High Ticket Dropship Academy review & ervaringen [Joshua Kaats]

Wil jij van vrijheid gaan genieten? Wil jij toewerken naar mogelijke financiële vrijheid? En wil je ook veel plezier aan jouw werk beleven?

Dan is het interessant om met één van de online verdienmodellen aan de slag te gaan. Meerdere online verdienmodellen bieden veel mogelijkheden én zijn in de afgelopen jaren dan ook erg populair geworden.

Iets wat ook bij dropshipping het geval is.

Dit unieke online verdienmodel is bijzonder populair in binnen- en buitenland. Niet alleen omdat het leuk is om met dropshipping aan de slag te gaan, maar ook omdat dropshipping veel voordelen met zich mee brengt.

Als je mogelijk met dropshipping aan de slag wilt gaan, is het belangrijk om je goed in te lezen.

Zo is het bijvoorbeeld aan te raden om met een cursus aan de slag te gaan. Als men het over een dropshipping cursus heeft, heeft men het eigenlijk direct over Joshua Kaats.

Hij is in Nederland en België eigenlijk de dropship koning, met dank aan zijn Dropship Academy.

Enige tijd geleden lanceerde Joshua een nieuwe cursus: de High Ticket Dropship Academy cursus.

high ticket dropship academyOf deze cursus iets voor jou is, kun je bepalen aan de hand van deze High Ticket Dropship Academy review.

In déze review lees je namelijk alles over deze cursus, maar ook over Joshua Kaats zelf. Ga er daarom even goed voor zitten en neem de cursus op je gemakje door!

Wat is dropshipping precies?

Zoals ik eerder in deze review al aangaf, is dropshipping een online verdienmodel.

Maar, wat voor online verdienmodel nou precies?

Nou, dit is een online verdienmodel waarbij je producten gaat verkopen. Dit doe je via jouw eigen dropshipping website of dropshipping webshop.

Dropshipping is een vorm van e-commerce waarbij je via een eigen webshop producten van iemand anders verkoopt.

Als een bezoeker op jouw website een bestelling plaatst, wordt het volgende stappenplan in gang gezet:

 • Stap 1: de bezoeker plaatst de bestelling in jouw webshop.

 • Stap 2: jij stuurt de order direct door naar de leverancier/fabrikant.

 • Stap 3: de leverancier/fabrikant pakt het product in en verstuurt dit pakket naar de klant.

 • Stap 4: de klant ontvangt het pakket en kan twee dingen doen. Het product houden of het product terugsturen. Als het pakket teruggestuurd moet worden, neemt de klant contact met jou op.

 • Stap 5: de leverancier/fabrikant zorgt vervolgens voor de afhandeling van de retournering.

Zoals je aan dit stappenplan kunt zien, speelt de leverancier een cruciale rol. De leverancier fabriceert het product, verstuurt het product en handelt een eventuele retournering ook af.

Het enige wat jij hoeft te doen, is het product te verkopen en eventuele vragen te beantwoorden.

Om van dropshipping gebruik te kunnen maken, zou je dus een goede leverancier moeten vinden. Een leverancier die de gewenste producten fabriceert, die graag aan dropshipping doet en die zijn afspraken nakomt.

Overigens brengt dropshipping voor de fabrikant ook een belangrijk voordeel met zich mee: zij hoeven niet te richten op de verkoop.

Jij, als dropshipper, moet daar voor zorgen. Aan de andere kant heb jij helemaal geen omkijken naar de fysieke handeling. Daar staat de leverancier voor paraat.

Al met al is dropshipping dus een erg interessant online verdienmodel. Een online verdienmodel waarmee je veel geld kunt verdienen.

Iets wat door Joshua Kaats reeds bewezen is, maar ook door veel van zijn cursisten. Door de jaren heen hebben al veel mensen de cursussen van Joshua Kaats gevolgd!

Lees ook: Wat is dropshipping en hoe kan je er mee beginnen?

Wat is High Ticket Dropshipping?

