Hieronder vind je een overzicht van tools die ik aanraad om een eigen blog te bouwen en er geld mee te verdienen.

Ik heb ELKE tool die ik op deze pagina aanbeveel, zelf uitgetest en gebruikt. Deze tools zijn voor mij CRUCIAAL geweest om erin te slagen om geld te verdienen met mijn blog en ik gebruik ze nog steeds voor het runnen van mijn blog.

Het is niet vanzelfsprekend om een eigen blog te starten en er geld mee te verdienen. In het begin weet je ook niet welke tools je tijd (en geld) waard zijn en welke niet. Ik hoop dan ook dat deze lijst nuttig voor je kan zijn.

Ik vind het belangrijk om te laten weten dat sommige van de onderstaande links affiliate links zijn. Dit betekent dat ik een commissie verdien als je besluit om een van deze tools te kopen (uiteraard zonder extra kosten voor jou). Houd er rekening mee dat ik ALLEEN tools aanbeveel die ik zelf gebruik en waar ik positieve ervaringen mee heb. Meer info kan je hier vinden.

Affiliate Marketing Revolutie

affiliate marketing revolutieAls je geïnteresseerd bent in affiliate marketing, dan kan ik je de video cursus Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard absoluut aanraden.

Naar mijn mening is Jacko dé referentie in België en Nederland wat betreft affiliate marketing.

In deze training kan je over zijn schouders meekijken hoe hij een succesvolle affiliate website opzet. Alle stappen komen aan bod: opzetten van je website, toevoegen van waardevolle content,  krijgen van bezoekers naar je website, krijgen van inschrijvingen op je mailinglijst en geld verdienen met affiliate marketing.

Lees zeker ook het blogartikel dat ik geschreven heb over mijn ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie als je nog bepaalde twijfels hebt. Je mag me ook altijd vragen stellen in een reactie onder dat artikel.