Trading Navigator Methode review & resultaten (Harm van Wijk)

Is het jouw grote wens om meer inkomen op te bouwen? Wil je door jouw hogere inkomen ook meer vermogen op gaan bouwen? En droom je ervan om in de toekomst van financiële vrijheid te genieten?

Als je van dergelijke gevolgen wilt profiteren, zou je iets nuttigs met jouw spaargeld moeten gaan doen.

Als je jouw spaargeld op de bank laat staan, weet je één ding zeker: jouw geld wordt alleen maar minder waard.

De rente is namelijk super laag, terwijl de inflatie vrij hoog is. Deze combinatie zorgt ervoor dat je jouw spaargeld eigenlijk ziet verdampen.

Voldoende reden dus om iets nuttigs met jouw spaargeld te doen.

Hoe je dit kunt doen?

Je kunt dit onder meer doen door te investeren in aandelen.

Voordat je in aandelen kunt investeren, is het echter wel van belang om veel kennis op te doen. Je hebt specifieke kennis nodig om optimaal te kunnen beleggen in aandelen.

Om de kennis op te kunnen doen, kun je kiezen voor de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk.

Met deze uitgebreide cursus zou je alle benodigde kennis op moeten kunnen doen, maar is dat ook daadwerkelijk zo?

Brengt de Trading Navigator Methode echt een meerwaarde met zich mee? Je leest het in deze Trading Navigator Methode review!

Trading Navigator Methode review

Waar gaat de Trading Navigator Methode over?

In de cursus Trading Navigator Methode staat één ding centraal: het handelen in aandelen. Of beter gezegd: het succesvol handelen in aandelen.

Normaal gesproken behaal je op de beurs een rendement van bijvoorbeeld 6%, maar met deze cursus zou je in staat moeten zijn om een rendement van zo’n 20% te kunnen behalen.

Ja, je leest het goed; een rendement van maar liefst 20%!

Om een dergelijk rendement te kunnen behalen, moet je over de juiste kennis beschikken. Al deze kennis kun je op doen via deze uitgebreide cursus.

De cursus duurt in totaal 6 weken en is naar mijn mening bijzonder fijn om te volgen. Dat is met name doordat de video’s leuk zijn om naar te kijken en omdat de gehele cursus erg interessant opgebouwd is.

Daarnaast krijg je met de Trading Navigator Methode ook nog de beschikking over unieke software. Software waarmee je moeiteloos kunt handelen in zowel opties als in aandelen.

Volgens Harm van Wijk, de ontwikkelaar van deze methode, ben je met name vanwege deze software in staat om een rendement van 20% te behalen.

Maar, de Trading Navigator Methode heeft nog veel meer in zijn mars. Zo krijg je via deze cursus ook toegang tot een besloten community, krijg je tips van de expert en kun je deelnemen aan live Q&A sessies.

Dankzij de cursus, de software en alle aanvullende bonussen ben je in ieder geval in staat om alle benodigde kennis omtrent aandelen en opties op te doen!

Wil je al een voorsmaakje proeven? Bekijk dan zeker Harm’s gratis webinar over beleggen of download zijn gratis handleiding over succesvol beleggen in aandelen.

Wie heeft de cursus gemaakt? En is hij betrouwbaar?

In deze Trading Navigator Methode review wil ik het ook hebben over de ontwikkelaar van deze cursus.

Heeft deze ontwikkelaar voldoende kennis in huis om een dergelijke cursus op hoog niveau te maken? En is de ontwikkelaar van deze cursus betrouwbaar te noemen? Je leest het allemaal hieronder.

Harm van WijkDe Trading Navigator Methode is ontwikkeld door de heer Harm van Wijk.

Al op relatief jonge leeftijd begon hij met werkzaamheden uit te voeren in de financiële sector. Onder meer de beurs en het hele reilen en zeilen hieromheen trokken al snel zijn aandacht.

In de afgelopen 25 á 30 jaar heeft Harm van Wijk dan ook voor veel banken en financiële instanties gewerkt.

Zo heeft hij aan het roer gestaan van de Financiële Telegraaf en heeft hij bij onder meer Fortis een hoge functie bekleed.

Ik kan dus met zekerheid zeggen dat Harm van Wijk heel vakkundig is en veel ervaring opgedaan heeft.

Maar, wat doet Harm van Wijk nu precies?

Nou, enkele jaren geleden besloot hij om zijn kennis met andere mensen te gaan delen. Om dat mogelijk te maken, startte hij met zijn eigen bedrijf beleggen.com.

Met zijn bedrijf helpt hij andere mensen om óók succesvol op de markt te zijn. De Trading Navigator Methode is één van de voorbeelden van de producten/diensten die door Harm van Wijk aangeboden worden.