Je hebt hierboven kunnen lezen wat dropshipping precies inhoudt. Daarbij is het goed om te weten dat er twee soorten van dropshipping bestaan.

Allereerst is er de standaard vorm, welke ook wel Low Ticket dropshipping genoemd wordt. Bij deze variant werk je veelal samen met Aziatische leveranciers en liggen de prijzen van de producten erg laag.

Je pakt per product weinig marge, maar uiteindelijk draait het om ‘massa is kassa’. Als jij echt veel producten weet te verkopen, lopen jouw inkomsten alsnog fors op.

Daarentegen kun je ook voor High Ticket dropshipping kiezen. Bij deze variant werk je veelal samen met Europese of Nederlandse leveranciers.

Hierbij verkoop je ook geen producten van een paar euro, maar eigenlijk producten van minimaal 200 euro.

De verkoopprijs per product kan bij dit online verdienmodel echter ook oplopen tot enkele duizenden euro’s.

Je moet er hard voor werken om dergelijke producten te verkopen, maar je kunt hier wel echt veel geld mee verdienen. Het is immers een feit dat de marges hierbij ongekend hoog zijn.

In onderstaande video legt Joshua heel duidelijk uit wat High Ticket Dropshipping is, wat de voordelen zijn en op welke manier het verschilt van het normale dropshippen:

Verschil tussen Low Ticket- en High Ticket dropshipping

Wil jij graag met dropshipping aan de slag? Dan heb ik twee tips voor je:

 • Ga één van de cursussen van Joshua Kaats volgen
 • Maak een keuze tussen Low Ticket- en High Ticket dropshipping

De twee varianten van dropshipping zijn namelijk echt verschillend. Om je over deze verschillen uitgebreid te kunnen informeren, heb ik een tabel voor je opgesteld.

In onderstaande tabel vind je de belangrijkste verschillen tussen deze twee varianten van dropshipping:

  Low Ticket High Ticket
Leverancier Aziatisch Europa/Nederland
Levertijd Lang Zo kort mogelijk
Soort klant Snelle koper Kritische klant
Verdiensten Lage marge Hoge marge
Concurrentie Weinig Veel
Verkoopprijs Laag Hoog

Het mag duidelijk zijn: er bestaan evidente verschillen tussen Low Ticket- en High Ticket dropshipping.

Voordat je met één van deze varianten aan de slag gaat, is mijn advies daarom om je echt goed in te lezen. Kijk daarbij niet alleen naar de verdiensten.

Nee, je moet ook rekening houden met bijvoorbeeld het soort klant. De producten van Low Ticket dropshipping verkoop je relatief snel, maar dat is bij de High Ticket dropshipping producten niet het geval.

Onder aan de streep kun je dus maar één ding juist doen: een goede vergelijking maken.

Kijk goed naar de verschillen tussen deze twee soorten vormen van dropshipping.

Bepaal welke variant jou het meeste aanspreekt en meld je aan voor één van de cursussen van Joshua Kaats. Joshua Kaats biedt namelijk ook een cursus voor Low Ticket dropshipping aan, waarover je hieronder meer leest!

Verschil tussen Dropship Academy 4.0 en High Ticket Dropship Academy

Als je met dropshipping aan de slag gaat, is mijn advies om een keuze te maken. Niet alleen om een keuze te maken tussen de varianten, maar ook om een keuze te maken voor één van de cursussen van de Dropship Academy.

De Dropship Academy heeft namelijk in de afgelopen jaren meerdere cursussen uitgebracht.

Eén van deze cursussen draagt de naam Dropship Academy 4.0.

Zoals je aan de benaming al kunt zien, is dit eigenlijk de vierde variant van deze cursus. Door de jaren heen is deze cursus voortdurend aangepast en uitgebreid door Joshua Kaats.

Bij de Dropship Academy 4.0 ligt de focus met name op Low Ticket dropshipping. Je krijgt hierbij uitgelegd wat dropshipping is, wat de mogelijkheden zijn én waarom dit online verdienmodel zo interessant is.

