Affiliate marketing in 10 dagen review & resultaten (Paco Vermeulen)

affiliate marketing in 10 dagenHeb je enig idee wat momenteel de populairste manier is om online geld te verdienen?

Exacte cijfers bestaan er niet, maar de kans is groot dat affiliate marketing het populairste online verdienmodel is.

In de afgelopen jaren zijn namelijk meer en meer mensen gestart met dit online verdienmodel.

De redenen daarvoor zijn op zich logisch: je kunt veel geld verdienen met affiliate marketing, terwijl je bijna geen risico hoeft te lopen.

Juist die combinatie zorgt ervoor dat affiliate marketing één van de meest interessante online verdienmodellen is.

Lees ook: Voordelen affiliate marketing als je nog meer te weten wil komen waarom affiliate marketing zo’n fantastisch verdienmodel is.

Maar, hoe kun je nou het beste met affiliate marketing aan de slag gaan?

Of met andere woorden: op welke manier kun je nou zo snel mogelijk succesvol met affiliate marketing worden?

In mijn ogen is het daarbij van belang dat je de juiste kennis in huis hebt. Je kan alles zelf gaan uitzoeken, maar dit gaat je veel tijd en moeite kosten.

Daarom vind ik het aangeraden om een affiliate marketing cursus te volgen.

Raad ik de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen van Paco Vermeulen aan?

Het antwoord op die vraag vind je in deze Affiliate marketing in 10 dagen review.

Verder vind je in deze review ook nog allerlei praktische informatie over deze cursus, waaronder informatie over de kosten, de inhoud en de ontwikkelaar!

Waar gaat de cursus precies over?

Het antwoord op deze vraag laat zich redelijk makkelijk raden: affiliate marketing.

Met dit online verdienmodel is het mogelijk om veel geld te verdienen, zoals al meerdere experts bewezen hebben.

Lijkt het jou ook wel iets om veel geld te gaan verdienen? Dan is dat dus mogelijk met affiliate marketing.

Zoals hierboven al gesteld; het is wel zaak dat je alles omtrent affiliate marketing weet én begrijpt.

De Affiliate Marketing in 10 dagen cursus geeft je alle benodigde kennis. Deze cursus is namelijk uitgebreid opgebouwd en bevat veel waardevolle informatie.

Voor dat ik je meer ga vertellen over de opbouw en inhoud van de cursus, ga ik je eerst laten zien wie deze cursus heeft gemaakt en waarom je naar hem zou moeten luisteren als je geld wil verdienen met affiliate marketing.

Wie heeft deze cursus gemaakt en waarom zou je naar hem moeten luisteren?

Paco Vermeulen Affiliate Marketing in 10 dagenDe Affiliate Marketing in 10 dagen cursus is gemaakt door Paco Vermeulen. Hij is best wel een bekend in de online marketing wereld.

Hij is al 12 jaar bezig met online ondernemen en heeft verschillende succesvolle e-learning, affiliate en software websites opgezet.

In de afgelopen jaren heeft Paco Vermeulen zich ook heel hard op affliate marketing gefocust.

Hij heeft zijn eigen winstgevende strategieën weten te ontwikkelen waarmee hij nu structureel meer dan 10.000 euro per maand met affiliate marketing verdient. 

Ik heb Paco leren kennen via het Internet Succes Gids forum van Jacko Meijaard. Paco deelt hier vaak inspirerende succesverhalen en geeft daarbij heel goeie tips. Hieronder een paar voorbeelden:

In mijn ogen is Paco Vermeulen dan ook de juiste man voor het maken van een dergelijke cursus. Hij weet als geen ander waar hij het over heeft én hij weet precies hoe je veel geld met affiliate marketing kunt verdienen.

Het beste kan je iets leren van iemand die al succesvol is in hetgeen jij ook wil bereiken. Als je geld wil verdienen met affiliate marketing, is Paco Vermeulen dus echt wel iemand die je kan tonen hoe je dit doet!

Ok, nu weet je wie de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus heeft gemaakt. In de video hieronder maak je kennis met Paco en zijn product. Daarna ga ik je nog meer in detail vertellen over de opbouw en inhoud van de cursus.

[vimeo id=”422395136″ width=”800″ height=”380″ position=”center”]

Opbouw van de cursus

De cursus bestaat uit 10 modules. Ik zet ze graag even voor je op een rij:

  • Module 1: Het affiliate marketing speelveld
  • Module 2: De geld-lekken in affiliate tracking
  • Module 3: Click tracking tools en link cloaking
  • Module 4: De essentiële spelregels
  • Module 5: Het 10X principe van top-affiliates
  • Module 6: Clicks converteren naar commissies
  • Module 7: De oerkracht van storytelling
  • Module 8: Het perfecte product om te promoten
  • Module 9: Vind jouw winnende product
  • Module 10: Content template voor lezers & Google

Bovenstaande lijst maakt duidelijk dat deze cursus écht logisch is opgebouwd is. Paco behandelt alle aspecten van affiliate marketing zodat je doeltreffend commissies kan verdienen. 