Kan ik stellen dat Harm van Wijk betrouwbaar is? Ja, dat kan ik met 100% zekerheid stellen.

Je leest op het internet géén negatieve verhalen over hem, hij heeft zijn zaakjes prima op orde en hij is ook nog eens transparant. Dat zie je ook direct als je een kijkje op de website van deze methode neemt.

Je ziet Harm van Wijk direct met naam en afbeelding naar voren komen. Daardoor weet hij veel betrouwbaarheid en transparantie uit te stralen. Dat spreekt mij absoluut aan.

Ook over zijn bedrijf, Beleggen.com, heb ik geen enkele negatieve opmerking te vermelden. Al met al kan ik stellen dat Harm van Wijk voor 100% betrouwbaar is, dat Harm van Wijk de zaakjes perfect op orde heeft en dat Harm van Wijk een vakkundig persoon is.

Als iemand alles over aandelen en de beurs weet, is het Harm van Wijk wel!

In onderstaande video wordt hij geïnterviewed voor het NOS radio 1 journaal. Vanaf 2:36 komt hij aan het woord. Harm van Wijk wordt dus duidelijk gezien als een expert in zijn vak en is betrouwbaar.

Waaruit bestaat de cursus?

Heb je interesse om in aandelen te gaan beleggen? Of wil je je graag nader verdiepen in de aantrekkelijke wereld van opties, aandelen en de beurs in zijn algemeenheid?

Dan is mogelijk de Trading Navigator Methode cursus voor jou interessant.

Ik kan het me goed voorstellen dat je graag wilt weten hoe de cursus opgebouwd is. Nou, daarvoor ben je in deze Trading Navigator Methode review zeker aan het juiste adres.

Hieronder bespreken wij namelijk welke onderwerpen per week besproken worden. Zoals ik eerder in deze review al aangaf, heeft deze cursus een totale duur van 6 weken!

Week 1: welkom

In de eerste week word je welkom geheten door Harm van Wijk. Hij stelt zichzelf graag voor, legt uit waarom hij zich ooit met aandelen bezig is gaan houden en laat je ook kennis maken met de wereld van aandelen.

Hij bespreekt eigenlijk in deze eerste week wat aandelen zijn, waarom het handelen in aandelen interessant is en wat je verder in deze cursus gaat leren.

Eigenlijk kun je de eerste week als een soort van welkomstweek zien. Zonder dat je het wellicht door gaat hebben, ga je echter al direct veel leren.

Het gaat hierbij hoofdzakelijk om basiskennis die je in de komende weken van de cursus op verder bouwt.

In deze eerste week kom je 8 lessen tegen:

 1. Welkom
 2. Waar beginnen en leren van de slimste beleggers
 3. Trading Navigator
 4. Installatie handleiding Trading Navigator
 5. Handige tips & tricks
 6. Brokeronderzoek
 7. Hoe een order te plaatsen
 8. Duurzame energierapport

Tevens komt in deze eerste week de term ‘mindset’ veelvuldig om de hoek kijken. Volgens Harm van Wijk is het namelijk zaak dat je jouw mindset op de juiste manier aan weet te passen.

Hoe je dat kunt doen? Onder meer door concrete doelen te stellen. Dat is dan ook precies iets wat je in de eerste week gaat leren doen.

Week 2: beleggingsstrategieën

In de tweede week ga je kennis maken met verschillende beleggingsstrategieën. Dit zijn strategieën die door Harm van Wijk zelf toegepast wordt, maar ook door andere ervaren beleggers.

In deze week kun je zes verschillende lessen gaan volgen:

 1. Beleggingsstrategieën introductie
 2. Beleggingsstrategieën Dogs of the Dow
 3. Beleggingsstrategieën Dividend Aristocraten
 4. Beleggingsstrategieën Dividend koningin Geraldine Weiss
 5. Beleggingsstrategieën Opties basis
 6. Beleggingsstrategieën Turbo’s Speeders en Sprinters

Als je dit lijstje met lessen ziet staan, gaat je hoofd mogelijk duizelen van alle termen.

Geen zorgen! Harm van Wijk zorgt er namelijk voor dat alle termen op een duidelijke en simpele manier uitgelegd worden.

Week 3: trend volgen beleggen en emotie

Als je nu met het beleggen in aandelen zou starten, is de kans groot dat je direct verlies gaat maken.

Gelukkig kan je veel leren van ervaren beleggers, zoals Harm van Wijk. Hij is al ruim 30 jaar actief in de wereld van beleggen en weet dus precies wat wel werkt en wat niet werkt.

In de derde week gaat Harm van Wijk je leren hoe je trends kunt herkennen.