Daarna ga je – aan de hand van deze cursus – jouw eigen dropshipping webshop opstarten. Voordat het zover is, moet je wel veel kennis op doen. Deze kennis ga je van A tot Z op doen in deze uitgebreide cursus.

De Dropship Academy 4.0 is daarmee anders dan de High Ticket Dropship Academy. Bij de laatstgenoemde variant ligt de focus immers op High Ticket dropshipping.

Ongeacht met welke variant je van dropshipping je aan de slag wilt gaan, kun je in ieder geval kiezen voor één van de Dropship Academy cursussen.

Ten opzichte van de Dropship Academy 3.0 is de 4.0 variant ook weer een stuk uitgebreider.

Dat is volgens Joshua Kaats noodzakelijk, omdat de wereld van dropshipping aan het veranderen is. Dit blijkt onder meer uit de toegenomen populariteit.

Daarnaast komen er ook voortdurend nieuwe regels en wetten met betrekking tot dit online verdienmodel.

Wat zijn de voordelen van High Ticket dropshippen?

Weet je nog niet zo goed welke variant van dropshipping jou het meeste aanspreekt?

Nou, ik kan je één ding verklappen: persoonlijk ben ik erg fan van High Ticket dropshipping. Dit heeft onder meer met de volgende voordelen te maken:

 • Je hebt met minder concurrentie te maken. In de wereld van Low Ticket dropshipping speel je het ‘spelletje’ eigenlijk tegen allerlei kleine online ondernemers.

  In de wereld van High Ticket dropshipping vind je eigenlijk alleen de echte experts.

  Als jij ook een intrede in deze wereld gaat maken, heb je vanzelf met minder concurrentie te maken. Je moet er echter wel rekening mee houden dat de concurrentie behoorlijk hevig is. Je moet wel echt van goeden huize komen.

 • De verdiensten per product liggen hoog. Verkoop je een product bij High Ticket dropshipping? Dan kun je van flinke verdiensten uitgaan; dat is volledig te danken aan de hoge verkoopprijs van de producten.

  Juist doordat de verkoopprijzen zo hoog liggen, draai je een flinke marge. Mocht je meerdere producten per week of per maand verkopen, lopen de totale verdiensten nogal hoog op.

 • Je krijgt een voldaan gevoel. In de wereld van High Ticket dropshipping is het echt hard werken. Je moet een perfecte webshop ontwikkelen en je moet voldoen aan de kritische wensen van de gemiddelde klant.

  Als je dát voor elkaar krijgt, krijg je echt een voldaan gevoel. Je weet immers dat je het goed hebt gedaan en je verdient er ook nog eens geld mee. Wat wens je nou nog meer?

 • Je hebt minder met klantenservice te maken. Als je je met Low Ticket dropshipping bezig houdt, moet je het met name van veel orders hebben. Des te meer orders je binnenkrijgt, des te groter de kans is dat je meer en meer vragen krijgt.

  Indien je met High Ticket dropshipping bezig bent, is de kans groot dat je met een stuk minder vragen te maken krijgt. Dat bespaart je dus een hoop tijd.

 • Het is onwijs leuk. Ja, dit is in mijn ogen toch wel het belangrijkste voordeel van High Ticket dropshipping. Bij dit online verdienmodel geniet je niet alleen van mogelijk hoge verdiensten, maar ook van veel plezier.

  Je beleeft veel plezier aan dit online verdienmodel én je bent nergens aan gebonden.

  Je hoeft bijvoorbeeld niet vanaf een vaste plek te werken; ook als je op het strand ligt, kun je met High Ticket dropshipping geld verdienen. Klinkt ideaal, niet waar?

Het mag duidelijk zijn: als je voor High Ticket dropshipping kiest, kies je voor de nodige voordelen.

Met dit online verdienmodel kun je veel kanten op, terwijl je ook echt veel geld kunt verdienen. Doordat je met een stuk minder concurrentie te maken hebt, is het ook mogelijk om echt veel geld te verdienen!

Wie zijn de makers van de High Ticket Dropship Academy?

In deze High Ticket Dropship Academy review heb ik al vaker de naam van de ontwikkelaar laten vallen: Joshua Kaats.