Graag vertel ik je in deze review nog meer over de inhoud van de cursus. Dat ga ik doen door nader in te zoomen op de hierboven genoemde modules.

Hierdoor krijg je een nog duidelijker beeld van de Affiliate marketing in 10 dagen cursus.

Ik kan je in ieder geval nu al één ding verklappen: ik vind deze cursus super goed en het is echt een aanrader als je de finesses van affiliate marketing wilt leren om veel commissie te kunnen scoren!

Ook wil ik je graag alvast het volgende laten weten: alle lessen krijg je in de vorm van video’s voorgeschoteld. Deze video’s zijn leuk om naar te kijken én maken het volgen van de cursus ook een stuk fijner.

Het is immers aantrekkelijker en interactiever om naar bewegend beeld te kijken in plaats van naar alleen maar droge tekst.

Inhoud van de verschillende modules

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, bestaat deze cursus uit 10 verschillende modules. Al deze modules behandelen één specifiek onderwerp. Hieronder bespreek ik graag in meer detail de inhoud van elke module:

Module 1: het affiliate marketing speelveld

In de eerste module leer je precies hoe de affiliate marketing wereld er uit ziet en hoe het werkt. Je leert welke partijen welke belangen hebben en welke rol jij in dit speelveld kunt gaan spelen.

Met deze module krijg je dus eigenlijk een compleet overzicht en een duidelijk beeld van de gehele affiliate marketing wereld.

Aangezien affiliate marketing in de afgelopen jaren steeds populairder geworden is, zijn de belangen ook steeds groter geworden.

Bovendien hebben meer en meer partijen een belang in de wereld van affiliate marketing. Hoe dit precies allemaal zit, leer je in deze interessante module!

Module 2: De geld-lekken in affiliate tracking

Als je geld met affiliate marketing wilt verdienen, heb je de speciale affiliate links nodig. Met deze affiliate links weet de verkopende partij namelijk dat jíj verantwoordelijk bent voor de verkoop.

Daar hoor je dan ook een commissie voor te krijgen, maar helaas gaat dit wel eens verkeerd. In dat geval krijg je géén commissie, terwijl je daar wel recht op hebt.

Gelukkig zijn er mogelijkheden om dergelijke risico’s volledig dicht te timmeren. Hoe je dat kunt doen? Dat leer je uitgebreid in deze tweede module van de cursus Affiliate marketing in 10 dagen.

Module 3: Click tracking tools en link cloaking

Bij affiliate marketing spelen de affiliate links een cruciale rol. Het is echter onverstandig om zomaar een linkje op jouw website te plaatsen. Je kunt veel beter de links gaan cloaken.

Hoe je dit kunt doen en wat het belang hiervan is? Dat leer je in deze module. Ook wordt in deze module uitgebreid besproken hoe je de juiste tools kunt gebruiken op het gebied van click tracking.

Module 4: De essentiële spelregels

In de vierde module leer je veel over de wetgeving en bijbehorende regels. Je leert precies wat je wel mag doen én je leert ook precies wat je niet mag doen.

Waarom het belangrijk is om op de hoogte te zijn van alle regels?

Omdat je alleen succesvol kunt zijn als je alle regels netjes opvolgt. Deze regels en wetgevingen zijn immers niet zomaar tot stand gekomen.

Deze eerste vier modules vormen eigenlijk het eerste gedeelte van de Affiliate marketing in 10 dagen cursus. Paco Vermeulen heeft er namelijk voor gekozen om deze cursus in drie verschillende onderdelen op te splitsen. Hierboven hebben we besproken hoe de lessen van het eerste gedeelte van deze cursus eruit zien:

affiliate marketing in 10 dagen modules deel1

Module 5: Het 10X principe van top-affiliates

Na de eerste vier modules gaat de knop eigenlijk om. Vanaf module 5 wordt namelijk besproken hoe je de best mogelijke strategieën kunt gaan implementeren.

Dat begint eigenlijk al direct in module 5, waarin je gaat leren hoe top-affiliates veel geld verdienen.

Module 6: Clicks converteren naar commissies

In de zesde module van de cursus Affiliate marketing in 10 dagen wordt uitgebreid besproken hoe je clicks kunt converteren naar commissies.

Oftewel: hoe je jouw conversie kunt verhogen. Des te hoger het conversiepercentage is, des te meer geld je weet te verdienen. Dit is dan ook een hele waardevolle én belangrijke module binnen deze cursus.

Module 7: De oerkracht van storytelling

Volgens Paco kan je jouw verkopen verhogen door de juiste verhalen op jouw website te plaatsen.

