een eboek waarvan je ook de rechten koopt zodat je het mag doorverkopen) om als bonus te geven, maar als het niet van de juiste kwaliteit is of niet aansluit bij het affiliate product dat je promoot, zal deze techniek weinig effect hebben.

Waardevolle bonussen die aansluiten bij het affiliate product dat je promoot, zijn fantastische stimulansen voor mensen om via jouw affiliate link te kopen.

Het is dus een zeer goeie manier om meer geld te verdienen met affiliate marketing.

4. Meer Bezoekers Op Je Blog

De meeste internet marketing trainers benadrukken dat het verhogen van je conversie je inkomen drastisch kan verhogen.

Ik zou een idioot zijn om het daar niet mee eens te zijn.

Ik heb echter de neiging om mij meer te focussen op het aantrekken van meer bezoekers op mijn blog in plaats van het optimaliseren van mijn conversie om mijn omzet te verhogen.

Dit komt omdat ik het persoonlijk leuker vind om technieken te testen om meer bezoekers aan te trekken dan om alles te splittesten met als doel mijn conversie te optimaliseren.

Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar hoe meer verkeer je hebt, hoe makkelijker het is om geld te verdienen als affiliate.

De inkomsten van jouw blog zijn een functie van het aantal bezoekers die er op jouw blog terecht komen.

Het verbeteren van de conversie van je blog is natuurlijk een goed idee, maar onthoud dat invloed hebben op een grotere groep lezers een zekere manier is om jouw inkomen te vergroten.

Bedenk eens hoeveel geld je nu verdient en beeld je dan in hoeveel meer je zou verdienen als je je bezoekersaantal kan verdubbelen of zelfs vertienvoudigen.

Affiliate Marketing Revolutie

affiliate marketing revolutie

In principe is het dus niet zo moeilijk om geld te verdienen met affiliate marketing.

In dit blogartikel heb ik een aantal succesfactoren onthuld om geld te verdienen als affiliate marketeer.

Dit is absoluut mogelijk voor iedereen als je bereid bent om een inspanning te leveren en vol te houden tot je de juiste basis hebt gelegd om “geld te kunnen printen”.

Ik heb dit alles geleerd via de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard en ik raad je aan om hier ook eens een kijkje te nemen als je graag mee over zijn schouder kijkt om stap voor stap te zien hoe ook jij een succesvolle affiliate marketing business uit de grond kan stampen:

[button-red url=”https://www.geldverdienenopinternet.be/affiliatemarketingrevolutie” target=”_blank” rel=”noopener” position=”center”]Begin NU met de Affiliate Marketing Revolutie[/button-red]

Ik ben nog elke dag blij dat ik ooit de eerste stap heb gezet om zijn cursus aan te schaffen.

De Affiliate Marketing Revolutie heeft me in staat gesteld om geld te kunnen verdienen op internet.

Ik wens jou hetzelfde toe.

 


Laat een reactie achter