Toen hij met een opleiding bezig was, ervaarde hij vrij weinig plezier. Hij wilde niet een saaie opleiding volgen, maar hij wilde juist geld gaan verdienen.

Toen hij een tiener was, kwam hij al in contact met dropshipping.

Hij was destijds één van de eerste Nederlanders die met dit online verdienmodel in aanraking kwam. Hij was ook de eerste Nederlander die hier echt heel veel geld mee ging verdienen.

Dit deed hij niet alleen met zijn eigen dropshipping webshops, maar ook met zijn cursussen.

Toen hij enigszins succesvol met dropshipping was, besloot hij namelijk om zijn kennis te delen. Dat doet hij niet alleen met de High Ticket Dropship Academy cursus, maar ook met andere cursussen.

Door de jaren heen heeft Joshua Kaats een flink vermogen opgebouwd. Dit is ook duidelijk terug te zien op zijn Instagram account.

Joshua Kaats FerrariHij deelt graag dat hij een rondje in zijn Ferrari doet, dat hij zijn villa aan het inrichten is of dat hij in Marbella of op Bali tijd doorbrengt.

Met zijn Instagram wil hij ook echt laten blijken dat het voor iedereen mogelijk is om van financiële vrijheid te genieten.

Bij de High Ticket Dropship Academy doet Joshua Kaats echter niet alles zelf.

Hij is wel het uithangbord van dit bedrijf, maar hij doet eigenlijk alles samen met Sven Jansen.

Dit is een vriend van hem. Ook hij heeft heel veel kennis van dropshipping.

In de cursussen kom je hem met enige regelmaat tegen, maar op het internet lees je verder weinig over hem. Hij zoekt in ieder geval een stuk minder de publiciteit op in vergelijking met Joshua Kaats.

In onderstaande video beantwoorden Joshua Kaats en Sven Jansen veelgestelde vragen over High Ticket dropshippen:

Zijn Joshua Kaats en Sven Jansen te vertrouwen?

Ja, het is echt zo dat je Joshua en Sven blind kunt vertrouwen. Beide heren zijn niet alleen vakkundig, maar ook sympathiek en te vertrouwen.

Als je één van de cursussen van de Dropship Academy gaat volgen, kun je met een gerust hart het geld overmaken. Je weet dat je waar voor je geld krijgt en dat beide heren te vertrouwen zijn.

Overigens zijn beide heren ook behoorlijk inspirerend. Het feit dat beide heren veel geld verdienen, vormt eigenlijk al voldoende inspiratie.

Daarnaast is het ook super dat beide heren besloten hebben om hun kennis te delen.

Ze hadden ook kunnen besluiten om alle kennis voor zichzelf te houden, maar ze hebben besloten om hun kennis te delen. Iets wat mij persoonlijk aanspreekt; ik vind het wel mooi om te zien dat mensen elkaar proberen te helpen.

Al met al ben ik over Joshua en Sven erg te spreken. Beide heren zijn vakkundig, zijn inspirerend, zijn sympathiek en zijn voor 100% te vertrouwen.

Ongeacht voor welke dropshipping cursus je van de Dropship Academy kiest, geniet je van een geweldige cursus. Dat is iets waar ik persoonlijk van overtuigd ben!

Hoe is de High Ticket Dropship Academy opgebouwd?

Heb je interesse om met High Ticket dropshipping aan de slag te gaan? Dan is het advies om hier echt veel kennis over op te doen.

Alleen als je voldoende kennis hebt, ben je in staat om de gewenste resultaten te behalen.

Om die kennis op te doen, kun je mogelijk voor de High Ticket Dropship Academy cursus kiezen.

Je zou in ieder geval niet de enige zijn. In de afgelopen jaren hebben relatief veel mensen gekozen voor deze cursus.

Iets wat ik goed kan begrijpen! Persoonlijk vind ik deze cursus echt indrukwekkend, mede vanwege de opbouw van de cursus.

Graag vertel ik je hieronder meer over de opbouw van de cursus.