Mocht je onverhoopt eens in een mindere periode met jouw aandelen zitten, hoef je niet direct te wanhopen. Waarom niet? Dat laat Harm van Wijk aan je zien met behulp van de informatie uit deze week.

Bovendien ga je leren hoe je het beste gespreid kunt gaan beleggen. Juist door gespreid te beleggen, kun je de risico’s voor jezelf zo klein mogelijk houden.

Want als je in aandelen gaat beleggen, bestaat de kans altijd dat je jouw inzet kwijt raakt. Houd daar goed rekening mee.

De derde week van de Trading Navigator Methode cursus bestaat uit de volgende lessen:

 1. Trendvolgend beleggen
 2. Gewogen gemiddelde
 3. De praktijk
 4. Robuustheid en emotie

Week 4: credit spreads en statistieken

De vierde week van deze cursus staat in het teken van onder meer opties. Harm van Wijk gaat aan je uitleggen wat opties zijn, hoe je hieraan kunt verdienen en waar je rekening mee moet houden.

Daarnaast gaat Harm van Wijk je ook kennis laten maken met AEX statistieken. Deze statistieken uit het verleden spelen een cruciale rol in het beoordelen van bepaalde aandelen.

Ook ga je leren hoe je de potentiële winst, het potentiële risico en het break-even punt van verschillende opties kunt berekenen.

Dit is wat mij betreft één van de meest ingewikkelde onderwerpen, maar het is een onderwerp dat prima door Harm van Wijk uitgelegd en toegelicht wordt.

In de vierde week vind je in totaal 5 lessen terug:

 1. Credit spreads
 2. De Grieken
 3. Statistieken AEX
 4. Call spreads
 5. Werkboek Optiestrategieen

Week 5: kansen en monitoren

In de afgelopen vier weken heb je al veel mogen leren over aandelen, over opties en over succesvol beleggen. In week vijf slaat Harm van Wijk wederom een nieuwe weg in met deze cursus.

Hij spreekt in deze week onder meer wat de termen ‘put optie’, ‘geschreven call’ en ‘short strangle’ inhouden.

Ook gaat hij je leren hoe je een zo’n hoog mogelijk rendement kunt behalen.

Volgens Harm van Wijk is het mogelijk om een rendement van zo’n 20% te behalen.

Hiervoor is het zaak om statistische kansen te kunnen monitoren. Hoe je dat het beste kunt doen, ga je ook leren in deze vijfde week van de Trading Navigator Methode cursus.

In deze week vind je ook weer 5 lessen terug:

 1. Short Strangle de basis
 2. Statistische kansen
 3. Zoeken en handelen
 4. Monitoren en follow up
 5. Tools

Week 6: handelsplan en trading journaal

Tot slot kom je in de laatste week in aanraking met een trading journaal. Dit is eigenlijk jouw eigen notitieboek waarin je al jouw transacties bij gaat houden.

Door dit consequent bij te houden, kun je precies inzien wat je goed hebt gedaan en wat je minder goed hebt gedaan. Dit trading journaal kun je in de toekomst gaan gebruiken voor jouw nieuwe trades.

Ook ga je samen met Harm van Wijk een compleet handelsplan maken. Dit is een plan waarin je gaat benoemen welke trades je in de toekomst wilt gaan doen en hoe je dit denkt te gaan doen.

Ook deze zesde en laatste week van de Trading Navigator Methode bestaat weer uit 5 lessen:

 1. Handelsplan
 2. Trading journaal
 3. Coachen
 4. Uitbesteden
 5. Wat is uw ervaring met het 6 weeks coaching programma?

Bonussen bij de Trading Navigator Methode

Welke bonussen worden er meegeleverd? Klinkt de inhoud van de Trading Navigator Methode cursus bij jou als muziek in de oren?

Dan wil ik je ook nog wijzen op alle bonussen die je meegeleverd krijgt.

Indien je besluit om je voor deze cursus aan te melden, krijg je de volgende bonussen gratis meegeleverd.

Bonus 1: Trading Navigator software

Met deze software kun je de markt analyseren en kun je de juiste trades gaan plaatsen. Om het rendement van 20% te kunnen behalen, is deze software onmisbaar.

Bonus 2: Toegang tot community

In de afgelopen jaren heeft Harm van Wijk een flinke community op weten te bouwen. Zodra je je voor deze cursus aanmeldt, krijg je toegang tot deze community.

Je kunt hier je vragen stellen, je kunt andere mensen helpen en je zal zeker geïnspireerd raken van de succesverhalen van anderen.

Bonus 3: Alerts via Telegram

Ook gaat Harm van Wijk je alerts toesturen via Telegram. Indien je zo’n alert krijgt, is het aan te raden om de benoemde trade zo snel mogelijk te plaatsen. Harm van Wijk plaatst deze alert namelijk niet zomaar.