Om wat voor verhalen dit dan gaat? En waar je rekening mee moet houden? Dat leer je in deze module. In deze module staat het principe van storytelling volledig centraal.

Met module 7 wordt het tweede deel van deze cursus afgesloten:

affiliate marketing in 10 dagen modules deel2

Module 8: Het perfecte product om te promoten

In de voorgaande modules heb je veel praktische kennis op kunnen doen. Vanaf module 8 komt de focus eigenlijk meer en meer op de praktijk te liggen.

In deze module bespreekt Paco bijvoorbeeld hoe je het perfecte product kunt vinden om te gaan promoten.

Module 9: Vind jouw winnende product

Deze module sluit eigenlijk volledig aan op de hiervoor besproken module. Ook in module 9 ligt de focus volledig op het vinden van een winnend/succesvol product. Hoe je dat het beste kunt doen, leer je dus uitgebreid in module 8 én module 9.

Module 10: Content template voor lezers & Google

De cursus Affiliate marketing in 10 dagen wordt afgesloten met deze laatste module. In deze laatste module krijg je stap voor tap uitgelegd hoe je de beste content op jouw website kunt plaatsen.

Deze content kun je gaan maken aan de hand van een content template. Paco deelt zijn eigen content template met jou en toont voorbeelden hoe effectief dit is!

Hiermee komt een einde aan de cursus en aan het laatste gedeelte van deze cursus:

affiliate marketing in 10 dagen modules deel3

Wat is het verschil met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard?

Als je geïnteresseerd bent in affiliate marketing, heb je waarschijnlijk ook al wel gehoord van de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Jarenlang is er eigenlijk maar één cursus geweest in de wereld van affiliate marketing, namelijk de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Dit is de bekendste affiliate marketing cursus, aangezien er simpelweg geen andere (hoogwaardige) Nederlandse cursus ontwikkeld was. Daar heeft Paco Vermeulen nu dus verandering in gebracht.

Ik vind dat beide cursussen zeer complementair zijn. Zo bespreekt Jacko Meijaard in zijn cursus uitgebreid hoe je zelf een affiliate website kunt ontwikkelen. Je kan over zijn schouders meekijken terwijl hij een affiliate website opbouwt.

Volgens Paco Vermeulen kan je alleen zijn cursus volgen als je zelf al een eigen affiliate website hebt gemaakt. Dat onderdeel toont hij namelijk niet in zijn Affiliate Marketing in 10 dagen cursus.

De Affiliate Marketing Revolutie cursus van Jacko Meijaard is in mijn ogen de perfecte cursus om mee te beginnen. Als je je affiliate website dan naar het volgende niveau wil tillen en echt succesvol wil worden met affilaite marketing, dan raad ik je zeker aan om ook Affiliate Marketing in 10 dagen van Paco Vermeulen te volgen!

Hoeveel kost de cursus?

Heb je interesse om met affiliate marketing aan de slag te gaan? Wil je echter eerst alle benodigde kennis op gaan doen? Dan is het zeker interessant om met de Affiliate marketing in 10 dagen cursus aan de slag te gaan. Maar, welk bedrag moet je nou neertellen voor deze cursus?

Voor deze cursus betaal je eenmalig een bedrag van 197 euro. Voor dat bedrag krijg je levenslange toegang tot deze cursus. Je zal dus ook kunnen genieten van eventuele updates van Paco Vermeulen in de toekomst.

Ik raad je aan om de prijs van de cursus eerder als een investering te zien. Met de strategieën en tools die Paco toont, ga je de prijs van de cursus in een veelvoud kunnen terug verdienen. 

Zijn er bonussen?

Je hebt hierboven kunnen lezen dat de cursus Affiliate marketing in 10 dagen uitgebreid opgebouwd is. In de 10 moduels leer je heel veel, eigenlijk alles wat je moet weten om veel geld te kunnen gaan verdienen met affiliate marketing.

Mede daarom heeft Paco Vermeulen besloten om géén bonussen mee te leveren.

Eindoordeel: is de cursus aan te raden?

We zijn alweer aan het einde van deze Affiliate marketing in 10 dagen review uitgekomen.

Graag sluit ik deze review af met mijn eindoordeel: is het aan te raden om deze cursus te volgen? Ja, daar kan ik duidelijk over zijn: deze cursus is zeker aan te raden als je met jouw affiliate business naar het volgende niveau wilt gaan en je concurrentie wil aftroeven!

Met de Affiliate Marketing Revolutie kun je prima alle basiskennis opdoen, terwijl deze cursus echt de diepte in gaat. Gedurende een periode van 10 dagen kun je zeer gericht specifieke kennis op gaan doen, waardoor je al snel meer geld kunt gaan verdienen met affiliate marketing.

Ik ben er van overtuigd dat je binnen een korte periode de investering van 197 euro alweer terug verdiend hebt. Doe direct de benodigde kennis op met deze cursus; veel succes!

Laat een reactie achter