Dat doe ik onder meer door te bespreken uit welke modules deze cursus zoal bestaat. Ook deel ik her en der mijn persoonlijke mening, zodat je echt een duidelijk beeld van deze cursus krijgt.

Om je alvast een indruk van de cursus te geven, heb ik de verschillende modules op een rijtje gezet:

 • Module 0: Welkom + Introductie
 • Module 1: Niche Goldmining
 • Module 2: Webshop Magneet
 • Module 3: Shoptimized Thema
 • Module 4: Gratis Shopify Thema
 • Module 5: Leveranciers Fishing
 • Module 6: Conversie Magic Bootcamp
 • Module 7: Conversie Magic Optimalisatie
 • Module 8: Sales Funnel Machine

Zoals je kunt zien, is de cursus behoorlijk uitgebreid. Je krijgt immers maar liefst 8 modules voorgeschoteld!

Het leuke is dat elke module ook uitgebreid opgebouwd is. Om je dáár een indruk van te geven, bespreek ik hieronder in het kort de verschillende modules.

Door deze informatie op je gemakje door te nemen, krijg je een duidelijke indruk van hetgeen de High Ticket Dropship Academy voor jou te bieden heeft.

Module 0: Welkom + Introductie

In deze eerste module word je welkom geheten door de heren van de Dropship Academy. Je krijgt meer informatie over hen, maar ook over dropshipping in zijn algemeenheid.

In mijn ogen vormt deze module een prima startsein voor de rest van de cursus. Je maakt hierbij bovendien kennis met enkele voordelen van High Ticket dropshipping!

Module 1: Niche Goldmining

Als je met dropshipping succesvol wilt worden, moet je een goede niche vinden. Dat is een niche waar veel vraag naar is, maar waar het aanbod nog vrij beperkt is.

Als je een dergelijke niche weet te vinden, ben je eigenlijk spekkoper.

Hoe je dergelijke niches vindt, wordt compleet uitgelegd in deze module.

Module 2: Webshop Magneet

Om veel orders te scoren, is het van belang dat je veel bezoekers aan gaat trekken. Om dát mogelijk te maken, is het zaak om jouw webshop te optimaliseren.

Hoe je dit kunt doen en waar je aan moet denken, wordt volledig in deze module besproken. Deze module is – net zoals de andere modules – bijzonder uitgebreid te noemen.

Module 3: Shoptimized Thema

In deze module wordt besproken hoe je jouw webshop geheel naar wens in kunt richten. Zoals de benaming van de module al doet vermoeden, ligt de focus hierbij op Shopify.

Met dit systeem kun je gemakkelijk een prachtige webshop ontwerpen; iets waar Joshua en Sven je van alles over vertellen in deze module.

Module 4: Gratis Shopify Thema

Vind je het systeem Shopify zelf aan de dure kant? Dan kun je ook voor een gratis Shopify thema kiezen.

In deze module leggen Joshua en Sven uit hoe je dit thema geheel naar wens aan kunt passen.

Hierbij geven Joshua en Sven echter wel aan dat je beter voor een betaald thema kunt kiezen. Hoe dat precies zit, ga je leren in deze uitgebreide module.

Module 5: Leveranciers Fishing

Bij High Ticket dropshipping moet je kunnen bouwen op goede leveranciers. Hoe je deze leveranciers kunt vinden, wordt volledig uitgelegd in deze module.

Joshua en Sven vertellen onder meer hoe je leveranciers kunt benaderen en waar je rekening mee moet houden.

Aan de hand van deze informatie kun je al snel een succesvolle samenwerking met een goede leverancier aan gaan.

Module 6: Conversie Magic Bootcamp

Tot zover heb je geleerd hoe je jouw webshop kunt ontwikkelen en hoe je deze met de juiste producten kunt vullen.

Het is nu zaak om de producten daadwerkelijk te gaan verkopen.

Hoe je producten het beste via het internet kunt verkopen, wordt uitgebreid besproken in deze module. Inclusief veel handige tips vanuit Joshua en Sven.