Bonus 4: MeXem transactie tegoed

Als je je voor deze cursus aanmeldt, krijg je ook direct transactie tegoed van MeXem cadeau. Met dit tegoed kun je een vliegende start maken met jouw trades.

Bonus 5: 2 jaar live coaching

Ook krijg je van Harm van Wijk 2 jaar lang live coaching. Je krijgt hierbij toegang tot live Q & A sessies, waarin je al jouw vragen kunt stellen.

Ook kun je de vragen van andere cursisten aanhoren inclusief de bijbehorende antwoorden.

Bonus 6: E-book geld verdienen met opties + aandelen

Tevens krijg je gratis dit interessante e-book meegeleverd. Met dit e-book kun je nóg beter kennis maken met de handel in opties en aandelen. Echt een heel waardevol e-book.

Bonus 7: Speeders, sprinters en turbo’s

Tot slot krijg je ook nog de beschikking over dit e-book. In dit e-book vind je alle benodigde informatie over de termen speeders, sprinters en turbo’s.

Gratis E-books van Harm van Wijk

Doordat Harm van Wijk al zolang bezig is met beleggen, heeft hij een heel aantal interessante e-books geschreven over allerlei aspecten van beleggen.

Ze bevatten veel waardevolle informatie en tips en zijn dus zeker de moeite waard. Je kan ze hieronder gratis downloaden.

7 geheimen van succesvol beleggen Harm van Wijk
30 winstgevende aandelen Harm van Wijk
Handleiding geld verdienen met Bitcoin en Ethereum Harm van Wijk

Ervaringen met de Trading Navigator Methode

Online zijn er veel positieve reacties te vinden over Harm van Wijk, zijn bedrijf en zijn product.

Hieronder een aantal reacties in Google reviews (kijk hier om nog meer Google reviews te lezen):

Trading Navigator Methode ervaringen

In onderstaande video komen mensen aan het woord die de Trading Navigator Methode cursus gevolgd hebben en gebruik maken van de software voor hun beleggingen.:

Voor wie is deze cursus geschikt?

Is de Trading Navigator Methode voor iedereen geschikt? Nee, zeker niet. Je moet namelijk enige interesse in aandelen hebben, maar het hebben van eventuele ervaring is geen vereiste.

Volgens Harm van Wijk is deze cursus zelfs voor iedereen geschikt.

Hij plaatst hierbij slechts één kanttekening: deze cursus is niet geschikt voor negatieve mensen die niet willen leren.

Indien jij leergierig en open minded bent, is deze cursus dus voor je geschikt. Dat is ook zeker het geval als je zeer gemotiveerd bent om iets nuttigs met jouw spaargeld te gaan doen.

Wat betaal je voor de cursus?

Heb je interesse om de Trading Navigator Methode cursus te volgen? Dan kun je tijdelijk genieten van een flinke kortingsactie als je de cursus koopt via deze actiepagina.

Voor deze cursus betaal je dan tijdelijk geen 1997 euro, maar slechts 997 euro.

Voor nog geen 1000 euro kun je dus van A tot Z leren hoe je een rendement van 20% kunt behalen.

Wat ik van de prijs vind? Ik ben te spreken over deze prijs! Het is niet niks, maar je krijgt echt veel waar voor je geld. Bovendien verdien je deze investering binnen de kortste keren weer terug.

Ik heb getracht om in deze review van de Trading Navigator Methode alle informatie te bundelen die je nodig hebt om zelf te kunnen beslissen of deze cursus iets voor jou is.

Mocht je nog twijfelen, dan raad ik je zeker aan om het gratis webinar van Harm van Wijk te volgen.

Zo leer je hem kennen en krijg je een nog beter beeld van wat de Trading Navigator Methode inhoudt.

Harm van Wijk hanteert trouwens een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Als je de Trading Navigator Methode koopt, maar de cursus zou je toch niet bevallen, kan je tot 30 dagen na je aankoop je geld gewoon terug krijgen.

Dit geeft weer hoeveel vertrouwen Harm van Wijk heeft in zijn cursus.

Eindconclusie: de moeite om te kopen?

Al met al kan ik concluderen dat de Trading Navigator Methode zéker de moeite waard is.

Deze cursus is uitgebreid, is uniek in zijn soort en is door een ware professional samengesteld. Dit merk je aan alles, inclusief aan alle meegeleverde bonussen.

Over de opbouw, de inhoud en het prijskaartje ben ik stuk voor stuk enthousiast.

Ik kan dan ook niks anders dan je het volgende te adviseren: meld je voor de Trading Navigator Methode aan en behaal zo snel mogelijk een rendement van 20%!

Via onderstaande link profiteer je direct van de korting van 1000 euro:

Laat een reactie achter