Module 7: Conversie Magic Optimalisatie

De theorie die je in de vorige module opgedaan hebt, ga je in deze module in de praktijk toepassen.

Aan de hand van alle informatie ga je eigenlijk ervaren hoe je de maximale conversie kunt creëren. Ook hierbij krijg je weer veel handige tips vanuit Joshua en Sven.

Module 8: Sales Funnel Machine

In deze module ligt de focus volledig op het opbouwen van een Sales Funnel. Oftewel; het begeleiden van bezoekers totdat de bezoekers daadwerkelijk klant worden.

Joshua en Sven hebben hier ook veel ervaring mee en delen graag hun kennis en ervaringen!

Mijn conclusie over de modules

Wat ik van deze 8 modules vind? Nou, ik ben echt heel erg te spreken over deze modules.

De modules zijn uitgebreid, sluiten aan op de werkelijkheid en zijn van een ongekend hoog niveau.

Dat laatste is volledig te danken aan de kennis en ervaring van Sven en Joshua. Eigenlijk aan alles merk je dat deze heren alles weten wat met dropshipping te maken heeft.

Persoonlijk vind ik de cursus ook leuk om te volgen. Dit komt onder meer door het feit dat je zélf aan de slag moet gaan.

Je krijgt dus niet alleen maar saaie stof voorgeschoteld. Nee, je moet zelf echt aan de slag gaan. In mijn ogen hebben Joshua en Sven de cursus op een optimale manier ingevuld.

Bonussen van de High Ticket Droship Academy

Ben je van plan om je voor de High Ticket Dropship Academy aan te melden?

Dan krijg je dus toegang tot de 8 hierboven beschreven modules. Het blijft echter niet alleen bij deze modules. Nee, als je je voor deze cursus aanmeldt, krijg je ook nog gratis toegang tot de volgende bonussen:

Community: je krijgt toegang tot de exclusieve community van de Dropship Academy. In deze community kun je veel inspiratie op doen en andere mensen helpen. Uiteraard kun je in deze community ook je eigen vragen stellen.

Klantgeluk Blueprint: hoe je het beste klantgeluk kunt creëren, ga je in deze uitgebreide bonus leren. Joshua en Sven vertellen eigenlijk hoe je jouw huidige klanten tevreden kunt houden. Heel erg tevreden zelfs.

Live Coaching sessies: zit je met vragen? Dan kun je gebruik maken van de Live Coaching sessies. Erg handig en leerzaam.

Platinum partner secrets: Joshua is zelf een groot voorstander van Tony Robbins en is dan ook lid van zijn programma. De lessen die Joshua via dit programma leert, deelt hij graag in deze uitgebreide bonus.

Facebook Ads Blueprint: hoe je het beste met Facebook Ads aan de slag kunt gaan? Dat leer je met deze bonus!

100K mindset: het doel is uiteindelijk om 100K euro te verdienen. Om dat te bereiken, moet je onder meer jouw mindset aanpassen. Voor het aanpassen van jouw mindset komt deze uitgebreide bonus prima van pas.

Coaching bibliotheek: in de bibliotheek kun je alle sessies uit het verleden terugkijken. Aangezien er meer en meer sessies gehouden worden, wordt deze bibliotheek ook steeds uitgebreider.

Wat vind ik van de bonussen?

Over de High Ticket Dropship Academy ben ik érg te spreken. Dit is niet alleen aan de cursus zelf te danken, maar ook aan de bonussen.

In mijn ogen zijn de hierboven genoemde bonussen stuk voor stuk erg waardevol. Ongeacht wat je verder nog precies wilt leren, bieden Joshua en Sven daar een interessante bonus voor.

Ook de extra bonussen – zoals de toegang tot de community – zijn in mijn ogen erg waardevol. Wat mij betreft hebben Joshua en Sven louter de juiste bonussen toegevoegd!

High Ticket Dropship Academy resultaten

Ook deelt Joshua regelmatig youtube video’s van resultaten van mensen die zijn training aan het volgen zijn. Hieronder een voorbeeld van Lisa:

Voor wie is de High Ticket Dropship Academy geschikt?

In mijn ogen is deze cursus geschikt voor alle ervaren dropshippers.

Als je helemaal nog geen ervaring met dropshipping hebt, kun je mogelijk beter eerst beginnen met Low Ticket producten.

Nadat je dat succesvol gedaan hebt, kun je relatief makkelijk de stap maken naar High Ticket dropshipping. Daar komt deze cursus in dat geval prima bij van pas.

Durf jij wel een gokje te wagen? En heb je bijvoorbeeld al verstand van online marketing en SEO?

Dan kun je deze cursus alsnog volgen, ook al heb je geen ervaring met dropshipping. Eigenlijk is deze cursus voor veel online ondernemers geschikt!

Wat zijn de voor- en nadelen van deze cursus?

Om deze High Ticket Dropship Academy review waardig af te sluiten, zet ik graag de voor- en nadelen op een rijtje.

Op voorhand kan ik je al één ding verklappen: deze cursus biedt veel meer voordelen dan nadelen aan.

De voordelen:

Echt een hele uitgebreide cursus. In mijn ogen is het een belangrijk voordeel dat deze cursus zo uitgebreid is. Je doet echt heel veel informatie op, met dank aan alle modules.

Waardevolle bonussen. Bij deze cursus krijg je ook nog eens toegang tot waardevolle bonussen. Het feit dat je toegang tot bonussen krijgt, is op zich niet al te bijzonder noemen. Het feit dat deze bonussen waardevol zijn, is wat mij betreft wel uniek te noemen.

Ware experts. In mijn ogen is het ook een groot voordeel dat Joshua en Sven ware experts zijn. Dit merk je eigenlijk aan álles terug.

Leuk om te volgen. Persoonlijk vind ik deze cursus ook echt leuk om te volgen. Dat komt met name doordat je zelf aan de slag moet gaan. Het is niet alleen maar kennis op doen, maar het is vooral deze kennis direct in de praktijk toepassen. Geweldig wat mij betreft!

De nadelen:

Vrij prijzig. Ik ben erg te spreken over deze cursus, maar het is wel zo dat deze cursus niet goedkoop is. Ik denk in ieder geval dat niet iedereen zomaar een bedrag van 1500 euro kan betalen. Het is een investering die je terug zal verdienen door toe te passen wat je leert in de cursus.

Het vraagt om de nodige motivatie. Als je deze cursus gaat volgen, moet je hier de nodige tijd voor vrijmaken. Dit gaat gepaard met de nodige motivatie; je moet jezelf echt er toe blijven zetten om deze cursus te volgen. Dat ligt overigens niet aan de cursus zelf, maar met name aan het feit dat je echt heel veel informatie voorgeschoteld krijgt.

Hoeveel kost de High Ticket Dropship Academy?

Ben je overtuigd van de voordelen van deze cursus? En heb ik je met deze High Ticket Dropship Academy review warm weten te maken?

Dan hoef je eigenlijk nog maar één ding te doen: je aan te melden voor deze cursus.

Bij het aanmelden voor deze cursus kan je uit 2 opties kiezen:

 • Levenslang toegang in één investering van 1500 euro
 • Betaal in maandelijkse termijnen: 347 euro per maand

Zoals je kunt zien, is het voordeliger om de betaling in één keer te doen.

Eindoordeel

Als conclusie kan ik zeggen dat ik erg te spreken ben over de High Ticket Dropship Academy.

De cursus is uitgebreid, de bonussen zijn waardevol en de ontwikkelaars zijn heel vakkundig.

Daarnaast is het ook nog leuk om deze cursus te volgen!

Het enige waar je rekening mee moet houden, is de investering van 1500 euro. Het is echter wel goed om dit bedrag als een pure investering te zien.

Als je succesvol met High Ticket dropshipping bezig bent, heb je dit bedrag binnen de kortste keren weer terugverdiend.

Meld je via deze link direct aan voor de High Ticket Dropship Academy. In mijn ogen ga je daar géén spijt van krijgen!

Laat een reactie achter